Sommeren -69 del 4

Denne novellen er vist 9444 ganger.

Annen manns kone…

Det var sen lørdags kveld, nesten alle gjesten var gått til ro og dansemusikken som tidligere hadde dundret gjennom høytalerne var skrudd ned på det laveste. Jeg fikk ikke lov å server drinker på grunn av min alder og var derfor satt til rydding av tomme glass og generell rydding i baren.

Det i sin tid gjorde at jeg fikk mye kontakt med kundene og jeg hadde spesielt lagt merke til et par i trettiårene som hadde danset tett og det jeg vil kalle vågalt i løpet av kvelden. Hun hadde på seg en lang sort kjole med splitt til midt på låret, høye heler og oppsatt hår i nakken. Hun var mørk rød i håret og virket i mine øyne som en uoppnåelig flott kvinne. Mannen hennes var ved nærmere ettertanke noe eldre, men var tydeligvis en tidligere danseløve som elsket å føre sine kvinner over gulvet.

Musikken var som sagt rolig og Turid som det skulle vise seg at hun het ba meg sette fra meg ryddebrettet. Hun hadde lenge sett på meg og nå ville hun danse med meg. Jeg kikket bort på Berit bak bardisken – som nærmest å be om lov. Hun smilte, nikket og pekte på det lille dansegulvet og så var vi i gang. Hun var en smule bedugget slik jeg følte det, slik at da hun presset underlivet sitt mot låret mitt tok jeg det ikke så nøye. I hvert fall ikke med en gang. Men det skulle ikke vare lenge før hun hadde fått viljen sin og meg der hun ville, jeg møtte de glidende støtene hennes med den største iver.

Jeg fikk plutselig litt panikk og måtte se på hennes mann som satt i sofaen Han derimot hadde et smil over hele ansiktet, så jeg sluttet å bekymre meg for den siden av saken.

”du er deilig å danse med” sa hun mot øret mitt midt i en rolig vending.

” t.. tusen takk” repliserte jeg dumt tilbake, vel vitende om at syttenårige gutter ikke er spesielt mottagelige for komplimenter.

”Er du flink med andre ting også” spurte hun så…

Jeg så litt sjokkert ned på henne og videre til hennes mann, som fortsatt smilte.

”Ja jeg mener at en ung mann med slik en kropp må da være populær blant kvinner
eller hva.”

”Jo da jeg klarer meg vel” skrøt jeg forsiktig, vel troende om at dette var en forbigående flørt hun hadde satt i verk for å vippe meg av pinnen. Nå hadde hun flyttet venusberget sitt rett foran et voksende og avslørende lem. Så dersom hun virkelig ønsket meg av pinnen var hun med min hjelp i ferd med å lykkes..

Burde vel takket for dansen her og gratulert henne med det. Men jeg hadde ikke viljestyrke til det . Jeg var for beruset å regne allerede etter få minutter.

Nei, dette kunne jeg bare ikke, jeg var blitt redd at de tilstedeværende skulle se min tilstand om jeg gikk fra henne nå. Jeg hadde nå opparbeidet en skikkelig ståpikk mot magen hennes og hun gned seg ivrig mot den. Hun kikket opp på ansiktet mitt med et slørete blikk som jeg hadde tatt som ett sikkert tegn – om ikke mannen hennes hadde sittet rett ved vår side.

Men det gjorde han altså. Det var bare det at han smilte verdens bredeste smil og jeg startet å lure på om disse menneskene hadde en avtale om å lure meg. Ja i den grad jeg følte meg lurt da. Jeg hadde det faktisk ganske godt der jeg danset. Med en åpenbaring av en kvinne både i former og gode dufter….

”Kunne du tenke deg å bli med oss opp på rommet” spurte hun så plutselig.

Jeg var lamslått, hun hadde bedt meg opp på rommet sammen med sin mann. Jeg var da ikke sånn.

