Sofie

Denne novellen er vist 9065 ganger.

var på hell og til tross for variert vær hadde varmens satt seg godt i veggene på den lille plankehytta.
Det vislet i løvet utenfor vinduet der Sofie lå godt innpakket i en lett dyne mens hun leste en hårreisende dårlig utgave av Morgan Cane.
Klokken var ni på kvelden og det ruskete været hadde presset henne tidlig til sengs denne hufsete kvelden.
Hun leste og leste for å få tankene bort fra Eirik, en av guttene hun hadde fått øynene opp for denne sommeren.
Han gikk i tredje gym og så flott ut der han hoppet elegant ut fra den lille båten sin og opp på brygga.

Blikket hans var grønt og han smilte lunt, dette hadde brent seg inn i Sofie sin hukommelse og hun kjente det kriblet i maven når hun tenkte på han.
Sofie skulle begynne på gymnaset det året og slo raskt fra seg tanken på at Eirik ville ha noe å gjøre med en så «barnslig» jente som henne.
Sofie var på ingen måte barnslig og fremsto som en sindig, skarp jente og hennes vesen var mildt og guttene fant henne både vakker å tiltrekkende med sitt lange stålblonde hår.
Denne våren dekket hun seg godt til på skolen etter som noen av guttene hadde kommentert hennes stive brystknopper under sommerkjolen, guttene glante på henne med «slitsomme» blikk mens hun gjemte seg bak runde og kloke briller.

Hun unngikk festene og hang for det meste med venninnen Siri som nok var en litt mer åpen person og fortalte fritt om sine opplevelser med guttene hun stadig byttet ut.
Siri var så rå og det var nesten underlig hvordan de to jentene hadde blitt så forskjellige og allikevel så gode venner.
Sofie ble alltid litt sjenert men måtte flire av Siri sin morsomme og grove fortellerstil,
om bare Siri hadde vært der nå tenkte hun og vred seg rundt på ryggen og stirret litt i taket.
Hun tenkte på de sprø historiene til Siri om hvordan hun hadde onanert en russ på bussen hjem fra skolen, og hvordan hun hadde kommandert Tor til å vise frem «snoppen» på toalettet fordi noen hadde fortalt at den var så liten.. det var visst motsatt..
Hun måtte le litt av Siri men kjente også en liten sødme i kroppen når hun tenkte på det, for sannheten var nok at hun misunte henne denne frivole holdningen til sex og gutter.
Sofie lukket øynene og tenkte på Eiriks hvite smil og pene øyne, hvordan de varme hendene hans hadde tatt rundt midjen hennes når hun skulle ned i båten hans den dagen.

Han var sterk.. en prins.. hun sovnet..

Mitt på natten våknet Sofie med et rykk det var helt uvirkelig og hun stirret frustrert rundt seg i det mørke rommet hvor det var helt stille.
Det var ingen lyder fra hovedhuset heller og hun tente gasslykten raskt.
Hun skalv over hele kroppen og kjente en hysterisk sødme i seg, hun husket litt av drømmen hun hadde våknet av og gispet litt forskrekket over sin egen fantasi.
Den kom klarere fram og hun husket at Siri var med i den.
I drømmen hadde hun sittet i en sofa og kommandert Siri til å utføre forskjellige ting med tre menn de ikke kjente.
Dette virket helt absurd for Sofie men drømmen var så sterk og hun husker hvordan Siri hadde runket de tre mennene til full ereksjon på knærne foran dem før de i tur og orden hadde tømt seg voldsomt utover brystene hennes.

Drømmen kom klarere frem og hun kjente en søt lukt bre seg opp fra den lette dynen og denne drømmen hadde gjort mer inntrykk på henne en hun først trodde.
Hun kjente forsiktig ned på seg selv og husket at hun hadde hånden i trusen når hun hadde våknet og dette lignet ikke henne, hun pleide jo ikke å gjøre dette..

