Sommer..

Denne novellen er vist 6072 ganger.

Sommer, dette måtte være sommer. Solen stekte fra en disig himmel, og en sval bris skylte innover stranden der jeg satt. Bølgene fra småbåtene på fjorden skvalpet såvidt opp på tærne mine. Det var nok altfor kaldt til et bad så tidlig på sommeren, men følelsen er der. Følelsen av at endelig var varmen der. Sommerskjørtene var blitt enda kortere i år, til stor fryd for den mannlige delen av befolkningen. Sikkert for en del av den kvinnelige også. Jeg fanget blikket til en av de sistnevnte. Hun satt 15 meter bortenfor meg, med nettopp en av de nydelige sommerkjolene. Kjolen var ensfarget gul, og den kledde henne perfekt. Nå er jeg svak for kvinner som fyller kjolene sine, og det gjorde hun til fulle. Men det var blikket hennes jeg ikke klarte å slippe. Hun stirret ikke på meg, bare så meg inn i øynene og jeg så tilbake. Jeg var fengslet, og ville ikke være den som først slo blikket ned. Det virket ikke ubehagelig å sitte slik å møte blikket hennes, tvert imot. Å si at det falt naturlig ville være klisjéaktig, det var mer slik at jeg ikke klatre å sleppe blikket hennes. Som hypnose kanskje?

Etter en tid vendte hun kroppen sin mot meg, reiste seg sakte og kom de 20 skrittene bort til meg, fortsatt uten å slå blikket ned, og uten å si et ord. Hun satte seg ned ved siden av meg, og dro opp knærne. Deretter la hun armene i kors oppå knærne, la kinnet sitt ned mot armen og tittet opp på meg. «Hei» sa hun med et stort smil. Jeg gjengjeldte smilet og svarte «hei, du er ute og nyter sommeren?» «Mhmmm, og du sitter og titter på jentene ser jeg?» «Bare på deg» parerte jeg, en svak kledelig rødme gled over ansiktet hennes. Jeg klarte nå å tyde blikket hennes, eller jeg trodde i alle fall at jeg tydet det. Hun måtte være opphisset. Jeg så nøyere på resten av henne. Hun var ikke det jeg ville kalle pen, men hun hadde noe annet. Søt var vel kanskje mer dekkende. Hun hadde mørkt blondt, halvlangt hår med en liten, ertende hestehale. Jeg har alltid vært svak for hestehaler. Den var ikke satt for stramt, så det hang noe løst hår på begge sider og dekket litt for ørene. Hun hadde en liten nese som pekte litt oppover. Kortere enn meg var hun, og hadde former i massevis. Var vel det jeg vil kalle 5 kilo over det såkalte tåpelige idealet. Deilige kraftige lår og med en liten søt mage. Slik hun satt så jeg baksiden av begge lårene hennes, og jeg kunne skimte en lys truse.

Uansett hva hensiktene hennes var, så var i alle fall jeg klar for det meste nå. Den varme sola, og det mystiske smilet hennes sammen med blikket hadde gjort sitt, jeg var blitt sprengkåt. Tanken på at hun antakelig var det samme gjorde det hele bare enda bedre. Dessuten var jeg nesten sikker på at hun umerkelig hadde spredt bena litt mer. Det kunne jo være innbilning eller ønsketenkning, men all tvil ble feid til side da hun plutselig spurte leende: «Liker du hva du ser?» Jeg ble tatt på senga. Der hadde jeg sittet stirrende inn mellom bena hennes, og hun hadde fanget meg i garnet sitt. Jeg prøvde meg med et smil, og mumlet «Mhmm». Hun lo og spurte: «Hva skal vi gjøre med det da din gratass?» Steike denne jenta var noe for seg selv. I alle fall hadde hun en selvtillit som gikk langt utenpå det meste jeg hadde møtt. Vanligvis skremmer det meg litt, men ikke nå. «Har du noen forslag?» spurte jeg med et smil. Hun blinket til meg reiste seg, og dro meg opp.

