Søndagstur

Denne novellen er vist 6406 ganger.

Nå er det vinter og jeg sitter på jobben og drømmer om sommeren. Du vet, den som går så alt for fort. Jeg sitter og tenker på en varm sommerdag i ferien vår. Det er stille på kontoret og ingen telefoner har kommet inn på lenge, så jeg tar sjansen på å la tankene vandre litt.

Hver søndag pleier mannen min, Ivar og jeg å gå tur langs Nidelva i Trondheim. Det er en fin elvepromenade som går forbi huset vårt og helt ned til Nidarøhallen. Nidarøhallen er full av idrettsaktiviteter og rundt hallen er det masse grønt gress og store trær. Det er alltid folk som går og lufter bikkjene eller ungene sine rundt Nidarøhallen. Og hvis det er sommer, tar jeg på meg det tynne, blå skjørtet som ligger i myke folder rundt de nakne bena mine. Da går jeg uten truser. Det er deilig. Både pirrende og spennende å tenke på at jeg går truseløs forbi andre folk og de kan ikke se noen ting. Jeg blir litt kåt av det.
Det var som sagt en herlig, varm sommerdag i ferien. Vi gikk hånd i hånd bortover langs elva. Jeg i lett sommertrøye, den var av bomull og så tynn at en kunne skimte de mørkebrune brystvortene mine bakom, sola hadde vært gavmild i år. Og så hadde jeg på meg skjørtet mitt. Uten truse. Ivar hadde shorts og åpen sommerskjorte. Det var godt og varmt og vi gikk ned til Nidarøhallen, hvor vi la oss på det tykke, grønne, myke gresset langs elva. Endene kvakket nede i elvebredden og svømte skuffet videre da de fant ut at vi ikke hadde mat.
Sola varmet og alt var bra. Ivar la seg utstrakt på ryggen og jeg la meg ved siden av, støttet meg på en albue mens jeg så på ham. Noe stort presset på under shortsen hans, og enda var han ikke stiv. Jeg kjente et sting av begjær ulme i skrittet.
«Jaså, er du kåt?» smilte Ivar som leser meg som en åpen bok, og så på meg mens han skygget med hånden for sola. Jeg smilte litt flau og så ned i gresset.
«Jaaa, jeg kom bare til å tenke på noe.»
«Hva da?»
«…Pikken din.» Jeg gransket det grønne gresset, kjente brystvortene skrape mot bomullsstoffet, de reagerte på tankene mine ved å stivne spontant.
«Har du lyst på den, du da?» Ivar støttet seg på albuene og så direkte på meg. Han løftet den ene foten og ble sittende med en bøyd og en utstrakt. Når jeg stirret på underlivet hans, vistes det tydelig at han begynte å vokse. Jeg trakk pusten langsomt og dypt. Ivar visste hvor han hadde meg. Dessuten var det deilig å kjenne at det kilte i hele kroppen av latent begjær.
Han ventet ikke på svaret mitt. Strakte ut en hånd, strøk såvidt over det ene brystet mitt og jeg kjente kjønnslepper og resten av kjønnet hovne ørlite opp av lyst mens det kilte og sitret i hele kroppen. Særlig kjentes det hovent ut rundt åpningen der saftene piplet ut. Ivar så seg rundt og jeg fulgte han eksempel. Ingen i nærheten.
«Skal jeg ta den fram?»
«Er du gæern?» sa jeg bestyrtet og grep ham rundt håndleddet da han skulle til å smyge hånden under strikken i shortsen. Han gliste bredt og ertelysten.
«Hvorfor ikke?»
«Du kan da ikke det.» Jeg så strengt på Ivar. Han la hånden på låret mitt, varmen fra ham kjentes tydelig gjennom det tynne stoffet. Så begynte han å dra skjørtet langsomt oppover. Hjertet mitt banket hardt og spent og jeg kikket rundt oss igjen. Ivar gransket meg med et lite ertende smil i munnviken, men i øynene hans så jeg gjenspeiling av begjæret jeg selv følte. Han var spent på hvor langt jeg ville gå. Og det var jeg også. Skjørtekanten var kommet over kneet mitt og han la hånden sin på naken, solbrun hud. Jeg slapp pusten langsomt ut igjen, kjente huden sitre under hånden hans. Det var virkelig opphissende å sitte slik, bli befølt foran alles øyne uten at noen så noe. Jeg så inn i Ivars øyne mens hånden hans gled videre oppover, under skjørtet nå. Jeg spredte bena litt mer og kjente frisk luft i underlivet. Pirrende! Fingrene hans strøk på innsiden av låret mitt, på tynn, ømfintlig hud, helt til fingrene såvidt berørte kjønnshårene mine. Da var det som om musa trakk seg sammen i spenning og jeg gispet.