Det pulserte sånn i underlivet og hun tok venstre hånd prøvende ned og vippet en fullstendig gjennomvåt truse til siden før høyre hånd forsiktig søkte ned mellom lårene som lå godt fra hverandre.
Sofie var sjokkert over hvor oppsvulmete de våte kjønsleppene hadde blitt, de var nesten litt stive og det dunket i dem.
Sakte trakk hun langfingeren igjennom spalten og når den stanset i en stor og svulmende klitoris gikk det ilinger igjennom kroppen så hun klappet bena sammen men med hånden fremdeles på plass.
Hun pirket litt forsiktig og det var så følsomt at hun måtte reise baken flere ganger uten kontroll, hun slapp og ble liggende å hive med pusten.

Sofie kjente hvordan den før så anonyme lille bollemusa nå hadde foldet seg ut, og når hun trakk bena sammen kjente hun hvordan de tunge leppene presset seg ut av sprekken og mot innsiden av de glatte lårene.
Hun ristet og når hun igjen tenkte på hva hun hadde drømt gispet hun litt sjokkert over de sterke bildene hun hadde i hodet.
Denne eventyrlige følelsen i kroppen var ny for henne og bare noen få ganger før hadde hun kilt seg til hun ble våt.. men ikke så våt som nå.

Det var frustrerende og det føltes nesten som en feber ute av kontroll men selv om hun skammet seg litt bare ble hånden igjen godt plassert mellom to sommerbrune og skjelvene pikelårene.
Hun lukket øynene og fikk et nytt glimt av drømmen der en voksen man sakte lot Siri få suge han stor i munnen sin mens han styrte hodet med begge hender.
Senene minnet om fra en erotisk spillefilm hun hadde sett og det merkelige var at Siri virket mer utviklet en hun i virkeligheten var med nokså små og faste bryster.
I drømmen var hun mer frodig og Sofie innså at hun nok hadde våknet når mannen som lignet på en kjent skuespiller var på vei til å trenge inn i hennes gapende kjønn.

Sofie slet med pusten og lot en finger forsiktig søke ned på innsiden av de våte leppene, det før så hemmelige hullet som knapt var villig til å mota en tampong i ny og ne hadde åpnet seg litt og fingeren ble nesten trukket inn av sulten muskulatur.
Det var rart å kjenne hvordan musklene strammet om fingeren, hun lirket inn pekefingeren og nøt hvordan de to fingrene presset seg innover mens setemusklene rytmisk strammet om de.

Hun hadde noe totalt uforløst i seg og sjokkerte seg selv med et lite stønn mens hun pustet raskt, hun trakk fingrene ut og lot de gli forsiktig på siden av den tronende klitorisen som sprengte ut.
Noe stort var på vei i kroppen hennes og fantasiene flakket til alt fra den gangen hun spionerte på sin fetter Are runke bak skuret til dampene sexsener fra spillefilmer.
De velformete brystene halve skolen snakket om struttet under t-skjorten og hun trakk den raskt opp samtidig med at hun sparket dynen ned på gulvet.

Sofie vred seg over på albuen og skrudde opp lyset på maks mens hun fomlet etter brillene på nattbordet
Hun strevde med pusten men det banket og pulserte så søtt i hele kroppen, hun så ned på de Faste brystene der knoppene var så stive at de hadde hvitnet litt, hun fikk unna det lange lyse håret sitt før hun lente seg tilbake på ryggen og akte seg litt opp i sengen.
Brystene sto struttende ut og for første gang kjente hun et stikk i kroppen når hun rullet den venstre brystknoppen mellom fingrene, den ble enda hardere og hun stønnet litt igjen.

Hun trakk seg lengre opp i sengen og kjente en litt desperat følelse etter å gjøre mer og hun merket hvordan hennes egen tunge pust pirret henne, hun ville ha sex.. med seg selv.
Sofie sprikte ut med bena og så utforskende ned over de struttende brystene, den sommerbrune maven var våt av svette og den uskyldige lyseblå trusen hennes var halt og dratt i så den hang som en våt lefse over det dunkende kjønnet.