Jeg var forvirret og litt usikker. «Hva i all verden skjer nå» tenkte jeg, mens vi gikk langs stranden mot noen svaberg lenger borte. Vi pratet ikke så mye mens vi gikk. Hun hoppet opp på noen stener, og tittet ertende over skulderen for å se om jeg kom etter. Og jeg fulgte etter som en hund som venter på et kjøttbein. Ingen sammenligning forøvrig, for dette var overhodet ikke noe kjøttbein. Kjolen hennes satt godt rundt livet hennes, mens den danset rundt den deilige baken foran meg. Leggene hadde fått en gylden tone etter sola, og hestehalen svingte seg lekent fram og tilbake over skuldrene hennes. Jeg kjente blodet bruse, og den sitrende spenningen i hele kroppen lengtet bare etter å ta henne i mine armer og klemme hardt til. Etter en stund skulle dette oppfylles i langt større grad enn jeg turte drømme om.

Hun gikk vekk fra stien vi hadde fulgt et lite stykke, og passerte et kjerr av løvtrær. Så kom vi ut på en liten pynt med utsikt over fjorden. Den lå der stille, med krusninger etter den lille brisen som forsatt svalte luften noe. Siden det fortsatt var tidlig på sommeren var det liten båttrafikk på fjorden her. En og annen snekke tøffet utover på behørig avstand, vi var alene. Hun snudde seg mot meg, og der var blikket hennes igjen. Hadde dette vært for flere hundreår siden ville jeg sagt at dette var ei hulder. Hun hadde bergtatt meg, og jeg var fortapt. Hun senket hodet litt og så meg dypt inn i øynene. De sjøgrønne øynene hennes skinte, og rødmen i kinnene hennes viste tydelig at hun var full av begjær. Jeg tok henne inntil meg, og leppene våre møttes forsiktig fortsatt med øynene åpne. Hun stakk tungespissen ut og berørte overleppen min. Hendene mine begynte en forsiktig vandring oppover skuldrene hennes, og nedover igjen til baken. Der stoppet de, og hun lot kroppen sin gli ned mot det myke gresset på bakken. Jeg fulgte villig etter, men ville ikke gå for fort frem.

Jeg satte meg ned, og hun ble forsiktig plassert mellom bena mine, vendt fra meg. Hun la hodet bakover, og jeg bøyde meg ned og lukket leppene mine mot øreflippen hennes. For første gang lukket hun øynene og hun trakk pusten dypt. Min høyre pekefinger gled langs utringningen i kjolen hennes, og startet en vandring rundt på kroppen hennes. Jeg lot fingeren gli rundt det ene brystet, og opp mot brystvorten som reagerte spontant. Den tegnet seg i skarp silhuett mot stoffet i den gule kjolen, og hun slapp ut et dypt sukk. Jeg lot hele hånden min omfavne brystet hennes, og hun løftet overkroppen sin litt, tittet bakover på meg og invitten til et hett kyss var åpenbar. Jeg ble ivrigere nå, og begge hendene mine utforsket formene hennes. De gled over magen hennes og rundt hoftene, oppover igjen, og ned langs innsiden av lårene hennes. Derfra gled de sakte oppover, og hun spredte bena litt og heiste dem opp. Jeg tok med meg kjolekanten oppover til jeg møtte trusekanten. Der stoppet jeg et lite øyeblikk, fremdeles noe usikker på om dette var virkelig. Så lurte jeg en finger inn på innsiden av truselinningen og fulgte kanten opp langs hoften. Hun hadde problemer med å holde underlivet rolig nå og hun knep bena litt sammen igjen. Jeg lot hendene vandre oppover kroppen hennes igjen, og hun malte som en katt i fanget mitt og vred seg sensuelt under behandlingen min samtidig som hun løftet hendene sine og tok tak bak nakken min. Jeg lot hendene vandre nedover igjen, og lot den ene hånden skli innenfor trusestrikken ovenfra. Det lugget litt i kjønnshårene hennes, mens en finger sakte følte seg fra der nede. Langfingeren min ble omsluttet av de svulmende leppene hennes, og det var vått og varmt. Fingeren gled sakte oppover mot knoppen hennes, og fant den. Effekten kom umiddelbart, og hun pustet fort og usammenhengende. «Åhhhhhhhh hva er det du gjør med meg» hvisket hun inn i øret mitt. «Det er så godt når du tar meg der, mmmmmmmm, så godt. Jeg tror jeg…. ohh.» Jeg stoppet, men da protesterte hun. «Åh nei du må ikke stoppe nåååå, vær så snill» Forsiktig tok jeg opp igjen behandlingen, men berørte henne bare såvidt med tuppen av fingeren nå. «Åh nei, slemming, du må.. » jeg stoppet, la henne bakover og krøp foran henne. Der dro jeg av henne trusa, og lot tunga mi ta over det fingeren hadde begynt på. Smaken av saftene hennes på tunga mi, og det svake duften av henne ble nesten for mye av det gode for meg. For henne ble det absolutt for mye. Hun tok tak med begge hendene sine bak hodet mitt, løftet hele underlivet mot ansiktet mitt, og begynte å få rykninger som bredte seg over helle kroppen hennes. Hun ulte av fryd i det orgasmen sendte henne hinsides denne verden.

