Sommerdag med deg

Denne novellen er vist 4575 ganger.

Tenk deg min elskede Elsker at vi er på ferie. en deilig varm sandstrand med bakker og dumper i sanden slik at vi har funnet vår egen lille "dal" der vi ligger og soler og slapper av

Jeg har på meg skjørt, – et langt tynt skjørt nesten gjennomsiktig. men ikke noe under.

Vi har med en piknik kurv med deilig kjølig champagne
og jordbær. Vi fyller glassene og skåler. Putter noen jordbær i champagnen og den bruser opp. Våre øyne møtes over glassene.

Jeg tar et jordbær opp av glasset og biter av halve og gnir resten
av jordbæret på din sensuelle munn som jeg elsker å kysse. Så løfter jeg opp toppen jeg har på meg og tar den av. Gnir jordbæret mot brystvorten og du bøyer deg ned og kysser og småbiter i det ene brystet. Jeg kjenner lysten brygge seg opp i meg og tar en slurk av glasset. Så kysser vi lenge og
intenst. Småbiter i leppene og leker med tungene.

Du stønner svakt og drar skjørtet mitt opp til over
knærne. Vi legger oss ned på teppet og jeg blir liggende på ryggen.

Du tar glasset ditt og heller resten av champagnen over mine bryster.
Så tar du et jordbær i munnen og møter min og vi biter over en halvpart hver
du småslikker og drikker av brystene mine. Leker med vortene til de nesten føles som de vil sprenges. Jeg presser baken ned mot den varme sanden og kjenner vellysten drive meg nesten til vanvidd.

Din munn søker lengre nedover til navlen som og full av drikke. Du slikker og drikker din tunge leker med linningen på skjørtet. Jeg reiser meg opp på albuen og dytter deg på rygg og drar av dine shorts. Kysser din brystkasse og leker med hårene på brystet ditt som møtes som en søt liten krøll på midten. Småkysser og småbiter meg vei nedover mot det jeg vet venter meg.

Du ynker deg av vellyst.- venter at jeg skal nå målet og du strutter av lengsel når mine lepper omslutter din herlige pikk. Jeg lar tungen gli saaaakte over toppen for så å la hele suges inn i min varme og lengtende munn. Jeg tar en slurk champagne og beholder den i munnen. lar det sildre ut over godsaken din og slikker det sakte og begjærlig i meg. Kjenner hvordan din lengsel og ditt begjær dunker der inne i deg.

Så tar du hardt tak i meg og dytter meg over på teppet denne gang på magen.
Du tar fram sol oljen og gnir meg sakte og begjærlig inn på ryggen. Du sitter overskrevs over mine lår. Så jeg kjenner hvor du strutter mot meg og jeg tenker å å å gud jeg MÅ ha deg snart kjenner hvor mine safter renner nedover lårene bare av tanken på det deilige som skal komme.

Du løfter opp skjørtet til livet på meg og heller olje over baken min.
Gnir med faste begjærlige håndbevegelser oljen inn.Jeg elsker dine sterke
varme hender som kan drive meg til vanvidd. Du knar som jeg er en ferdig hevet brød deig 🙂 Dine hender nærmer seg bakfra og før jeg vet ordet av det har du stukket et par fingre inni min hete lengtende grotte. Dine fingre presser akkurat så herlig og akkurat på rett plass. Så trekker du de sakte ut for så å komme tilbake. Jeg presser meg mot deg og vi finner en rytme.Du kysser min nakke og nedover ryggen. Jeg kjenner jeg får rysninger av vellyst.

Så tar du og legger puten vi har med under min mage….hva nå tenker jeg….
Jeg ligger fremdeles på magen. nå med baken litt putende opp.
Du stryker begjærlig over mine skinker og skiller mine ben litt.

Så kjenner jeg at du støter forsiktig mot meg og plutselig er du i meg og jeg kjenner hvordan jeg liksom suger deg innover av vellyst og begjær. Du sklir sakte men bestemt på plass. Og snart er vi midt i et inferno av vellyst og begjær. Du støter mot meg i et villere og villere tempo. Jeg kjenner hvor du virkelig er i BUNN og jeg ynker meg litt av smerte men samtidig
vellyst som nesten driver meg til vanvidd. Min hånd søker nedover min mage og jeg gnir meg mot hånden min samtidig som jeg kjenner hvor du fyller hele meg og er så hard og herlig

Snu deg rundt sier du,- så ligger jeg på ryggen og du ser på meg med nesten sorte øyne som avspeiler ditt begjær. Jeg samler bena og du støter deg hardt inn i meg. Jeg ynker meg av vellyst og vet jeg vil ha problemer med å holde hodet kaldt og ikke komme innen 2 sekunder. Det kjennes trangt, herlig og jeg vet at jeg i løpet av kort tid når min første orgasme med deg. Jeg tar på meg selv for det her er hva vi elsker: være fri til å utfolde våre lyster og vi har ingen hemninger for hverandre.