Ivar smilte ikke lenger. Han fuktet leppene og var bare kåt nå. Og glad i meg fordi jeg ville flytte grenser og søke spenning på denne måten. Da jeg lot blikket gli nedover kroppen hans, kunne jeg se en blodåre banke hardt på halsen hans. Blikket gled videre ned den glatte, muskuløse brystkassen, ned den flate magen og til shortsen som skjulte en knallstiv pikk. Jeg hadde lyst til å be ham ta den fram, men jeg vågde ikke. For meg var det et langt skritt å ta, bare det å la ham beføle meg ute i det fri.
Fingrene hans strøk lett fram og tilbake over kanten på kjønnsleppene. Gled litt rundt utenfor åpningen, der saftene lå blanke og glatte, før fingeren gled innenfor og møtte skamlepper og klitoris. Jeg stønnet lavt, visste at blikket mitt var blankt og slørete nå, slik som hans. Han lot fingeren gli dypt, dypt inn i meg. Han gled langsomt lenger ut mens han så på ansiktet mitt når han traff g-punktet mitt, og ble stående og massere der en stund. Jeg lukket øynene, det kjentes ut som om saftene flommet i underlivet. I alle fall gjorde bølgene det, sitrende dønninger som strømmet ut fra Ivars finger og spredte seg dirrende i skritt og underliv, og videre ut i kroppen. Da fingeren gled ut og fant klitoris, bet jeg meg i underleppa og bøyde hodet, la ansiktet mot halsen hans og nøt. Fingeren vibrerte fort over den brennende knoppen. Det var så sanseløst godt, så nydelig. Åh, om han bare kunne smette hodet under skjørtet mitt og la fingeren få avløser. Tenk å kjenne tunga hans mellom bena nå! Virvle rundt i foldene mens et par fingre pumpet hardt ut og inn. Men egentlig visste jeg at det ikke ville være nødvendig, det strålte sterkere og sterkere i musa, for fingeren sto og dirret lett på klitten da Ivar merket at jeg knøt musklene i hele kroppen. Jeg bet ham i skulderen for ikke å skrike mens orgasmen skyllet gjennom meg.
Det varte ikke så lenge, men allikevel var jeg utmattet da han la skjørtet pent nedover bena mine og la seg ned igjen.
«Godt?»
«Gud, ja,» sa jeg lavt og kjente jeg var nummen mellom bena. Det hadde vært en kraftig en, dette. «Hva med deg?»
«Hva med meg?»
«Du er jo like kåt, stakkar.»
«Å, jeg overlever.» Ivar la hendene bak hodet og smilte fornøyd til meg. «Jeg vet i alle fall om ei som skal bli tatt hardt når vi kommer hjem.»
«Kan vi gå hjem nå?» smilte jeg tilbake og reiste meg, holdt ut hendene for å dra ham opp. Han lo og tok imot hendene mine.
«Er du så sprengkåt, du da?» sa han og på stemmen hans hørte jeg hvor glad han var i meg fordi jeg var av den sprengkåte sorten. Jepp, jeg var virkelig sprengkåt. Dette hadde ikke vært nok, jeg ville ha mer.
«Husker du ikke at det egentlig var pikken din jeg ville ha?»
«Du ville jo ikke ha den.»
«Ikke her.» Jeg strøk ham over den sprengfylte staken og kjente et svakt sting mellom bena igjen. Ivar stønnet svakt. «Jeg vil ha den hjemme, vil ta den i munnen og suge den hardt før du kjører den langt inn i meg og tar meg som den ville hingsten du er.»
«Kom.» Plutselig hastet det med å komme seg hjem.

Jeg skvetter og blir revet ut av de kåte drømmene mine da telefonen ringer. Jeg løfter av røret.
«Jaså, det tok sin tid,» sier stemmen og jeg smiler da jeg gjenkjenner Ivars stemme.
«Hei, er det du som ringer?» sier jeg glad. «Jeg tenkte akkurat på deg.» Jeg lurer på om han kan høre på pusten min at jeg er småkåt etter å ha sittet her og drømt om oss.
«Og jeg på deg. Du, skal vi ta en tur på kino i kveld?»
«Okay. Er det en spesiell film du har lyst til å se, eller?»
«Neida. Bare det er mørkt og du har på deg skjørt.»
«Jaha,» sier jeg smilende og skjønner hva han tenker på. «Og helst ikke truse under?»
«Hvis du vil…?» svarer Ivar med bedende, uskyldig stemme. Jeg lover å ta på meg stay-ups og et vidt, varmt skjørt. Så kan han få fingre på meg så mye som han vil i kinomørket.
Da jeg legger rører på igjen, vet jeg at det ikke vil ta lange stunden før jeg må gå på do og onanere. Særlig nå, ved tanken på hva som venter meg i kveld.
Det er travelt på jobb av og til.

Legg igjen en kommentar