Sommeren -69 del 1

Denne novellen er vist 14019 ganger.

Innledning

Sørlandsviken Pensjonat ligger idyllisk nede ved sjøen. Slik har det ligget i de
siste 35 årene. Det lille overskuddet pensjonatet gir, har gjennom årene blitt brukt til vedlikehold og modernisering. Slik står pensjonatet nå frem som et luksuriøst sommersted for de med litt mer penger enn de fleste av oss.

Pensjonatet har en flott utsikt mot sjøen, og stranden nedenfor. Står man på hovedaltanen og ser mot venstre er det flotte blankskurte svaberg. Ytterst er en badetrapp for de som vill ut på dypet, og aller helst for dem som er fristet av et deilig nattbad sommertid.

Nærmere pensjonatet ligger gjestebryggen. Her er plass til flere båter, og der ligger ofte store luksuriøse plastbåter med velbeslåtte gjester. På båtdekkene her ligger de mest avkledde til alles beskuelse.

Ser man til høyre fra den samme altanen, er det flotte gressplener.
Bortenfor dem er det trær som tar av for vinden og gjør viken til et lunt og himmelsk sted. På altanen på baksiden forsvinner solen først mellom ti og halv elleve midtsommers.

Pensjonatet har tyve doble rom, noen mer fasjonable en andre. De flotteste rommene har store boblebad, og store moderne dobbeltsenger. Store flotte skinnmøbler pryder alle de flotteste leilighetene i andre etasje, samt at de alle har hems mot taket for ekstra soveplass om det var nødvendig..

Ved pensjonatets ende mot plenene er der også et lite basseng med oppvarmet sjøvann for dem som syntes vannet utenfor er litt for kald. Her på kanten er det et stort boblebad og tumleplass for grillentusiaster.

Bak pensjonatet er en mindre bygning der det blir avholdt kurs og konferanse i første etasje. Hemsen på dette huset fungerer som boplass for oss sommerhjelper.

Blant gjestene er det mange som kommer igjen år etter år og som legger ned en god del penger den tiden de er her. Onkel og tante er flinke til å ta seg av dem og alle ser ut til å stortrives i dette paradiset. Sol og varme om dagen og et noe mer yrende kveldsliv, samt et enda livligere natteliv slik vi skulle finne det ut denne sommeren.

På tide å presentere seg kanskje. Jeg heter Robert og min faste følgesvenn om sommeren heter Hilde og kommer fra Halden. Vi er begge 17 år og har jobbet om sommeren her hos vår onkel og tante de siste fire årene. Vi har fått en god og streng opplæring om hvordan vi skulle oppføre oss ovenfor gjestene. Ellers er arbeidsoppgavene mange og flere skulle det bli !!…

Sommeren -69 første del.

Ny sommer…

Jeg stod på tunet utenfor pensjonatet og hjertet mitt hamret raskt. Jeg hadde gledet meg i måneder, og nå var endelig stunden kommet. Sommeren var her og jeg var igjen på plass i mitt sommerparadis.
Det siste året hadde brakt en del nye opplevelser inn i livet mitt. Dette hadde gjort meg mer voksen og jeg hadde fått en stadig større innsikt i det motsatte kjønn. De kvinnene Hilde og jeg stadig fniste av tidligere, gledet jeg meg nå til å kaste kåte blikk på. Jeg kunne knapt vente med å løpe rundt pensjonatet for å se hvor mange av båtene som var prydet med halvnakne kvinner. Kvinner, jeg visste var utenfor min rekkevidde, men som jeg allikevel lot meg beruse av.

