Snøsmeltende sex

Denne novellen er vist 5737 ganger.

Vi gikk gjennom skogen. Hytta vår ligger i et flott turområde og vi elsker å gå på ski i marka. Denne dagen var nydelig. Solen skinte og snøen gnistret. Føret var som silke og da smaker alltid kaffen og appelsinen ekstra godt. Men denne gangen hadde jeg lyst på mer enn appelsin og kaffe, da vi gikk videre etter rasten.

– Stopp litt, sa jeg og han snudde seg. Måtte vri på overkroppen, for skiene pekte rett fram.
– Hva er det, er du sliten?
– Nei, jeg er kåt, smilte jeg om kapp med sola. Han så på meg et lite øyeblikk, før et smil langsomt blomstret i ansiktet.
– Og hvordan hadde du tenkt å få til noe her ute i villmarken? Det vil jo bli veldig kaldt.
– Vi får vel bruke fantasien, da, smilte jeg og gikk bort til ham uten å ta av meg skiene. – Vi har ikke møtt noen andre i sporet hele uka, vi er alene i en stor skog og sola har begynt å varme så vidt.

Jeg basket meg rundt ham, det ble merkelige spor i snøen, dette. Folk ville kanskje ane uråd hvis de så dem, men det bekymret meg ikke det minste! Jeg dro anorakkoverdelen hans litt opp, dro i buksa som ikke hadde gylf, bare en strikk, og han satte stavene leende fra seg.
– Vent da, jeg skal hjelpe deg. Vottene satte han oppå stavene, og så smatt han fram en halvstiv pikk. Ikke helt stiv, men sannelig ikke upåvirket. Og det passet meg bra, for jeg liker å suge den opp.

Jeg sank ned på knær med skiene fremdeles på bena. Gapte fort rundt ham, kunne jo ikke risikere at han fikk urinveisinfeksjon bare på grunn av mitt tullete påfunn og kåthet. Jeg sugde meg godt innpå og hørte at han stønnet. Kanskje var jeg kald i munnen etter å ha pustet vinterluft, han var i alle fall varm! Jeg tok av mine egne votter og smøg den ene hånden ned i mine egne bukser, mellom bena. Det var det virkelig vått!

Jeg sugde ham mens jeg masserte meg selv. Musa sitret og strålte i varme, ilende bølger og da det begynte å bli alt for deilig, reiste jeg meg opp.
– Faen, så heit du er, smilte han og kysset meg mens jeg runket ham og masserte meg et lite, deilig øyeblikk. – Snu deg, så får jeg ta deg bakfra. Da slipper vi å avdekke så mye naken hud.
– Aldeles etter mine ønsker, mumlet jeg, ør av kåthet. Jeg basket meg rundt, det ble et helvetes prakk med skiene, men det var liksom litt av vitsen å ha dem på også, da. Vi kom oss til slutt i stilling, jeg dro ned buksa og strakte ut en hånd for å få hjelp av et tre som sto tett inntil skisporet. Måtte støtte meg et sted, så jeg ikke falt sammen av nytelse. Men vi måtte sette fiskebein, for jeg presset meg mot ham så skiene bare gled bakover mellom beina hans.

Til slutt fant vi teknikken og kunne begynne et knull som virkelig smelta snøen rundt oss – i alle fall nesten. Den smeltet oss, det skal være sikkert! Samme hvor kald lufta mot hoftene og rumpa var, de få delene av kroppen som nødvendigvis måtte ha en liten glippe på klærne, så var jeg innvendig het som en ovn.

Da han trengte inn, kjørte jeg hånda ned i buksene igjen, den jeg ikke støtta meg til bjørka med. Og mens han gled ut og inn av meg og holdt meg hardt rundt hoftene, masserte jeg musa til jeg jamret så ekkoet hørtes over alle blåner rundt oss. Han klarte ikke holde seg stort lenger da han kjente rykningene rundt pikken, og sprutet i meg med et dyrisk, grøtete stønn.

Jeg satte meg på huk da han dro seg ut, og presset spermen ned i snøen mens jeg tisset – blir alltid litt tissetrengt når jeg blir tatt bakfra, for han gnir så deilig mot g-punktet. Så fant jeg en serviett fra brystlommen på anorakken og tørket meg, og lot ham tørke snoppen ren før han pakket den på plass. Jeg smatt på meg anorakkbuksene igjen og vi kunne fortsette hjem til vår varme hytte som om intet hadde skjedd.

Men jeg måtte snu meg da vi hadde gått noen meter, for å se om snøen hadde smeltet!

Legg igjen en kommentar