Sommer i Homborsund – del 2.

Denne novellen er vist 11093 ganger.

Klokka var nesten halv elleve torsdag kveld. Det hadde vært nok en strålende sommerdag her helt ute i havgapet – men nå var det begynt å skye over. Langt inne i landet et sted kunne jeg høre en fjern lyd av torden. Jeg gikk forsiktig nedover den smale stien som svinger seg fra hytten og ned mot hovedvegen – hvis den smale grusvegen kan kalles for en hovedveg da. Selv om det var midt i juli var det begynt å bli mørkt innimellom eiketrærne og det var vanskelig å se hvor jeg skulle trå.

Det var to dager siden ”Per & Pål” hadde overrasket meg i badstuen i hytten og bokstavelig talt knullet meg sanseløs. Jeg hadde fortalt Tore – mannen min – om alt som hadde skjedd nede i kjelleren, mens han sov oppe i stuen. Først hadde han blitt sint, men da jeg for første gang på ti år sugde ham til det gikk for ham – og svelget det meste av sæden hans (!), roet han seg fort ned. Resten av natten hadde vi elsket heftig. Det jeg ikke hadde fortalt ham, var at jeg hadde bestemt meg for at jeg ville treffe Per og Pål igjen. Det var som om de hadde tent et bål mellom beina på meg – og jeg bare måtte ha mer !

Derfor hadde jeg blandet de to sovepillene jeg hadde fått tirsdag kveld i colaen til Tore mens vi spiste middag, og det hadde ikke tatt lang tid før han sovnet på sofaen. Jeg hadde brukt en time på badet – dusjet, glattbarbert leggene og musa, smurt inn hele kroppen med lotion, ordnet håret og sminket meg. Antrekket gav seg selv. Jeg hadde ikke pakket med meg så mange ”ut på byen” – antrekk da vi reiste på hytta, så valget falt på det røde, lårkorte skjørtet, den tynne røde blusen og de sorte, høyhælte sandalene. Jeg kneppet bare igjen de to midterste knappene på blusen. Den nederste delen knøt jeg stramt sammen i en sløyfe like under puppene, slik at den solbrune magen ble bar. Med de to øverste knappene på blusen åpne, var det godt innsyn til det jeg har av ”kløft”. Det var for så vidt godt innsyn til det meste – med eller uten knapper, for den tynne blusen var langt på veg gjennomsiktig, og uten bh under kunne jeg lett se de stive brystvortene i speilet på badet. Truseløs var jeg også – akkurat som jeg hadde fått beskjed om på lappen som Per og Pål hadde lagt igjen.

Før jeg gikk, stod jeg en lang stund og så nøye på meg selv i speilet. Hva i all verden var det som hadde skjedd ? Hva var det som fikk den vanligvis så forsiktige og beskjedne meg til å kle seg i dette antrekket, gi min mann sovepiller og begi meg ut i natten på denne måten, uten egentlig å ane hva jeg hadde i vente ? Ville jeg virkelig dette ?

Svaret var ja – jeg ville ! Den søkkvåte musa mi ville i alle fall. Den hadde knapt vært tørr på to døgn ! Raskt la jeg den lille, rosa pillen jeg hadde fått på tungen og svelget den med et glass vann. Var det exctacy ? ”I kveld er alt tillatt”, tenkte jeg ! Så kysset jeg min sovende mann på pannen – og gikk ut i sommerkvelden.

Det var slett ikke lett å holde balansen på høge hæler nedover stien, men jeg kom meg til slutt helskinnet ned på vegen. En lett bris strøk gjennom eikekrattet, og fikk det til å rasle i løvet. Jeg ba en stille bønn om at ikke noen andre måtte komme forbi – vegen er mye brukt av joggere og andre hytteturister som ville ha seg en kveldstur.

Heldigvis slapp jeg å vente lenge. Jeg hørte først en dyp, brummende lyd, og noen sekunder senere kom en stor, mørkeblå van glidende sakte rundt svingen. Vinduene var sotet, så det var umulig å se inn i bilen. Den kjørte noen meter forbi meg – så stoppet den.

Den doble bakdøren ble åpnet, og Per steg ut. Han var iført svarte boots, en trang, svart skinnbukse og en åpen, svart skinnvest. Jeg kunne se Pål inni bilen, og så at han var kledd i nøyaktig samme antrekk. Begge hadde bleket det kortklipte håret tilnærmet hvitt. ”The lady in red meets the men in black” – bra tittel på en film, tenkte jeg.

Per kom bort til meg. Han la en hånd rundt livet mitt og dro meg tett inntil seg. “Hei, Line – så du fikk ikke nok på tirsdag ? Hva har du lyst på i natt da ?”. Jeg så rett opp i to kullsvarte øyne. De store hendene hans skled ned under skjørtekanten, fant hver sin rumpeball og knep til. En finger kom så vidt bort i musa mi bakfra, og det gikk en lett skjelving gjennom meg. Jeg kunne kjenne den store bulen i buksa hans presse mot magen min og gned meg mot ham uten å si et ord. Jeg var ikke helt trygg på at stemmen ville holde.

Han slapp grepet, tok ett skritt tilbake og målte meg opp og ned. ”Ta av deg blusen og skjørtet, Line !”. Hva mente han ? Jeg hadde vært forberedt på det meste, men å ”strippe” på en offentlig veg ? ”Du hørte hva jeg sa, Line. Vi kjører om et halvt minutt, og hvis du vil være med så skal blusen og skjørtet være av før det. Jeg tar tiden fra nå !”.

Hadde jeg noe valg ? En ting var i alle fall sikkert; musa mi ville ikke gå hjem og legge seg, den ville inn i denne bilen. ”Okay, okay”, sa jeg, ”vent litt da”. Langsomt løsnet jeg knuten på blusen, kneppet opp de to knappene og slapp puppene løs. Jeg rakte blusen til Per, som tydelig likte det han så. Deretter vrikket jeg meg eggende ut av skjørtet og lot det falle ned rundt anklene mine. Jeg plukket det opp og kastet det bort til ham. Bortsett fra de høyhelte sandalene stod jeg splitter naken midt på vegen. ”Er du fornøyd nå ?”, spurte jeg og begynte å gå mot bilen. Her gjaldt det å komme seg ”i dekning” så fort som mulig.

Men så enkelt skulle det ikke være. Per grep tak i skulderen min, og stoppet meg. ”Du får ikke bruk for disse i natt”, sa han – og så ned på klærne mine. ”Ser du postkassene der borte ?”.

50 meter foran bilen hang postkassen til hytta vår på et stativ sammen med tre andre grønne kasser. ”Jeg tenker du kan legge klærne oppi der, jeg”, sa Per og rakte meg blusen og skjørtet.
Jeg sendte ham et rasende blikk, rev klærne ut av hånden på ham, og gikk med raske skritt mot postkassene. I alle fall så raskt som en kan gå på høye hæler på en grusveg. Et nytt kjølig vindpust strøk gjennom skogen, og fikk brystvortene mine til å knoppe seg enda mer. Jeg fikk gåsehud nedover armene. Musa hadde vært våt lenge og nå var saftene mine begynt å gjøre det vått på innsiden av lårene også. Jeg visste at de høye hælene var med på å framheve de lange, slanke beina mine, og vrikket litt ekstra med rumpa.

Det var god plass til skjørtet og blusen oppi postkassen, og jeg snudde meg for å gå tilbake. Først nå slo det meg at her var det en fjerde person som var med på leken – hvem satt i førersetet bak de fargede rutene ?

I samme øyeblikk kom en ny bil rundt svingen. De doble lyskasterne sveipte bortover vegen, og fanget meg inn. Jeg ble blendet av lyset og ble stående helt stiv i ett sekund eller to før jeg dekket brystene med en arm og musa med den andre. Det var 30 – 40 meter bort til vanen, og jeg valgte å bli stående i ro.

