Skulle ønske..

Denne novellen er vist 5593 ganger.

Fjernsynet står på og sender kalde, flimrende skygger rundt i rommet. Blått lys på veggene, film på skjermen. Filmen er visst mye mer interessant enn jeg er.
Det er litt vondt å sitte her og være kåt, ha lyst på deg og ikke føle noen respons. Vi har ikke elsket på noen dager og jeg savner deg. Savner nærheten, begjæret ditt, oppmerksomheten, pikken…
Jeg skulle ønske du var kåt. Skulle ønske du kunne gi faen i filmen. Tankene mine er ikke konsentrert rundt handlingen som du sitter og er så opptatt av. Jeg sitter like ved siden av deg i sofaen med en hoven, varm mus mellom bena og hekletøy i fanget. Ser du ikke at pusten min går fortere enn normalt, hører du ikke at jeg puster tyngre?
Jeg orker ikke å gjøre deg oppmerksom på tilstanden min, bare for å få et vennlig smil tilbake sammen med svak hoderisting og «beklager, har ikke lyst» i blikket. Det har vi prøvd før og det er vondt. Skulle ønske du hadde lyst. Men jeg ser at du ikke har det. Måten du er på i kveld. Unnvikende. Jeg kjenner deg så godt, allikevel er håpet der.
Jeg skulle ønske du snudde på hodet for å si noe til meg, traff blikket mitt og så hvor blank jeg er i øynene. Plutselig ville filmen være langt borte, for interessen din ville plutselig bli fengslet ved meg og tilstanden. Du ville oppdage at jeg har tatt t-skjorten av meg og sitter i bare tights og en lekker, sort blondebody. Brystvortene mine står ut, stive og ivrige, de roper på deg for jeg har sittet her lenge og vært kåt. Nettingen i blondebodyen gjør at du ser brystvortene mine gjennom stoffet, de er innestengte og titter akkurat fram bak hver sin tettvevde blomst. De vil kjenne tungen din leke med dem, skjønner du ikke det?
Skulle ønske du kunne snu på hodet og se det. Skulle ønske du kunne spile opp neseborene og snuse inn lukten fra kjønnssaftene mine, for jeg kjenner tydelig hvor bløt jeg er i skrittet nå. Kåt. Kjempekåt. Av bare å sitte her og hekle og late som ingenting og drømme og tenke og… ønske…
Snu på hodet, da. Se på meg og bli kåt, slik at jeg kan legge vekk hekletøyet, strekke meg ut etter beltespenna di og åpne den med ivrige fingre. Få vekk trange jeans og trekke pikken din ut i det fri, la den få den luften den lengter etter og strekke seg godt opp i frihet mens den vinker på meg med begjærlige, kåte pulsslag.
Skulle ønske jeg hadde mot til å bare åpne buksa di og ta den fram, men jeg er redd for at du ville stoppe meg før jeg kom så langt. Ikke nå. Senere, kanskje.
Skulle ønske filmen ikke var noe særlig. Men den er bra og du er hekta i handlingen. Den er mer spennende enn meg, gir deg mer enn jeg kan gjøre nå. Jævla forbanna helvetes drittfilm.
Skulle ønske du plutselig kastet deg over meg, dro av meg tightsen, kneppen opp bodyen i skrittet og jòg pikken inn, tok meg hardt og brutalt så jeg skrek i nåde og nytelse…
Jeg sukker og legger bena i kors, beveger litt på hoftene slik at musa masseres svakt. Det ulmer varmt der nede, så uutholdelig og allikevel vet jeg at jeg må holde ut. Har ikke noe valg. Du bestemmer. Eller kanskje ikke?
Jeg legger fra meg håndarbeidet, reiser meg og går ut av stua. Du tror sikkert jeg skal på do. Men det er ikke dit jeg skal. Jeg skal inn på soverommet for å få fred i kroppen, for jeg orker ikke å sitte slik ved siden av deg og ha lyst på deg uten å få respons. Jeg drar tightsen fort av meg, åpner bodyen i skrittet og legger meg skyndsomt ned på sengen.
