Snø, kakao og sex

Denne novellen er vist 6998 ganger.

Jeg har nettopp hatt en herlig time på akebakken med ei ung mor (noe og tjue). Langt blondt hår i hestehale, godt pakket inn i varme klær men når hun satte seg på kjelken kunne jeg se selv gjennom skibuksene at hun hadde nydelige lår og rumpeballer. Tenner veldig på kvinnelige former og timeglass figur så tross kulden kjente jeg at sevjen steg…det er snart vår.

Vi delte en termos med varm kakao og appelsinbiter og snakket om løst og fast. Så reiste hun seg og sa at det var på tid å legge den minste. De to eldste lekte så fint sammen at det var synd hun måtte gå, og hun sa så. Nå begynner fantasien….

"Du kan gjerne komme tilbake til hytta med meg, og guttene kan ake der mens vi tar en kopp kaffe sammen. Kunne trenge litt hjelp å slepe barna på kjelken også. Har du lyst?"

Er paven katolikk??

Hytta var varm og koselig med åpen peis som jeg matet med tørr ved mens Pia prøvde å få jenta si til å sove. Hun begynte å lage kaffe og drog av seg genseren. "Så varm jeg er! Du har vært flink med peisen." Hun må ha sett at jeg hadde lagt merke til de flotte brystene under genseren. "Liker du det du ser? Så sjelden at typen legger merke til meg nå. Ikke lett å være mor!"

"Nei det er vel det samme for alle etterhvert," sier jeg, "Tatt for gitt alle sammen".

Jeg var nesten sikker på at hun mumlet "Å bare bli tatt hadde vært noe" men kjøkkenviften var på…

Hun satte seg ved siden av meg på sofaen og vi drakk kaffe og snakket sammen. Hun var lett å prate med og vi fant tonen fort. Kjemien var tilstede.

Etter en stund reiste hun seg og gjespet "Jeg tror jammen jeg kunne ha godt av å legge meg nå også. Du kan godt være her – godt å vite at det er en mann tilstede skulle jeg trenge ham!"

Hun gikk inn på soverommet mens jeg drakk ferdig kaffen og funderte på min skjebne. Slettes ikke så ubehagelige tanker, nei!

Så stod hun der i døra iført røde blonder og sa "Tok du ikke hintet?"

"Jo da. Måtte bare være sikker på deg. Og faktisk er jeg litt lei av å elske i senga, hadde det ikke vært litt deilig med en drink og massasje foran åpen ild?"

Jeg gikk bort til henne og kysset henne, en arm rundt livet og en hånd bak hodet for å presse varme, klare, fyldige lepper mot mine. Så nedover, kilte nakken på vei mot ei herlig rumpe…

"Hvor har du drikkevarene? Skal fikse noe til oss – til innvendig og utvortes bruk?"

Pia la seg ned på reinsdyrskinn foran peisen mens jeg åpnet en flaske Rioja og fant lavendel olje på badet. Benyttet anledningen til å kle av meg, også!

"Vær så god", sa jeg, "Rødvin servert av en naken man med massasjeolje som ønsker deg alt vel. Er ikke det herlig?"

Du svarte ved å ta en slurk Rioja og drog meg nærmere og kysset meg som om jeg var Dionysus selv.

Jeg åpnet BHen din og helte olje på store, flotte pupper og begynte å massere deg, tok oljete nipler i munnen og sugte. Så kysset jeg magen og flytett meg nedover, lot være å rive av deg trusene (om jeg hadde lyst?) og kysset deg på lårene, ned til knærne på utsida og opp til venus mons på innsida. Himmelportalen.

Drog ned trusene forsiktig, kysset og slikket, mer olje på hendene, hørte deg stønne når jeg drog rumpeballene fra hverandre samtidig som jeg slikket fitta og endelig sugte på klitten.

Suging og slikking og rumpemassasje, en forsiktig finger i rumpesprekken for å øke spenningen.

"Snu deg på magen nå. Jeg må ha deg"

"Jeg vil ha deg også. Pul meg, mann."

Jeg fjernet trusene, nøt synet av din deilige, glatte rumpa foran meg i lyset fra peisen.
Masserte rumpeballene litt til, spredte dei litt så jeg kunne se ditt søte lille rosa anus, og svulmende kjønnslepper som ventet på pikken.

Pikken pulserte nå, og jeg førte den inn mellom lårene for å massere tappen litt først, mens jeg hadde en tommeltott på anuset og 2 fingre i din varme, dryppende fitte.

"Hva er det du venter på mann? Pul meg nå vær så snill!"

"Hvor vil du ha den?" spurte jeg. Hvisket i ørene. "Her?" Fjernet tommeltotten og presset penishodet forsiktig mot rumpehullet.

"Eller her?" Skjøv hodet inn mellom leppene og vi nøt øyeblikket begge to.

Å penetrere er å leve.

"Pul meg til orgasme først så får vi se hva du får, din gris" sa Pia.

Jeg presset pikken videre nedover i fitta og fant G-punktet mens jeg masserte klitten med oljete fingre. Anale gleder får vente til neste gang….det spilte ingen rolle. Å se din nydelige kropp foran meg, glinsende i flammene, skrikende etter meg og bare meg…det var nok det. I denne omgang.

Legg igjen en kommentar