Bilen sakket farten og skled opp på siden av meg – en typisk ungdomsbil med terninger i speilet og en hard, dunkende bass fra stereoanlegget. Vinduet ble sveivet ned og en gutt som ikke kunne være mange dager eldre enn 18 stakk et bustete hode ut. ”Sjekk her da, jeg tror vi har funnet en dame i nød jeg”. Han slo av tenningen, åpnet døra og kom ut. Det samme gjorde de andre i bilen – to gutter og en jente. Alle var kledd i lette sommerklær og så ut til å være i 18-19 års alderen. Jenta hadde en tettsittende topp som ikke gjorde mye for å skjule to flotte meloner.

Guttene stilte seg nærmest i ring rundt meg, mens jenta holdt seg litt mer i bakgrunnen. Jeg ble målt opp og ned. ”Du vet vel at det er straffbart å gå rundt naken på offentlig veg ?” Sjåføren var tydeligvis den som førte ordet. ”Vis oss resten også da gamlemor, så skal vi la være å melde saken til politiet”. Han prøvde å ta tak i armen som jeg dekket brystene med. Jeg tok et skritt bakover, men rygget rett inn i favnen til en av de andre. Han tok tak rundt livet på meg og holdt meg fast.

”Hhmmm, bare se, men ikke røre, gutter !”. Pers kraftige stemme skar gjennom kveldsmørket, og han kom fram bak hjørnet på vanen. Pål kom like bak ham. De så ut som to greske guder, nesten to meter høge, med store muskler og kledd i svarte skinnklær. Gutten som holdt meg slapp taket og rygget unna. Det samme gjorde de andre. Pål kom opp på siden av meg og strøk meg nedover armen med utsiden av fingrene. ”Dette er Line, og jeg kan love dere at hun er åpen for det meste, ikke sant Line ?” Jeg så ned i vegen. ”Du har vel ikke plutselig blitt beskjeden Line ? Få vekk armen og vis guttene de flotte puppene dine !”

Hele situasjonen var absurd. Jeg burde selvfølgelig ha snudd meg og løpt strake vegen opp til hytta som lå rett oppå haugen, men jeg gjorde ikke det. Kanskje var det den lille pillen som var begynt å virke, for som Per sa: Jeg følte meg åpen for det meste, ja – hvordan man nå enn valgte å tolke det utsagnet, og jeg nøt det hver gang en av dem gav meg klare ordrer !

Sakte senket jeg armen som dekket brystene. Guttene (og jenta !) stirret stivt på puppene mine. Jeg så på Per og førte pekefingeren sensuelt rundt den ene brystvorten – den struttet ut i sommernatten. Deretter flyttet jeg føttene en halv meter fra hverandre og sakte, sakte ”avduket” jeg også musa – helt uten at noen trengte å kommandere meg til det. Jeg løftet hendene rett opp i luften og roterte lett med underlivet. Det kom et lavt stønn fra den ene av guttene.

Jeg bestemte meg for å gi dem et ordentlig show. ”Gamlemor” hadde han kalt meg den frekke fyren – jeg skulle vise ham jeg ! Raskt satte jeg meg opp på panseret på den blå Volvoen, lente meg tilbake og spredte beina fra hverandre. Så slikket jeg ertende på pekefingeren før jeg førte den ned mellom beina og lot den gli sakte opp og ned over den plaskvåte musa mi. Gud hvor kåt jeg var !

Jeg fanget blikket til ”sjåføren”. Selv om han på langt nær hadde samme fysikk som Per og Pål, var han et flott eksemplar – bronsebrun og med blondt krøllete hår. ”Har du lyst til å smake hva gamlemor har å by på ?”

Han var ikke vond å be. Han satte seg på kne foran bilen og studerte musa mi. Jeg førte langfingeren sakte ut og inn noen ganger og holdt den fram for ham. Han bøyde seg nærmere og sugde nektaren av fingeren. Jeg kunne kjenne pusten hans mot kronbladene mine. Prøvende lot han tungen skli over musa mi. Denne gang var det jeg som måtte slippe ut et stønn, og jeg knep bena sammen rundt hodet hans da den ru tunga raspet over klitten min.

”Spre dem”, beordret Per. Jeg så på karene som stod i en halvsirkel rundt meg. Den ene av de to ungdommene hadde åpnet gylfen på shortsen, funnet fram pikken og stod og dro sakte i den, mens Per, Pål og den siste av ungguttene alle stod og gned på store buler utenpå buksene sine. Jenta kunne tydeligvis ikke bestemme seg for hva som var mest interessant – blikket hennes flakket mellom pikken som ble runket og musa mi, mens hun, kanskje uten å merke det, lot den ene hånden skli lett fram og tilbake over det ene brystet sitt.

Jeg la ryggen ned på det varme panseret, spredde beina og grep tak i håret på ”sjåføren”. Jeg presset hodet hans hardt inn mot musa, og prøvde å trykke tunga hans opp i fitta mi. Orgasmen som fulgte var voldsom. Den hadde ligget latent dypt inne i underlivet, som en ulmende vulkan, hele dagen, og nå klarte jeg ikke å holde igjen lenger. Jeg vred meg som en orm på panseret og kjente hvordan saftene sprutet ut. ”Sjåføren” måtte trekke seg unna for ikke å ”drukne” – saftene mine var smurt ut over hele ansiktet hans. ”Runkeren” dyttet ham til side, og tok plass mellom beina mine. ”Ja”, tenkte jeg, ”la meg få kjenne på kuken din”. Men det var nok ikke det han hadde tenkt seg. Han tok to-tre kraftige drag, og så gikk det for ham. Det meste av satsen havnet på vegen, bare noen få dråper nådde helt fram og landet på innsiden av låret mitt. Så ble det helt stille.

Pål brøt tausheten. ”Vel gutter, det var det. Line har en travel natt foran seg, så vi må nok dra nå. Men jeg er sikker på at venninnen deres er i stand til å ta godt hånd om dere”, sa han og så ned på jenta. De to knoppene under den tette overdelen hennes avslørte at jeg slett ikke var den eneste kåte jenta her. Pål løftet meg opp fra panseret og bar meg bort til vanen. Han la meg forsiktig ned på det teppekledde gulvet bak i bilen. Før jeg skjønte hva som skjedde, festet han hendene bak på ryggen med et par håndjern. ”Nå skal vi kjøre en halvtimes tid. Det er best du samler krefter, for du kommer til å få bruk for all den energi du har resten av natten, Line.” Han strøk meg varsomt langs innsiden av det ene låret før han rygget ut av bilen igjen. Bakdørene ble lukket og låst, og jeg hørte at han og Per satte seg inn. Motoren startet og med et lite rykk satte bilen seg i bevegelse.

Det gikk noen minutter før de verste etterdønningene etter den kraftige orgasmen la seg. Selv om det hadde vært veldig godt, var jeg ikke på noen måte fornøyd. Det var helt mørkt bak i bilen. Musa mi verket etter berøring, men med hendene lenket på ryggen var det lite jeg kunne gjøre med det. Jeg vred meg på gulvet, mens jeg undret på hva som ville skje med jenta vi hadde etterlatt alene på vegen sammen med tre sprengkåte ungkalver ? Jeg antok at hun ville få nok å ”henge fingrene i”. Det jeg lurte mer på var allikevel hva jeg selv hadde i vente. Jeg var ordentlig godtesyk og de to slikkepinnene jeg ønsket meg var ikke mer enn noen meter unna ! Foreløpig var de nok utenfor min rekkevidde, trygt forvart nede i buksene til Per og Pål, men bare vent, jeg skulle få dem ut derfra !

