Sommer i Homborsund.

Denne novellen er vist 13104 ganger.

”Kommer han ikke snart ?” Jeg lå på ryggen på den midterste benken i badstuen og lot fingrene på høgre hånd gli sakte over det ene brystet mitt. Det gikk et grøss gjennom meg da jeg kom bort i den struttende roseknoppen, og instinktivt knep jeg beina sammen.

Hytta vi hadde leid for en uke i Homborsund var utstyrt med egen badstue i kjelleren, og for tredje kveld på rad lå jeg her og ventet på at min mann skulle komme ned og ta meg. De to foregående kveldene hadde vært fantastiske. Selv om vi har vært gift i mer enn 10 år, hadde vi knullet like intenst som om vi nettopp skulle ha truffet hverandre. Tore vet at jeg elsker å bli tatt bakfra, og begge de to siste kveldene var blitt avsluttet med at jeg stod bøyd over det store karet med iskaldt vann i rommet utenfor badstuen, mens Tore stod bak meg og pløyde opp i musa mi til det gikk for oss begge.

Skulle jeg få oppleve det samme i kveld også ? I det flotte sommerværet hadde vi vært på badestranden i lagunen det meste av dagen. Jeg hadde vært småkåt helt fra jeg stod opp, og etter at ungene hadde lagt seg, hadde jeg tatt meg et langt bad. Med et stort, hvitt badehåndkle rundt meg gikk jeg gjennom stuen på veg ned i kjelleren. ”Ikke vent alt for lenge med å komme ned da”, sa jeg til Tore, som satt og leste avisen. Jeg gav ham et rask kyss på kinnet i det jeg passerte.

”Å, det gjør vel ikke noe om du må vente litt”, sa han, mens han lot en hånd skli forsiktig opp mellom beina mine. Jeg tok et raskt skritt til siden, men klarte ikke helt å unngå at fingrene hans streifet bort i musa mi. Kunne han kjenne hvor våt jeg var ?

Jeg var ikke blitt noe mindre kåt av å vente. Jeg hadde ikke klokke på meg, men det måtte da ha gått en halv time siden jeg gikk ned, kanskje tre kvarter ?

Jeg lot blikket vandre nedover kroppen min, og likte det jeg så. Selv etter tre barn er den fast og fin, og ingen kan se på brystene mine at jeg har ammet alle tre. Puppene kunne godt vært litt større, og hoftene kunne nok vært litt smalere, men Tore sier at han liker meg som jeg er. Selv er jeg mest fornøyd med de lange slanke beina, og rumpa som ennå er nesten like fast som den var da jeg var 18.

Termometeret på veggen viste 87 grader. Svetten rant og sammen med oljen som jeg hadde smurt meg inn med fra topp til tå, fikk den hele den sommerbrune kroppen min til å glinse. Tore blir sprengkåt når jeg smører meg inn med olje, og denne kvelden hadde jeg sikkert brukt en halv flaske !

Endelig hørte jeg at det gikk i kjellerdøra. Raskt snudde jeg meg rundt på benken. I dag skulle jeg overraske Tore litt ekstra. Jeg la meg på siden, med ryggen inn mot veggen og spredte beina godt fra hverandre. Slik jeg lå nå ville han se rett inn i den glattbarberte, glinsende og våte musa mi med en gang han åpnet døra inn til badstuen. Som om ikke det var nok lot jeg den ene hånden skli ned mellom beina og med to fingrer spredte jeg kronbladene fra hverandre. Her lå jeg, vid åpen. Noe slikt hadde jeg aldri gjort før. I et kort øyeblikk streifet tanken meg at nå så jeg ut akkurat som jentene jeg vet at Tore studerer bilder av på nettet. Pekefingeren på den ledige hånden stakk jeg lystent inn i munnen og sugde på den. Skal det være, så skal det være, tenkte jeg.

Jeg hørte fottrinn på utsiden av døren, og lukket øynene. Et kort, kjølig gufs strøk gjennom det lille rommet da døren ble åpnet. I noen korte sekunder var alt stille. Så hørte jeg en mørk, ukjent stemme som sa: ”WOW – sjekk den dama !”

At jeg fikk sjokk er vel mildt sagt. I løpet av brøkdelen av et sekund kom jeg meg opp i sittende stilling og rygget inn i det hjørnet av benken som var lengst i fra døren. Jeg knep beina sammen og prøvde å dekke brystene med hendene. Badehåndkledet fikk jeg ikke fatt i, for det hadde falt ned på den nederste benken da jeg satte meg opp.

