Solen gjør noe med deg

Denne novellen er vist 11234 ganger.

Solen varmet kroppen min. Jeg elsker denne tiden når været er som det er nå. Alt våkner til liv, naturen står lysegrønn og vakker og bare venter på å eksplodere, vårblomstene blomstrer og solen varmer en vinterblek kropp. Dvs ikke helt vinterblek. Jeg har fått kledelig brunfarge og føler meg vel. Livet blir lettere etter hvert som vintermørket forsvinner og våren kommer.

Jeg satt og døste av når jeg hørte det gikk i grusen. Jeg ventet ingen, regnet med at en av ungene fikk besøk, men orket ikke reise meg så jeg bare satt godt tilbakelent i solstolen min, toppløs og med en minimal stringtanga.

Varme hender strøk meg plutselig over knærne og tomlene gled sakte oppover på innsiden av lårene mine. Disse hendene var kjente, de visste veien og jeg kjente dem så godt. Jeg visste du hadde satt deg på knærne foran meg, blikket ditt hvilte på brystene mine fordi jeg kjente de knoppet seg og lengtet etter kjærtegnene dine. Endelig var du her, du var hos meg og det var alt som telte for meg. Du hadde kommet og i dag var du bare min. Hendene dine gled sakte oppover og tomlene dine brant på innsiden av lårene mine. Jeg merket at du bøyde deg fremover og fant en brystvorte som du sugde sakte inn i munnen din. Jeg krummet ryggen og stønnet svakt. Den ene armen la seg rundt livet mitt og du drog meg inntil deg, drog meg opp i sittende stilling og hendene dine la seg rundt hoftene mine. Munnen din lekte med brystvortene mine og jeg holdt hodet ditt tett inntil meg. ”Så deilig å ha deg her, jeg har savnet deg, musa mi har savnet deg, kroppen min har savnet deg” jeg hvisket mot håret ditt og du løftet hodet og kysset meg mykt og deilig. ”Hmmm, det er noe som har savnet deg og kroppen din også” sa du og jeg så tydelig bulen i buksa di. ”Legg deg tilbake i stolen, så jeg kan kose litt med deg” du så på meg og jeg gjorde som du sa. Tungen din lekte nedover magen min og fortsatt utenpå bikinitrusa og over den lengtende musa mi. Jeg kjente at jeg var våt og du stønnet når du fant fuktigheten min gjennom stoffet. Du presset munnen din mot min, lot tungen din gli sakte og forsiktig over leppene mine, før du møtte meg i et herlig kyss. Du bøyde deg ned mot meg og plutselig kjente jeg du blåste varm og deilig pust mot musa mi og det brant på innsiden av meg.

Du lirket en finger på innsiden av bikinien og skjøv stoffet forsiktig til side. Blottla hele den våte grotten min. Solstrålene traff meg med varmen sin og jeg gispet da du forsiktig åpnet meg. Skjønnsleppene mine svulmet av kåthet og jeg måtte bite meg i leppen for ikke å skrike høyt når du lot tungen din sirkle forsiktig rundt åpningen min. Jeg spredte bena og la dem på skuldrene dine. Brukte fingrene mine til å åpne meg og når tungen din strøk meg fra rumpehulllet mitt og opp mot klitorisen min slapp jeg fra meg et lite skrik.
Kjønnsleppene svulmet og ble store, du stakk tungen din inn i meg så langt det lot seg gjøre og du utforsket meg. Let tok hendene mine mot bakhodet ditt og presset deg inntil meg. Roterte med hoftene og gned meg mot ansiktet ditt. Du stønnet mot musa mi og jeg kjente det nærmet seg. Jeg begynte å skjelve og du lot fingrene dine gli ut og inn av meg, uendelig sakte, men så deilig å pirrende. Når en finger gled forsiktig inn i rumpa mi var det nok for meg. Orgasmen rev i kroppen min og jeg klemte bena godt rundt deg for at du ikke skulle stoppe. Jeg ristet og skalv og du holdt meg fast til det gav seg.

