Som du tente meg

Denne novellen er vist 6554 ganger.

Vi lå på sengen å småpratet etter at vi hadde elsket for 3. eller 4. gang, men hvem bryr seg om å telle så lenge vi nyter? Ikke vi…..Vi lå å nippet til hvert vårt glass hvitvin og jeg kjente jeg slappet skikkelig av for første gang på flere måneder. Dette her var medisin for meg, du virker alltid slik, som en skikkelig vitamininnsprøytning, selv om det er alt annet enn vitaminer du sprøyter inn i kroppen min……….

Jeg stanset midt i en setning, klar over at tankene dine var helt andre steder enn det jeg snakket om. Det var også da jeg så at øynene dine hadde skiftet farge, de var mørke og det tegnet kjenner jeg godt etter hvert. Du var kåt igjen. Pekefingeren din strøk meg over munnen og øynene dine fanget mine. De lyste av lidenskap og jeg kjente jeg grøsset lett. Tungespissen min lekte med fingeren din, du bøyde deg frem og munnen din berørte så vidt min. Fjærlette kyss ble plassert på mine lepper, armene dine lukket seg rundt meg og du drog meg tett inntil deg. La meg forsiktig ned på ryggen uten å slippe munnen min. Tungene våre lekte, pirret og ertet og jeg kjente kroppen min var med meg igjen. Det var så deilig å ligge slik tett, tett inntil deg, varmen fra deg hyllet inn kroppen min og jeg stønnet mot munnen din. Hånden din strøk meg forsiktig over brystene som svulmet under behandlingen din, korsryggen min svaiet seg og brystvortene mine knoppet seg harde mot håndflaten din. Du strøk med nedover livet, over hoftene og hendene dine brant mot huden min. Herregud så kåt jeg ble. Som du tente meg! Jeg kjente musa mi svulme opp, bli hoven og jeg kjente saftene mine begynte å renne.

Tungen din beveget seg deilig langs halsen min, nedover mot brystene mine. Vortene var store og stive og bare lengtet etter å kjenne du slikket og sugde dem. Du lot pekefingeren din gli rundt dem. Øynene dine søkte mine, du så tydelig virkningen du hadde på meg. Du smilte forsiktig…..”koser du deg?” jeg bare nikket. Du bøyde hodet og tungen din berørte så vidt brystvorten min. Herregud det var som elektriske impulser som strålte rett ned mot musa mi. ”Herregud slikk vortene mine, sug dem hardt, vær så snill”! Jeg tryglet deg, men du var i ertehumør og bare berørte dem så vidt det var. Jeg vred på meg, forsøkte å presse deg inntil meg, men du var sterkere. Isteden beveget du deg nedover magen min. Tegnet våte striper med tungen din, slikket meg rundt navlen og hendene dine strøk over mine lår og hofter. Nå var jeg kåt! Det eneste jeg ville var å bli slikket. Musa mi banket og verket, og jeg spredte bena for å slippe deg til. Den kåte lukten fra meg pirret deg, det merket jeg på deg. Du strøk meg på innsiden av lårene, og når jeg kjente den varme pusten mot fitta mi stønnet jeg høyt at du måtte slikke meg. ”Åpne deg for meg, la meg se hvor våt du er” stemmen din avslørte deg at du var like kåt som meg. Jeg lot pekefingeren min gli over klitorisen min, ned mot hullet mitt og jeg stønnet når jeg kjente hvor våt jeg var. Jeg åpnet meg opp, visste at klitorisen min struttet og at jeg var hoven. ”herregud fitta di er deilig, la meg se på deg, vis meg musa di!” Fingrene mine ville gli over fitta mi igjen, ville inni meg selv, men du stoppet meg, lot meg pines, lot meg trygle deg, tungen din beveget seg fra innsiden ved knærne mine og oppover lårene, du stoppet rett før du skulle til å la tungen din gli over meg, pusten din var varm og jeg kjente det begynte å renne av meg. Det rant safter fra musa mi og ned mot rumpehullet mitt. ”Herregud så våt du blir, du får meg så kåt” hvisket du. Kroppen min vred seg, forsøkte å nå munnen din med musa mi, forsøkte å presse hodet ditt ned mot meg, men du holdt igjen. Blikket ditt boret seg inn i dypet av fitta mi, det brant seg fast og jeg var så kåt at det var like før jeg kom. Jeg lot bena mine gli så langt ut til siden som jeg kunne, musa mi blottet seg helt for deg og jeg holdt blikket ditt. ”Vær så snill å slikk meg, slikk min kåte og våte fitte til jeg kommer i munnen din”. Du bøyde deg sakte ned mot meg, blikket ditt holdt mitt og når tungespissen din traff den hovne og store klitorisen min, skrek jeg i ekstase. Uten forvarsel lot du fingrene dine gli inn i meg samtidig som du sugde deg fast i klitorisen min. Herregud som varmen spredte seg i kroppen min. Hver fiber og hver nerve samlet seg i musa mi, det brant og rant av meg og du drakk fittesaftene mine. Fingrene dine knullet meg hardt og deilig og det nærmet seg for meg.
Du merket det og sugde meg hardere, tungen din tok fingrenes plass og da klarte jeg ikke mer. Kroppen min spente seg i bue og jeg eksploderte over munnen din, du stønnet når du kjente det rant inn i munnen din, du gned ansiktet ditt mot fitta mi, slikket og sugde meg til du kjente jeg roet meg. Da la du deg over meg og kysset ditt smakte deilig av meg selv, jeg var like kåt og ville ha deg dypt inni meg.
Pikken din var hard og deilig mot magen min, jeg slynget bena om hoftene dine og styrte deg på plass inni meg. Du lukket øynene når du gled innover i min varme, våte mus. ”Herregud så varm og våt du er, trang og deilig”. ”Knull meg, knull den kåte musa mi, vil ha deg så langt inni meg som mulig” vi pirret hverandre ytterligere med praten vår, øynene dine holdt mine når du startet å knulle meg, sakte og herlig, lange, deilige støt dypt inni meg.
Det var himmelsk å ha deg dypt inni meg, kroppen din som lå mot min, varmen fra deg, nærheten fra deg fanget meg og sendte meg til himmels og tilbake gang på gang. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kom mens du elsket med meg, ikke var det viktig for meg å telle heller, det eneste som betydde noe var at denne gangen hadde du virkelig latt meg føle deg, kjenne deg. Vi hadde ikke bare knullet vilt og uhemmet, men elsket sammen også. Det var himmelen for meg.
Jeg kjente du ville komme, merket det på pusten din, merket det på pikken din inni meg. Hvisket at du måtte la det komme, ba deg sprute dypt inni meg, elsket å kjenne sæden din fylle meg opp. Du stønnet høyt, jeg kjente det sprutet dypt inni meg, du trakk deg ut og sendte en ladning utover magen min, før du ba meg suge deg. Siste rest fikk jeg ned i halsen og som vanlig smakte du himmelsk deilig av mann. Jeg slikket deg til du ble slapp i munnen min. Da sank du ned ved siden av meg, sliten men ganske så tilfreds over å ha pirret og ertet meg til bristepunktet av hva jeg klarte.
Jeg bare sa ”tusen takk” før jeg krøp under dyna, tett inntil deg i trygg forvisning om at i morgen tidlig ville jeg få pikk før frokost, det var slik jeg ville ha det…………

Legg igjen en kommentar