Innenfor døra, mindre enn to meter i fra meg stod ikke bare en ukjent mann, men to ! Var det jeg som så dobbelt, eller var de tvillinger ? De måtte være over en meter og nitti høge, brystkassene og overarmene var et imponerende skue, bronsebrune og muskuløse. De hadde nok løftet noen kilo i vektrommet disse to. Jeg la også merke til at begge hadde glattbarberte brystkasser og kortklippet, blondt hår. Rundt livet hadde de hvert sitt røde håndkle. Beina så ut til å være minst like veltrente som overkroppene. Karene så ut som om de var klippet rett ut fra en reklame for et helsestudio. Jeg syntes det var noe kjent med dem. Var det ikke den ene som hadde overlevert nøklene og vist oss rundt i hytten da vi kom på lørdag ? Jeg var ikke helt sikker, for da hadde han vært iført posete joggebukser, en vid T-skjorte og stor caps.

”Hva vil dere ? Min mann kommer snart !” Jeg prøvde å legge an en tøff tone, men merket at stemmen ikke helt ville lystre. Hva kunne vel jeg stille opp mot disse to ?

”Å, nei du. Din mann har dessverre fått i seg litt for mange sovepiller, så han sover nok søtt i minst et par timer til, sa fyren som stod nærmest. Jeg la merke til at de ikke var helt like likevel. Den nærmeste hadde en piercing i den venstre brystvorten.

”I mellomtiden tenkte vi at vi kunne holde deg med litt selskap. Det så jo ut som om du var klar for det, Line”, sa den andre.

De visste altså hva jeg het, hvordan kunne de vite det ?

Som om de kunne lese tankene mine, hevet den ene hånden og pekte opp mot hjørnet av badstuen. ”Ser du kameraet der oppe ?” Jeg så nøye etter, og kunne så vidt skimte det som måtte være en bitte liten kameralinse oppunder taket, like over ovnen. ”Hele hytten er utstyrt med slike kameraer og dere har jammen gitt oss noen saftige scener de to siste kveldene. I dag tenkte vi at det var vår tur til å være med på leken !”

Karen med piercingen bøyde seg fram mot meg og tok opp flasken med olje som lå veltet på benken ved siden av meg. I det han plukket opp flasken, benyttet han sjansen til å stryke handbaken nedover låret mitt. Selv om det var nesten 90 grader i badstuen fikk jeg gåsehud av berøringen.

Han tok godt med olje opp i den digre neven og begynte å smøre seg inn på overkroppen. Han gav flasken videre til den andre. ”Her”, sa han, ”vi må jo gi Line noe å se på også”.

Sakte og bestemt, men uten å si et ord, smurte de inn overkroppene og armene med olje. Etter en stund var de begge like glinsende som jeg selv var. Blikkene deres var hele tiden stivt festet på meg, og jeg så hvordan de målte meg fra topp til tå. Selv kunne jeg heller ikke la være å se på dem, og det var også umulig å unngå å legge merke til teltstengene som var i ferd med å reise seg under de to røde håndklærne.

Hvis det de sa var sant, hadde de altså sett alt hva jeg og Tore hadde bedrevet her nede de to foregående kveldene ! Var kameraene grunnen til at en så flott hytte på Sørlandet ble leid ut så rimelig som vi hadde fått den ?

Selv om situasjonen var skremmende, merket jeg at saftene nærmest rant ut mellom beina på meg. Jeg kjente godt at lukten av kåt dame bredte seg i rommet, og blandet seg med karamellukten fra oljen, lukten av varme trevegger og svette.

”La meg gå”, sa jeg. ”Jeg lover å ikke si dette til noen”.

”Å, nei du. Du får ikke lov til å gå, og ikke tror jeg du har lyst til å gå heller. Nå skal du gjøre nøyaktig som du får beskjed om !” Stemmen var plutselig blitt streng. ”Sett deg midt på benken og få vekk hendene så vi kan få sett nærmere på puppene dine !”

Samtidig tok de begge et truende skritt lenger innover i det lille rommet. Nå var de ikke mer enn en halv meter fra meg. Fort akte jeg meg innover mot midten av trebenken, slik jeg hadde fått beskjed om. På den måten ble de to karene stående på hver sin side av de hardt sammenpressede knærne mine. Sakte tok jeg hendene vekk fra brystene og samlet dem i fanget. Jeg senket blikket og så at de to knallharde knoppene mine struttet rett ut fra de glinsende brystene. Og som om ikke det var nok – i hjørnet til venstre for meg, der jeg hadde sittet, så jeg en stor, våt dam. Fra dammen og innover mot midten av benken hadde jeg etterlatt meg en mørk stripe av safter. Du trengte ikke akkurat å være rakettforsker for å skjønne hvor de saftene kom fra. Det føltes som om hele underlivet mitt var i full fyr !

”Flotte pupper”, sa fyren til høgre for meg. Han bøyde seg fram og begynte å leke med den ene brystvorten min. ”Skal vi gjøre en deal ? Hvis du sprer beina og viser oss den kåte fitta di en gang til, så skal du få se godsakene som vi har med til deg under håndklærne våre”.

