Slavinnen

Denne novellen er vist 9214 ganger.

Den svarte BMW’en svingte inn foran huset, og to gutter hoppet ut, og gikk mot døren.
Slavinnen hadde stått bak gardinene og sett dem, og så på Ham, for å få tillatelse til å åpne døren.
Jan nikket distré og hun gikk ut i hallen. Straks stod de to i stuen, og Jan reiste seg og hilste. Kjell og Jan kjente hverandre fra før, og han var informert, og virket derfor ikke særlig overrasket, men den nye gutten, Erik, hadde haken på niende knapphullet.
Tone er slavinnen til Jan, og hun har ALDRI lov til å dekke til kjønnet eller brystene. Den sorte kjolen hennes var bundet opp bak, slik at alle kunne se den barberte fitta og rumpeballene hennes. Tidligere samme dag hadde hun fått fem rapp med spanskrøret, så stripene syntes godt.
Kjell satte seg ved siden av Jan, og Erik noe nølende og sjokkert satte seg i stolen på andre siden av bordet. Slaven kom med kopper og glass til de besøkende, og skjenket både brus og kaffe til dem begge. Deretter inntok hun posisjon over rygglenet på sofaen, med sprikende ben. Den stillingen var perfekt, både for å kjæle med kjønnet hennes og for å daske henne på rumpeballene. Dessuten kunne de andre gjøre hva de ville, uten at hun så det. Jan hadde på seg joggebukse, og T-skjorte, og Kjell strøk ham utenpå buksen over stadig større kul. Erik svelget tungt, og drakk brusen i små kjappe slurker. Jan bøyde seg mot Kjell, og drog ned glidelåsen i buksen hans, og fikset frem pikken hans. Den var allerede halvstiv. Erik virket sjokkert enda, men nå mer interessert enn før. Jan gav faen i både ham og alt annet, og la seg over slikkepinnen. Snart var den knallstiv, der den dyttet mot ganen hans. Kjell vred seg under ham, og snart lå de med hver sin pikk mellom leppene. Jan registrerte i øyekroken at Erik hadde fått av seg buksen og satt og runket. Slaven kunne høre smattingen og små stønn, men hun visste at dersom hun ble grepet i å se, ville straffen bli hard og langvarig. Hun skulle tidsnok brukes, og få sitt. Og det visste hun. Kjell hadde vridd seg på rygg, slik at Jan lå over ham, og de sugde hverandre som om det gjaldt livet. Det ble en konkurranse om hvem som kunne få den andre til å komme først.
Erik satt og runket, men ville gjerne være med, og Kjell vinket ham bort til dem. Snart kjente Jan glidemiddel bli smurt rundt i hullet bak. I det Erik’s pikk kom innenfor ringen, måtte Jan slippe taket i Kjell’s pikk, og trekke pusten dypt. Da visste han at han hadde tapt.
Med Kjell’s lepper rundt pikken, tungen hans vispende rundt hodet, og Erik’s lange, men ganske tynne pikk i rumpa, dunkende ut og inn, kjente Jan kløen gikk over i kramper.
Kjell’s pikk fikk ikke oppmerksomhet en stund, og idet han kom i munnen til Kjell, skrek han mellom sammenbitte tenner.
Jan åpnet øynene å så slaven sitte i to-seteren og at hun hadde to fingre i fitta. Øynene hennes lyste av kåtskap.
Hun visste Jan var bifil, men hadde aldri tidligere fått se ham sammen med andre gutter. Det var tydelig at synet opphisset henne.
Han reiste seg, og grep tak i armen hennes og drog henne bort til portalen, hvor han hadde satt inn to solide skruer i bjelken.
Han bandt armene hennes og strakk tauene opp i krokene. Slik hun hadde stått så mange ganger før. Men denne gangen hadde de tilskuere.
Kroppen hennes var en stor X, der hun stod hjelpeløs, og naken.
Han lot en hånd gli ned mellom bena hennes. Klissvåt.
Jan bad Erik komme og sjekke om hans synes barberingen hennes var god nok. Etter å ha latt hånden nølende gli ned mot fitteleppene, gned han rundt, og følte på glattheten.
Det er litt antydning av hår der,» sa han, «og så er hun klissvåt!»
Jan smilte, de to tingene var fem ekstra rapp for hver. Dårlig barbert, og kåt uten lov.
Han og slaven hadde for lenge siden avtalt grensene hennes, og de visste begge eksakt for hva det kunne straffes, og hvor mye straff hun skulle ha.