”Slapp av” sa hun videre, ”du trenger ikke tenke på min mann, han er ikke homo eller noe sånn. Han har bare litt problemer med ereksjonen og kan ikke få den så stiv som mitt behov er akkurat nå”

Jeg steg til skyene og følte meg et øyeblikk som den barmhjertige samaritan. Jo jeg fikk stammet fram at godt kunne tenk meg det. Jeg visste at isen nå var tynn, men den fikk bære eller brist. Lysten på denne voksne kvinnen drev dessverre vettet ut på den andre siden. Vi ble eige om at de to skulle gå i forveien til rommet og så skulle jeg klassisk sett komme etter om tyve minutter.

Etter de lengste tyve minuttene jeg kan huske banket jeg med en lett skjelvende hånd på rom 206. Jeg hørte ”kom inn” i det fjerne og lukket opp døren. Jeg ble møtt av Turid med en solid drink til meg og en kort men tett omfavnelse. Deretter satte vi oss alle ved salongbordet. Jeg ble sittende i sofaen med Turid, mens Bill som mannen het satt i mot oss med sin drink. Han så mest ut som han hadde tenkt å sove der han satt i underbuksen og singlet med øynene nesten lukket….

Turid ville danse mer og etter å ha funnet frem rolig musikk på anlegget dro hun meg nærmest opp på gulvet. Hun hadde skiftet, og hadde nå på deg en sort kort nattkjole med en tilsvarende nydelig silkebody under. Hun var et henrivende syn og en drøm å gli inn i favnen på. Allerede før vi var kommet i gang med dansen gned hun venusberget sitt mot skrittet mitt.

Etter å ha forvisset seg at jeg var erigert og opphisset trakk hun seg litt tilbake og førte hånden sin mellom kroppene våre og over mit stive lem. Hun dro hånden opp og ned over lemmet og jeg kunne bare ikke annet en å stønne med den deilige behandlingen. Hun beklaget seg over potensproblemet som Bill hadde og hun trykket seg hardt inn til meg da hun sa det.

Pikken hadde nå strekt seg ut i full lengde og ville over buksekanten. Hun skjønnte det og bestemte seg tydeligvis for å ta neste skritt. Og hvilket skritt…

Sakte begynte hun kneppe opp knappene i skjorten min, samtidig som hun overøste brystet mitt med varme våte kyss ettersom mer og mer hud ble synlig. Først da jeg stod der med bar overkropp ble jeg igjen var at hennes mann faktisk var til stede. Han satt lent bakover i stolen sin og sov borte ved vinduet.

”Er du sikker på at han synes at dette er OK” spurte jeg nølende.

Hun nikket og minnet meg på at han jo faktisk hadde tatt meg i mot da jeg kom til rommet. Etter at skjorten var landet mykt på gulvet gikk hun løs på livremmen i buksen min. Remmen forsvant smertefritt og lett

”Jeg har kjent på buksen din” sa hun til meg mens hun kikket opp. ” jeg tror du virkelig har noe en dame kan trenge” Jeg smilte til henne der hun kikket opp og ba en stille bønn om jeg ikke måtte komme med en gang. Jeg skjønte at hun hadde tenkt å blottlegge min altfor ivrige ståpikk. Hun førte min langbukser nedover lårene og jeg løftet vekselvis på bena får å kvitte meg med dem og sokkene.

Pikken hadde nok følt seg svært innesperret for nå hadde den strakte seg ut over truse kanten og godt oppover mageskinnet. Med en kongelig mine trakk hun i pikken min med begge hender og målte den opp og ned før hun utbrøt: ”Dette er ikke en pikk for unge jenter, det er helt sikkert”

”Jeg tror den må være den lengste pikken jeg har sett i virkeligheten.” ”det er nesten synd at ikke Bill får se dette prakteksemplaret”

Jeg var et øyeblikk brydd på kjønnets vegne og ga meg til å dra henne opp i stående stilling igjen. Vi var begge svært kåte nå og nattkjolen og den deilige silkebodyen ble nærmest flerret av kroppen hennes på vei inn på soverommet….

”Guuud jeg må se nærmere på den herlig pikken din” hveste hun og styrte meg med ryggen mot den store dobbeltsengen. Jeg lot meg falle bakover og Turid var straks over meg for å ta pikken min i nærmere øyesyn. Hun trakk forhuden min tilake og lot tungen sno seg rundt hodet. Det var aldeles nydelig å kjenne munnen hennes gi meg slik en behandling….