En kombinasjon av sjokket over å være fanget med disse to karene, det at jeg sikkert hadde vært i den varme badstuen i mer enn en time og at jeg var kåtere enn noen gang tidligere, fikk det til å svimle for meg. Jeg måtte lene meg bakover mot veggen, og jeg fjernet hendene fra fanget for å bruke dem til å støtte meg.

Jeg visste at i kveld kom jeg til å ha sex med andre enn min mann for første gang på tolv år – og hvor merkelig det enn kan høres – jeg kjente at jeg var klar for det. – Hvis Per og Pål vil ha meg, så skal de få meg, tenkte jeg. Hvor navnene kom fra aner jeg ikke, men i mangel av noe bedre var det de navnene den lett slørede hjernen min kom opp med.

To tunge hender ble lagt på knærne mine. Jeg åpnet øynene og så ned på dem. Sterke fingrer skled oppover lårene mine. Like før de nådde helt opp stoppet de, og forsvant sakte nedover igjen. Jeg kunne kjenne hvordan fingrene knadde lårmusklene mine. Bevegelsen gjentok seg – opp og ned – opp og ned, litt lenger opp og litt mer på innsiden av lårene for hver gang. Så stoppet hendene på knærne – og jeg kjente at de begynte å dra beina mine fra hverandre. Jeg lot det skje. Helt uten at jeg gjorde motstand ble lårene mine spedt vidt ut fra hverandre. Per og Pål hadde igjen fritt innsyn til ”det aller helligste”.

”Herlig fitte”, sa Per (han med piercingen). ”Har du sett så mye safter noen gang ?” Pål bare ristet på hodet mens han nistirret mellom beina mine. ”Nå har du holdt din del av avtalen, så nå får vi holde vår del. Er du spent ? Jeg tror ikke du vil bli skuffet”.

Som tyrefektere som gjemmer sverdene sine for oksen bak røde duker, stod Per og Pål der med stakene sine gjemt bak to blodrøde badehåndklær. De flekset med magemusklene så stakene beveget seg opp og ned under håndklærne, og like raskt som en tyrefekter drar duken fra en side til den andre for å tirre oksene ble stakene avduket. Et hurtig rykk var alt som skulle til, og så falt to håndklær mot gulvet.

Stengene pekte skrått oppover i luften, og de så ut til å være både en god del lengre og ikke minst tykkere enn min manns. Jeg kunne tydelig se blodårene nedover langs skaftene og under der igjen hang ballene tungt ned mellom lårene. Med unntak av en tynn stripe kjønnshår opp mot navlen var de like glattbarberte mellom beina som de var på brystkassene ! Kanskje var det med på å bidra til at stakene virket så store ?

Per plukket opp oljeflasken fra gulvet og fylte igjen hånden. Denne gang var det staken og ballene som skulle oljes inn. Selv den store neven hans dekket ikke mer enn halve stangen. Han tok noen forsiktige runketak. Forhuden gled tilbake og et enormt rød-blått hode kom til syne. Jeg kunne se sprekken på tuppen og så at han presset ut tykk glideveske hver gang han dro hånden framover. Glidevesken samlet seg til en stor dråpe som ble hengende i en tynn tråd nedover mellom beina hans før den falt ned på gulvet. Lukten av kåt mann blandet seg med de andre luktene i badstuen.

Samtidig satte Pål seg opp på benken på venstre side av meg. Han var minst et halvt hode høgere enn meg. Per rakte ham oljeflasken og Pål tok den ene hånden min i sin. Han tømte olje opp i hånden og trengte ikke å si et ord. Det var ikke vanskelig å skjønne hva han ville.

Nølende la jeg hånden min rundt skaftet hans og begynte å olje ham inn. Han var så vid at jeg ikke klarte å nå helt rundt ham. Jeg kjente hvordan blodet banket gjennom det harde lemmet, og så fasinert på hodet som tittet fram når jeg dro forhuden tilbake. Jeg merket at han begynte å jukke i mot og tok hardere tak rundt ham. Han sprutet olje nedover ballene, og med den ledige hånden begynte jeg å styrke den utover. Pungen var helt glatt, og jeg knep forsiktig rundt de to harde, store steinene inni. Uten å være klar over det samlet jeg beina, men da var Per raskt frampå og tvang dem i fra hverandre igjen. ”Har du ikke fått beskjed om å sprike jente ?”, hveste han fram med hes stemme, mens han fortsatte å runke seg selv med rolige bevegelser.

Lydig spredte jeg beina så langt fra hverandre som jeg kunne klare der jeg satt på benken. Da Pål bøyde seg ned og lot en ru tunge skli sakte rundt og over den høgre brystvorten min, klarte jeg ikke å holde tilbake et stønn. Gud, hvor deilig !

