Sommeren var her

Denne novellen er vist 6564 ganger.

Sommeren var her. Dagene ble lengre og jeg gledet meg over varmere tider med mye sol og mindre klær.

Telefonen ringte. Det sitret i meg når jeg hørte det var deg i den andre enden. Du har den effekten på meg. Stemmen din rører ved meg på en måte ingen andre gjør.

”Jeg tenkte meg et nattbad på Kalvøya” sa du ”og jeg lurte på om du ville være med”.

”Klart jeg vil” sa jeg og jublet inni meg.

Du lo høyt. ”Ja, det tviler jeg ikke på” sa du.

”Jeg plukker deg opp borte ved kiosken om et kvarter”.

Du sa hadet og la på.

Hjerte mitt banket. Hardt. Mente han virkelig det? Eller ertet han meg bare? Han var fullstendig klar over det taket han har på meg, og jeg var ikke helt sikker på hvor jeg hadde han.

Hjertet mitt slo enda hardere og nå var det bare snakk om du ville være ved kiosken om noen minutter eller ikke.

Jeg gikk ut, og tok med meg håndkleet. Tusen tanker spant rundt i hodet mitt på vei mot kiosken.

Spenningen økte for hvert skritt.

”Herregud, han er her” tenkte jeg da jeg så bilen hans på parkeringsplassen utenfor kiosken.

Han smilte mot meg idet jeg satt meg inn i bilen.

Musikken var tydelig valgt ut med tanke på meg. Myke toner følt ut av høytalerne i motsetning til de vanlige harde du fortrekker.

Vi kjørte fort mot Kalvøya. Det ble ikke sagt et ord, musikken fylte ørene våre.

Jeg vred meg i setet. Spenningen var til å ta og kjenne på. Blikket mitt flyttet seg fra veien og ned mot setet ditt. Jeg så konturene av den stive pikken din mot buksen. Ingen tvil om at det var flere enn meg som var kåt. Jeg var så våt at det rant av meg. Deilig opphisset!

Jeg førte den venstre hånden min mot pikken din. Måtte kjenne. Føle. Jeg strøk deg over bulen. Du vred deg i setet. Stønnet svakt. Gjorde ikke motstand. Jeg ble modigere. Gned deg hardere mens jeg tok hånden din og førte den under skjørtet mitt. Jeg stønnet når fingrene dine traff musa mi.

Jeg hadde ikke trusen på. Har sjelden det under skjørt. Det er så deilig uten og ikke minst er det ingen hindringer i veien!

”Å, Herregud” sa du da du kjente den myke, våte musa mi. Fingrene dine fant knoppen min med en gang og du begynte og gni meg. Jeg stønnet. Vred meg på setet. Presset frem musa mi så du skulle komme lettere til.

Jeg kneppet opp buksesmekken din og ut spratt den praktfulle, stive pikken din. Øynene mine sløret seg. Både over synet, men også over fingerbehandlingen din. Du førte langfingeren opp i musa mi og presset hardt på g-punktet mitt samtidig som pekefingeren din jobbet med klitten min. Jeg stønnet høyt. Kjente at jeg ville komme snart. Jeg vred meg unna. Var ikke klar enda.

Bøyde hodet mitt ned over pikken din. Åpnet munnen og la de myke leppene mine rundt deg. Gud, du smakte så godt! Jeg tok tungen gni deg opp og ned langs strengen på undersiden. Du stønnet høyere. Holdt deg krampeaktig fast i rattet. Jeg slikket i meg dråpene av sæd som rant ut av deg. Du smakte deilig salt. Jeg førte munnen min helt ned på pikken din. Leppene mine traff roten og du slapp ut et ”herregud, du er deilig”. Plutselig slapp jeg deg og satt meg opp i setet igjen. Du skulle heller ikke få komme før litt senere. Du så på meg med slørete øyne og et bedende blikk. Jeg bare ristet på hodet og smilte. ”Ikke enda” sa jeg.

Vi kjørte inn på parkeringsplassen og parkerte bilen rett ved broen over til Kalvøya.

Vi datt nesten ut av bilen på hver vår side. Du kom over på min side og la armen rundt meg før vi gikk over broen.

Vi sa ingenting, kjente begge to spenningen. Forventningen. Opphisselsen.

Mørket kom sigende. Pakket inn omgivelsene i et mykt teppe av grått.

Vi gikk oppover stien mot stranden. Jeg klarte ikke mer! Snudde meg mot deg. La armene rundt halsen din. Presset meg mot deg. Pikken din var så stiv at jeg kjente den godt under buksen.

Du la hånden bak nakken min og kysset meg hardt. Nådeløst. Du holdt meg fast i et jern grep og presset deg mot meg. Jeg stønnet. Blodet strømmet mot musa mi og jeg kjente at det rant nedover lårene mine.

Jeg åpnet buksen din igjen og så at pikken din presset mot underbuksen. Jeg dro underbuksen ned med en hånd mens den andre tok et godt tak rundt pikken din.