Bilen saknet farten, svingte nitti grader og stoppet opp. Var det en garasjeport som åpnet seg ? Etter en liten stund kjørte vi litt videre. Så stoppet bilen for godt. Motoren ble skrudd av og jeg hørte at dørene framme ble åpnet. En kort stund senere ble også bakdørene slått fra hverandre. Jeg myste ut mot lyset. Ganske riktig, vi var i en parkeringskjeller. Per kom inn til meg. ”Er du klar ?” Han fant han fram et sort sjal fra den ene bukselommen og bandt det foran øynene mine. ”Sånn, da går vi”. Han tok tak rundt overarmen og dro meg ut av bilen. Kun iført de sorte, høyhælte sandalene ble jeg ført lenger innover i parkeringshuset. Per og Pål gikk på hver sin side og holdt meg i armene. Selv kunne jeg ikke se annet enn en smal, smal stripe foran føttene mine under kanten av sjalet. Luften var fuktig og kjølig.

Vi gikk inn i noe jeg trodde måtte være en heis. Og ganske riktig – en knapp ble trykket inn, døren lukket seg og heisen gikk oppover. En av dem stilte seg tett bak meg. ”Fy faen så kåt du gjør meg, Line. Kjenner du det ?” Det var Pål. Han la en stor neve rundt hvert av brystene mine og begynte å kna dem – samtidig presset han underlivet hardt mot nedre del av ryggen min. Det var ikke tvil om at det måtte være trangt inni den skinnbuksen ! Jeg prøvde å få tak i ham med hendene som var lenket på ryggen, men greide det ikke. Pål slapp grepet om det ene brystet mitt og beveget hånden nedover magen mot musa, men før han kom helt fram stoppet heisen med et rykk og han slapp meg. ”Neeeiii”, skrek musa, den hadde et intenst behov for nærkontakt.

Jeg ble ført ut av heisen og bortover en gang. Gulvet var teppelagt. Hvor var vi, på et hotell, eller kanskje i et leilighetskompleks av ett eller annet slag ? Vi stoppet, og en av guttene banket to ganger på en dør. Jeg hørte raske skritt på den andre siden av døren. Det hørtes da ut som høyhælte sko ? Døren ble åpnet og jeg ble ført inn i rommet på den andre siden. Døren slo igjen bak meg. ”Spre beina, og ikke rør deg Line. Opp med haken !”.

”Hun er flott, ikke sant ?”, sa Pål. Det kom ikke noe svar, men et par høghælte sko kom sakte over gulvet mot meg. Lyden var ikke til å ta feil av. I den tynne sprekken under sjalet kunne jeg se den nederste delen av et par spisse, høghælte lærstøvler. En slank kvinnehånd med sortlakkerte negler kom inn i synsfeltet mitt. Med neglen på pekefingeren tegnet hun en sirkel rundt brystvorten min. Det samme gjentok seg på den andre brystvorten. Så forsvant skoene, og eieren gikk rundt bak meg. Neglen gled fra toppen av låret mitt, over den ene rumpeballen og opp langs ryggraden. Nakkehårene mine reiste seg.

”Ja, jøss. Hun holder mål i lange baner. Puppene kunne vært større, men jappsene liker dem slik. Og med de gasellebeina, den faste rumpa og langt lyst hår er det ikke rart at de vil ha mer av henne. Hvor mange har hun fått ?”

Hva i all verden snakket de om, og hvem var denne dama ?

”Hun har bare tatt en”, så Per. ”OK, sa dama, gi henne to til – jeg tror hun kan trenge det, og så må vi komme i gang. Vi er etter skjema”. Jeg hørte at noen gikk og fylte vann i et glass. ”Gap opp”, sa Pål. To piller ble lagt inn på tunga mi. To, nye rosa ? Glasset ble holdt opp mot leppene mine, og jeg svelget dem ned med en stor slurk vann. Så ble sjalet fjernet.

”Hils på storesøsteren vår, Line. Hun heter Beate, og er garantert den beste fotografen på Sørlandet. I alle fall innenfor sitt område”. Rett foran meg, tett flankert av sine to ”lillebrødre”, stod DEN brunetten. Sommerbrun som sine brødre, iført svarte skinnstøvler med snøringer som gikk halvvegs opp på lårene, et kort svart skinnskjørt og en matchende snøretopp som holdt puppene på plass. Og disse puppene trengte å bli holdt på plass. Ikke noen B-cup der i gården, nei ! Hun måtte være minst 1,80 høg og som sine brødre så hun svært veltrent ut. Det aller mest iøynefallende var likevel det praktfulle lange håret som rakk midt ned på rumpa hennes.

Jeg så meg rundt i rommet. Vi var definitivt på et hotellrom, eller rettere sagt i en hotellsuite. En bærbar PC stod åpen på skrivebordet og på salongbordet lå tre kameraer med ulike linser. Borte i det ene hjørnet lå en koffert med halvåpent lokk på en stol. Døren til badet stod åpen, og jeg kunne se et stort boblebad inne i det ene hjørnet. Døren til det som måtte være soverommet var lukket.

Beate fanget blikket mitt igjen. Øynene hennes var nesten grønne. ”Du er så kåt at du knapt kan stå i ro, er du ikke ?” Hun dro en finger over musa mi og smakte på saftene mine. ”Jenter som har opplevd brødrene mine på nært hold er gjerne det – i lang tid etterpå. Du kan ta det helt med ro, i løpet av de neste timene skal du få som det holder, men først vil jeg vise deg noe”.

Pål tok av meg håndjernene og søsteren leide meg bort til skrivebordet. Jeg ble stående, mens Beate satte seg ned foran PC-en. ”Vi leverer bilder av norske jenter til et av de største nettstedene i Japan. Japanerne kan ikke få nok av norske blondiner. Bildene som guttene tok av deg på tirsdag har ligget ute i mindre enn 36 timer, men allerede nå har siden hatt mer enn 100.000 treff !”

Beate logget seg på og klikket seg fram til en side med overskriften ”Line in heat” – og der var jeg ! I alt var det sikkert lagt ut 30 – 40 bilder fra det som hadde skjedd i kjelleren på hytta. Beate forstørret det siste bildet. Jeg lå på gulvet i badstuen med sprikende bein og lukkede øyne mens Per sprutet utover brystene mine. Det var altså slik sæden hadde havnet der !

Burde jeg blitt sint eller forferdet over at slike bilder var lagt ut på nettet ? Det er godt mulig, men min reaksjon var heller den motsatte. Tenk at nesten 100.000 ukjente menn hadde sittet foran PC-en og sett på meg. Det ble mange stive staker det ! Jeg kjente at det kriblet enda mer mellom lårene.

Beate gikk inn på en ny nettside. Ett par klikk på musa og så dukket bildet av en svart mann opp på skjermen. Bildet viste en ekstremt muskuløs overkropp. Selv Per og Pål ble smågutter sammenlignet med denne karen. ”Har du knullet en neger noen gang, Line ?” Jeg ristet på hodet. ”Men jeg vedder på at du har fantasert om det, ikke sant ? Alle vet jo at svarte er bedre utstyrt enn hvite.”

Pål hadde tatt av seg skinnvesten og kom og stilte seg tett bak meg. Han la hendene på hoftene mine. Jeg lente meg bakover mot ham, og kjente pearcingen han hadde i brystvorten mot skulderen min. Den ene hånden skled opp langs siden og begynte forsiktig å leke med det høgre brystet mitt. Den andre hånden beveget seg sakte innover magen min og la seg til ro like nedenfor navlen. ”Lengre ned, lengre ned”. Musa mi skrek nok en gang etter nærkontakt. ”Vis henne neste bilde”, sa Pål. Beate klikket igjen. Denne gang kom hele mannen til syne på skjermen. Han var innsmurt med olje og poserte slik bodybuildere gjør – struttende muskler over det hele, fra halsen og ned til tærne. Det eneste han hadde på seg var en hvit, tettsittende svømmebukse, og ut i fra bildet å dømme var det ikke noen liten ”hot-dog” som befant seg oppi den buksa !

