Sommeren

Denne novellen er vist 6513 ganger.

Høsten er på vei. Jeg kan kjenne det i vinden som raser gjennom det flortynne sommerskjørtet jeg har på meg. Det har vært en kjempe sommer med mye latter, sol, kjærlighet og lidenskap. Jeg smiler for meg selv når jeg tenker på kvelden i går. Hvor fint vi hadde det, bare du, jeg og havet. I et samspill som ikke kan sammenlignes med noe som helst. Og elske i vannkanten var ikke noe vi vanligvis gjorde. Når vi kom oss ut av vannet var jeg skrukkete på tærne. Og merkelig nok blir jeg faktisk kåt av å tenke på skrukkete tær. Ja jeg vet det høres merkelig ut, men du var ikke der.
Jeg rusler bortover fortauet med skoene i den ene hånden vesken i den andre. Prøver å få sommeren til å vare så lenge som overhodet mulig. Jeg får øye på deg på mange meters avstand. Det er akkurat som om lukten av deg har tatt følge med vinden mot meg.

Jeg stanser, biter meg litt i leppen, mens jeg ser ukledelig forlegen ut og ser ned på tærne mine et øyeblikk. Blir minnet om i gr kveld, og retter blikket mot deg. Du smiler mot meg. De brune øynene dine lyser mot meg. Jeg smiler tilbake, og går mot deg. Du reiser deg. Venter.

Jeg begynner og småløpe mot deg. Kjenner at jeg er litt ør. Og ikke minst yr, yr av forventning. Jeg slenger meg rundt halsen din, du løfter meg opp. Legger meg ned på kafé bordet og kysser meg på en måte som får meg til å glemme at vi er på en kafé full av mennesker. Du løfter meg opp fra bordet, ser meg inn i øynene. Smiler igjen, klemmer meg hardt, jeg begraver nesen i nakken din, og puster inn lukten av deg. Og får gåsehud i det du småbiter meg litt i nakken.

Du setter meg ned på bakken igjen. Tar skoene mine i fra meg og tar hånden min. Og sier:
«Kom»
Jeg følger etter deg. 200 meter lenger ned i gaten drar du meg inn i en bakgård. Slenger fra deg skoene, og legger vesken min på bakken. Du løfter meg atter en gang opp. Plasserer ryggen min mot en vegg, Du presser deg litt mot meg, og jeg kjenner at du er hard. Du er så hard at jeg gjør store øyne og ser på deg. Du ser vill ut i øynene, og det gjør meg fryktelig kåt. Jeg tar tak i håret ditt, og klemmer meg mot deg, biter deg litt i nakken og på halsen. Du puster fryktelig tungt. Tar tak i hodet mitt, legger leppene dine mot mine, og jeg kjenner at det sitrer i hele kroppen. Og jeg har så lyst på deg nå at du aner ikke. Jeg er så klar for deg. Jeg ser deg dypt inn i det ville blikket ditt, og ber deg om å ta meg hardt. Du stønner, drar buksesmekken ned og lar herligheten komme til syne. Du flytter litt på skjørtet mitt, og trenger hardt inn i meg. Jeg stønner høyt uten tanke for at noen når som helst kan komme forbi og se oss. Jeg bare nyter deg. Og kjenner at det er like før du eksploderer. Du legger hendene på baken min prøver å presse deg så langt inn i meg som bare overhode mulig. Jeg stønner, legger hodet på den solbrune skulderen din, I det jeg får en orgasme bedre enn noen annen jeg noensinne har fått. Jeg prøver å kvele et skrik ved å bite meg fast i halsen din. Du spruter idet min orgasme klemmer rundt det harde lemmet ditt om og om igjen.

I det du trekker deg ut detter jeg sammen. Du er nødt til å holde meg oppe for jeg er helt skjelven etter den fantastiske orgasmen. Jeg går og sjangler litt i det jeg plukker opp vesken og skoene mine. Du kommer inn på meg bakfra, legger armene rundt livet mitt og begraver ansiktet i håret mitt. Og forteller meg hvor fantastisk du syns jeg er. Jeg smiler og blir litt flau av alle de fine ordene du bruker. Jeg foreslår at vi skal gå hjem.