Per satte seg opp på den ledige siden min – det var så vidt det var plass til oss alle tre på samme benk i den lille badstuen. De la hvert sitt lår over mine, og låste på den måten de spikende beina mine fast mot benken. Per tok hånden min vekk fra brorens baller og la den rundt sin egen stake. Her satt jeg med ett jernspett i hver neve !

Og så satte de i gang. To tunger og fire hender er dobbelt så mye som en tunge og to hender. Brystene mine ble knadd og sugd etter alle kunstens regler. De kysset meg dypt etter tur, og konkurrerte om å suge pusten ut av meg. De lot fingrene skli ertende fram og tilbake langs innsiden av lårene mine, men de unngikk helt bevisst det jeg lengtet intenst etter – å få en tung hånd opp mellom beina. Selv brukte jeg hendene så godt jeg klarte – opp og ned – opp og ned langs de harde skaftene, og noen ganger helt ut over tuppen på de to glinsende hodene.

Jeg var så kåt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, så da Per til slutt tok oljeflasken og rettet en glovarm stråle rett mot klitten min klikket det nesten for meg. Jeg kom i en kraftig orgasme uten at noen i det hele tatt hadde rørt musa mi !

Sannsynligvis var jeg også borte en stund, for jeg husker i alle fall ikke mer før jeg ble tørket i fjeset med et håndkle dyppet i iskaldt vann. De hadde båret meg ut av badstuen og lagt meg på benken i omkledningsrommet utenfor. Benken var dratt fram fra veggen slik at den stod midt på gulvet. Jeg lå på ryggen på benken med en fot på hver side og med et håndkle under hodet.

”Du likte det, eller hva ?” Jeg fikk ikke fram et ord. Uten forvarsel bøyde Per seg ned og gav meg tre-fire kjappe, harde klaps rett på musa. ”Sett deg opp !”. På nytt var stemmen blitt svært bestemt. Jeg gjorde som jeg hadde fått beskjed om. I sittende stilling kom hodet mitt akkurat i samme høgde som ”hodene” deres. Det hang tynne tråder av tykk glideveske fra begge to. ”Nå skal du få smake noe godt. Gap opp !” De kom nærmere og de to stakene var bare noen centimetre fra leppene mine. Den kraftige odøren var umiskjennelig. Jeg prøvde å trekke meg unna, men en bestemt hånd tok tak i håret i nakken min, og holdt meg fast.

Jeg har aldri likt å suge noen, og selv om Tore har mast mye på meg gjennom årenes løp, har jeg stort sett nøyd meg med å slikke ham. Kanskje kunne jeg klare å slippe unna med det her også ? I påvente av jeg skulle åpne munnen ble de to stakene gnidd opp og ned i fjeset mitt. Jeg kjente hvordan de etterlot seg slimete spor.

”Hva blir det til, trenger du hjelp ?” Pål tok den ene brystvorten min mellom tommel og pekefinger og klemte til. Hardt ! Jeg åpnet munnen for å slippe ut et gisp, og Per utnyttet situasjonen til å presse halve det klissete hodet inn i munnen min. Sjokkert prøvde jeg å stritte imot, men hodet mitt ble holdt fast som i en skrustikke. ”Slapp av, fitte. Pust igjennom nesen så går det bra”.

Jeg prøvde å slappe av i kjevene, og litt etter litt fikk Per presset hele hodet inn i munnen. Jeg lot tungen skli prøvende rundt, og merket at det gikk små rykninger gjennom ham når tungen berørte undersiden og tuppen av skaftet. Per dro staken tilbake og begynte å pule meg i munnen. Jeg la en hånd rundt stangen hans – på den måten kunne jeg selv kontrollere hvor langt inn i munnen han kom. Etter en stund begynte jeg å suge hardt på ham når han var på veg ut, og det var ikke tvil om at han likte det. Han begynte å stønne i takt med at staken gikk ut og inn av munnen min. Smaken var slett ikke så ille når det kom til stykket – minnet den ikke litt om salt røkelaks ? Konsistensen var det derimot verre med. Det klebrige slimet blandet seg med spyttet mitt, og festet seg etter hvert rundt om i hele munnen.

Tenke seg til, her satt jeg som ikke hadde sugd Tore ordentlig på de ti årene vi hadde vært gift og sugde denne ukjente mannen. Og det verste var at jeg begynte å like det ! Reaksjonene hans på mine handlinger førte på en måte til at jeg følte at jeg hadde makt over ham.