Kroppslig hadde jeg også forandret meg. Fra å være klassens spjæling hadde jeg nå trent godt på lokale helsestudio samt at svømmehallen var blitt et fast ukentlig tilholds sted. Jeg var solbrun etter timer med solarium da min beste venn var kveldsvakt og lot oss kamerater sole oss gratis. Jeg var blitt lysere i håret og stillte med kortklippet sommersveis.. Opptatt som vi gutter av våre kjønn kunne jeg konstantere at kjønnet hadde.. vel det hadde tyknet men ikke blitt lengre. Det var nemlig langt nok følte jeg. Etter år med latter fra skolekamerater over mitt lange kjønn var nå ertingen stoppet, og glad var jeg for det.
Min mor hadde ved noen anledninger sett meg naken og ytret noe om at jeg måtte være snill med jentene uten at jeg helt skjønte hva hun mente. Husk at du er større en de fleste sa hun og gjorde meg egentlig flau på kjønnets vegne…

Det siste året har jeg hatt følge med flere jenter på min egen alder men den store opplevelsen har latt vente på seg. Med andre ord gjenstod min seksuelle debut. Det plaget meg litt at mine jevnaldrende kamerater stadig kunne fortelle om sine erobringer. Selv trakk jeg deres historiene deres litt i tvil. Det hørtes rett og slett for fantastisk ut og den enes historie overgikk alltid den andres.

Med min store sports bag gikk jeg over til uthuset som vi yndet å kalle det. Jeg åpnet døren og begynte å gå opp den trange trappen da jeg hørte at det var folk der oppe.
Spent på hvem jeg skulle tilbringe sommeren sammen med, økte jeg skrittakten før jeg fikk hodet over kanten og stoppet brått opp. Midt i mot stod det en dame med baken mot meg.

”Hun har jo ikke klær på seg” tenkte jeg. Før jeg fikk samlet blikket og vent meg til det dunkle lyset, så det faktisk slik ut. Nå kunne jeg se at hun hadde en hvit blondetanga på seg, men overkroppen var naken. Hun stod og pakket ut ting fra kofferten der jeg skulle sove. Hvem i all verden var denne kvinnen. ???

Jeg måtte til slutt gjøre kroppen oppmerksom på at den fremdeles holdt pusten.
Rolig pustet jeg ut, men laget nok mer lyd en jeg hadde tenkt meg. For kvinnen snudde seg og ropte lattermildt ”Hei, Robert – endelig, – der er du”, ”Jeg har ventet på deg lenge”

Jeg ble stående målløs, hun dekket seg jo ikke til. I stedet stod hun fullt oppreist mot meg med to flotte bryster som pekte rett på meg. ”Hvem” mumlet jeg, og da brast kvinnen i latter. ”Herregud, Robert det meg Hilde, kjenner du meg ikke igjen” ??

”Jo” mumlet jeg fremdeles ”men du er jo blitt voksen”, ” jeg”

Hilde lo videre og gjorde aldeles ingen tegn til å ville dekke de flotte brystene som opptok hele min oppmerksomhet..

”Ja tusen takk”, ”Voksen.. det kan jeg vel ta som et komplement,” flirte hun…

Jeg måtte ta meg sammen og samle tankene mine. Denne åpenbaringen var min arbeidskamerat gjennom flere somre – HILDE.. som tydeligvis også hadde brukt det siste året godt for å ta et skritt mot de voksnes verden. Jeg fikk stønnet fram at det var nakenheten hennes som hadde vippet meg av pinnen. Deretter fikk jeg tatt et skritt mot henne og gitt henne den klemmen vi begge fortjente, og som fortalte hverandre at det var hyggelig å møtes igjen.

Hun måtte da vitterlig fryse litt for vortene på denne vidunderlig fronten presset seg mot brystkassen min og gjorde meg matt i knærne.

Hun lo enda da vi slapp hverandre og begynte å kle på seg shorts og t-skjorte. Jeg ymtet noe om at det ikke gjorde noe for min del, men da lo hun enda mer og sa at det hadde hun registrert… Jeg følte meg tatt med buksen nede og da jeg snudde meg mot speilet, fikk jeg neste sjokk. En solid bul viste seg i fronten på shortsen min og dette hadde hun selvfølgelig lagt merke til..