Jeg ble liggende å se på henne der hun lå i gresset og lot orgasmens bølger gli ut av kroppen. Hun slo opp øynene og jeg møtte henne i et forsiktig kyss. «Det så ut som om du likte dette» sa jeg. Et stort smil bredte seg over ansiktet hennes, og hun lukket øynene igjen. «Mhmm» hvisket hun, fortsatt med det samme smilet. Så reiste hun seg sakte opp, og la meg ned i gresset. Hun dro av meg shortsen og kløv oppå meg. Jeg var klar som aldri før, og hun manøvrerte underlivet sitt på plass og lot den synke sakte inn. Glatt og varm var hun, og følelsen var ekstatisk i seg selv. Helt til bunns i henne stoppet hun, og lente seg framover mot meg. Hun bevegde hoftene nesten umerkelig mens leppene hennes møtte mine. «oohh det er så godt sånn etterpå» hvisket hun. «Du fyller meg helt, åhhh» Sakte begynte hun å rotere rundt med hoftene. Hun så meg inn i øynene og smilte. Jeg fulgte bevegelsene hennes, og vi fant en rytme som sakte gikk over i et ritt. Med stadig større bevegelser nærmet jeg meg raskt toppen, men nå var det hennes tur til å triumfere. Hun stoppet og hvisket: «Åh nei du, nå er det din tur til å vente, dette vil jeg nyte så lenge som jeg kan» «Det er ikke meg i mot, så god som du er» svarte jeg og prøvde å slappe av. Vi lå slik en liten stund uten å røre oss. Måkene var de eneste lydene vi hørte rundt oss, det hele var en perfekt setting. Hun begynte rytmisk å klemme lårene sammen rundt meg, satte seg opp og gned seg fram og tilbake på meg. Jeg tok tak rundt hoftene hennes og var med på alt hun gjorde. Og herregud som hun gjorde det. Brystene hennes duvet som små bølger mot stranden, begge brystvortene tegnet seg tydelig gjennom kjolen, og hun lukket øynene. «Ojojoj dette klarer jeg ikke lenge, du er altfor god» sa jeg, og fikk rett. Jeg økte tempoet til maksfart i noen sekunder før orgasmen kom. Det virket som den startet øverst i kroppen og bølget seg nedover. Jeg rykket og skal, og hun sa: «Åhja kom til meg, kom, kom, koooommm.»

Utmattet lå vi i gresset og bare kjente på hverandres kropper. Jeg tok et strå og kilte henne på innsiden av lårene. «Erteper» sa hun og smilte. «Hva var det som egentlig skjedde?» spurte jeg. Hun ble litt mer alvorlig da hun sa: «Jeg vet faktisk ikke. Noe slikt har aldri skjedd meg før. Vanligvis er jeg nokså sjenert av meg, men det var ett ellet annet som jeg likte ved deg.» «Og takk for det» svarte jeg. Vi gikk fra det lille paradiset på pynten, med visshet om at dette stedet for alltid ville bli spesielt for oss begge uansett hva som ville skje videre. Jeg var imidlertid ikke særlig bekymret for hva som ville skje.

Legg igjen en kommentar