Per holdt på en god stund før han trakk seg ut, og overlot plassen til sin bror. Han trengte ikke å be meg om å gape. Denne gangen var munnen vidåpen før han nådde fram. ”Jeg tror jammen hun liker det jeg – gjør du ikke ?”, spurte Per. Jeg prøvde å nikke og få fram et ja, men det var ikke lett så lenge broren hans fylte opp munnen min.

Han var knallhard, og for meg virket det som om hodet vokste enda litt mer mens det gled inn og ut av munnen min. Jeg prøvde så godt jeg kunne å bidra til det ved å suge så hardt jeg klarte.

Etter en god stund trakk han seg ut og la seg ned på benken med staken pekende rett mot taket. ”Det var forretten, er du klar for hovedretten. Line ?”

Jeg la merke til at Per hadde tatt fram et fotoapparat fra en stor, blå bag som stor like innenfor døren og at det blinket i en blitz da han begynte å ta bilder. Jeg tenkte ikke mer over det – jeg var opptatt av noe helt annet.

Det var nemlig ikke tvil om hva Pål ville, og jeg var heller ikke i tvil om hva jeg hadde lyst på. Jeg reiste meg opp fra benken og klatret over ham. Jeg tok tak rundt staken og ledet det store hodet mot den søkkvåte åpningen av musa mi. Sakte senket jeg meg ned mot ham. I samme øyeblikk som de sprikende kronbladene mine kom i berøring med kukhodet var det som om det gikk et kraftig elektrisk støt gjennom hele meg. Jeg prøvde å presse meg nedpå ham, men vinkelen ble litt feil og i stedet skled han oppover langs klitten min. Igjen gikk det et støt igjennom hele meg, og jeg slapp ut et langt, høyt stønn. Åååh, hvor jeg lengte etter å få ham inn imeg.

Pål ble utålmodig. Han tok godt tak rundt hoftene mine, styrte meg på plass og nærmest spiddet meg inn på stangen med et kraftig jukk opp fra benken. Det første støtet førte ham halvvegs inn, og etter ytterligere to-tre kraftige støt var han helt i bunn. Det føltes som om musa mi skulle bli sprengt og jeg kunne kjenne hvordan klitten gnisset mot den tynne stripen med stive, kortklipte kjønnshår. Jeg prøvde å løfte meg litt opp for å lette presset i musa, men han holdt meg fast.

Etter noe som virket som en evighet, men som sikkert ikke var lange stunden, slapp han taket rundt hoftene mine og begynte i stedet å kna brystene. Han var ganske hardhendt. Jeg bøyde meg litt framover, støttet hendene på brytkassen hans, og begynte sakte å bevege meg opp og ned på staken. ”Lukk opp øynene og se på meg”, sa han. ”Du har ei deilig fitte. Søkkvåt, silkemyk og trang. Har du hatt en så stor kuk noen gang ?” Jeg åpnet øynene og så ned på ham som gjennom en tåkedis. Jeg ristet på hodet. Nei, jeg hadde nok aldri hatt noe så stort oppe i meg.

”Nå skal du ri meg det beste du er god for. Knip sammen fittemusklene og husk hvem som er sjef !”. Deretter tok han de struttende brystvortene mine mellom tommel- og pekefingrene sine, knep til og begynte nærmest å dra meg opp og ned på kuken etter brystene. Til å begynne med gjorde det vondt både i musa og brystene, men etter hvert som musa mi begynte å venne seg til størrelsen på inntrengeren gikk det bedre. Jeg glemte smertene fra brystene og red som jeg aldri hadde gjort før – opp og ned, opp og ned mens jeg prøvde å rotere og knipe med underlivet samtidig. Jeg kjente hvordan en ny orgasme var i ferd med å bygge seg opp. ”Du liker det, gjør du ikke ? Den kåte fitta di elsker store saftige kuker, ikke sant ? Snart skal jeg pumpe deg så full som du aldri før har vært, og så skal du få slikke kuken min rein etterpå.” Det grove språket til Pål hisset meg enda mer opp. Så slapp han brystene mine og tok tak rundt hoftene igjen. ”Er du klar for innspurten ?”

Han tok fullstendig over kontrollen, og jeg følte meg som en filledukke mellom hendene hans. I et vannvittig tempo løftet han meg opp og ned, og spydet hans jaget inn og ut av meg, gang etter gang. Jeg tror det gikk for meg to – tre ganger uten at han lot til å merke det. Han fortsatte og fortsatte det ville kjøret. Med et dyrisk brøl tok han tak rundt rumpeballene mine og presset seg om mulig enda lenger inn i meg enn han hadde vært før. Så gikk det for ham. Jeg seg sammen over brystkassen hans og kjente hvordan store mengder sæd ble pumpet ut dypt, dypt inni meg. Han sprutet sikkert 8 – 10 ganger før han gav seg.

