Solkrem

Denne novellen er vist 15220 ganger.

Det var en veldig varm formiddag, vi lå på stranden og solte oss. Jeg lå på magen, og så skulle du smøre sol krem på meg, men det du gjorde var og åpne bikinien og begynte og kysse meg fra nakken og nedover. du tok et ordentlig tak på rompen mi, og etter det la du deg over meg, og da kjente jeg noe hardt, noe som ville inn i meg. Du tok på meg bikinien igjen, og vi tok med tingene våre og gikk litt bortover på stranden rundt neset, der ingen så oss. Vi la ut handklærne og jeg la meg ned, på rygg, du satt deg over brystet mitt og brettet ned badeshortsen og den var den, den harde kuken. Jeg tok den i munnen, sugde den steinhard, han stønnet og stønnet, han trakk seg unna. Kysset meg nedover hele kroppen helt til han var med navlen, da dro han av bikinitrusa mi og bokseren din, jeg sprikte med bena, var klar for en real omgang, du slikket meg i noen minutter, før kuken gled inn i meg

Du viste jeg likte det hardt og fort, men du ertet meg med og gjøre det motsatte. men du var i full fyr og flamme, du kjørte på, kan ikke ha husket sist det var sånn, var så utrolig deilig. Vi byttet plasser litt, du var på bunnen og jeg på toppen. Jeg red lenge, men ikke for lenge, du reiste deg opp, og stilte deg på kne bak meg, du satte kuken mot fitta først, men du trakk deg tilbake, du gikk i posen du hadde med deg, og kom tilbake med tau og øyebind. Du tok meg med opp til noen trær, og tok på med øyebindet, og knyttet et tau rundt hver fot og arm, og et rundt hver arm, og knøt fast i hvert sitt tre, dette var drømmen min. Du skulle ikke være snill nei, men du viste jeg likte det tøft og røft

Så du tok og presset kuken i fitta og raskt ut igjen, jeg kjente noe varmt mot rompen, jeg tenkte mitt, jeg ville ikke, men det nyttet ikke hva jeg hadde og si, du presset deg inn, jeg kjente smerten, men trodde det skulle være verre, du kjørte fort og hardt, helt til du kjente at du ble og komme. Du dro deg ut, og runket helt til du kom, du sprutet over ryggen min, og sa; «Nå kan jeg smøre inn ryggen din, med litt ekte sol krem.»   

Du gikk til posen igjen, og kom tilbake ganske fort, plutselig kjente jeg er fæl smerte over hele ryggen.

Du hadde funnet pisken din, du vet jeg ikke likte den, men du brydde deg ikke, du ville at jeg skulle ha det vondt, for det tente deg, jeg hylte av smerte, men ingen hørte det. Du knøt opp tauene og la meg ned på handklærne og knyttet meg fast liggende på rygg. Bindene for øyene var enda på, og du hadde satt gag-ball på meg og. Når jeg lå der så lurte jeg på hva du skulle gjøre, men så kom du med pisken igjen, det var vondt, men jeg får bare tåle det. Du lot pisken gli over fitta 3 ganger, før du bøyde deg ned for og slikke.

Du satt deg over brystet mitt igjen, og stappet kuken i munnen min, og da bet jeg, du truet med pisken om jeg ikke sugde deg, jeg nektet, du reiste deg hentet pisken og slo 4 kraftige slag over meg. Du prøvde å sette deg over brystet mitt igjen, og når du stappet kuken i munnen igjen, så sugde jeg med engang, var så vondt at du pisket meg.

Du lo en ondskapsfull latter helt til du trakk deg i fra, du fikk orgasme ganske fort. Også ga du meg en orgasme, den var helt perfekt, beste jeg har hatt i hele mitt liv. Du satt meg fri, knøt opp tauene, fjernet øyebind og gag-ballen og ga meg en klem og sa; «Bare vent til neste gang, da skal du få skikkelig»

Legg igjen en kommentar