Hånden på magen min beveget seg nedover. To fingrer skled ned på hver sin side av musa, uten å komme i kontakt med kronbladene. ”Dette er Frank”, sa Beate. ”Han er en av de beste styrkeløfterne i verden, og en god venn av oss. Skal vi ta av ham buksa også ?” ”Mmmm”, jeg nikket og gned korsryggen mot bulen til Pål. I samme øyeblikk som bildet av en splitter naken Frank kom til syne på skjermen, la Pål hele hånda si over musa og knep til. Jeg slapp ut et langt ”Ååååhhh”. Det var nødt å være en fotomanipulasjon – så store staker finnes ikke ! Bildet var tatt i profil, og den stive kuken så ut til å være nesten like lang som underarmen min ! ”Hva synes du Line, kunne du tenke deg å møte Frank ?”. Pål hvisket inn i øret mitt mens hendene hans knadde brystene og musa. Han var blitt ganske hardhendt – men jeg nøt hvert øyeblikk. Beate klikket fram et nytt bilde – denne gang et nærbilde av kuken og ballene. Hodet var som en diger blåplomme, mens resten av staken fikk meg til å tenke på en kjempebanan med sjokoladeovertrekk ! Kraftige blodårer gikk i sikk-sakk nedover skaftet.

Pål slapp meg et øyeblikk for å åpne beltet sitt. Skinnbuksene falt ned rundt anklene hans, og jeg kjente det struttende lemmet opp langs ryggraden. Med en lett hånd på skulderen presset han overkroppen min framover stolen som Beate satt i. Jeg skjønte med en gang hva han ville – bøyde meg ned, flyttet beina fra hverandre og bød fram rumpa så godt jeg kunne. ”Ta meg, ta meg, ta meg”, musa kunne ikke vente. Pål dro kukhodet ertende opp og ned langs sprekken min. Slik jeg stod, så jeg rett ned i kløften til Beate. For første gang i mitt liv fikk jeg lyst til å kjenne på en annen kvinnes bryster. De var nydelige. Jeg la også merke til at det ikke bare var høgrehånden hennes som var opptatt med mus. Venstrehånden så ut til å ha det travelt med en helt annen mus oppunder skjørtet et sted !

”Neste bilde”, stønnet Pål. Det virket som om han endelig hadde tenkt å ”komme til saken”. Kukhodet presset mot åpningen min. Beate klikket og Pål støtte stangen hardt opp i meg. Jeg var så våt at han kjørte den helt inn med bare to – tre støt. Bildet viste det digre kukhodet til Frank på veg inn i en glinsende våt, hvit mus. ”Vet du hvem sin fitte det er ?” Pål stønnet ordene fram mens han dunket inn og ut av meg. Han tok meg så hardt at jeg nesten lettet fra gulvet. Jeg var ikke i stand til å få fram et ord, så jeg bare ristet på hodet. ”Det…”, sa Frank, mens han slapp den ene hoften min og knep tommel og pekefinger hardt fast rundt klitten, ”det er fitta til ……Beate”. Med et høgt stønn stemplet han kuken helt til bunns og så gikk det for oss begge. Jeg lukket øynene og kjente hvordan musa ble fylt opp av tykk, deilig sæd. Det var som om alle krefter og sanser i hele kroppen ble sugd ned i underlivet. Uten at det var jeg som bestemte, prøvde musa å klemme inntrengeren i stykker – mens beina ble helt kraftløse. Jeg lente meg mot stolryggen og pustet tungt. Langsomt begynte krampetrekningene i musa å avta og jeg åpnet øynene igjen. Jeg så rett inn i de gnistrende øynene til Beate. Hadde hun virkelig ligget med Frank ? Beate stakk ut en spiss tunge, slikket seg på leppene, tok tak bak hodet mitt og gav meg et ordentlig tungekyss. ”Han er god lillebroren min, ikke sant ?”

Pål løftet meg opp og satte seg tungt ned i nærmeste lenestol. Jeg ble sittende på fanget hans. Kuken var fremdeles på plass i musa mi, men jeg kjente at den begynte å bli slappere nå. Jeg hvilte hodet på skulderen hans, mens han varsomt kjærtegnet brystene og musa. Beate reiste seg i fra PC-en og hentet et av kameraene. Hun begynte å ta bilder av oss. Jeg følte meg herlig avslappet. Endelig hadde jeg fått det jeg hadde lengtet etter i hele dag. Frekt spredte jeg beina og poserte så godt jeg kunne. Her skulle japanerne få mer å se på, ja.

Døren til soverommet gikk opp og Per kom inn. Jeg hadde helt glemt ham midt oppi det hele. Han var kliss naken, bortsett fra en tykk lærreim med nagler på rundt hvert håndledd. Den store saftige kuken hans pekte rett ut i luften og var helt tydelig klar til innsats – den duvet opp og ned mens han gikk over gulvet mot oss. Ved nærmere øyesyn så jeg at han hadde et slags snorsystem rundt roten av kuken som dro ballene lenger ut i fra kroppen. Han stilte seg rett foran meg og vippet med kuken. Forhuden var dratt helt tilbake, og jeg så hvordan det glinset av safter på hodet. Den sterke duften av kåt mann var heller ikke til å ta feil av.

Hvorfor selges ikke slik lukt på flaske ? Det burde jo ha kunnet blitt en bestselger – jeg tenner i alle fall grådig på den lukten !

”Sug meg, Line”, sa han. Sittende på brorens fang – og med brorens halvslappe lem oppi musa mi, bøyde jeg meg framover og tok tak rundt roten av kuken. Jeg stakk tungen ut og førte den sakte oppover skaftet. Ytterst på tuppen lot jeg tungespissen gli prøvende rundt øyet. Så gapte jeg opp og tok hele kukhodet inn i munnen. Han var så stor at det var så vidt leppene rakk rundt – i alle fall føltes det sånn med en gang. Jeg begynte å bevege hodet opp og ned på staken. Beate knipset fra alle vinkler og kom med velmente råd. ”Sug hardere, ta ham dypere, ert ham med tunga”. Jeg var redd for å få ham helt ned i halsen, så jeg styrte hvor langt inn han fikk komme med en fast hånd rundt skaftet. Igjen opplevde jeg følelsen av å ha makt over Per som utrolig opphissende. Det virket som om Pål var i ferd med å våkne til live igjen mellom beina mine også, og jeg gned rumpa mi mot roten på kuken hans. Per dasket vekk hånden som holdt rundt kuken, tok tak rundt hodet mitt og begynte for alvor å pule meg i munnen. Hvem som hadde makt over hvem var brått endret – og jeg klarte ikke lenger å hindre at han noen ganger kommer dypere inn enn jeg likte. Heldigvis hadde også han gått lenge og vært kåt. Jeg merket hva som var på gang, og klarte å slite meg løs omtrent samtidig som han nådde toppen. Den første spruten traff meg på kinnet og haken. Resten av ledningen ble pumpet ut over brystene og magen min. Beate dyttet vekk broren for å få gode bilder. ”Slikk i deg det du har på haken, gni det du har på brystene utover, du Pål gnir det hun har på magen utover musa hennes !” Vi gjorde alle vårt beste for å etterkomme ønskene hennes.

Omsider hadde hun fått nok bilder, og jeg reiste meg sakte opp fra fanget til Pål. Det halvslappe lemmet hans skled ut av musa mi med et ”svupp”. Jeg måtte en tur inn på badet. Etter at jeg hadde fått lettet på trykket, skylte jeg ansiktet med kaldt vann. Jeg var ennå rød i kinnene. Med et av håndklærne vasket jeg bort sæden fra brystene og magen og tørket meg godt mellom beina. Det kriblet fremdels i musa og tankene streifet igjen bildene av Frank. Var det virkelig Beate han hadde knullet ?