Jeg fikk manøvrert baken ned på sengen og satt der og pakket ut sakene mine.
”Så stor du er blitt på det siste året” sa Hilde ”og så kjekk du er blitt”

Hun strøk hånden gjennom håret mitt og gledet meg med å si at hun hadde sett fram til denne måneden med meg som arbeidskamerat.…

”Har du fast følge med noen jente” spurte hun meg etter hvert. Jeg måtte si som sant var at for øyeblikket hadde jeg ikke noe fast date. Selv kunne hun fortelle at hun nettopp hadde forlatt sin faste venn gjennom de siste fem månedene fordi hun syntes han ble for treg.

Tidlig i forholdet deres ville han alltid ut sammen med henne, mens mot slutten ville han bare se på TV og være hjemme og elske. Jeg tygde litt på ordet elske og fikk meg til slutt til å si at min mening var følgende: En god blanding måtte vel være det beste. Hun var ening i det og jeg pustet lettet ut. Min totale mangel på erfaring og jomfruelighet var fremdeles en hemmelighet.

Jeg ble sittende å se på henne der hun trippet i shorts og topp. Hun var virkelig blitt en flott kvinne. Hun merket nok at jeg stirret på henne, for plutselig snurret hun rundt og så meg rett inn i øynene. Lattermildt spurte hun om jeg likte det jeg så. Like plumpt datt det ut av meg at jeg syntes hun hadde kropp som en gudinne.

Hun likte tydeligvis det, for jeg fikk en ny klem og beskjed om at nå var det min tur til å svinse rundt på gulvet så hun kunne betrakte meg.

Hevelsen i buksen hadde tydeligvis lagt seg. Så mens hun satte seg på sengen, reiste jeg meg lattermildt og danset lett rundt på gulvet som en mislykket kunstløperske. Hun klappet med hendene og lo av full hals.

”Jøss, du har jo trent godt og solet deg for alle sparepengene dine” smilte hun.

Jeg måtte innrømme at det nesten var tilfelle, ja så nær som betalingen da. Jeg koste meg i grunnen, men fikk full panikk da jeg kjente at junior igjen var vei mot gamle høyder. Hun hadde tydeligvis sett det allerede og kunne sikkert ikke dy seg.

”Det ser ut til at flere ting har vokst siden sist jeg så deg” sa hun ganske rolig.

Jeg ymtet kun noe om at den hadde hun aldrig sett så det kunne hun ikke vite.

Men hun fortsatte ”nei det er vel så – men den ser allikevel ut til å ha vokst, har du ofte vært med jenter Robert?”

Jeg vurderte situasjonen og kom fram til at ærlighet nok ville vare lengst. Jeg innrømmet med svak stemme at jeg nok ikke var så bevandret i sex som jeg nok hadde gitt inntrykk av. Så på hennes spørsmål om jeg fremdeles var jomfru, kunne jeg bare nikke bekreftende. Jeg følte plutselig at grunnen ville svikte under min føtter da:

”Du er både ærlig og skjønn, Robert” sa hun og reiste seg og omfavnet meg på nytt. Slik stod jeg da med lemmet presset mot Hildes mage på første dagen i sommerferien. Hun gjorde ikke mine til å ville flytte seg bort og til min store overraskelse kjente jeg tungen hennes mot halsen min.

Jeg lot meg rive med. Tok ansiktet hennes mellom hendene mine og kysset henne grådig på munnen. Pusten var begynt å øke så smått i tempo hos oss begge og etter hvert følte jeg meg modig nok til å spørre henne om jeg fikk lov å ta på brystene hennes. Hun svarte ikke, hun bare løftet t-skjorten opp over brystene sine som et tegn på mine hender var hjertelig velkommen…

Ivrig som jeg var tok jeg et bryst i hver hånd. Jeg veide dem nærmest i hånden før jeg klemte og masserte dem det beste jeg kunne. De mørkebrune vortene fikk spesial behandling og struttet ut fra de modne puppene. Hennes stønn mot min hals fortalte meg at hun trivdes med det jeg gjorde. Det gav meg fornyet selvtillit og mer blod fant veien til mine edle deler.