”Jasså dere kåte dyr, dere er i gang igjen dere to”! Stemmen til Nina gjorde så vi skvatt begge to. Hun kom smilende oss fra hagen, blikket hennes fortalte alt. Jenta var steinkåt og vi forstod begge at hun hadde stått å sett på oss en stund. Hun kom bort til oss og gav deg en klem, mens jeg fikk en herlig og vått kyss. Hun hvisket mot munnen min at hun var kåt, at hun hadde sett behandlingen jeg hadde fått. Jeg drog henne inntil meg og kysset henne lidenskapelig. Strøk henne over den svaie ryggen og ned mot rumpa hennes. Presset kjønnet henne mot mitt og kjente at jeg var mer enn klar igjen.

Du stilte deg bak Nina og begynte å kysse henne i nakken. Glidelåsen på kjolen hennes gled nedover mens du fulgte etter med tungen din. Jeg sank ned på kne foran henne og gispet ved synet som møtte meg. Hun var herlig glattbarbert og uten truse. Det glitret i fuktigheten på musa hennes og når hun spredte bena for meg kunne jeg se hun var god og våt.

Jeg ba henne stille seg med sprikende ben og musa hennes åpnet seg deilig foran øynene mine. Samtidig hadde du nådd frem til rumpa hennes. Tungen din gled mellom rumpeballene hennes og hun stønnet høyt. Jeg slikket klitorisen hennes og bakover mot åpningen. Der møttes tungene våre og vi kysset hverandre og slikket Nina samtidig. Hun var herlig kåt og jeg ba henne bøye seg litt frem slik at du kunne komme til. Jeg ba deg stille deg bak Nina og knulle henne hardt og deilig. Jeg åpnet musa hennes for deg og det gikk nesten for henne når du lot pikken din leke rundt i åpningen hennes før den gled helt inn i henne. Det var herlig å se pikken din presse seg veg, se musa hennes åpne seg for deg og siden lukke seg varmt og vått rundt kuken din. Jeg sugde henne på klitorisen, tungen min lekte både med deg og henne og støtene dine ble hardere og mer intense.
”Jeg kommer, gud som jeg kommer” skrek plutselig min kåte venninne og jeg sugde klitorisen hennes samtidig som du knullet henne hardt og vilt. Kroppen hennes strammet seg og hun eksploderte over kuken din. Jeg slikket henne rundt åpningen og saftene hennes rant ned i halsen min. Du drog kuken din ut og jeg lot den gli langt ned i halsen min. Det smakte deilig av deg og henne og når Nina hadde kommet seg litt fra det to lekende kvinnetunger som lot kuken din få den behandlingen den lengtet etter.

Jeg ville ha pikken din og ba deg legge deg på ryggen slik at jeg kunne ri deg. Jeg gled sakte ned på deg og fitta mi klamret seg fast til deg. Det våte varme omsluttet deg og du holdt hoftene mine fast og knullet meg sakte og herlig. Jeg bøyde meg fremover slik at Nina kunne komme til med tungen sin, men hun hadde helt andre planer. Hun drog frem en strapon som hun tok på seg. Dildoen smurte hun meg masse deilig olje, og likeledes rumpehullet mitt.
Hun satt seg bak meg og sakte lot hun dildoen gli inn i rumpa mi. Gud det var herlig. Jeg ble nesten sprengt, men det var himmelsk. Jeg lot henne knulle meg i rumpa mens jeg red deg. Det var utrolig deilig.
Orgasmen min kom nesten uten forvarsel, jeg ble sendt rett til himmels og det var så utrolig deilig. Jeg melket pikken din og merket at du nærmet deg, gled av deg og vi tok deg i munnen igjen. Du runket deg selv foran øynene våre, tungene våre lekte med skaftet ditt og endelig sprutet du. Sæden din traff oss i ansiktet og over brystene og nedover mot magen. Nina kysset meg og slikket i seg sæden din fra brystene mine. Vi falt om hverandre og vi var svette og varme og det eneste fornuftig vi fant ut å gjøre var å gå å ta en dusj.

Nina forsvant først og du drog meg inntil deg, kysset meg på pannen og hvisket ”tusen takk, tusen, tusen takk”! Jeg smilte og sa at jeg håpet du var fornøyd, men at kvelden ikke var slutt enda…………….

Legg igjen en kommentar