Det meste av kjøns hårene hadde hun klippet bort med saks etter at Anne Cecilie i klassen mobbet henne for å ha «bollemus» året før i jentegarderoben.
Hun trakk litt i trusen så den pløyde seg litt inn i sprekken, og for første gang følte hun seg sexy med et dampende begjær i kroppen.
Hun ville leke, knulle, fingre alt deilig og hun trakk litt hardt i den høyre brystknoppen så det nesten sved litt og den stivnet momentant.
Venstre hånd gled nedover den følsomme maven og trakk den slappe og våte trusen til siden før hun krøket seg litt frem for å se nærmere.
Det lille, lyse håret som var igjen lå klistret mot en sulten fitte som hadde foldet seg ut, hun strøk over den med hånden og nøt det med et rykk.
Sofie syntes den var deilig og hun utforsket leppene forsiktig, før hadde hun skammet seg litt over dem, men når de sto ut slik, litt harde som en våt blomst elsket hun de..

Hun ville mer så hun vaklet tumlende opp på gulvet med skjelvende ben og fikk sparket av seg trusen i en fart.
Hun grep gasslykten og trippet forsiktig bort til klesskapet der den ene døren var dekket av et stort speil, Sofie betraktet seg selv med tung, skjelvende pust og så seg selv på en helt ny måte.
Hun kastet på det lange håret og plasserte lykten på gulvet foran seg den lyste oppover kroppen hennes mens hun betraktet seg selv med smale, kåte øyne.
Hun grep brystene sine og rullet knoppene før hun frekt rakte ut tungen og så vidt slikket litt på den ene knoppen som pekte mot taket.
Hun sjokkerte seg igjen og slikket de faste brystene etter tur mens hun rullet med hoftene.

Hun stilte seg litt på skrå mot lampen og satte det ene bene på sengekanten og betraktet de kraftige folden som nå sto ut fra det ellers lille og lyse kjønnet..
Hun gispet og når hun trakk fingeren igjennom de store leppene veltet litt hvitt skum ut av henne og ned langs det brune låret.
Hun var så våt og ville mer.. hun trakk den grønne gamle lenestolen foran speilet med brask og bram før hun satte seg sprikende og akte seg litt frem i den.

Hun satte lykten foran og etter litt justering ble lyset bra og hun så seg selv på 30cm avstand fra speilet mens hun lot høyre hånd bearbeide den rampete og våte fitta.
Hun fomlet og fant etter litt en rytme der to fingre gled rytmisk inn og ut før de masserte siden av klitoris etter litt.
Hun fantaserte litt men det holdt faktisk bare med å se på seg selv nå og etter litt fant Sofie en stilling der hun lurte inn fingrene med høyre hånd fra under låret.
Hun lot fingrene bare «sprelle» litt i det stramme hullet hennes mens venstre hånd tok seg av klitoris fra oversiden og nå begynte hun å miste kontrollen.
Sofie stønnet lyst og skalv i bena mens hun satt sammenkrøpet og stirret på det stramme fittehullet som omkranset de to fingrene som sprellet i henne, og når hun igjen tenkte på Siri og de tre mennene fra drømmen var det nok..

Det føltes som det rant en foss av gnister ned over skuldrene hennes som spredde seg som raketter rundt i kroppen hennes, hun sparket begge bena rett i skapet mens hun presset seg opp i stolen med lukkete øyne.
Hun slapp det hun hadde og presset seg opp i bro mens hun kjempet for ikke å skrike.
Orgasmen ristet og holdt henne litt på pinebenken før det med et kom en veldig bølge som slapp hennes stønn ut, magen rullet rytmisk mens en tynn liten stråle med safter sprutet raskt ut av henne og opp på speilet.
Hun vred seg over på siden og holdt pusten mens de siste rykningene rev i gjennom den myke maven hennes.
Hun rettet seg frustrert opp og plukket brillene fra gulvet med håret i alle kanter og priset seg lykkelig for at hun ikke hadde sparket til gasslykten på gulvet foran seg.

