Sommer og varmt

Denne novellen er vist 52875 ganger.

«Sommer og varmt, kan ikke bli bedre, vel nesten». Var så innmarisk kåt der jeg lå å tenkte. Kjente jeg begynte å bli sånn passe smågal. Det dunket i klitorisen og jeg fikk strømninger i gjennom hele kroppen bare jeg kom borti den.

Jeg skvatt idet telefonen ringte. «Hei, det er Vanja», kom det fra andre enden.

«Vanja»?  «Vi møttes hos Fredrik Vikhammer for et par uker siden». Da kom jeg på hun blonde søte dama som var der.

«Lurte på om du vil bli med på stranda», spurte hun. Uten å tenke meg om sa jeg ja og vi ble enige om hvilken strand vi skulle møtes på.

 

Tok på meg bikini og miniskjørt og en hvit, ganske gjennomsiktig topp. Pakket det som trengtes, pluss litt til, så kjørte jeg avgårde. Da jeg kom frem stod hun der og ventet. «Åh gud, så sexy», tenkte jeg med det samme jeg så de lange solbrune bena hennes med et skjørt så kort at hun nesten kunne vært uten. Jeg smilte og gikk mot henne. Det falt seg naturlig å gi henne en klem. Og i det jeg gjorde det kjente jeg at hun presset meg forsiktig inntil seg, bare noen sekunder, men gud så pirrende.

Jeg ante ikke om hun likte jenter, men jeg hadde mine mistanker om at hun visste om min legning. Vi gikk rolig ned mot stranda. Det var lite folk der, heldigvis.

Vi fant oss en plass bortgjemt fra andre, ved en gresstue bak noen steiner. Der fikk vi være i fred. Jeg var så våt at jeg var redd det skulle vises, så jeg tok skjørtet forsiktig av meg.

Siden jeg var så opptatt med det fikk jeg ikke helt med meg hva som skjedde rundt meg, før jeg plutselig oppdaget at hun sto der toppløs. Nam! Hun var i tillegg helt sinnsykt deilig! Hun så flørtende på meg i det hun satte solbrillene litt ned så jeg kunne se øynene hennes. Brystvortene hennes var stive og det glinset av øynene hennes. «Hun må være steinkåt», tenkte jeg. Jeg fikk av meg klærne, men beholdt bikinioverdelen på. «Kan du smøre meg», spurte hun og smilte lurt. «Ja, selvfølgelig», sa jeg. Vanja la tuben med solkrem i hånda på meg, la et stort pledd på bakken og satte seg ned med ryggen til.

 

Jeg satte meg bak henne og begynte å smøre og var bare så vidt begynt før hun utbrøt; «hele meg»? Jeg ble helt stum. Hun lente hodet sitt litt bakover og la seg forsiktig inntil meg. Klarte ikke dy meg. Begynte å stryke henne på lårene og videre oppover. Hørte et svakt stønn da jeg kom opp til brystene. Gav henne ømme kyss i nakken. Pusten hennes ble mer og mer intens. «Gud, så deilig du er», hvisket jeg inn i øret hennes. Hun tok tak i den ene hånda mi og førte den ned mot skrittet. «Ta meg», stønnet hun. Jeg begynte å massere på utsiden av trusa og hun var så våt at det nesten ikke var noe vits i å ta den av. Pusten hennes ble tyngre og tyngre mens jeg lot den ene hånda massere fitta og den andre brystet mens jeg kysset henne i nakken. Lirket forsiktig bikinitrusa av henne. Det rant av henne, herregud så deilig. Idet jeg kom til klitorisen stønnet hun skikkelig høyt, «slikk meg», ba hun.

 

Jeg snudde meg mot henne og la henne ned mot pleddet, lente meg over henne og kysset henne ømt på munnen, lot tunga mi leke inni munnen hennes, og bet henne forsiktig i leppene. «Du er så sinnsykt deilig», sa jeg og så inn i de himmelblå øynene hennes. Hun begynte å bevege kroppen sin mot min, i taktfulle og lidenskapelige bevegelser.

Nå var punktet for hvor kåt man kan bli nådd, som å bli fullstendig gal. Mistet alle hemninger og glemte helt at vi lå like ved en strand med andre mennesker rundt oss som lett kunne legge merke til hva som foregikk.

Det var helt ubeskrivelig deilig å ligge sånn. Hun tok av meg bikinioverdelen. Tok tak i det ene brystet mitt og dyttet meg opp slik at hun kunne suge på det. Mens hun gjorde det bevegde hun kroppen sin mot min og tok hardt tak i den ene rompeballen min og masserte, før hun plutselig slapp. «Slikk meg nå! Jeg klarer ikke vente lenger!» Sa hun bestemt. Jeg bøyde meg ned mot fitta hennes, men idet jeg gjorde det dyttet hun hodet mitt bort. «Kle av deg og la meg slikke deg samtidig». Jeg gjorde som hun befalte og la meg riktig til. Lot tungespissen gli mellom leppene hennes mens hun dyttet tunga si inn og ut av den dyvåte fitta mi. Jeg begynte å slikke klitorisen hennes med tungespissen, «åh ja» stønnet hun. Hun gjorde det samme med meg.

Det var så deilig at jeg virkelig måtte konsentrer meg for å få til å slikke henne samtidig. Kjente fingrene hennes komme inni meg. Åh guuud, det var helt himmelsk deilig. Presset meg ned mot fingrene hennes etter hver bevegelse hun gjorde og nærmet meg bare mer og mer en helt sinnsyk orgasme. Bare nøt de deilige strømningene jeg fikk for hver bevegelse hun gjorde og samtidig høre hennes lidenskapelig stønn bli villere og villere mens jeg nøt lyden av to overvåte fitter bli fingra og slikka. Glemte helt tid og sted og fikk overhodet ikke med meg hva som forgikk rundt oss.

