Sommerfesten

Denne novellen er vist 48944 ganger.

Skrevet av Marit

Dagen starter med lykklig barn, de gleder seg til dagens aktiviteter, det gjør mor også… mor og far har en lur plan, den skal ikke settes i live før barna sover borte. Dagen går fort, mor passer på å smile litt ekstra mor far medarbeider (fra nå av mr.X). En mann mor syns er noe av sexyeste som går på 2bein.

Barna begynner å bli slitene, vi er enige om att det er på tide å skysse de til barnevakten.

 

Etter noe vin, litt sminking, den oblatoriske skiftingen av antrekk er mor og far klare for vorsspill! Alle samles på verandaen, det skåles i baylies, vin og øl… vi vandrer mot plassen der bandet skal spille… mor og mr. X går bakerst og diskuterer frem å tilbake om alt og ingenting, mr. X gir mor en god klem og takker for att hun er så ærlig.. mor har drukket litt mer enn de andre, biter han lett i øreflippen og ber om en dans etterhvert.

Bandet begynner å spille, alle er i kjempe humør, bandet spiller mye dansemusikk så da tar mor motet til seg. Hun sjangler litt, går å ber mr X om en dans, han er ikke vanskelig å be. Mr X og far har akkurat hatt en samtale, uten att mor har lagt merke til det. Mor og mr.X danser, synger, skåler og ler på danseplassen, bandet slår over til en klinelåt, mr.X tar tak i mors rumpe, drar henne inntil seg og de danser sexuelt… mor blir hel tent, og begynner å hinte om hva hun ønsker, hvisker i øret hans att han gjør henne våt… att hun ønsker å kjenne han inne i seg, smake på han… gjerne flere ganger.

Mr.X trykker henne hardt inntil seg så hun kjenner hvor hard han er, mens han begraver ansiktet ned i puppene hennes. Så hvisker han att mor skal gå på toalettet vedsiden av hans plass, og att hans dør er åpen, han kommer etterhvert slik att ikke skal se att de går sammen.

Mor gjør som hun får beskjed om, kler av seg jakke og kjole, skoene og det litt sexye undertøyet være på. Mor kjenner att hun er veldig våt i musa, tar litt på seg selv for å lette på trykket, hun tenker på far og er litt lei seg for att ikke får være med. Mr.X kommer inn døra, stopper opp, øynene glir opp og ned mens han smiler mer og mer. Han river av seg klærne, men ser kuken hans pulserer under den trange boxeren. Mr. X drar mor med seg inn på soverommet, han begynner å kysse henne i nakken, biter i øreflippene, suger på de solbrune puppene, helt til han kommer ned til musa der stopper han opp. Han blåser lett over blondetrusen, kikker opp på mor og spør hva hun vil? Mor stønner, biter seg i leppen og skyver musa opp mot ansiktet hans, han smaker på henne igjennom blondetrusen, han skyver den litt bort, smaker lett på henne, stikker en finger inn i henne, mor sukker, tar imot og stønner. Han leker med klitten hennes og rir henne lett med fingeren, mor rir mot, ber om å bli tatt hardt. Han reiser seg, drar av seg boxeren og stikker den harde kuken dypt inn i grotten til mor, det tar ikke lang tid før mor kommer, og kommer. Når mor er ferdig trekker han seg ut, legger seg ved siden av  mor og ber mor om å suge kuken hans, mor er ikke vanskelig og be, han plasserer mor slik att han kan slippe saftene av mors fitte. Mens de er opptatt med å smake på hverandre kommer far inn, han sniker seg inn på de, setter seg med hodet til mr.X og begynner å leke med rompehullet til mor, mor rykker til og snur seg… far smiler mot mor og mor smiler tilbake, hun fortsettermed å pleie kuken til mr. X, og rett før mr.X skyter av første ladning skubber han mor over i doggystyle stillingen, far legger seg under så mor kan pleie hans kuk mens mr. X lar musa få pleie. Mor suger, stønner, kommer og suger alt på engang. Mr.X lar ladningen komme over rumpen til mor.

Alle tre tar ei pause, setter seg i sofaen med ett glass vin mens de lytter på bandet fra danseplassen.

Mor kler på seg og sniker seg på do for å stelle seg litt og når hun kommer tilbake er far og mr.X gått ifra sofaen, men hun hører lyder fra soverommet… der i senga ligger far og mr.X med kukene i munnen til hverandre… mor lager ett overrasket skrik og kjenner musa våkner igjen… mennen smiler mot henne og setter med  mens de over ser henne litt. De nyter hverandre og etterhvert blir mor invitert med, nå er det far som behandler musa, mens mr. X leker med kuken i munnen til mor. Mens far tar mor leker han med rumpehullet hennes, han vet akkurat hva hun liker, han fingrer henne mens han tar henne… mr X spør om han og far skal bytte plass, mr.X legger seg på rygg, trer mor ned på pålen sin mens far lurer seg inn i rumpa… rytmen kommer og alle tre stønner, mor kommer gang på gang… både i mus og rumpe, de alle tre er gjennom våte av svette og safter før begge mennene fyller mor med ladningene sine. Alle tre pakker seg inn i dynene. Mor ytterst, siden hun måtte vaske seg litt. Alle tre sovner, men etter en stund våkner mor av pesing bakom henne… men det er en annen historie!