Jeg åpnet døren for å gå inn igjen i ”stuen”. Per stod og ventet rett utenfor. ”Det var vel ingen som gav deg lov til å gå på badet, var det vel ? Gå rett inn på soverommet, Line !” Han nærmest spyttet ordene ut. Ordren ble understrekte av pisken han hadde i hånden. Jeg nærmest småløp inn på rommet. En stor rund seng, dekket av et sort latex-laken, stod midt på gulvet. ”Sett deg på kne midt i sengen, og husk: Jeg vil se fitta di hele tiden !” Igjen gjorde jeg som jeg fikk beskjed om. Per kastet en flaske massasjeolje bort til meg. ”Du vet hva du skal gjøre med den !” Lydig åpnet jeg korken på flasken og fylte hånden med olje – en sterk duft av karamell slo imot meg. Så begynte jeg å gni inn brystene med olje på en så erotisk måte som mulig. Beate gikk rundt sengen og tok bilder – i et par korte glimt kunne jeg se opp under skjørtet hennes og etter hva jeg kunne se hadde hun ikke truser på. Jeg tok mer olje i hånden. Denne gang var det musa sin tur. Selv om jeg nettopp hadde tørket meg, var jeg søkkvåt mellom beina og oljen ble blandet med saftene mine. ”Sett deg ned på hælene og legg deg bakover, Line. Få se hvor mange fingrer du klarer å få opp i fitta !” Det var enormt opphissende å ligge slik, med to halvstive, glinsende staker sirklende rundt sengen som sultne gribber som bare ventet på å kaste seg over meg og ikke minst – med en sexy dame som vitne til det hele. Jeg merket at jeg var minst like fokusert på Beate som de to brødrene hennes og det overrasket meg. Jeg skal vise dem, tenkte jeg, og la meg bakover. Med hælene under rumpa og knærne ut til hver sin side, ble musa liggende virkelig på utstilling. Jeg lukket øynene og begynte å fingerpule meg selv – først med en finger, så med to og etter en stund også med tre. Åååhhh hvor godt, godt, godt det var, men samtidig manglet det noe. Jeg kunne aldri komme like langt inn med mine fingrer som en mann vil kunne komme med jernet sitt. Jeg tror nesten Beate var tankeleser, for ut i fra intet tryllet hun fram en kraftig, sort dildo. ”Bruk denne du”, sa hun, ”og tenk på Frank”. Liggende i sengen, med lukkede øyne, forsøkte jeg å gjenskape bildet jeg hadde sett på pc-en inne i hodet. Jeg lot tungen gli over dildoen, førte den ned mellom brystene mine og inn i musa. ”Ta meg, ta meg, ta meeeg Frank”, stønnet jeg mens jeg førte dildoen ut og inn av musa. Jeg kastet meg rundt på magen, holdt ”lille-Frank” fast med begge hender og råpulte ham til det gikk for meg igjen. Orgasme nr. 3 for kvelden – det begynte virkelig å bli en vane.

”Supert, Line”, sa Beate. ”Men nå kan vi ikke risikere at du får flere orgasmer på en stund. Bind henne fast !” Før jeg egentlig skjønte hva som skjedde, fant Per og Pål fram remmer som hadde ligget under sengen, snudde meg rundt på ryggen igjen og festet remmene rundt håndleddene og anklene mine. De var utstyrt med borrelås, så det var gjort på 1-2-3 å få festet dem. Så strammet de remmene slik at jeg ble liggende i en vid X midt i sengen. Jeg prøvde å dra i festene, men hadde ikke en sjanse til å røre meg. Per hentet en tjukk pute fra stuen og stappet den inn under rumpa mi. Han lot den ni halede katten skli forsiktig opp og ned over musa. ”Nå Line, nå skal du få prøve noe du aldri har prøvd før !”.

Beate hadde overlatt fotoapparatet til Pål og forsvunnet inn i stuen. Per gav meg et slag med ”katten” på innsiden av låret. Hardt nok til at det laget lyd, men ikke verre enn jeg kunne tåle. Beate kom inn igjen med en liten pose i hånden. Hun la den fra seg på sengen og rettet seg opp. ”Det er urettferdig at det bare er brødrene mine som får kos, nå vil jeg ha litt også !” Hurtig åpnet hun snøringen i toppen, vrengte den av og slapp de nydelige puppene løs. Så vrikket hun seg ut av det trange skjørtet. Hun hadde ikke noe under nei. Selve musa var glattbarbert, men jeg så at hun hadde den samme tynne stripen med hår oppover venusberget som brødrene hadde. Kanskje det var noe som lå til familien ?

Sakte krøp hun opp i sengen mellom beina mine. Som en katt kom hun smygende på alle fire. Det lange håret hang ned på hver side av hodet hennes og dekket puppene. Men de måtte jo henge et sted der nede de også ! Hun bøyde seg ned og lot en lang, spiss tunge sveipe over musa mi. Så beveget tunga seg enda litt oppover og fant klitten. Jeg klarte ikke å la være, og slapp ut noen halvkvalte, kåte stønn. Herregud, hvor godt !

Tunga, det myke, deilige håret og etter hvert også brystene hennes fortsatte ferden oppover kroppen min. Tunga tok seg godt tid på hver av roseknoppene mine, før den stoppet opp noen få centimeter over munnen min. Hun senket de silkemyke brystene ned over mine. Jeg kunne kjenne hvordan de struttende knoppene stakk ut. Beate låste blikket mitt med fast med katteøynene sine – så presset hun underlivet sitt ned mot musa mi og kysset meg dypt og lenge. Selv om jeg nok har sendt noen skrå blikk etter flotte jenter i ulike garderober opp gjennom årene, har jeg aldri følt meg fysisk tiltrukket av en jente på den måten som jeg nå følte for Beate. I flere minutter lå hun og gned seg mot meg. Det var himmelsk !

Etter en stund reiste hun seg sakte opp, satte seg overskrevs på magen min og stakk hånden ned i posen. Hun kom opp med tre små glass som lignet på reagensglassene vi hadde i kjemien på skolen. Forskjellen var at disse så ut til å ha en slags ventil i den lukkede enden. ”Vet du hva, Line. Om en knapp halvtime skal du og jeg gå på besøk til Frank. Han sitter og venter på deg i andre enden av gangen. Du er veldig klar for en sjokoladestang, er du ikke ?” Sjokket traff meg som en knyttneveslag i mellomgulvet. Skulle jeg møte Frank ? ”Mmm”, sa jeg, men inni meg var jeg slett ikke sikker. Det ville aldri i verden være plass til den stangen i musa mi !

Tankene mine ble avbrutt da Beate trykket det første, kalde glasset ned over den brystvorten min, og sugde luften ut med en liten håndpumpe. Brystvorten ble minst 3 cm lang inni glasset. ”Aaaiii”, utbrøt jeg. Det var en merkelig følelse. Beate gjentok behandlingen på den andre brystvorten, før hun snudde seg rundt. Jeg så rett opp i den våte musa hennes. Den så ut akkurat som to hveteboller som var presset mot hverandre, kjønnsleppene var omtrent ikke synlige. Var det dette gutta kaller bollemus ?

Det siste glasset ble plassert over ….., ja, ganske riktig: Klitten. En utrolig kriblende følelse.

”Sånn, Line. Nå skal du ligge slik i 20 minutter før vi kler på deg. Jeg går og fikser litt på fasaden selv, pass godt på henne gutter !” Så gikk hun og lukket døren etter seg.

Per og Pål la seg ned på hver sin side av meg, og begynte å erte meg med fingre på innsiden av lårene, undersiden av brystene, under armene og alle andre plasser de kom til, mens de gned de stive stakene sine mot meg. Jeg kunne kjenne hvordan de etterlot seg kåte, slimete spor. Samtidig fortalte de meg i klartekst hva jeg hadde i vente: hvor stor Frank var, hvor tunge ballene hans var, at han som amerikanske styrkeløftere flest brukte doping og derfor var konstant hard, om hans enorme appetitt på hvite, blonde damer, hvilke stillinger han likte best, hvor røft han behandlet damene sine, hvor mye og hvor kraftig han sprutet og mer til. Jeg lå med lukkede øyne og så for meg hva dette svarte dyret ville gjøre med meg.

