Skrinet med det rare i

Denne novellen er vist 7440 ganger.

Her har du en kort-kort en fra Asbjørnsen og Moe’s samlede verker. De fleste har vel hørt om skrinet med det rare i, om gutten som fant en nøkkel og så fant et skrin, og i skrinet lå en kalverumpe… og hvis rumpa hadde vært lenger, så hadde eventyret vært lenger også. Vel, jeg har nok skrevet om eventyret litt, og gjort det litt lenger enn kalverumpa, kanskje?

Berit H. Hagen

Skrinet med det rare i

Det var en gang fattig gutt som gikk på en vei. Sola skinte fra en blå himmel. Rett som det var, fant han en stor nøkkel som lå midt i veien.
– Det ville være artig å vite hvor den nøkkelen hørte hjemme, tenkte den fattige gutten. Han tok den opp og la den i bukselommen. Så gikk han videre.

Da han hadde gått et lite stykke til, møtte han ei tjenestejente.
– God dag, sa den fattige gutten.
– God dag igjen, smilte tjenestejenta og så tungt på ham.
– Det var da fælt så kåt som du ser ut da, sa den fattige gutten og smilte oppglødd tilbake.
– Ja, jeg har hatt så mang en mann, men aldri om jeg får metta mi, sa tjenestejenta.
– Jeg får vel forsøke jeg, da, sa den fattige gutten. Han tok hånden til tjenestejenta, som fulgte villig etter inn i et lite skogholt. Der brettet hun skjørtene opp og la seg ned, og straks var den fattige gutten på pletten med staven sin og jog inn. Men alt han pustet og peste, jobbet og strevde, så var det bare han som kom. Den fattige gutten var vel så fornøyd da de litt etter reiste seg opp igjen, men med tjenestejenta var det den samme historien, hun hadde ikke fått metta si. Men hun ga ikke opp for det. Sammen gikk de videre, for det kunne jo hende at de møtte en annen mann som kunne hjelpe tjenestejenta, må vite.

Da de hadde gått et lite stykke til, fant de et vakkert skrin som lå etterlatt på veien.
– Det skulle vært moro å se om nøkkelen passer til skrinet, tenkte den fattige gutten. Så tok han opp skrinet mens tjenestejenta så på, fant nøkkelen i bukselommen, stakk den inn i hullet på skrinet og med et lite knepp gikk låsen opp. Tjenestejenta gjorde store øyne da den fattige gutten satte skrinet spent på bakken og åpnet lokket, og nedi der lå det en diger tredildo!
– Det hadde vært artig å prøve hvor den dildoen hører hjemme, tenkte den fattige gutten med et lite smil. – For tar jeg ikke feil, passer den likeså godt i tjenestejentas hull, slik som nøkkelen passet i nøkkelhullet til skrinet.
– DEN hadde det vært artig å prøve, mumlet tjenestejenta og så på trestaven med store, blanke , skinnende øyne.
– Kanskje det er nettopp en sånn en du trenger for å få metta di, sa den fattige gutten. Han tok skrinet under armen og tjenestejentas hånd i den ledige hånden, og så satte de kursen mot et nytt skogholt. Der la tjenestejenta seg ned i gresset, godt skjult fra veien, og så tok den fattige gutten tredildoen ut fra skrinet. Bare synet av redskapen og tanken på hva som skulle skje, var nok til å få tjenestejenta yr i kroppen og ør i hodet.

Hun var så spent, tjenestejenta, og så skjelven av kåtskap i kroppen, at den fattige gutten skjønte at han ikke trengte å fukte trestaven før han førte den inn. Idet det harde, kalde hodet kysset skamleppene til tjenestejenta, kysset den fattige gutten magen hennes som lå blottlagt, for tjenestejenta hadde dratt skjørtene langt opp. Tjenestejenta stønnet og skalv av opphisselse da tredildoen trengte dypt inn i henne, mens den fattige guttens tunge lagde våte sirkler på magen hennes, og han beveget seg stadig lenger ned mot buskaset på venusberget.

Tjenestejenta jamret seg mens hun vred seg forsiktig, kåt så det holdt nå. Den fattige gutten var kanskje fattig, men å bruke tunga, se det kunne han! Mens tredildoen sakte gled ut og inn, nærmet tunga seg det sitrende punktet mellom tjenestejentas lår. Hun hadde aldri hatt det så deilig før. Hun strøk hendene gjennom den fattige guttens bustete hår mens tungespissen hans fant begynnelsen av spalten, og så jamret hun igjen da han skjøv tredildoen litt oppover så trehodet fant g-punktet. Tunga hans gled over det brennende punktet og tjenestejenta skrek i ekstase.
– Jeg tror jeg forgår av nytelse, jamret hun og stemte imot den fattige guttens støt med tredildoen.
– Så du har endelig funnet en som kan gi deg metta di, smilte den fattige gutten mot den deilige, dampende varmen hennes.
– Åh, jaaaa, jamret tjenestejenta mens den fattige gutten økte farten på trestaven. Til slutt ble det for mye for den fattige gutten. Han grep tak rundt hoftene til tjenestejenta, snudde henne rundt og jog inn i rumpa hennes mens han fremdeles tok henne med tredildoen. Hun var god og våt av alle saftene som hadde rent, og så smøg han likeså godt den ledige hånden over magen hennes og mellom bena, og så masserte han tjenestejenta til hun skrek av vellyst så det riktig ljomet i skogen mens han stille og salig sprutet selv.

Ekkoet til tjenestejenta hørtes helt inn til berget det blå. Og hadde utløsningen vært lengre, så hadde eventyret vært lengre også.

Av: Berit Hagen

Legg igjen en kommentar