Sofie stusset over de enorme kreftene hun hadde vært utsatt for og forsto jo nå hva Siri hadde mast så mye om, «orgasme meg her og orgasme meg der»
Hun rettet seg opp i stolen og så forundret på den helt klare saften hun hadde ejakulert over speilet før blikket falt ned på den ømme og fremdeles følsomme pikekjønnet som struttet ut som en stor, oval blomst.
Hun var helt utkjørt og vaklet i seng og sovnet med dynen på skjeve og lyset på, så godt hadde hun aldri sovet før…

Neste dag ble hun vekket langt ut på formiddagen av at mamma skulle til byen å hente fire gode venner fra jobben sin og det kunne hun godt vært for uten ettersom hun måtte ordne med det meste.
Sofie vaklet naken opp fra sengen og når hun så stolen foran speilet husket hun med et hva som hadde skjedd denne natten.
Hun ryddet raskt opp og tok litt brydd på seg morgenkåpen før hun vaklet på baksiden av huset der det var utendørs dusj med sommer vann.
Vannet var passe lunkent og hun såpet seg godt inn mens hun tenkte på hva hun hadde gjort den natten, og det stemte nok godt når hun kjente den litt såre følelsen nedentil av neglene som hadde vært ivrige.

Hun måtte være rask før vannet ble kaldt og tørket seg før hun listet seg ned annekset igjen, hun så på det flekkete speilet og var litt opprørt over seg selv, men kom ikke helt over hvor utrolig godt det var.. og hun var jo i et fantastisk humør i dag og.
Hun betraktet seg selv litt mens hun trakk på seg den hvite trusen, hun stusset og byttet til en litt sexy truse hun hadde kjøpt sammen med Siri.
Den var nokså stram og den myke blå silken la seg kald og myk inn mot den soltørrede huden hennes og hun så frekt mot speilet mens hun klappet seg på baken med et smell.

Hun bare tullet men det var noe pirrende også og det at de litt såre brystvortene igjen struttet i gjennomtrekken var jo bare deilig..
Hun snudde seg med baken mot speilet og kastet et blikk over skulderen før hun bøyde seg litt fram mot den grønne stolen, og når hun laget en fin svai i ryggen så hun den markante musa presse trusen ut mellom de smale skinkene.
Hun roterte litt på hoftene og uten å tenke seg om tok hun en hånd raskt ned og strøk den over trusen mellom bena mens hun satte benet litt ut.
Det var mykt, varmt og deilig å se på, og når hun presset litt kjente hun stoffet legge seg inn i sprekken og hun lekte med trusen.. Sofie hadde aldri speilet seg bakfra på denne måten før..
Det blafret i gardinene og suste fra havet og hun når trakk trusen sammen i forkant og dro så hun hvordan den nesten banet seg inn mellom de myke leppene.
Hun tok hånden under trusen og trakk den ut av sprekken igjen og sånn lekte hun litt før hun trakk den til siden.
Leppene var ikke så store og våte som i går men når hun trakk fingeren igjennom vekket det henne og hun trakk trusen ned mens hun fremdeles sto lent over stolen med baken til speilet.

Med hånden under seg trakk hun fingrene gjentagende igjennom sprekken og etter litt så hun hvordan leppene este litt opp, hun betraktet det lille rosa anushullet mens hun strevde med brillene som nesten falt av nesen.
Hun pustet tyngre og med et innså hun at hun igjen var spreng-kåt, hun ble opphisset av seg selv..

Hun rettet seg opp og sparket av seg trusen på vei mot den uredde sengen og igjen kjente hun hvordan fitteleppene hadde banet seg vei hovene og våte ut av den ellers så søte sprekken.
Hun kastet dynen på gulvet og slang seg ned på ryggen med sprikende ben mens høyre hånd raskt fant det sultende hullet og roterte fingrene forsiktig inn.
Det var enormt og hun slikket på den ene brystknoppen før hun byttet til den andre, da byttet hun også hånd og nå kjente hun smaken av sin egen søte saft.
Hun var i ferden med å ta helt av og ville se seg selv igjen foran speilet så hun vaklet opp på lange tynne ben og rigget seg til slik som natten før.. det var da hun hørte et dunk fra brygga rett nedenfor annekset..