Etter ca. 10 minutter pumpet de mer luft ut av reagensglassene og brystvortene og klitten ble om mulig dratt enda lengre inn i rørene. Per løsnet hendene mine og la den ene hånden rundt kuken sin. Den andre hånden fant vegen fram til Pål sin stang, og så begynte jeg å runke dem begge. Guttene byttet på å fingerpule meg, men de tok det rolig og passet godt på at jeg ikke skulle få komme. Jeg prøvde forgjeves å få løs beina, men de var festet så godt at jeg ble liggende og sprike. Saftene strømmet ut av meg og ble smurt inn langt ned over lårene og opp mot magen av ivrige hender.

Døren gikk opp og Beate kom inn igjen. Hun hadde jammen fikset på mer enn fasaden ! Det lange håret var samlet i en lang, stram flette og lær var byttet ut med latex. Et stramt latex-korsett begynte rett over navlen og presset brystene hennes oppover. Det dekket akkurat så vidt brystvortene. Latex-trusen hadde høgt snitt og dekket ikke mye mer enn selve musa, og støvlene med lange, sylspisse hæler sluttet midt oppå lårene. Og som toppen på kransekaken: Lange lakkhansker som rakk halvvegs opp på overarmene. Lakken var så glinsende at jeg kunne speile meg i den. Munnen var knallrød og i den ene hånden hadde hun Per sin nihalede katt.

”Slipp henne løs og brett henne ut”. Stemmen smalt som en pisk gjennom det lille rommet.” Noe motstrebende frigjorde brødrene de glinsende stakene fra grepet mitt. Ventilene på rørene ble åpnet og brystvortene og klitten sluppet fri. Til min store overraskelse gikk de ikke tilbake til sin opprinnelige størrelse – alle tre struttet nesten grotesk to – tre centimeter rett ut i luften ! Til å begynne med var de nesten helt følelsesløse, men etter hvert som blodet strømmet tilbake igjen begynte det å krible voldsomt både i brystene og musa. Guttene løsnet hver sin ankel, men i stedet for å slippe meg fri begynte de å dra de stive føttene mine fra hverandre. Hva gjorde de ? Jeg har aldri vært blant de mykeste og dette kunne ikke gå bra !

”Slapp av”, sa Beate. ”Pillene du har fått gjør alle sener og muskler ekstremt tøyelige. Med den dosen du har fått i kveld, vil du uten problemer kunne gå ut i spagaten. Det er selvfølgelig spennende, men det viktigste er at fitta di nå er klargjort til å kunne ta i mot Frank uten å revne !”

Per og Pål presset beina mine forsiktig helt ut til hver sin side uten at jeg kjente antydning til smerte fra lyskene. Utrolig ! ”Ta henne med inn i stuen og gjør henne klar, jeg tror ikke det er lurt å la Frank vente stort lenger nå”, Beate snudde seg og gikk først inn i stuen. Hele rumpa hennes var bar – sett bakfra bestod ikke trusen av mer enn en tynn, svart lakkstreng mellom de faste rumpeballene.

”Klærne” lå klare inne i stuen, og jeg tror aldri jag har blitt påkledd så fort noen gang – i alle fall ikke av to splitter nakne, sprengkåte mannfolk. De dro på meg lange hvite stay-up strømper, et par ekstremt høyhælte, spisse hvite sko og det var det. ”Skal hun ha truse på ?”, Per holdt opp en minimal g-streng truse i samme design som strømpene. Beate kom inn i fra badet og betraktet meg kritisk. ”Nei, jeg tror vi dropper den. Kjenner jeg Frank rett vil den uansett ikke sitte på mer enn noen sekunder etter at vi kommer inn”. Beate gikk bak meg og samlet håret mitt i to musefletter. Så kom hun fram foran meg igjen og la på litt rough i kinnene – før hun dro i de stive brystvortene mine og gav også disse en omgang med rough ! Hun rakte meg en knallrød leppestift. Hele kroppen skalv av forventning og det var slett ikke lett å få ”malt” leppene med så skjelvende hender. I speilet ved siden av døren kunne jeg se meg i helfigur – jeg så ut som en …. hore (?) Beate benyttet anledningen til feste en hvit lenke rundt halsen min, og dro meg bort i fra speilet. ”Kom igjen Line – på tide å gå !”

Per og Pål stod ved døra og ønsket meg lykke til. Beate leide meg ut i gangen etter lenken. Jeg så at vi hadde hatt rom 526. Gulvet var teppebelagt og jeg gikk forsiktig bortover gangen på de høghælte skoene. Det var bra at klokken snart var 2 om natta – jeg ønsket ikke å møte noen her nå ! Vi passerte rom 510 og rundet et hjørne. Beate stoppet opp foran rom 500 helt i enden av gangen. ”Du banker på”, sa hun. Jeg banket forsiktig, men syntes at lyden hørtes som pistolskudd i den nattstille gangen. Det kom ikke noe svar. ”Hardere”, hveste Beate. ”Nokk, nokk, nokk” – jeg banket så hardt jeg kunne. ”Come on in, the door’s open”, en dyp bass brummet der inne fra et sted. Med skjelvende hånd åpnet jeg døren og så inn – Beate skjøv meg foran seg inn i rommet. Det var tomt.

”I’m in here ladies”, stemmen kom inne fra badet. Forsiktig gikk jeg bort til den åpne døren og så inn. Frank satt i boblebadet, og bare det glattbarberte hodet og et enormt nakke- og skulderparti var synlig over vannet. Han smilte mot meg. De kritthvite tennene lyste i sterk kontrast til den sjokoladebrune huden. ”So, you must be Line. Let her loose Beate. Come over here and let me have a closer look at you.” Beate løsnet lenken, og som Bambi på isen gikk jeg inn over de glatte flisene. Jeg stoppet ved kanten av boblebadet – det boblet så kraftig at det var umulig å se ned i vannet. Frank rakte ut en våt hånd og tok tak rundt den ene ankelen min. Slik han satt kunne han se rett opp i den dampende musa mi. ”That’s one, hot pussy you’ve got there, Line.” Han førte hånden opp mellom beina mine, og lot langfingeren glid fram og tilbake langs sprekken. ”God, I love white, juicy pussies.” Han presset fingeren så vidt inn i musa – den glinset da han tok den ut igjen og puttet den inn i munnen. ”She tastes good as well, but I guess you already knew that, Beate. Didn’t you ?” Beate smilte og nikket. ”Is this for real ?”, han lot fingeren skli rundt den struttende klitten min. ”Turn around and bend over !” Jeg gjorde som han sa. Puppene mine hang ned, og mellom beina kunne jeg se bak mot Frank. Denne gang brukte han tommelen, og han gned den hardt fra rumpehullet, over hele musa fram til klitten og tilbake igjen. Han presset tommelen mot bakhullet. Det gikk noen rykninger gjennom meg, og jeg var helt på kanten til å komme.

”Why don’t you join me in the pool, Line ?” Det var formet som et spørsmål, men jeg oppfattet det mer som en kommando. Jeg sparket av meg skoene og begynte å rulle ned den ene strømpen. ”Fuck the stockings, come here !” Han grep tak rundt den ene leggen min og dro meg ut over kanten. Jeg falt sidelengs ned i det store boblebadet med et kjempeplask. Vannet kjentes glovarmt. Pustende og pesende kom jeg meg opp i stående stilling midt i bassenget. Det boblende vannet nådde meg nesten opp til puppene. Sint snudde jeg meg mot ham og forklarte at det kunne han godt ha spart seg ! Skjønte han norsk ? Frank bare lo av meg. ”We both know why you’re here, don’t we. Do you want to sit on my lap ?”

Musa dro tankene tilbake til det som virkelig betydde noe. Der nede i vannet, mindre enn en meter fra sprekken min var det et monster. Sov det, eller var det klart for å gå på musejakt ?