”Sug meg” sa du. ”Sug meg”. Jeg sank med på kne og tok deg i munnen. Gjorde leppene trange, så du måtte presse deg inn. Du holdt deg fast i grenen på treet over deg mens du stønnet. Jeg kukhodet ditt gli lengre inn. Helt inn til roten. Tungen min presset på strengen på undersiden. Ut igjen. Du datt nesten sammen. Holdt deg fast av ren viljestyrke. Jeg strammet igjen leppene og presset deg innenfor. Du begynte og pule meg i munnen. Presset deg ut og inn. ”Herregud, jeg kommer!” stønnet du. Jeg slapp deg ut. Du datt helt sammen.

”Din heks” sa du og så på meg med slørete øyne.

”Ikke enda” sa jeg og gikk videre bortover stien.

Du fikk på deg buksen igjen og kom etter meg. Du kom helt opp til ryggen på meg. Rev opp skjørtet mitt og presset hardt to fingre inn i musa mi. Presset mot g-punktet. Den andre hånden din roterte rundt klitten min. Knærne mine ble som gele.

”Ned på knærne” sa du og presset meg fremover så jeg endte opp med rumpa mot deg. Du dro ned buksen din med den ene hånden og holdt meg fast med den andre.

Du tok kuken din og kjørte den hardt inn i meg. Hardt og brutalt.

Holdt meg fast og roterte rundt klitten med en hånd.

Kjørte deg ut og inn av meg. Hardt. Nådeløst.

Jeg kjente det var like før, og etter hva jeg hørte fra deg, var ikke du langt unna heller. Jeg vred meg av deg og krabbet bortover stien. Du kom etter. Jeg kom meg opp og løp nedover mot standen. Du var i hælene på meg.

Det mørke vannet slo opp på stranden. Mørket omsluttet oss på alle sider. Vi var helt alene på stranden. ”Kom hit” stemmen din var som en piskesnert. Jeg snudde meg og så på deg.

Du sto der i silhuett mot månen og stirret på meg med kåte øyne. Jeg gikk mot deg mens jeg tok av meg toppen min. Du dro t-skjorten over hodet. Jeg gikk ut av skjørtet mitt. Du dro ned buksen din. Bh’en min gikk samme veien som det andre.

Jeg kom frem til deg. Rev av deg underbuksen. Du sto der praktfull. Helt perfekt. Store deilige muskler. Jeg dyttet deg ned på håndkleet. Slikket i meg dråpen på tuppen av pikken din. Lot ungen min sirkle rundt.

”Kom her” sa du og dro meg oppover mot ansiktet ditt. Jeg satt meg på brystet ditt. ”Nærmere” sa du. Jeg gled nærmere. Du stakk ut tungen din og dro musa mi enda nærmere. Støtet gikk gjennom kroppen mi det tungen din traff musa mi for første gang. Ren nytelse. Jeg skalv. ”Herregud, ikke stopp” stønnet jeg. ”Ingen planer” sa du og holdt meg fast i et jerngrep. Tungen din var overalt. Utforsket meg.

”Jeg vil pule tungen din” stønnet jeg i hikst. Du dro meg nærmere og satt meg på tungen din. Jeg skrek ut. Fingrene dine var overalt på musa mi. Tungen din arbeidet inni meg.

Jeg kjente det var like før og hvisket ”jeg kommer”. Du stoppet behandlingen. Jeg hikstet. Pustet tungt. Skalv. ”Ikke enda” sa du.

”Legg deg ned ved siden av meg” sa du. Jeg gled av deg. Du snudde deg så jeg fikk pikken din i hodehøyde og du fikk musa mi der du ville ha den.

Jeg slikket deg forsiktig over kukhodet. Gud, du smakte godt. Salt og deilig.

Du stakk tungen din rett inn i musa mi. Pulte meg med tungen din i musa mi og pikken din i munnen min. Jeg sugde deg rytmisk mens hånden min gle på oppdagelsesferd nærmere rumpa di. Dine stønn blandet seg med mine. Jeg var så kåt at jeg kjente jeg ville komme allerede. Idet jeg kjente sitringen begynne i tærne mine, kjørte jeg langfingeren inn i rumpa di.

”Herregud, jeg kommer” ropte du og jobbet enda mer intenst i musa mi.

Jeg eksploderte. Alt var konsentrert om den fantastiske følelsen som rev i meg.

Du presset deg en siste gang helt inn i munnen min og kom som en eksplosjon. Pumpet og pumpet sæden din inn i meg. Jeg svelget unna mens kroppen min begynte og slappe av.

Du tømte deg helt og gled ut av meg.

”Kom her” hvisket du . Jeg krabbet rundt til deg og la meg på armen din.

”Kanskje vi skulle ta oss et avkjølende bad” sa du med et lurt smil…….

Legg igjen en kommentar