Sommerdrøm

Denne novellen er vist 5415 ganger.

Det er en av de flotte dagene, som vi ikke har mange av i løpet av sommeren og jeg sitter på jobb. Sola skinner fra skyfri himmel og temperaturen har krøpet over 25 grader i skyggen. Om bare klokka kan bli så mye at jeg kan gå hjem og nyte resten av denne dagen, tenker jeg mens svetten siler. Godt jeg slutter tidlig for jeg vil hjem og bade, nå.

Jeg bor i et lite sørlandshus, faktisk bare tre meter fra sjøen. Det ligger usjenert til og samtidig veldig sentralt. Kan være litt vær hardt om vinteren, men om sommeren er alt om vinteren glemt.

Endelig hjemme og klærne er av så fort jeg er innenfor døra. Jeg finner frem solkremen, vannflaska og et håndkle. Det tar ikke mer enn fem minutter fra jeg er hjemme, til jeg svømmer naken rundt i vannet. Det er så deilig å kjenne vannet kjøle ned den varme kroppen min, bare ligger der på rygg og la det kjæle med meg. Har du badet naken forstår du hva jeg mener.

Når jeg er godt avkjølt går jeg opp og legger meg i hengekøya, solen får æren av å tørke meg. Håndkleet er kun til krisebruk, bakdelen med å bo slik jeg gjør, er at gode venner dukker ofte opp på slike dager. Skjønner at strand med egen vertinne kan friste de fleste. Men i dag vil jeg være alene, ikke ofte at jeg får mulighet til å bade og sole meg helt naken. Jeg skal nyte det til fulle.

Deilig å ligge der og kjenne sola varme og tørke meg, det prikker så godt i huden. Nesten som noen tar veldig forsiktig på meg. Når jeg er tørket smører jeg meg godt inn med solkrem. Det snart, gyllende triangel , er nybarbert og får en ekstra omgang, vil ikke bli solbrent . Begynner å bli døsig der jeg ligger og jeg er varm igjen. Skal jeg bade igjen tro ? Gidder ikke , tenker jeg og griper vannflaska og tar en god slurk.

Ligger med flaska i handa en stund og noen dråper renner utover magen, det er bare deilig. Løfter den opp og lar noen dråper falle på den ene brystvorten, den knopper seg raskt og jeg gjentar behandlingen på den andre. Kjenner at det begynner å krible lett mellom bena når jeg lar vannet renne ned mellom brystene. Det legger seg en liten dam ved navlen, og jeg heller noen dråper mellom bena. Herregud , kan jeg bli kåt av litt vann tenker jeg, mens jeg kjenner vannet renner ned mellom kjønnsleppene. Jeg sprer bena lett og gjentar behandlingen. Nå er det ikke bare vannet som gjør at jeg er så våt. Jeg blir rett og slett opphisset av min lille vann lek.

En mann hadde gjort seg nå, tenker jeg, idet jeg lirker en finger inn. Varm, våt og veldig klar er jeg. To fingre til smetter inn samtidig som en finger fra den andre handa begynner å masere klitoris. Sakte, veldig sakte tenker jeg , mens jeg slipper ut et lite stønn. Men fingrene lever sitt eget liv og glemt er tanken på at noen kan dukke opp.
Det tar ikke lang tid før jeg kommer i en deilig orgasme og jeg stønner svakt. Det hadde virkelig vert deilig med en mann her, veldig deilig, tenker jeg idet jeg sovner.

Mmmm, så behagelige hender kan godt smøre meg inn med solkrem oftere, men så kvekker jeg til. Hva skjer ??? Jeg kjemper meg ut av søvnen og skjønner ingen ting, har jeg fått solstikk !!!
Jeg åpner øynene sakte og ser rett inn i øynene på en flott mann, og ikke hvilken som helst mann. Det er den mannen som har opptatt tankene mine veldig mye i det siste, noe han ikke burde. Når man er gift skal ikke andre menn oppta ens tanker. Han smiler lurt og jeg blunker et par ganger for å være sikker på at jeg er våken og ser det jeg ser.

Jeg blir liggende helt stille og vet ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg ønsket meg jo en mann, men ??

Hva gjør du her? spør jeg, og ser samtidig at det ligger en båt ved brygga mi og skjønner hva som har skjedd. Litt av en forestilling du ga meg, sier han, samtidig som han begynner å smøre meg forsiktig igjen. Myke, deilige og sterke hender beveger seg i sirkler på leggene mine og oppover mot låra. Han tar seg god tid og beveger seg sakte på innsiden av lårene og så fortsetter han med hoftene mine. Ååå, dette er deilig, tenker jeg, men jeg burde stoppe han eller? Han stopper plutselig opp, smiler og konsentrerer seg om magen en stund, før han beveger seg oppover. Brystene har knoppet seg for lenge siden og han maserer med faste tak rundt, før han klyper lett i begge vortene. Begge hendene holder fast rund hvert sitt bryst i det han bøyer seg ned og kysser det ene lett. Jeg stønner svakt og kjenner at jeg begynner å bli veldig våt mellom bena igjen.

Han lar tunga rotere forsiktig rundt den andre brystvorten, biter lett for så å bare blåse lett på den og så stopper han og forsetter med å smøre hals og nakke.
Jeg blir gal av å kjenne de deilige hendene hans masere meg, uten å ta på meg der jeg virkelig begynner å trenge det.
Plutselig kjenner jeg tungen hans leke med min, der jeg ligger med øynene lukket, deilig tunge i sakte og samtidig sultne bevegelser. Så beveger han seg nedover halsen min mens han kysser og slikker meg lett. Hendene hans beveger seg samtidig rundt på kroppen min og så stopper han.
Hva skjer tenker jeg, mens jeg ligger der med fortsatt lukkede øyne.