Jeg kjenner jeg er varm og våt og utrolig kåt på deg.
I løpet av 2 sekunder har jeg nådd min første herlige orgasme. Men jeg kan ikke få nok av deg min kjære. Jeg stikker mine 2 fingre inn mellom
dine herlige fristende lepper og du slikker dem og det smaker av mine safter. Jeg fortsetter å leke med meg selv og drar samtidig i mine brystvorter. Du støter hardere og hardere jeg klemmer meg sammen om din herlige godsak og virkelig kjenner HELE Deg i meg. Jeg kommer igjen og igjen og igjen, orgasmene jeg får sammen med deg driver meg til det gale vanvidd. De kommer som perler på en snor og de tar ingen ende. Orgasmer og begjæret etter mer ,- skyller gjennom meg uten at jeg klarer å holde rede på hverken hvor jeg er eller hvor mange ganger du får meg til å nå himlens høyder.

Du sier så: still deg på kne. Jeg adlyder og du tar et godt tak rundt mine hofter
jeg er fremdeles glatt av sol oljen. Du presser mine ben lett fra hverandre og så er du helt i meg. Jeg er våt og glatt som fløyel. Varm som sommeren og du sier: fy faen hvor du er deilig. stå stille. nå skal du få så du husker det og vil lengte etter mer, du nesten sprenger meg kjenner hvor du er helt inni meg og det er godt men samtidig godtvondt

Du støter i meg i et villere og villere tempo bøyer deg fram og biter meg i nakken så jeg nesten tror du biter så blodet renner. Så tar du hånden og riktig slår meg så jeg ynker meg. Jada litt smerte er bare deilig sier du ,- så nyt nå og ri på bølgen med meg jeg ynker meg og plutselig klasker du til igjen. Mmmmm det er så deilig og jeg presser baken mot deg. Rør deg mot meg nå sier du,- ellers skal du få smake noe som er verre…..

Så kjenner jeg mer olje som renner nedover baken min og før jeg vet ordet av det har du stukket en finger inn i baken min. Mmmm det kjennes trangt litt vondt og godt pirrende tenner meg til de grader. Du jobber forsiktig med fingeren til du har fått åpnet meg og så er det plutselig to fingre i meg. Samtidig kjenner jeg hvor din manndom dunker av vellyst inni meg jeg står mus stille. For du sa. stå stille. ikke rør deg ellers……. og jeg venter

Så har du stukket fingrene helt i meg og jeg kjenner hvor jeg slapper mer av og nyter det. Noe slikt har du aldri gjort og jeg elsker når du tar kommandoen og jeg er i din makt

Så hører jeg noe rasling og jeg kjenner noe litt kjølig mot baken. Som presser mot åpningen. Så begynner det å vibrere og jeg tenker: aha han tok med vibratoren ja. og smiler for meg selv.

Du har et rolig tempo nå og samtidig presser du den vibrende dildoen inn i baken min i det den er på vei inn må jeg nesten bite meg i hånden av smerte. Men snart klarer jeg slappe av og den sklir lengre og lengre inn inntil den trolig er på plass du skrur opp vibrasjonen og så holder du den bestemt på plass med din ene hånd samtidig som du griper hardt om hoften min og begynner å ri meg i et vilt tempo. Jeg kjenner jeg nesten blir gal av vellyst og det riktig fosser av
mine safter nå. Det er godt når jeg er til de grader fylt opp.

Du firer ikke en tomme men holder den bestemt og riktig hardt på plass samtidig som du knuller meg så jeg nesten blir gal av vellyst Så kjenner jeg hvor du begynner å bli ennå hardere og du sier ååååå nå du dette er vel godt hva
men nå skal du få noe som er ennå bedre. Så kjenner jeg hvor du dunker i meg og kommer så det fosser. Du synker sammen over ryggen min.

Og vi ruller sammen på teppet og møtes i et begjærlig men
samtidig mett kyss. Mmmmm gud hvilken dag på stranden.
Vi legger oss ned og på et lite blunk har
vi sovnet mette og tilfredse i hverandres armer.

Takk min elskede for en deilig dag,-
Drømmer allerede om neste 😉

Din Jasmine

Legg igjen en kommentar