Helt utslått ble jeg liggende mens Pål strøk meg over ryggen. Han pustet tungt og skjøv håret som lå klistret ned over fjeset mitt til sides. ”Det var litt av et ritt, Line. Du kommer godt opp på listen over deilige fitter jeg har knullet – i alle fall i klassen for tre-barns-mødre ! Men nå tror jeg det er på tide å slippe broder’n til, noe annet vil være urettferdig”.

Jeg hadde helt glemt Per. Han satt på huk rett bak oss og tok nærbilder av staken som fremdeles var godt inne i musa mi. Jeg kunne kjenne at den ikke var like hard lenger og at en blanding av mine safter og Påls sæd begynte å sildre ut av musa. ”Lukk henne opp”, sa Per. Pål spredte de kraftige nevene sine ut over rumpeballene mine. En langfinger kom ned på hver side av musa mi, og så dro han hendene ut til siden. Det var som om han åpnet opp for en liten foss av safter som rant ut av meg, nedover ballene til Pål for derifra å dryppe videre ned på benken og gulvet. ”Flott, hold henne slik. Det blir noen ordentlig saftige bilder”, kom det fra Per. Han tok en hel serie bilder fra ulike vinkler før han la kameraet til side og reiste seg opp. Han tok tak i hestehalen min og nærmest dro meg opp fra broren etter håret. ”Sjvupp”, sa det da musa mi ble tømt.

Han presset meg opp mot de kjølige, blå og hvite flisene på veggen, og selv om det var varmekabler i gulvet, føltes også gulvet kaldt under føttene mine

Jeg nådde ikke lenger enn opp til skuldrene hans og når vi stod slik ble det stive lemmet presset mellom oss. Det rakk nesten opp til brystene mine og jeg kjente igjen hvordan det banket hardt i takt med pulsen hans. Han gned seg mot meg, tok tak i hestehalen min med høgre hånd og dro hodet mitt bakover. Jeg så rett opp i to gnistrende, svarte øyne. ”Skal vi legge bildene ut på nettet, Line ?” Den venstre hånden la han rundt halsen min. Ett kort øyeblikk klemte han til før hånden forsvant nedover, skled ertende over den ene brystet mitt og videre nedover. ”Du lærer visst aldri”, hveste han og gav meg et hardt klask på siden av låret. ”Så lenge du er sammen med oss skal beina dine være spredd – hele tiden. Få dem fra hverandre”. Jeg adlød så fort jeg kunne. Hånden hans fant umiddelbart vegen inn mellom beina, og to grove fingrer ble stukket langt opp i musa mi. Han løftet meg opp i fra gulvet og bar meg tvers over rommet. Hele vekten min hvilte på de to fingrene i musa og klitten ble skviset hardt mot fingrene hans. Han la meg på ryggen på sløyebenken som tyskerne som vanligvis leide hytta brukte til å sløye fisk på når været var for dårlig til å gjøre det ute. Benken var av tre og var like høy som en kjøkkenbenk, men den var så kort at når jeg lå slik som nå, med rumpa helt nede på den ene enden, så ble hodet mitt hengende utenfor kanten på den andre siden.

”Henter du resten av oljen ? Hun er ikke like glinsende lenger”. Pål reiste seg møysommelig opp fra benken han lå på og plukket opp oljeflasken. Staken hans var ikke lenger like imponerende. Han gav flasken til broren som presset ut den siste resten av olje. Det holdt akkurat til en sprut på hvert bryst og resten over musa mi. Det surklet i flaska da Per presset ut de siste dråpene. ”Du tar puppene, så tar jeg fitta”. Pål stilte seg bak hodet mitt. Slik det hang bakover, ut over bordkanten, var det akkurat på høgde med det slimete, halvslappe lemmet hans. ”Var vi ikke enige om at du skulle suge meg rein”, spurte Pål. ”Det er bare å gå i gang”. Jeg ristet på hodet av vemmelse. Aldri i livet om jeg ville. Pål visste imidlertid råd. Han knep ganske enkelt igjen nesa mi, og dermed var det gjort. Jeg måtte åpne munnen for å puste og han var ikke sen om å få tingen på plass. Samtidig begynte han å kna brystene mine med voldsom entusiasme.

Per var også godt i gang. Med ny olje på musa tok han for seg med begge hender. Fingrene var snart her og snart der. En hånd på klitten, to fingrer opp i musa. Ut med fingrene, inn med fingrene. Rolig og forsiktig det ene øyeblikket, voldsom og hardhendt det neste.
Jeg fikk akkurat hælene inn på bordkanten. Hver gang han var for hardhendt trakk jeg instinktivt bena sammen, men jeg skilte dem raskt fra hverandre igjen, slik jeg hadde fått beskjed om. ”Flink jente, du er riktig en lærenem liten fitte, du. Jeg lurer på om vi skal ta deg med hjem jeg ? Tenk hva vi kunne lært deg i løpet av en ukes tid, når du har lært så mye på en time.”