 

Da jeg tilfeldigvis så opp oppdaget jeg at en ung, mørk, kjekk mann sto og så på oss. Vanja la ikke merke til det siden hun hadde skrittet mitt fint plassert oppi ansiktet sitt, så hun fortsatte og slikke og fingre meg som ingenting. Det var så deilig og jeg var så overkåt at jeg klarte ikke stoppe det. Han smilte bare. Det var lett å se den harde pikken hannes i badebuksa. Mens han stod der kjente jeg orgasmen nærme seg. Det bruset og ristet i hele kroppen, åh, var som elektriske støt i hele meg idet orgasmen skjøt ut. Ropte og peste som en gal mens jeg så på en fremmed mann som så ut til og bare nyte synet av det han så Etterpå bare seig jeg sammen.

 

Da så Vanja denne mannen, hun skvatt litt, men så ikke ut til å bry seg så mye. Han kom forsiktig mot oss. Vanja smilte lurt. «Kom hit og knull meg», sa hun. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle mene, men det var utrolig pirrende, så det overgikk fornuften helt der og da. Han kledde av seg badebuksa, og der spratt det opp en pikk i en enorm størrelse. Vanja pustet tungt da hun så det og nærmest siklet etter den.

Han la seg ved siden av henne og befølte henne. Jeg la meg på andre siden. Da lot han kuken møte den våte fitta hennes og lot den gli over klitorisen og åpningen, mens jeg masserte og sugde på ene brystet hennes. Hun stønnet lavt «knull meg!» Han bare forsatte og la kuken gli over fitta, gli inni fittesaftene. Hun ble bare kåtere og kåtere og hun tok tak i pikken hannes og prøvde å tvinge den inn, men han ville terge henne. Vanja begynte desperat å be om å få pikken inni seg.

Jeg ble innmarisk kåt av å se på. Plutselig presset han den hardt inn i fitta hennes, helt uten forvarsel, så hun ropte så høyt at jeg begynte å stønne selv av kåthet. Han presset seg sakte inn og ut av henne. Kunne bare nyte synet av den store stive pikken gli inn og ut, mens saftene fra Vanja rant nedover, og lyden av plask og stønn om hverandre. Han økte gradvis tempoet. Jo mer tempoet økte jo mer begynte hun å stønne og skjelve. Åh herregud noe så sykt pirrende å se på.

 

Jeg gikk i bagen min og hentet strap-on, tok den på og smurte den inn med glidemiddel. La meg ved siden av henne og lot den treffe låret hennes så hun skjønte hva som foregikk. Mannen la merke til det og la seg mot siden og rev henne med seg slik at jeg hadde rompeballene hennes mot meg. Jeg presset strap-on forsiktig inn i henne. Hun ble helt vill. Det var helt vanvittig å se noen bli så vill og kåt. Hørte plask og stønn om hverandre, mens vi begge knulla henne samtidig i hver vår ende. Det gikk ikke mange minuttene før hun kom i et smell. Og i det hun kom kjente jeg fittesaftene hennes renne nedoverover lårene mine. Men det var ikke nok. «Ikke stopp», ropte hun. Hørte på henne at en ny orgasme var på vei. «ÅH  HERREGUUUUD», ropte hun i all kraft. Det var helt sinnsykt og se på. Han som knulla henne klarte ikke holde seg mer. Han førte kuken sin ut og spruta sæd over helle henne.

«Åh gud.. Frida, ta meg». Jeg var sjokert over at det gikk an. Har ikke ord for hvor kåt det gjorde meg. Jeg førte strap-on forsiktig ut av henne. Hun la seg til slik at jeg kunne ta henne bakfra. Jeg førte strap-on inn i den rennende fitta og begynte å knulle den deilige kroppen hennes. Det var så sinnsykt pirrende at  jeg mistet alle hemninger.

Jeg fant klitorisen hennes og befølte den mens jeg knulla henne hardt og fort. «Åh ja, HERREGUD, JAAAAAAA!! Ikke stopp!! Åh!! Du gjør meg gal. Åh HERREGUUUUD!! JAAA ÅH JAAAAA!!!», ropte hun. Det rant ut av henne, bokstavelig talt! Jeg ble helt mo i knærne. Jeg prøvde å nå klitten min bak strap-on. Kom så vidt borti, men det var nok. Mens hun kom nok en gang, i den mest vanvittige orgasmen jeg noen gang har hørt fikk jeg selv en helt sinnsykt deilig, fantastisk orgasme. Presset meg hardt inn og så vidt ut og hardt inn igjen og bare nøt den herlige følelsen. En ubeskrivelig deilig, fantastisk, sinnsyk følelse.

Kjente jeg var litt sliten etter en stund, så jeg førte strap-on ut. Vanja snudde seg seg rundt og la seg ned på rygg. «Kom», sa hun. Jeg klarte ikke å dy meg. «Er så vanvittig kåt», sa hun. Jeg lot strap-on gli inn i henne igjen, men lå bare avslappa oppå henne og kysset henne. Knullet henne sakte og forsiktig. Bare nøt etterdønningene i lang tid etterpå.

Hadde helt glemt av denne mannen, men da jeg så etter var han borte.

Vel, vi bestemte oss for å gjenta dette flere ganger og det gjorde vi! 😉

Legg igjen en kommentar