Fingrene som glir inn, helt til bunns, de glir i varmt kjønnssekret. Veggene lukker seg rundt og forsøker å late som om det er en pikk de klemmer saften ut av. Jeg trenger ikke fukte fingeren som begynner å massere klitoris, det er så vått og deilig der nede, trenger ikke mer fuktighet. Glatte safter, en hard, liten, deilig klitoris, to fingre i grotten som pumper ut og inn… Jeg skrever alt jeg kan, stønner lavt, redd for at du skal høre meg gjennom de tynne veggene.
Skulle ønske at du hørte meg. At du kom etter meg og tok meg på fersk gjerning, ble stormkåt ved synet og ikke klarte å stå imot men måtte ta meg. Våte lyder høres hver gang fingrene jager ut og inn, fortere og fortere i takt med den masserende fingeren på klitoris og jeg holder pusten når det går for meg. Tør ikke rope, tør ikke slippe det løs.
Kan du se det på meg når jeg kommer inn på stua igjen? Bodyen er kneppet igjen i skrittet, tightsen er på plass og håret er glattet på. Men ser du det på øynene mine? De røde kinnene mine? Eller ser du ikke på meg i det hele tatt? Jeg kjenner på kroppen at dette bare var førstehjelp for en kort stund. Og når filmen er ferdig og vi ordner oss for natten, er jeg nesten på gråten av kåthet. Det hjalp ikke å onanere. Jeg har like forbannet lyst på deg. Ser du det ikke? Begjæret i øynene mine, hendene som skjelver når jeg strekker meg etter tannkosten, den stumme bønnen i ansiktet mitt om å bli tatt, elsket…
Skulle ønske du så det. Skulle også ønske at jeg ikke var kåt på deg nå, for når du ikke er kåt på meg når jeg er så rede som nå, da fortjener du ikke begjæret mitt. Da fortjener du at jeg er like avvisende som deg. Så du får merke hvor vondt det er å bli avvist… Å sitte og være kåt… Å ikke få tilfredsstillelse av den en trenger…
Vinduet står på gløtt og gardinen blafrer svakt. Vi ligger side om side under hver vår dyne. Du med armene over hodet og øynene lukket. Et pliktkyss for godnatt ligger igjen på leppene mine. Jeg slapp i alle fall å be om det, men når jeg strekker leppene ut for å få mer, har du allerede lagt deg tilbake for å sove. Jeg sukker. Hendene mine stryker huden på magen min, kjæler med følsomme partier på siden av hoftene og får gåsehud til å jage nedover bena. Jeg liker det, men det er best når du gjør det. Til slutt havner hendene på venusberget, kjæler med kjønnshårene, krafser langsomt i dem, lenger ned, helt til bena bestemmer seg for å skille seg og slippe fingrene til i musa igjen. Kjæle forsiktig, kile, massere… Og hele tiden mens du ligger ved siden av meg og sover.
Skulle ønske du hørte det på pusten min, merket det på raslingen i dynene. Jeg sukker dypt, legger en hånd på magen og en mellom brystene. Sov. Det vil ikke hjelpe å onanere allikevel, det vet jeg jo.
Natten er mørk. Bare et lite gatelys utenfor gir litt lys inn i rommet. Jeg må ha duppet av litt. Klart å sovne på tross av at begjæret er påtrengende. Men jeg må ha sovnet, for jeg våkner av en våt, varm tunge mellom bena.
Hvordan klarte du det? Å løfte på dyna uten at jeg våknet? Du har bare stukket hodet ditt under dyna mi i hoftehøyde og boret tungen din mellom bena mine, men allikevel… Instinktivt sprer jeg bena litt så tunga di kommer bedre til. Musa er sjokkert, kjenner jeg, men også gledelig overrasket og kåtheten jeg sovnet med, var lett å vekke. Jeg gisper da du med hendene får meg til å spre bena enda mer. Tunga di kjennes så intenst godt, fordi jeg våknet av det?