Sofie fikk nesten panikk og rev til seg Siri sin rosa treningsdress som hun hadde glemt der for en uke siden og mens hun trakk den på for harde livet hørte hun stemmen til Oddvar som blidt ropte «halo!».
Hun fant ikke brillene som hadde falt under sengen og når hun hørte skritt mot døren rettet hun raskt på tøyet og vaklet ut av døren før noen skulle komme inn i dette rommet som oste av våt pike.
Hun så nesten ikke men konturene av Oddvar som gliste blidt mot henne enset hun mens de ruslet tilbake til brygga.

Moren til Sofie var skilt og Oddvar hadde sovet over jevnt og trutt denne sommeren og det likte hun dårlig.
Han pleide å ro hjem i grålysningen i den lille båten sin, og det gjorde han med moren til Eirik også visst.. en skikkelig rundbrenner.

Oddvar var i slutten av trettiårene og ble sett på som en riktig sjarmerende mann av hele øyas «alenemødre» med sitt stålblå blikk og korte rufsete hår.
Moren til Sofie kunne drive henne til vannvidd med å fortelle om hvor fantastisk han var, snill, sexy…bla..
Han så fornøyd opp på Sofie som sto med smale øyne og den litt for lille treningsdressen til Siri i rosa og vaklet.
Hun svarte med et tilgjort smil at moren var i byen for å hente gjestene og at det kunne ta tid før de kom.
Oddvar forklarte at han skulle hjelpe henne med krabbene som krafset rundt i en kasse i båten hans og om hun ville ta de imot.

Sofie var ikke så fan av krabber men hun skulle hjelpe han så snart hun fikk hentet brillene på rommet.
Hun stormet inn og fant de før hun stormet ut igjen til den varme brygga.
Oddvar strålte med det hvite smilet og Sofie kjempet for å få kontroll over den skjelvende kroppen som for et minutt siden var ved å rulle ut i en gedigen orgasme.
Oddvar var kunstner og egentlig ganske grei der han sto i bar overkropp og en Bermudashorts og smilte.

Det hele var uskarpt for Sofie og
Etter at han hadde festet båten kom han mot henne og det ble liksom helt naturlig å gi hverandre en klem.. Sofie ville jo ikke dette nå men det ble bare en stor klem.
Han liksom ristet henne litt og hun bare holdt på å besvime av å kjenne de flotte hendene klappe henne på korsryggen mens det luktet nokså sexy mann etter at han hadde rodd i solen.
Han tullet som han pleide og sa at hun virket så kald og når hun skulle ta steget bakover snudde hun seg og hoften hennes sneiet noe ved han.. hun fikk pipetonen i hodet mens hun vaklet oppover den steinete helle trappen og innså at hun hadde vært borti hans edlere deler..

Hun følte seg nesten ruset og viste ikke hvordan hun skulle takle dette mens Oddvar lempet kassene i land.
Hun hev med pusten når hun kom inn på kjøkkenet og tok et stort glass vann og rakk knapt å fundere mer før han sto fornøyd bak henne i døren, han hadde vært der nesten annenhver dag denne sommeren og var svært husvarm.
Hun ble stående lent til kjøkkenbenken med glasset til munnen og når han svinset bort til kjøleskapet fikk hun et blikk av seg selv i speilet over vasken.

Siri som var to hoder lavere en henne hadde jo naturlig nok mindre tøy og hun fikk nesten sjokk når hun så seg i speilet.
Den korte rosa treningsjakken rakk henne til over navlen og de store brystknoppene sprengte seg ut fra det tynne stoffet som på en dårlig pornofilm, men det verste var treningsbuksa som var trukket godt opp og ga en nesten perfekt avtrykk av en våt musesprekk.
Stoffet hadde krøpet inn i sprekken og blitt mørk av fukt mens leppene syntes hovene og sammenpakket under..
Dette lignet ikke henne, hun var jo ikke sånn!
Men allikevel ble hun bare stående med flakkende blikk i det litt kalde rommet.
Oddvar hadde en eventyrlig overkropp, nesten som Eirik bare med litt hår på brystet og det likte hun egentlig ikke.. eller.. hun tenkte raskt på klemmen og lot blikket flakke lynraskt over buksen hans når han romsterte rundt og når han satte seg på en kjøkkenstol så hun noe.. det var noe der noe som presset stoffet ut i låret hans..