Rollespillet var blitt et viktig krydder i deres sexleker.
Jan hentet den lange katta, mens Erik og Kjell satt passive i sofaen og så på. De runket hverandre sakte.
Slaven hadde fått på seg øyebindet, slik at hun ikke skulle se hvem som gjorde hva. Innerst inne visste hun at Jan aldri ville la noen andre slå henne, men samtidig var spenningen der. Jan visste hvor hardt han skulle slå for å få det til å være pirrende, samtidig som det var lekestraff. Det er fort gjort for uerfarne å slå for hardt, og derved ødelegge stemningen.
Totalt hadde hun gjort seg fortjent til 86 rapp denne gangen. Han ville la katta med myke skinnreimer varme skinkene hennes, slik at det ikke ville være så ille når spanskrøret kom frem.
Idet det første slaget kom, ropte hun «85!»
Slavens eneste jobb nå, var å telle ned hvor mange slag hun hadde igjen. Som alltid var stemmen hennes veldig høy første slaget.
«Faen slave!» Jan var påtatt arrogant og streng i stemmen,
«våger du å skrike til Mester?»
«Nei, mester, unnskyld, mester! 90 slag, mester!»
Idet hun sa det, kikket han på Kjell og Erik. Begge var like sjokkert. Jan hadde snakket med begge på forhånd, men ikke detaljer. Men dette hadde de ikke regnet med.
Etter noen minutter hadde hun tatt imot 15 slag uten å kny, og perfekt holdt regning med hvor som var igjen.
Jan bad Kjell hente posen på sengen og tente seg en røyk. Han kom tilbake og leverte ham posen. Han tok ut to dildoer. En gullfarget, og en blå, litt tynnere. Han slengte den blå til Erik.
«Smør den inn med glidemiddel og stikk den i rumpa til Slaven,» sa han, » men ikke sett den på . Ennå!»
Kjell fikk den andre med beskjed om å sette den inn i fitta.
Slaven skalv i bena da begge var på plass, og Jan stod rett foran henne, og kysset henne på munnen. Hun besvarte kysset lidenskapelig.
Jan bandt ett langt tau rundt begge dildoene, og surret tauet rundt kroppen hennes og over skuldrene, slik at dildoene ikke kunne falle ut. Samtidig var rumpeballene hennes bare.
Han vred på bryteren på den i rumpa, og idet duringen startet, skalv slaven igjen. Han gikk foran henne og gjorde det sammen med den i fitta. Hun ristet til i kroppen, og han skjønte det var godt.
«Er du kåt ,slave?»
«Nei, mester. En slave har ikke lov til å bli kåt uten lov, MESTER!»
Stemmen hennes avslørte henne, men han lot som ingenting, og tok spanskrøret, og gikk bak henne igjen. Både Kjell og Erik stod litt tvilrådige, og visste ikke helt hva de skulle gjøre.
Jan lot røret gli over skinken foran seg, for å fortelle henne at nå kom det noe annet enn kosekatta.
Han løftet røret, og smelte til over høyre skinke, ikke så hardt at det satte stripe, men slik at hun kjente at det ikke bare skulle være nytelse.
«75!»
Hun skalv, delvis i opphisselse over å være naken foran tre menn, delvis i opphisselse over det «ulovlige» i å like SM, delvis i opphisselse over en dildo foran og en bak, som begge durte ivei, og dro henne mot den forbudte orgasmen. Enten hun ville det eller ikke.
Jan visste at han måtte skynde seg med å bli ferdig med avstraffelsen, ellers ville hun gå i surr i tellingen. Han hadde ikke spesielt lyst til å tildele henne masse ekstraslag. Han var kommet ned til fem, da han skjønte at slavens orgasme begynte å komme.
«Nei, nei, nei, nei!» Hun mumlet mellom sammenbitte tenner i et fortvilet forsøk på å stoppe den. Jan lot røret suse ned på rumpa hennes.
«Fjire!» skrek hun, og vred kroppen sin i fortvilelse.
Smakk, ny stripe , denne gangen på venstre rumpe.
Hun begynte å komme mot orgasmen, og han skulle til å minne henne på å telle da hun mumlet, «tre».
Nytt slag, og hun hveste «TO» mellom sammenklemte tenner. Jan så med glede at hun skalv ukontrollert, og visste at orgasmen kom for fullt.
Nest siste slag.
«Eeeen!»
Hun hang i tauene, og Jan vinket Kjell bort, og signaliserte at han skulle holde henne så ikke tauene rundt håndleddene skulle stoppe blodtilførselen. Da hun kjente armene hans rundt seg, lot hun alt fare, og prustet og peste, mens krampene rev i kroppen hennes.