Så kjenner jeg munnen hans legge seg over det ene brystet mitt, mens en hand finner det andre. Han suger hardt til og biter så det nesten gjør vondt og brystvorten på det andre brystet masere han hardt mellom to fingre. Jeg stønner høyt og har problemer med å ligge stille i hengekøya.

Den handa som er fri, masserer meg lett på magen før den legger seg forsiktig mellom bena mine. Jeg sprer de for at han skal komme til, men han bare holder den der, og fortsetter behandlingen av brystene mine.
Nå er jeg så kåt at jeg kjenner saftene mine renner ut av meg, jeg legger min hand oppå hans som ligger mellom bena mine, for å få han til å massere meg.
Han ser på meg med det lure smilet sitt igjen og fjerner sin hånd, få se hvor kåt du er, vis meg hvor kåt du er sier han.
Jeg masserer klitoris lett før jeg lar en finger gli fort inn og ut igjen, her sier jeg og putter fingeren inn i munnen hans, du kan smake hvor kåt jeg er.
Han suger fingeren min sakte mens dette lure glimtet i øynene hans blir ennå lurere.

Så bøyer han seg ned og lar tungen sin gli nedover halsen, mellom brystene og stopper opp ved navlen. Sakte men sikkert nærmer han seg fitta mi, jeg holder pusten kjenner jeg, og trygler om at han må slikke meg. Han hisser meg så vanvittig opp at det er rett før det går for meg, tenker jeg samtidig som jeg kjenner pusten hans mot de ytre skamleppene mine. Tungen hans beveger seg som en fjær, bare små forsiktige bevegelser mens den ene hånden hans masserer den ene brystvorten like forsiktig.

Plutselig kjenner jeg tungen hans bevege seg lett over klitoris og jeg stønner høyt, og trygler han om å fortsette. Vær så snill, du trenger ikke være så forsiktig, visker jeg og presser meg mot tungen hans samtidig som han trekker seg vekk.

Legg deg på tvers i hengekøya hvis det går, sier han. Jeg er ikke sen om å avlyde. Det er ikke lett å finne balansen når en er så skjelven, men klarer det til slutt.
Så setter han seg ned på kne mellom bena mine og begynner å gynge meg sakte frem og tilbake. Han sitter der og ser på meg en liten stund , men skjønner fort at jeg er desperat. Før jeg skjønner hva som skjer stopper han gynginga og fører tre fingre inn i meg og munnen hans legger seg rundt klitoris og suger hardt til. Veldig hardt suger han og han biter lett rundt, samtidig som fingrene hans beveger seg inn og ut i et voldsomt tempo. Jeg hyler til og kommer fort i en voldsom orgasme. Kroppen skjelver etter den voldsomme behandlingen og jeg har problemer med å få pusten igjen. Før jeg kommer til meg selv igjen kjenner jeg pikken hans gli langt inn i meg. Veldig sakte fører han den inn og stopper.

Han bøyer seg ned mot meg og kysser brystene mine grådig mens han legger en hand på hver side av hoftene mine. Hengekøye kan visst brukes til så mangt, flirer han og drar meg mot seg. Jeg legger bena mine opp på skuldrene hans for at han skal komme bedre til, og han kjører pikken sin så langt inn han kan komme.
Nå kan ingen av oss ta det sakte lenger, jeg er ikke helt ferdig men den første orgasmen før jeg kjenner at en ny nærmer seg. Han øker tempoet og jeg stønner når jeg kjenner at en vanvittig orgasme er på vei. Idet det går for meg trekker han seg ut og fører tre fingre inn i meg for å føre meg helt frem. Den andre hånden bruker han til å hjelpe seg selv med. Vi kommer nesten samtidig og han spruter hvit deilig sæd ut over den brune magen og brystene mine.

Det er et så deilig syn, at jeg tar sæden og masserer den godt utover brystene mine mens jeg reiser meg opp slik at jeg kan ta pikken hans i munnen og slikke den rein. Jeg elsker den bitre men samtidig salte smaken.
Legger meg ordentlig i hengekøya igjen for å nyte den avslappende følelsen som en får i kroppen etter deilig sex. Han kler på seg med et tilfreds smil rundt munnen og før jeg vet ordet av det, er han om bord i båten og kjører av gårde.

Blir liggende i hengekøya for å komme til meg selv igjen, hva skjedde her egentlig. Var det bare en drøm ? Ser ned over brystene mine, der sæden hans nå har stivnet. Nei, ingen drøm, bare en deilig drøm som gikk i oppfyllelse.
Tar en rask dusj og legger meg ut i hengekøya igjen og sovner igjen ganske snart.

Hei du sexy, du kan ikke ligge sånn. Hæ, eh, hva skjer? Mannen min flirer og minner meg på at vi får gjester snart.
Hva drømte du om egentlig ? ikke ofte jeg ser deg smile slik i søvne. Husker ikke svarer jeg og tenker at det bare var en drøm, min hemmelige og deilige sommerdrøm. Kan jo ikke noe for at noen drømmer blir oppfylt.
Nei, jeg husker faktisk ikke, men nå må vi gjøre klart til gjestene våre kommer.

Legg igjen en kommentar