Han kunne vel ikke mene det han sa ? Hadde jeg noen mulighet til å unngå å bli tatt med hvis de virkelig ville det ? Hva ville de i så fall gjøre med meg ? I et kort sekund så jeg meg selv ligge bundet på en seng i en mørk kjeller hjemme hos dem – utvilsomt med bena spredt vidt ut til siden.

Et nytt hardt klaps på musa fikk meg tilbake til virkeligheten. Jeg slikket og sugde på staken til Pål så godt jeg kunne, og merket at den begynte å våkne til live igjen. Selv om han hadde sluppet nesa mi igjen med en gang var det ikke helt enkelt å puste. Slik jeg lå, med hodet bøyd baklengs over bordkanten, dasket den hårløse pungen hans meg over nesa og pannen hver gang han skled inn i munnen min.

Per ble borte et kort øyeblikk. Jeg var så nær en ny orgasme at musa nærmest skrek etter ”mer”. Jeg hørte at han rotet rundt i bagen og at en plastflaske ble åpnet. Enda mer olje ? Siden jeg ikke kunne se noe annet enn ballene og innsiden av lårene til Pål måtte jeg bruke de andre sansene mine. Per smurte inn en de stive brystvortene mine med en salvelignende krem. Den hadde i alle fall en helt annen konsistens en olje. Så ventet han litt før han gjorde det samme med klitten, og etter nok ett lite opphold avsluttet han med åpningen rundt rumpehullet. Kremen virket veldig kald.

Per dro seg ut av munnen min og tok et skritt tilbake. De ble stående på hver sin side av bordet og betrakte meg mens de dro i hver sin stive stake. ”Nå tenker jeg hun skal få noe å tenke på”, sa Pål.

Jeg syntes jeg dro kjensel på lukten, var det ikke peppermynte ? Tore hadde en krem med lignende lukt som han smurte inn bena med etter trening. Var det Tiger Balsam det het ?

I samme øyeblikk var det som om tusen små nåler ble stukket inn i hver brystvorte. Den kjølige følelse ble erstattet av en intens, udefinerbar følelse av svie, varme og kløe på en gang. Hendene mine for opp til brystene og jeg knep fingrene rundt de stive knoppene. Så lenge jeg holdt trykket på dem var ikke svien og kløen så voldsom.

Jeg burde jo ha innsett hva jeg hadde i vente, men tenkte ikke så langt. I løpet av ett knapt minutt kom den intense følelsen først i klitten og så i rumpa. Jeg vred meg på bordet, stønnet og klynket mens hendene mine for fram og tilbake mellom brystene, musa og rumpa. Jeg kjente hvordan den kløende svien på en måte spredte seg utover i brystene, og langt inn i musa og rumpa. Det kjentes ut som om tusen maur var på veg innover i hvert sitt hull – jeg trodde jeg skulle bli gal.

”Hva synes du om kremen vår, Line ? Vi har laget den helt selv. Bortsett fra at du kommer til å gå fra sans og samling av kåtskap, er den helt ufarlig”, sa Per. ”I alle fall tror vi det. Den er grundig testet på en haug med andre mer eller mindre frivillige jenter uten større bivirkninger”.

Jeg registrerte knapt hva han sa. Hjernen min var bare opptatt av en ting: Hvordan kunne jeg bli kvitt den intense følelsen ? Jeg droppet brystene og konsentrerte innsatsen om underlivet. Fingrene på den ene hånden presset jeg hardt mot rumpehullet, den andre hånden brukte jeg på musa. Jeg stakk først en finger, så to og tre inn i musa, men jeg kom ikke dypt nok inn ! Fingrene mine var for små ! Jeg vred meg i frustrasjon.

”Trenger du hjelp, Line ?” Jeg åpnet øynene og så bort på Per. Han runket raskere nå, og det var tydelig at ”liveshowet” mitt ble verdsatt. ”Ja”, stønnet jeg stille. ”Hva vil du ha hjelp til da ?”. Jeg så på den lange, stive staken hans, med det glinsende, mørkeblå, store hodet og visste at den nok ville nå helt inn.

”Pul meg”, hvisket jeg. ”Hva sier hun ?”, Per så bort på broren og det var tydelig at de ville erte meg. ”Vær så snill og pul meg”, gjentok jeg – høyere denne gang – mens jeg gned håndflaten hardt mot klitten og forgjeves prøvde å presse fingrene på hånden enda lenger inn i musa.