Siste slag la Jan litt mer kraft i, hun hadde høy smerteterskel nå. Veldig høy. Stripen etter det siste slaget var markant større enn etter de foregående.
Men hun fulgte ritualet deres, og skrek ut: «Takk,MESTER!»
Så skalv hun i hele kroppen mens orgasmen var på sitt høyeste. Bena hennes ristet, hodet svingte fra side til side, og hun siklet fra munnen. Fittelukten lå tung som tåke i rommet.
Jan drog opp knutene i krokene, og lot henne legge seg på gulvet.
Med en stor dildo i fitta, en mindre i rumpa, og bind for øynene, lå hun på rygg. Skjelvende, og hjelpeløst alene, mens etterdønningene herjet i kroppen hennes. Hun visste at tre kåte gutter så på henne. Men hun kunne ikke se dem. Kanskje var hun litt flau, kanskje hadde hun lyst til å fjerne både dildoer, og øyebindet og dekke seg til. Men hun var bedre dressert enn som så. Hun gjorde stort sett ingen ting uten å ha fått beskjed.
Jan gikk bort til henne og fjernet øyebindelen. Hun myste mot lyset, og gned seg forsiktig over øynene. Så snart hun klarte å fokusere blikket, så de rødmen skylle over ansiktet hennes, samtidig som hun bet seg forsiktig i leppen.
Jan drog henne på bena, og dyttet henne mot Kjell,
«SUG!» sa han, og slapp henne. Hun kikket bort på bordet, fant frem kondomene, og trædde ett på pikken til Kjell før hun lot hele stasen gli inn i munnen.
Jan kastet en kondom bort til Erik, og han satte den på.
I mellomtiden løsnet han på tauene rundt kroppen hennes, og fjernet dildoene.
Nå skulle hun få ekte vare. Han smurte godt med glidemiddel i det bakerste hullet hennes, og stakk inne en finger for å sjekke at det var glatt nok.
Nå skjønte Erik hva han ville, og kom bort bak henne uten ett ord.
Jan ålte seg på plass under henne, med setet i sofaen som hodestøtte, halv sittende, halvt liggende under henne, ventet han til Erik var på plass i baken hennes. Så lot han pikken gli opp i henne og hun senket seg ned.
Han kjente Erik i hullet bak, gjennom den tynne veggen.
Erik støtet kraftig og han kunne ligge nesten helt rolig å vente.
Slaven sugde på pikken ved siden av hodet til Jan, og han kunne slikke Kjell på siden av ballene bare han vred hodet litt.
Erik’s tempo ble mer intenst, han var den eneste som ikke hadde kommet. Orgasmen hans var på vei, Skjelvende, men lydløst kom han. Slaven ble merkbart mer opphisset. Og Jan kjente hun brukte fittemusklene helt herlig rundt pikken.
Kjell støtet i mot munnen som bearbeidet pikken hans. Jan håpet de kunne få til en trippel orgasme, snart skrek hun ut i enda en orgasme. Ristet og skalv, og måtte slippe taket i pikken mens det stod på.
Jan lå rolig og ventet. Da hun roet seg litt ned fortsatte han å støte. Hun lå fortsatt i grense landet til orgasmen, og han viste at hun ville komme samtidig med ham, og Kjell pustet fortere og hardere. Han kunne heller ikke holde seg så lenge.
Kriblingene kom sterkere og sterkere, Jan visste han ville komme etter 10 – 15 støt. Han håpet at hun også ville nå fram tidsnok. Så slo tanken ham igjen, «Faen gutt, hun er slave i dag. Det er DIN orgasme som er viktig, ikke hennes.»
Han lot det stå til å vrælte ut.
Kjell ristet til og klemte lårene sammen, og hoppet i sofaen.
«Slavens sugeteknikk er bra, ikke perfekt, men bra. Men så er hun jo jente. Vi gutta er flinkere sånn.»
Jan rullet øynene inn i hodet da han var på toppen, men registrerte langt borte at også hun skrek.
I øyekroken så han kondomet rundt Kjell’s pikk bli fylt opp av sæd.
De satt i sofaen, nakne. Slitne, og tilfredse. Kjell og Erik hadde reist, og overlatt dem til seg selv.
Rollespillet var over for denne gang. Inntrykkene deres var mange, og sterke. Men de sa ingenting. De visste hva den andre tenkte. MER!!!!!!

Legg igjen en kommentar