Vel hjemme kler du av deg alle klærne i gangen, og spør om jeg skal være med i dusjen. Jeg smiler litt for meg selv og nikker. Du drar toppen over hodet på meg, drar av skjørtet og løsner bhen. Jeg står og beundrer den flotte kroppen din. Biter meg litt i leppa. Og kjenner at jeg virkelig trenger deg en gang til. Du tar hånden min og drar meg med inn i dusjen. Jeg kysser deg varsomt. Legger hendene på brystkassen din, og lar de gli nedover, samtidig som jeg selv glir nedover. Jeg setter meg på kne foran deg. Ser opp på deg, med et blikk som forteller mer enn 1000 ord, samtidig som jeg tar tak i ditt halvstive lem og putter det i munnen. Jeg suger deg sakte samtidig som jeg bruker hånden til å holde takten. Lar tungen gjøre meste parten av jobben. Nyter og kjenne hvordan du vokser i munnen min. Du stønner høyt må støtte deg på dusjkabinettet for å holde balansen. Jeg kjenner at du er nær ved å komme og stopper opp. Reiser meg og forteller deg at jeg har ingen planer om å la deg komme på en god stund ennå. Så snur jeg ryggen til og Begynner å meg inn. I det jeg bøyer meg ned for å vaske føttene kjenner jeg at du trenger hardt inn i meg, Jeg skriker av nytelse og overraskelse. Du glir sakte ut og inn et par ganger før du forteller meg at du har ingen planer om å la meg komme på en god stund ennå. Så forlater du dusjen. Jeg blir stående igjen og dunke hodet mot veggen i frustrasjon og kåthet en god stund, før jeg begynner å fjerne såpa. Jeg fører en hånd ned mellom mine egne ben. Jeg er så kåt, og klitorisen min er øm og ta på, og jeg greier ikke vente. Jeg bare må ha en orgasme NÅ, med eller uten deg. Du kommer inn like før jeg er i ferd med å nå toppen. Du vil ikke ha noe av at jeg jukser. Så du løfter meg ut av dusjen og legger meg på senga, og lenker fast armene mine til hver sin sengestolpe. Jeg holder på å bli gal der jeg ligger. To nesten orgasmer, og nå har jeg ikke mulighet til å gi meg selv noe som helst. Du legger deg ned ved siden av meg. Støtter hodet på armen.

Det eneste jeg ønsker er at du skal gi meg det jeg trenger. Du er så sexy der du ligger. Jeg har så lyst å kjenne kroppen din mot min. Du ligger og snakker om alt du skal gjøre med meg, uten at jeg får rørt hendene så mye som en tomme. Du fører en hånd mellom bena mine. Kiler meg på låret. Jeg stønner, lukker øynene, og spør om du kan ta meg nå. Du løsner bekker armene mine, snur meg rundt på magen så jeg ligger rett ut. Før du trenger inn i meg bakfra. Du lurer en hånd under meg så du får stimulert klitoris samtidig. Jeg stønner like før jeg kommer så trekker du deg ut. Ber meg om å snu meg. Du ser meg dypt inn i øynene med så mye ømhet samtidig som du igjen penetrerer meg hardt. Du vet at jeg liker det hardt. Og jeg legger begge armene rundt deg, klemmer meg inntil deg, legger begge bena rundt deg, og håper at vi kan ligge sånn for alltid. Jeg kjenner at du snart kommer for jeg kan kjenne at du vokser inni meg. Jeg kjenner at det «sprenger» inni meg i det du kommer og det dytter meg over kanten også. Jeg stønner høyt. Og klemmer deg ennå hardere. Du legger deg ved siden av meg og holder meg tett inntil deg og sovner.

Dagen etter våkner jeg først. Går på toalettet. Ute ligger frosten på bakken. Jeg går tilbake på soverommet idet du står opp. Jeg forteller deg at sommeren er over, og at vi kan bli i senga hele dagen. Du smiler, hiver meg ned på senga og kysser meg lenge, før du trekker dyna over oss, så vi kan elske hele dagen.

Legg igjen en kommentar