Nølende tok jeg et lite skritt framover, mens jeg følte meg fram med hendene under vann. Først fant jeg det ene kneet, så det andre – Frank satt med bena vidt fra hverandre. Jeg tok enda ett skritt framover inn mellom beina hans og lot hendene skli oppover de muskuløse lårene. Frank la hendene sine oppå mine og så meg inn i øynene. ”Are you sure you’re ready for this ?” Jeg svelget dypt og nikket. Sakte, sakte førte han hendene mine ned på innsiden av lårene sine og helt inn. Hvert øyeblikk ventet jeg å kjenne staken hans, men den var ikke her ! Derimot fant jeg pungen. Den var glattbarbert og uten tvil den største godteposen jeg noen gang har hatt mellom hendene – inne i posen kjentes det ut som om det lå to store mandariner. Jeg rullet dem forsiktig mellom fingrene. Det var tydelig at Frank likte behandlingen, men jeg var utålmodig og ville videre. Frank slapp taket rundt håndleddene mine og jeg beveget hendene oppover mot roten. Der var den – staken var like hard som en jernstang og roten måtte da være like vid som en trepåle ? Jeg hadde ingen mulighet til å rekke rundt med en hånd – her måtte begge tas i bruk ! Frank så hvor overrasket jeg ble. ”Yeah, that’s it. Feel my big, black cock, Line. You’ll get to know it even better in a short while !” Jeg dro hendene videre oppover stangen og kjente hvordan det banket – jeg prøvde å forestille meg hvordan monsteret så ut der nede under boblene. Det buet svakt inn mot magen hans. Det virket som en evighet før jeg nådde hodet – kunne han virkelig være sååå laaaang ?

Frank grep tak rundt hoftene mine, snudde meg rundt og satte meg ned på fanget sitt. Monsteret havnet mellom beina mine og gnisset mot klitten. Frank la hendene mine rundt kuken og jeg begynte forsiktig å runke ham mens jeg prøvde å presse skaftet inn mellom fitteleppene mine. Selv knadde han puppene mine med de enorme hendene. De struttende brystvortene ble klemt hardt mellom tommel og pekefinger. Han visket inn i øret mitt: ”You know what ? In a few minutes I’m going to ram this big cock inside that tight pussy of yours and fuck you like you never have been fucked before. I might split you in two, but there’s nothing you can do about that now.” Jeg kunne se for meg avisoverskriften: “Kvinne delt i to av monster”.

Fremdeles med meg på fanget reiste Frank seg opp – steg ut av boblebadet og gikk inn i stuen. Beina mine dinglet i luften og hele tyngden hvilte på kuken hans. Jeg så ned og for første gang kunne jeg se monsteret i levende live. Selv med hele meg sittende på stangen, stakk 10 – 15 cm ut mellom beina mine. Det så nesten ut som om den vokste ut fra musa mi. Stanga var like mørkebrun som resten av Frank, men selve hodet var lyserødt. Han stilte seg midt på gulvet med beina godt ifra hverandre og så på Beate. ”Suck me, bitch !”. Vannet rant ned i en dam mellom beina hans. Beate var ikke vanskelig å be – hun sank ned på kne, så opp på oss og fuktet leppene med tungen. Dette klarer du aldri, tenkte jeg, men der tok jeg feil. Hun nærmest tredde munnen inn over hodet. Frank slapp puppene mine og tok tak i fletten hennes – jeg måtte holde meg fast med hendene bak nakken hans for ikke å falle av. Så begynte han å pule Beate i munnen. Etter seks – sju jukk var han så langt nede i halsen på Beate at leppene hennes berørte musa og klitten min. Det var mer enn jeg kunne tåle. Åååhhh !!! Hengende over stanga og med hendene bak nakken hans for ikke å falle av, kom jeg i en skrikende orgasme. Hele kroppen ristet. Frank dyttet Beate vekk og la meg ned på salongbordet. Han begravde det blanke hodet mellom beina mine og slikket i seg saftene mens musa mi fortsatte å skjelve . ”That’s delicious”, han rettet seg opp og slikket seg rundt munnen. Raskt trakk han av meg de søkkvåte strømpene. Så tok han tak rundt hoftene mine – dro rumpa ut på kanten av bordet og brettet beina mine tilbake og ut til siden. Musa var fullstendig blottlagt – tiden var inne !

Selv i min sexdopede tilstand skjønte jeg at dette måtte jeg få med meg. Jeg lente meg opp på albuene. Frank måtte være godt over to meter høg og musklene var enorme. Begrepet ”six-pack” var ikke noen dekkende beskrivelse av disse magemusklene nei. Ved den minste bevegelse spilte det i de store musklene og så vidt jeg kunne se hadde han ikke et eneste hår på hele kroppen.

Han slapp den ene foten min og styrte hodet på monsterkuken mot åpningen. Igjen tenkte jeg at dette går aldri. Han presset på, men fikk ikke mer enn halve hodet inn. Jeg prøvde å slappe av så godt jeg kunne i musa. Presset økte, og selv med piller begynte det å gjøre vondt. ”Nei, det går ikke”, ropte jeg. ”Du må stoppe !”.”Fuck you”, var det eneste svaret jeg fikk, og det var vel ganske presist formulert ! Jeg fikk panikk og prøvde å skyve ham vekk med hendene. ”Hold her still !”, hveste han til Beate. Hun gikk rundt bordet og grep tak i armene mine.

Han økte presset enda mer, og med et ”plopp” forsvant hele kukhodet inn i fitta. Og når det først var kommet innenfor gikk resten ”glattere”. Frank presset seg helt til bunns. Det kjentes i alle fall sånn ut, men enda var halve staken igjen på utsiden ! Med et siste kraftige jukk boret han hele stangen inn i meg. ”Herregud”, tenkte jeg. ”Han må jo være langt oppi livmoren”. Jeg syntes jeg kunne se konturene av kuken hans under huden langt ovenfor navlen min. Veggene i musa omsluttet kuken hans tett. Aldri noen sinne har jeg følt meg så fylt opp – og jeg tror ikke engang gynekologen har videt meg så mye ut. Smertene var forsvunnet og erstattet av en merkelig, nummen følelse. ”Do you like it ? I think you do – but just you wait till I start working on you !” Frank så ned på meg og trakk seg nesten helt ut. Det oppstod et merkelig sug i underlivet – omtrent som om han etterlot seg et vakuum der inne, og jeg kjente hvordan veggene i musa nærmest ble vrengt med ut. Så støtte han inn igjen, og det føltes som om han presset seg omtrent opp i halsen min. Jeg stønnet høgt. Etter noen litt forsiktige tak til å begynne med, fant han rytmen. Inn og ut – inn og ut, lange bestemte tak. Beate slapp hendene mine, og de latex-kledde fingrene hennes begynte i stedet å stryke meg over pannen og leke lett med brystene mine. Jeg stønnet høgt hver gang Frank kom inn i meg. Det gikk ikke lang tid før neste orgasme kom, men denne var annerledes enn den første. Ikke like intens med en gang, men ettersom Frank ikke gav seg, men bare banket ufortrødent videre, gikk den aldri over. Det var som om jeg hadde fått krampe i musa og krampen ville ingen ende ta !

Halvt i svime ble jeg løftet opp i fra bordet og båret inn på soverommet, hele tiden med staken dypt inni meg. Frank la seg på ryggen på sengen. ”Let’s se if you know how to ride, slut !”. Jeg åpnet øynene, festet blikket stivt på ham, la meg framover brystkassen hans og begynte å ri så godt jeg kunne. Jeg skulle vise ham hva norske jenter kan ! I øyekroken så jeg at Beate vrengte av seg klærne og kom opp i sengen. Hun la seg ned ved siden av Frank og begynte å kose med seg selv. ”Har du kjent noe bedre noen gang, Line ?”. Jeg ristet på hodet – det var en utrolig følelse.

