Sommeren man ikke glemmer

Denne novellen er vist 39014 ganger.

Det er sommer, jentene og guttene er lettkledde og deilige. Til glede og bekymringer. Glede for det er så mye fint å se på og bekymringer fordi du må gå med en stiv en i buksa hele dagen. Det var sommeren mellom grunnkurs og vk1. Meg og kameraten min hadde planer om å kjøre en del båt og kanskje få oss en sommerflørt. Hadde vært smått med det, lite erfaringer får og si det sånn. Men denne sommeren visste jeg det skulle bli andeledels. Tanken gjorde meg om mulig enda kåtere.

Vi hadde prata litt om det, jeg og kameraten min. Lars heter han forresten. Vi hadde prata om hvor deilig det skulle bli og sånt. Vi var nok like kåte begge to. Jeg så det på han når vi prata, han var ikke så sjenert heller. Han kunne ligge på ryggen med den stive pikken rett til værs. Noen ganger lå han til og med å strøk på den. Men sånn er bare Lars, jeg er ikke sånn. Legger meg på maven får å skjule, men det Lars gjør hjelper ikke særlig. Jeg blir så kåt av å se på han.

Det var en nydelig dag, mye sol og lite vind. Jeg og Lars dro ut i sjekta til faren hans. Vi hadde hørt at damer likte sjekter, men tror det var de eldre… Vi tøffa rundt og koste oss med en kald pepsi. Så foreslo Lars at vi skulle gå i land på en øy og se etter om det kanskje lå noen å solte seg. Vi tøffa hen til en ganske liten øy, den så veldig øde ut, men Lars ville gå rundt den. Jaja tenkte jeg. Det var varmt så vi tok av oss skjortene og gikk på land med sko og badeshorts.

Jeg ser bort på Lars der han står å fortøyer. Han er virkelig i et catch. Han er ganske brei, muskuløs men ikke for mye. Deilig brun farge og nydelig smil. Den hvite shortsen sitter fint rundt den litt stramme rumpa hans. Han er ferdig med å fortøye og reiser seg, jeg trekker øynene til meg og ser ned. Litt flau over at jeg sto å studerte han. I det jeg ser ned ser jeg rett på en svær bul i buksa mi. Så flaut, det er umulig å legge merke til den. Jeg prøver å vende ryggen til litt uten at han skal legge merke til det. Så hører jeg han si:

– Det gjør ikke noe Anders. Ingenting å være flau over.

Jeg snur meg og ser han inn i øynene. Han smiler brett og kikker ned. Jeg kikker å ned og ser at han har en like stor bule på shortsen han.

– Kom da, så går vi!

Sier Lars, og vi går. Klatrer først opp fjellet. Lars kommer først opp, når jeg kommer opp ser jeg at han er i ferd med å ta av seg shortsen. Jeg bruker litt lengre tid en jeg trenger får å se hva det er han skal. Han står der med rumpa til meg og shortsen i hånda. Jeg klatrer helt opp, han snur seg og smiler til meg. Jeg ser den stive pikken hans vippe litt.

– Det blei så trangt i buksa så jeg tok den av, ta av din og da Anders.

Jeg nøler litt, vet ikke helt om jeg tørr å gå rundt naken på øya når jeg er så brennkåt, men de smilende, sexye øynene til Lars får meg til å ta av meg.

Så står vi her, nakne, med to stive guttepikker kåte som uvær. Vi begynner å vandre videre. Jeg ser bort på Lars og ser at pikken hans er knallhard. Gud så deilig den er tenker jeg. Den er litt større enn min. Tipper den er 18cm, min er 16. Jeg ser ned på min egen, ser at den vipper utålmodig, det kommer litt fukt helt ytterst på hodet. Jeg har aldri i mitt liv vært så kåt før.

