Sommeren hos farmor

Denne novellen er vist 2483 ganger.

Dette skjedde sommeren for noen år siden.
Min far var fra en større bondegård. Farmor drev gården med mye hjelp fra oss alle. Onkler, tanter, fettere og kusiner. Noen ganger kom det andre familemedlemmer også.
Jeg brukte å tilbringe alle sommerferiene der så dette ble sommerjobben min. Det var godt betalt å mye god mat.

Så denne sommeren skulle tremenningen komme ettersom hun ikke ville være med foreldrene på ferie. Hun hadde hatt en fest hjemme som gikk over styr, så det å være hjemme var uaktuelt. Julie var tre år yngre en meg hun hadde langt lyst krøllete har blå øyne å en fantastisk kropp.
Vi hadde det alltid gøy sammen ettersom vi hadde like dårlig humor.

Så kjørte Mercedesen deres inn på tunet Julie gikk ut å lillebroren hoppet ut av bilen å løp mot meg å kastet seg i armene mine. Jeg bar han tilbake mot resten av familien som hilste på farmor kom ut å foreldrene hennes sa nå må du høre på Hedvig. Julie rullet med øynene å sa vi har snakket om dette så det går fint. Så slang jeg på en kommentar om at jeg skulle hjelp farmor.
Foreldrene og lillebror ble en liten stund etter de hadde dratt ble Julie med meg i traktoren.
Hun satte seg ved siden av meg å brystene duvet i stroppe singleten hennes. Godt jordet var stort for det ble vanskelig å holde fokuset der det burde ha vært.
Skal vi bytte Julie så kjører du det var noe hun noe ville. Jeg satt å så på henne med stadig større bulk i shortsen. Hun smilte å sa, blir du så opphissa av å kjøre traktor?
Før hun strøk over bulken å jeg sa det var sjåføren som hadde innvirkning på naturen. Hun stanset traktoren å vridde seg rundt. Deretter strøk hun over bulen før hun sa skal du bare sitte der? Jeg lente meg frem å tok tak i hennes venstre bryst. Det begynte å bli litt hett så jeg sa jeg går gjerne videre, men jeg vil ha av meg svette lukta. Så jeg lurte på vi bade å vaske oss i Glomma?
Jeg gikk å fortalte farmor av skulle bade. Hun sa vær forsiktig. Vi hentet sykler på låven å kom frem til badestedet. Vi hoppet uti med undertøy men Julie gikk opp for å hente dusj såpe. Hun fjernet bh og truse å jr. gjorde et hopp. Jeg kastet bokseren opp på land.
Julie kom uti vannet å lurte på om jeg kunne hjelpe henne med å vaske ryggen noe som ble gjort. Det ente med at vi vasket hverandre over hele kroppen i alle kriker og kroker. Det tok ikke lange tiden før vi var tett inntil hverandre. Det banka i pikken å vi klarte å få lirket den inn. Det var så deilig å kjenne di stive brystvortene hennes mot brystet. Vi holdt på litt før jeg sa la oss fortsette dette i kveld.
Vi kom hjem til ferdig middag det var utrolig godt å komme til ferdig mat.

Julie og jeg gikk inn på stabburet for å reie opp hennes seng, det er der det godt å ligge der fordi det var så svalt.
Så gikk vi inn å snakket med farmor det var interessant å høre henne fortelle om sin og hennes søskens barndom.
Klokka nærmet seg elleve så jeg sa nå må jeg legge meg Julie reiste seg å sa det gjør jeg også.

Da vi kom inn på stabburet la jeg meg i senga å Julie krøp opp til meg. Vi lå å strøk hverandre å pusten ble tyngre. Så hører vi skritt utenfor farmor lurer på om hun kan komme inn en tur. Julie løper over i sin seng. Hun steller seg i åpningen å lurer på om jeg kan kjøre henne til butikken i morgen. Selvfølgelig kan jeg det regner med at Julie også har lyst til å være med, Julie nikker. Når reiser vi i morgen tenker du? Nei skal vi reise her i fra rundt ni ti tiden. Det går fint.
God natt «unger», sov godt.
Vi hører farmor går inn i huset å låser Julie løper over til min seng å kryper tett inntil meg. Det er så godt å kjenne den varme kroppen hennes hvor brystvortene har knoppet seg. Staven reiser seg å er klar, men her skal det varmes opp først. Julie tar den i munnen jeg stønner å tenker denne jenta kan suge. Hun kiler på nøttene samtidig føler jeg svever på en sky. Julie nå må jeg få smake på musa di. Jeg legger meg til rette mellom lårene hennes. Det lukter å smaker deilig mus. Tunga leker over hele musa fra klitoris til mellomkjøttet. Hun stønner høyere å høyere å gisper mens hun sier jeg vil ha den i meg. Jeg legger meg over henne å setter den mot hullet huner dyvåt. Kjenner hun kniper for hvert støt dette er fantastisk. Jeg klarer ikke holde tilbake lenger å kommer uten å opplever tidens orgasme det virker som om ryggmargen ble med ut i spruten.
Vi sovnet tett inntil hverandre. Når jeg våkner med morra brød dagen legger jeg meg i skje å stryker henne over magen hun våkner å presser underlivet mot staken. Hun er allerede våt så den sklir inn. Så ble den deilig start på dagen. På kvelden la vi oss i 69 å bare koste med hverandre. Vi hadde sex hver eneste dag frem til dagen foreldrene hennes kom tilbake fra ferien.

 

Skrevet av: Lurert