Tungpustet slapp hun etter hvert munnen min og befalte at jeg skulle legge meg bakover på sengen min. Jeg la meg noe redselsslagen, men svært kåt på sengen.

Jeg så henne vrenge t-skjorten over hodet og dra sin truse og shorts kjapt ned. Hun var helt naken. Jeg fikk et kjapt glimt av en smal mørk hårvekst mellom bena hennes, får hun krøp opp i sengen min og oppover kroppen min..

Hun satte seg opp med et falsk mutt uttrykk og spurte om jeg ikke skulle ta av meg shortsen. Full av nyvunnet selvtillit sa jeg til henne at hun fikk ta av de plagg hun ønsket. Hun lot seg ikke be lenge. Med smil om munnen og et fast grep på begge sider av shortsen, dro hun den sakte men sikkert over det svulmende lemmet mitt…
Når pikken slapp unna strikken i shortsen og klasket mot magen med et smell, ble hun likevel stum og stille.

”Herregud Robert, pikken din er jo enorm” sa hun – mens hun favnet om den med begge hender. ”Hvordan kan den bli så stor” lurte hun og jeg kunne ikke svare henne overhodet . Hun bøyde den frem og tilbake og studerte det store lemmet med vidt oppspilte øyne. Hun dro forhuden sakte tilbake og blottla det store lilla blå hodet, før hun bøyde hodet sakte fram.

Jeg trodde det ikke før jeg så det og himmelen åpnet seg via pikken min. Hun tok pikken sakte inn i munnen sin. Det vil si så mye som hun hadde plass til. Resten på utsiden misunte virkelig pikkhodet som var kommet innafor. Jeg trodde jeg skulle eksplodere straks jeg kom på innsiden, følelsen var så hinsides noe jeg hadde opplevd tidligere. Hun suget meg opp og ned over pikkhodet samtidig som hun lot tungen sin reise på rundtur over hele pikken.

Jeg skjønte fort at dette bare kunne føre til en utgang, og at denne i tilegg nærmet seg fort. Jeg stønnet: ”Hilde” – ”du må slutte. Jeg kommer til å sprute munnen din full”. Mine kamerater hadde fortalt meg at slikt var ”vanlig”. Men fra min posisjon føltes det helt absurd… Det fikk jeg imidlertid ikke tid til å gruble mer over – fordi jeg kjente at sæden samlet seg i bunnen for å gjøre seg klar for den store spruten. Jeg gjorde et siste forsøk på å be Hilde stoppe for ikke å få spruten i munnen. Men da hun åpnet litt i munnviken og ba meg ”bare komme”, gikk skredet.

Rumpa ristet på madrassen og jeg kunne ikke lenger kontrollere støtene opp mot munnen hennes. Jeg var et øyeblikk redd jeg skulle kvele henne, men redselen forsvant i det jeg kjente sæden skyte fart i lemmet mitt.

”Ja jaaaaa skjønne Hilde jeg koooommer” skrek jeg mot taket. ” Å jaaa jaa jeg spruter munnen din full, herreguuuud hvor godt det er.”

Kroppen ristet og skalv mens jeg pumpet den store ladningen med sæd langt ned i Hildes hals. Hun svelget som besatt og klarte med unntak av noen få dråper å svelge det hele. Hun slikket seg om munnen og smilte til meg der jeg lå. Jeg følte meg svært så liten, og var fullstendig tom…

Etter et utall av ”herregud” og tilsvarende satt jeg meg opp på senga og tok Hildes hode mellom mine hender. Et svakt øyeblikk lurte jeg på hvordan sæd smakte før jeg resolutt kysset hennes munn med stor iver.