Vi går nedover det bratte fjellet på den andre siden, vi skimter en flik av en strand der nede. Når vi kommer nærmere ser vi en skikkelse. Klarer ikke helt å se hva slags kjønn eller alder, jeg vil stoppe å ta på meg shortsen, men Lars tar armen min og drar meg nærmere. Jeg ser at personen der nede beveger seg rolig, vi kommer nærmere og ser at det er en gutt i 20 årene, kanskje eldre. Han ligger naken og stryker seg over et hardt lem.

Jeg får nesten sjokk når jeg ser det. Jeg hvisker Lars i øre og spør om vi ikke skal snu nå. Men før jeg rekker å få noe svar, ser jeg Lars springe ned på stranda. Den fremmende snur hodet og slutter å stryke og de snakker sammen. Jeg kan ikke høre hva de sier. Plutselig vinker Lars på meg og gir tegn til at jeg skal komme. Jeg er flau, pikken min strutter ut og jeg holder shortsen foran når jeg går ned. Lars presenterer meg og forteller at den fremmende gutten heter Thor. Vi legger oss ned på hver vår side av Thor. Lars på siden mot Thor og meg med den stive pikken vippende mot oss, jeg på maven. Thor har igjen begynt å stryke hånda opp og ned på stivheten sin og det samme gjør Lars. Jeg tørr nesten ikke se på en gang, men på samme tid klarer ikke å la vær. Thor er nydelig.

Plutselig legger han seg på siden mot meg, kommer litt nærmere å begynner å stryke meg på ryggen. Jeg kjenner det banker voldsomt i pikken min. Thor snur meg over på siden og tar hånden min og legger den på kjønnet hans. Gud så deilig det er å kjenne et sprengkåt mannekjønn i hånden min, jeg runker han sakte mens han legger seg på ryggen igjen. Lars ligger å runker mens han nistirrer på det jeg gjør med Thor. Mens jeg ligger å runker Thor kommer Lars bort til meg. Han sitter på kne i mellom oss og tar pikken min i hånda si mens han har sin i den andre. Gud og deilig det er å kjenne hånda hans rundt den sprengende pikken min. Jeg kjenner at jeg er utrolig nærme i å sprute Thor full av sperm. Plutselig slipper Lars pikken min og reiser seg opp. Han kommer til meg å setter seg oppå brystet mitt, jeg blir så forfjamsa at jeg slipper den gode pikken til Thor. Lars styrer pikken sin inn i munnen min og jeg tar i mot. Har aldri opplevd noe som dette før, men etter lydene fra Lars å dømme så er det deilig. Thor kommer rundt til hodet mitt og stryker pikken sin over håret mitt og langs kinnet. Lars tar pikken til Thor å runker den lett rett over hodet mitt. Jeg hører at Thor er ganske kåt og stønner høyt. Plutselig kjenner jeg at Lars sin pikk stivner enda mer og plutselig kjenner jeg spruten hans langt ned i halsen. Det smaker deilig, jeg slikker i meg all sæden som kommer ut og Lars nyter det i fulle drag, han stønner og jokker mot munnen min.

Thor legger seg ned ved siden av meg og tar pikken min i hånda si. Jeg tar pikken hans i min hånd og begynner å runke han sagte med lange drag. Jeg merker at han er ganske nærme så jeg tar det litt rolig. Han er så fin der han ligger med pikken i hånda mi. Jeg merker det stramme seg godt i pikken hans og han slipper pikken min og tar hånda mi vekk. Han setter seg over meg og dytter pikken inn i munnen min, jeg tar grådig i mot og suger den deilige pikken hans langt ned i halsen. Jeg hører han stønner høyt før han trekker seg ut og runker forsiktig over ansiktet mitt. Han klarer ikke mer og spermen spruter ut i store klaser å lander i ansiktet mitt. Jeg kjenner at jeg selv er veldig nærme og klarer ikke holde lenge. Thor snur seg rundt og tar pikken min i munnen. Gud så deilig det er å kjenne pikken min i munnen hans, han suger den hardt inn og ut og jeg jokker i mot han. Jeg kjenner det presser på, jeg kommer med et kjempe brøl og sæden fosser ut i munnen hans.

Legg igjen en kommentar