”Jeg tror hun vil ha kuk jeg”, sa Pål som stod på den andre siden av meg. En stor neven grep tak rundt det ene brystet mitt og klemte til, samtidig som han fortsatte å runke seg selv. ”Vil du ha en stor saftig kuk opp i den trange fitta di, Line ?”. Uansett hvor hardt jeg prøvde nådde jeg ikke langt nok inn. Kløen holdt på å drive meg til vannvidd. ”Jaaa”, stønnet jeg fram, høyere denne gang. ”Vær så snill og ta meg !”. Jeg spredte bena fra hverandre og åpnet opp musa med fingrene som for å understreke det jeg sa.

Per skred endelig til verket. Han tok tak i beina mine og dro meg helt ned i enden av bordet. Så la han anklene mine over skuldrene sine, satte staken mot åpningen på musa, tok tak rundt lårene mine og med ett enormt støt presset han seg dypt, dypt inn i meg. Herregud hvor stor han var ! Det gikk for meg umiddelbart og det var som om jeg fikk krampe i musa. Per startet et vannvittig kjør – helt ut og bang inn igjen ! Gang etter gang – fortere og fortere. Krampene i musa ville ingen ende ta, og jeg skled sakte men sikkert inn i en halvbevisst tilstand.

Etter en evighet merket jeg at Per slo av på tempoet. Med staken dypt begravd inni meg, løftet meg opp fra sløyebordet og satte seg overskrevs på garderobebenken. Så la han seg ned på ryggen på benken, med meg hvilende på toppen. Jeg gned klitten min mot ham så godt jeg kunne i takt med krampene som forsatte å jage gjennom underlivet mitt. Uten at jeg hadde merket det, hadde Pål tatt plass bak meg. Jeg kjente et hardt press mot rumpehullet. ”Nå Line, skal du opp til eksamen”. Før jeg fullt ut skjønte hva som var i ferd med å skje, begynte han å presse kuken sin inn i rumpa mi. ”Nei, ikke der !”, skrek jeg og prøvde forgjeves å komme meg løs, men Per holdt med fast som i en skrustikke. Sakte og forsiktig presset Pål kuken sin seg lenger og lenger og lenger inn i rumpa mi. Til slutt var hele han inne. Jeg var fullstendig, totalt, komplett fylt opp av to store, stive, bankende jernstenger, kun skilt av en tynn, tynn hinne. Så begynte stengene å bevege seg, og krampene i underlivet ble bare sterkere og sterkere. Så ble alt svart.

Da jeg kom til meg selv igjen var det helt stille i kjelleren. Jeg lå på ryggen på gulvet med et tykt håndkle under hodet. Jeg så meg rundt. Garderobebenken stod på sin vante plass inni kroken – det samme gjorde sløyebenken. Hadde alt bare vært en drøm ?

Mmm – nneeeiiii. Ett blikk nedover brystene og magen avslørte tydelige spor av det som hadde skjedd. Halvstivnet sæd var smurt utover brystene mine og jeg kjente hvordan det rant fra musa og rumpa mi. Hvordan sæden hadde havnet på brystene ante jeg ikke. Følelsen i underlivet var i alle fall ikke til å ta feil av – her var det ingen tvil om at store ting hadde vært på gang !

Stiv og støl reiste jeg meg opp. Klokken på veggen viste 02.45, og utenfor kjellervinduet var sommernatten på sitt mørkeste. På sløyebenken lå det en håndskrevet lapp og tre små piller – to hvite og en rosa. På lappen stod det:

”Takk for en hyggelig kveld Line ! Hvis du har lyst til å treffe oss igjen, henger du ut et rødt badehånkle på klessnoren torsdag formiddag. De to hvite pillene blander du i din manns drikke ved nitiden om kvelden – den rosa tar du selv. Du vil bli hentet ved hovedvegen kl. 22.30. Antrekk: kort topp og miniskjørt, ingen truse og bh ! Hilsen Brødrene Brothers.”

Jeg krøllet sammen lappen og gikk opp trappen. Tore lå i stolen i stuen og sov tungt. Jeg listet meg forbi ham, og ut på badet. Det varme vannet i dusjen hjalp godt mot de stive og støle musklene, men det klarte ikke å skylle bort bildet som hadde festet seg på hornhinnene av to kåte, greske guder som knullet meg sanseløs. Stående i dusjen, mens jeg sakte vasket og masserte musa, var det som om jeg så for meg alt det som hadde skjedd de siste timene i sakte film.

Jeg tørket av meg og gikk inn i stuen. Jeg stakk en hånd ned i shortsen til Tore og vekket ham med et kyss. ”Du sovnet visst du. Kom her hingsten min – natten er enda ung”. Med et godt tak rundt kuken hans, dro jeg ham med meg inn på soverommet.

To dager senere sørget jeg for at et stort, rødt badehåndkle ble hengt opp på klessnoren sammen med resten av klesvasken i god tid før kl. 11.00.

Legg igjen en kommentar