Frank tok tak rundt hoftene mine og overtok styringen – han løftet meg opp og ned som om jeg var en fjær, fortere og fortere. Hvor lenge kunne han holde det gående slik ? Selv om jeg var søkkvåt, begynte det å bli svært varmt i musa og sammentrekningene ville ikke gi seg – de ble heller kraftigere ! Beate pulte seg selv med tre fingre – jeg så at hun stirret inn mellom beina mine og prøvde å holde samme takt som Frank.

Etter noe som lignet en evighet trakk Frank meg ned mot seg og snudde seg rundt, slik at jeg ble liggende underst. Jeg prøvde å legge beina rundt ryggen på ham, men han var for stor. Så startet han innspurten. Han dunket inn og ut som stempelet i en lastebilmotor – det føltes som om hele sengen hoppet opp og ned. ”Jaaa, jaaa, jaaa”, stønnet jeg. ”Knull meg med den store, svarte pikken ! Fyll meg opp med sæden din ! Ta meg, ta meg, taa meeeg !”

Til slutt var det en grense også for Frank. Med et dyrisk grynt tømte han seg dypt, dypt inne i meg. Det føltes som en brannslange med fullt trykk. Igjen og igjen og igjen sprutet han.

Langt om lenge veltet han seg av og la seg på ryggen ved siden av meg. ”God, you’ve got a tight pussy, Line”. Beate bøyde seg fram og begynte å slikke den saftige kuken – tilsynelatende var den fremdeles like hard. Etter å ha slikket den ren gikk hun løs på musa mi og slurpet i seg det som rant ut av den. Fire timer tidligere hadde jeg ikke kunnet forestille meg tanken på at en annen jente skulle berøre meg, men etter alt jeg hadde vært igjennom var det at hun slikket musa mi helt som det skulle være !

Frank så på oss. ”You Norwegian girls are fucking unbelievable. You’ll do anything to get satisfied, won’t you ? Well then, let’s go into the living room, I’ve got another idea”.

Han tok oss i hver vår hand og leide oss inn i stuen igjen. ”Lay down on the table, Beate !” Beate klatret opp på bordet og la seg på rygg slik jeg hadde ligget tidligere. ”And you, Line, you go on top of her !” Jeg nølte litt og fikk et klaps på rumpa. ”Come on, you’ve got to be home before your husband wakes up, don’t you ?” Jeg krabbet opp over Beate på alle fire – hun smilte til meg. ”Are you stupid or something, not that way !” Igjen løftet han meg som om jeg var en lekedukke, og la meg med ryggen ned på magen til Beate. Jeg kunne kjenne hvordan de store brystene hennes ble klemt mot ryggen min og hodet hvilte på den ene skulderen hennes. Beate la hendene rundt brystene mine og holdt meg fast. Frank kom inn mellom beina våre med kuken i den ene hånden. Jeg kunne levende forestille meg synet av to gapende, søkkvåte fitter liggende på linje over hverandre. Dette måtte vel være en hver manns drøm ?

”Let’s go ladies”. Jeg stålsatte meg for nok et besøk, men han valgte Beate sin åpning i stedet. Jeg kunne kjenne hvordan magen hennes bulet ut da han presset seg inn i henne og hvordan hun strammet magemusklene rundt ham. I tillegg grep hun hardere tak i puppene mine og stønnet høgt. Musa mi ble rent misunnelig – ”ta heller meg, ta heller meg, jeg er mye deiligere og våtere og trangere enn henne !”

Frank hørte kanskje hva musa ropte, for etter 15 – 20 tak inne i Beate byttet han hull. Uten forvarsel trakk han seg ut av henne og dunket rett inn i meg i stedet. Denne gang skled han inn uten problemer. Yes – yeess – yeeesss !

Og slik fortsatte han, tjue tak i Beate og tjue i meg. Vi stønnet etter tur. Beate behandlet brystene mine, og etter hvert også musa mi som om det skulle være hennes egne. Det var tydelig at hun nærmet seg kanten, for etter å ha brukt begge hender på brystene, flyttet hun en hånd ned til musa mi og gned området rundt klitten fortere og fortere. Vi kom vel omtrent samtidig begge to – at bordet holdt var et under !

Frank fortsatte som om intet hadde skjedd, men jeg så at blikket hans begynte å bli glassaktig. Med et høgt ”FUUUCCCKKKK” trakk han seg ut, tok han kuken i hånden og sprutet oppover magen og brystene mine. Gang etter gang pumpet han ut store mengder tykk, hvit væske. Til slutt så det vel nærmest ut som om noen hadde pyntet magen min med melisglasur !

Frank sank ned i en stol og det så ut til at selv han hadde fått nok for en stund. Beate skrapte opp ”melis” med langfingeren, og stakk den vekselvis inn i min og sin egen munn. Det smakte deilig (om enn ikke like søtt som melis).

Stive og støle kom vi oss ned i fra bordet. Vi beveget oss inn i boblebadet og etter hvert videre inn i dusjen. ”Dette kommer du aldri til å glemme”, sa Beate – hun stod bak meg og såpet meg inn. Jeg måtte være enig i det. ”Du vet hva de sier i Amerika, once you go black you can’t go back. Hva tror du om det ?”

Jeg svarte ikke. Mens vi stod og tørket oss, stakk Pål hodet inn døra til badet. Han var tilbake i skinnbuksene. ”Nå må vi gå, Line. Klokka er snart 4”. Han rakte meg sandalene – noe annet hadde jeg ikke å ha på meg. Nydusjet, splitter naken og med sandalene i hånden tok jeg farvel med Frank og Beate. Vi tok heisen ned uten å møte noen og satte oss inn framme i vanen. Pål fant et pledd og la det rundt meg – han klarte nesten å holde fingrene fra fatet. Ute bøttet regnet ned med en intensitet som en bare kan oppleve på Sørlandet om sommeren. Det regner ikke ofte, men når det først regner, så regner det skikkelig ! Vindusviskerne gikk for fullt. Vegen fra Grimstad tilbake mot Homborsund var tom for biler. Det ble ikke sagt mye. Jeg satt og smådøste, øm i underlivet, men usigelig tilfreds.

Pål svingte inn på grusvegen og stanset foran postkassen. ”Husk å hente posten da, Line”. Han smilte og klappet meg på kinnet. Jeg gav ham et raskt kyss, sa ”takk for i kveld” og hoppet ut av bilen. Jeg kunne i alle fall ikke bli våt på klærne !

Klissvåt kom jeg meg opp til hytta og listet meg inn. Tore sov som en stein i stua. Jeg gikk inn på badet og tørket meg – tenk at det bare var seks timer siden jeg stod her sist. Brystvortene og klitten var så smått begynt å vende tilbake til sine opprinnelige mål, men musa var fremdeles ikke helt lukket. Selv om jeg hadde dusjet, piplet det fram en dråpe med sæd. Jeg smakte på den – ikke tvil om at den kom fra Frank, nei !

To dager senere reiste vi hjem. Alle var enige om at vi hadde hatt en super uke i Homborsund. ”Skal vi dra tilbake neste sommer”, spurte Tore da vi svingte ut på grusvegen ? ”Jaaa”, ropte ungene fra baksetet.

_ _ _ _

Nå går det mot vinter og sommeren-2004 er for lengst blitt historie. Jeg tror likevel ikke at jeg noensinne kommer til å glemme den. Jeg fikk en CD med bilder fra Beate i posten etter at vi var kommet hjem, og hvis det blir for kjedelig på jobben en dag, så hender det at jeg klikker meg fram til en japansk nettside og dagdrømmer litt.

Jeg har også sjekket hytteutleien på nettet – hytta i Homborsund er ennå ledig tre uker neste sommer, så dersom du er tidlig ute med bestillingen er det ikke godt å vite hva som kan hende !

Etterord:

Mens den meste av det jeg skrev om i del 1 faktisk skjedde, er nok det meste av det du nå har lest mer en våt drøm. Men en våt drøm er jo heller ikke å forakte – håper du har kost deg med min…

Legg igjen en kommentar