Er dette en drøm, vil jeg ikke våkne. Men tunga kjennes virkelig nok ut, den spiller lett over klitoris og får ørsmå rykninger til å spre seg fra underlivet. Ut i bena, ut i kroppen… Jeg kaster dyna til side, strekker hendene ut mot deg, trekker deg nærmere med hendene på hoftene dine, på baken, får deg til å skreve og plassere et kne på hver side av hodet mitt.
Slik ja, en stiv pikk som henger like foran leppene mine, som bare lengter etter at jeg skal lukke munnen rundt den og suge med roterende tunge… Jeg gjør det. For fingrene dine har tatt tak i kjønnsleppene mine og vider ut slik at tunga skal komme godt til. Det er så godt, så jævlig godt at jeg gaper over deg og løfter hodet, klarer nesten å ta hele lemmet ditt i munnen og kjenner pikkhodet langt bak i svelget, før jeg synker ned og blir liggende med bare pikkhodet såvidt innenfor munnen. Deilig. Smaken av deg… lukten… har lengtet etter det i hele kveld. Og tunga di som jobber så ivrig, hendene dine, pusten din… Siluetten av den stramme rumpa di i mørket… Jeg ser pungen din henge som en tung sekk, full av ballene dine, full av sæd som du kanskje vil sprøyte inn i meg med rykkvise støt fra den deilige pikken din som smaker så utrolig godt… Jeg stønner da du fører to fingre inn i grotten min, skiller veggene fra hverandre, putter en finger inn i baken min og jobber vilt med tunga da jeg runker deg samtidig.
Skulle ønske at du ville komme inn i meg nå. Støte hardt inn i meg med den deilige pikken, ta meg hardt og grundig. I stedet slipper du taket med leppene dine og stiller deg på knær, forventer at jeg skal slippe pikken din, men det vil jeg ikke. Jeg har det så bra nå. Jeg holder fast med leppene, suger, du får ikke slippe fri. Fingrene mine finner klitoris idet munnen din lukkes rundt den ene brystvorten. Sånn ja, kyss den, bruk tunga da mann, her ligger jeg og onanerer meg selv med pikken din i munnen og brystene grundig bearbeidet av deg. Jeg ser for meg i tankene at jeg blir tatt av to, at du er den ene og den andre er din beste kamerat. Han leker med tunga si mellom bena mine mens du står på knær bak hodet mitt og ser på ham mens jeg suger deg… Kameraten din ligger på siden med ansiktet mellom bena mine mens han runker seg selv og slikker meg hardt. Tunga di rundt brystknoppen, fingrene dine på den andre knoppen… Jeg tar spenntak i madrassen med bena og kommer som et uvær. Og nå tør jeg skrike i orgasme, selv om det er vanskelig med munnen full av pikk. Så godt, så godt… Og da du stønner og jeg kjenner rykninger i pikken som røper at du kommer, tar jeg deg ut av munnen, vrir på hodet så jeg ikke får sperm i ansiktet og runker deg hardt til du kommer. Du står på alle fire over meg og stønner, skjelver i orgasme, borer ansiktet ned i skrittet mitt og slikker og slikker mens jeg runker og sender all satsen din ned på lakenet.
Det blir visst jeg som må sove på den våte flekken i natt.
Du blir liggende på ryggen og puste ut etterpå, før du hjelper meg å tørke vekk sæden. Ingen har sagt et ord, ingen sier noe. Vi ser bare på hverandre, fremdeles blanke i øynene, dette var godt. Dette trengte vi. Ikke sant?
Vi sovner tett inntil hverandre.
Da jeg våkner dagen etterpå virker det som en drøm, når jeg minnes hvor kåt jeg var når jeg sovnet og hvor avvisende du hadde vært om kvelden. Klart det var en drøm, en deilig drøm frambragt av mine hete ønsker hele kvelden.
Men da jeg snur meg på siden og beveger litt på bena, kjenner jeg leggen skrape borti noe stivt på madrassen. Stivnet sæd, vitne fra natten. Så fikk vi ikke tørket vekk alt allikevel.
Skulle ønske vi kunne gjøre det en gang til.

Legg igjen en kommentar