Erfarings fattig som jeg var på sex måtte jeg snart be henne om å ta det rolig. Hun smilte til meg og startet klatreturen opp på lemmet mitt. Før hun satte seg ned fikk jeg hastig ført to fingre opp i revnen hennes, Hun var dyvått og absolutt klar. Med blikket vendt mot taket og med åpen munn lot hun seg spidde rolig og behersket. Det var et himmelsk syn å se henne der staken min forsvant mer og mer inn i henne…

Da hun endelig satt neden på hoftene mine var blikket blitt slørete og hoftene hennes begynte å rulle: Det virket ikke som hun var i denne verden. Fortere og fortere gikk hoftene hennes og hun skrek høyt om hvor deilig hun hadde det. Hun gned vekselvis brystene sine og klorte brystet mitt. Selv om jeg nok må takke kloringen av mitt bryst for at hun ikke drev meg ut i orgasmen på et tidlig stadium…..

Hun drev seg selv mot en sikker orgasme, der rallet i halsen fra starten. Så formet det seg til et skrik på leppene hennes. ” Jeggg kooooomer,, jaaa jeg kommmmer .

Hoftene gikk som en virvelvind og lot ikke til å ville stoppe.. Hun bare kom og kom og ristingen avtok ikke før etter flere minutter. Deretter falt hun nærmest død ned ved siden av meg på lakenet. Et lite øyeblikk ble jeg livredd, hadde kvinnen besvimt. Hun smilte så til meg og beroliget meg. ”Kom ” sa hun stille, ”knull fitta mi, bruk den og sprut meg full”. Jeg falt ikke umiddelbart for fristelsen. Men etter noe mer overbevisene prat gjorde jeg det hun sa. Pikken hadde ikke avtatt i størrelse og den var lett å føre inn i hennes dyvåte grotte. En grotte som var omgitt av en smal og herlig rød trekant.

Hun smilte til meg og stønnet svakt da pikken kom inn i henne. Jeg var nå svært opphisset og kjørte i gang med et vannvittig tempo. Magene våre klasket sammen fortere og fortere. Hun førte begge hendene rundt halsen min og holdt meg godt fast. Jeg skulle fort skjønne hvorfor.

”ja kom igjen, knull henne hardt” hørte jeg bak meg og ville opp med en gang. Hun holdt meg imidlertid fast og jeg kunne ikke annet en å fortsette. Jeg så meg over skulderen og så hennes mann stå ved døren med en stiv pikk i hånden og runke seg selv.

Jeg var lammet av sjokk og samvittighet, men Turid snakket hardt til meg at jeg måtte fortsette å knulle henne. De var tydeligvis enig om dette, slik at etter en kort tenke pause var rittet i full gang igjen. Jeg kikket stadig bort på hennes mann som runket for livet. Jeg var en stund redde mannen skulle sette til . Men konas ivrige hofte støt brakte meg tilbake til min egen virkelige verden.

Jeg var begynte å nærme meg min egen orgasme, og spurte henne mellom to støt om lov til å sprute i henne. Hun nikket og smilte og da lot jeg det stå til. Noen kraftige støt førte meg til topps og hele ladningen min ble tømt der dypt i fitta hennes. Hun smilte hele tiden til meg. Jeg måtte snu meg får å se hvordan det stod til med mannen. Jeg rakk akkurat ¨å se hans forvridde ansikt i orgasme takene. Han sprutet i lange stråler utover gulvet og sengen. Deretter satte han seg rett ned og hev etter pusen.

Jeg trakk meg tilbake og Turid sa at jeg bare måtte gå dersom jeg ville det. Jeg gav henne noen kyss og fortalte henne hvilken kjempeflott kvinne jeg syntes hun var. Deretter forlot jeg henne på sengen med mannen sittende og smile ved siden av sengen. Litt sjokkert og skamfull listet jeg meg ut på gangen og bortover korridoren.

fortsettelse følger…

sommerlek@hotmail.com

Legg igjen en kommentar