Sofie vaklet ut og sa hun skulle skifte og merket blikket hans på vei ut døren, og det dunket så utrolig hardt i hjertet og hodet mens hun ramlet mot annekset, hun smalt døren igjen og måtte sette seg på sengen..
Hun var stresset og reiste seg før hun litt frustrert rev av seg den håpløse treningsdressen og kastet den på gulvet.
Hun så bort på den nakne kroppen sin i speilet, det dundret mellom bena og leppene hang tunge ned mens brystvortene sto stramme oppover.
Hun skammet seg litt og følte straks at hun kanskje hadde tirret han opp ved å se så «slutty» ut, hun hadde jo kjent noe.. og så noe i buksene hans..

Det var da Sofie stivnet helt til, hadde hun tirret opp en voksen mann til å få ereksjon i buksen…?

Hun slo det fra seg og kastet seg på sengen men tankene ga seg ikke mens hun snurret det lyse håret med fingrene..
Hun funderte litt.. jo det var noe som presset i de buksene.. tenkte hun mens hun funderte over hva han hadde tent på.
Sofie så seg rundt i rommet at det ikke var noen ved de blafrende gardinene før hun raskt gikk bort og trakk på seg den rosa buksen igjen for å betrakte seg i speilet.
Den var veldig tynn, myk og når hun trakk den opp slik som i sta fikk hun nesten litt sjokk over hvor utfordrene det ble når hun snudde baken til speilet.

Den var stram og la seg perfekt over den smale baken og inn i rumpesprekken.
Sofie snudde seg og trakk buksen litt godt opp og når hun slapp så hun hvordan stoffet foldet seg rundt og inn i den nokså markante sprekken hennes.
De store leppene la seg mot hverandre og dannet en kul som presset seg nesten en centimeter ut under sprekken, det var så tydelig når hun var så tynn og betraktet seg fra flere vinkler.
Hun stakk hånden raskt ned i buksen og rettet på leppene og trakk de ut til hver sin side før hun raskt lot fingrene danse litt over klitoris.
Hun rykket til mens hun gynget i knærne, fingrene danset over den våte musa og hun mistet balansen, hun støttet seg mot speilet med den ene hånden og bøyde seg ukontrollert og slik fikk hun fingrene i seg.
Sofie skalv i bena og hikstet mens fingrene hennes for inn og ut så det plasket, det var godt og hun tenkte på hvordan han hadde smugtittet på henne opp fra båten når hun ikke hadde brillene.

Hvordan han hadde betraktet de stive brystknoppene og den hovne fitta hennes mens han sakte hadde fått ereksjon i shortsen sin.
Hun tenkte på den runde bulen hun hadde sett og at den sikkert var hard og klar for henne der hun hadde stått ved kjøkkenbenken.
Tenk om han hadde ereksjon nå og ville ha henne.. tenk om han trakk den fram og kommanderte henne til å… ahh..

Hun sank kalvbent litt ned i knærne og presset kinnet mot speilet mens hun kjente tårene sprette, hun ristet og buktet seg mens hun tviholdt de to fingrene i hullet.
Det stoppet litt før den igjen så enorme bølgen skylte over henne, magen rullet ukontrollert og hullet strammet seg kraftig før en nokså stiv sprut presset seg ut forbi fingrene hennes og på skrå rett i den rosa treningsbuksen.
Hun ga bare en lang syngetone som jamret i rommet før hun ble liggende sidelengs på gulvet å puste tungt og spastisk.
Dette var helt rått og hun begynte nesten å gråte litt av glede, det føltes så uendelig godt og det måtte aldri stoppe..

Etter et par minutter vaklet hun opp og så hvordan hun hadde sprutet hardt ned over venstre lår og hvordan buksen var våt til leggen, det føltes rart men naturlig for Sofie.
Hun trakk av seg den våte buksen og tørket seg med en våtserviett før hun pustet ut i sengen.

Fantasien som kanskje var litt virkelig føltes rå og spennende, hun bet seg i leppa og kjente at hun var klar for å lukte på mer av livets goder.. hun blomstret med en god følelse i maven.

(Forts?)

Legg igjen en kommentar