Nå var lysten kommet sakte tilbake og jeg nærmest bønnfalte Hilde om å la meg få kysse henne der nede. Hun undret litt muntert om jeg kunne noe om dette. Jeg bedyret at om jeg ikke kunne alt ennå, så skulle jeg være verdens beste og mest lærevillige elev. Med denne lovnaden la hun seg tilbake der jeg nettopp hadde ligget og jeg seg ned på gulvet mellom bena hennes.

Fast besluttet på å gjøre en kjempejobb ble jeg nok altfor ivrig og Hilde stønnet, men måtte be meg om å legge om stilen litt. Etter noe mer nøling følte jeg at jeg traff de rette stedene. Klitorisen hadde jeg både hørt, lest og sett bilder av slik at jeg viste at jeg måtte gjøre ekstra innsats der.

Hildes stadig ivrigere stønn fortalte meg at jeg ble bedre og bedre med tungen. Hun smakte aldeles nydelig og jeg kunne ikke få nok av saftene hennes. Hun lå nå med vidt spredte ben og hodet mitt gikk som en hjulvisp mot kjønnet hennes. Hun stønnet og nærmest gryntet mot himmelen. Hun knadde sine bryster hardt selv mellom hendene og kom med tilrop at jeg ikke måtte stoppe ”for enhver pris.”

Tilropene gav meg fornyet styrke og min etthevert så trøtte tunge ville ikke gi seg. Hun trykket nå fitta si mot ansiktet mitt hardere og hardere og uten tidligere å sett kvinnelig orgasme på annet en film skjønte jeg at en sådan var på vei. ..

Hilde ropte navnet mitt mot puta hun hadde tatt tak i og presset den mot ansiktet sitt.
Så kom hun:
”ja ja jaaaaaa kjør en finger i tilegg opp i fitta mi .. fort” jeg gjorde som hun befalte og
da skrek hun av full hals:” ja Roberrt ja ja ja, jeg kooomer jeg kooomeeer, herreguuud jeg kommer, ja ja ja fingerpul meg hardt, ja ja jaaaa”

Jeg trodde aldri kroppen skulle roe seg, men etter lange stønn og kåt jammer la den flotte kroppen seg til hvile foran meg. Hun pustet tungt og nærmest hev etter pusten.

”Tungen din er kjempegod, Robert” , ”og jeg gleder meg til å kjenne den store pikken din i fitta mi. Den kommer til å sprenge meg helt….” Slik lå hun helt utslått på sengen og tankene mine gikk til kamerater som hadde skrytt så voldsomt av dette med sex. Kanskje hadde de rett likevel…

Tankene mine var høyt og lavt da jeg kjente at lemmet mitt hadde reist seg igjen.
Med det deilige kjønnet liggende foran meg kunne jeg ikke dy meg. Jeg bare måtte føre lemmet mot åpningen hennes. Først da pikkhodet begynte å spre kjønnleppene hennes, skjønte hun at det var pikken min som var på vei inn i henne. Hun tryglet meg om å ta det rolig. Hun var svært våt, og med litt bry fikk jeg endelig hodet på innsiden. Gud hvor varm og deilig hun var der hun omsluttet kjønnet mitt.

Igjen hadde hun åpnet munnen på vidt gap og brukte tydeligvis tid på å venne seg til lemmet mitt. Etter å ha holdt pikkhodet stille en stund, begynte jeg på hennes oppfordring å føre lemmet videre inn i hennes grotte.

”Robert” og ”Hilde” – stemmen til min onkel skar gjennom marg og ben og vi fôr fra hverandre.

”ja jaaaa” stotret vi begge og var med et i full gang med å finne klær.

”Kommer dere over på pensjonatet, vi er på kjøkkenet” ropte han igjen fra bunnen av trappen…

”Ja vi er der straks” svarte vi nærmest i kor…

På vei ned og over tunet fikk vi gitt hverandre en varm takk, og løfter om ytterligere muligheter ved første anledning.

Selv var jeg storfornøyd over starten på denne sommeren, kunne det bare fortsette slik…….

fortsettelse følger..

sommerlek@hotmail.com

Legg igjen en kommentar