Dagdrømmer på toget

Denne novellen er vist 26897 ganger.

Skrevet av: Sebastian

la meg først bare starte med at egentlig så er jeg ikke en slik jente, men det skjedde bare… eller gjorde det egentlig det?

det var begynt å bli vår, å temperaturen avslørte at det ikke var lenge før man kunne begynne å kalle det for sommer, jeg skulle reise en kjapp tur ned til oslo, for å treffe ei veninne jeg ikke hadde sett på lenge. mannen min hadde oppdrag på jobben sin som førte til at han kom til å være sliten på kveldene, så det passet egentlig ganske greit med en tur nå.

jeg skulle bare reise ned fredag for å så komme tilbake på søndags ettermiddag. jeg hadde pakket kofferten og funnet frem noe fint og behagelig å reise i. jeg skulle ta toget fra trondheim klokken 12 ca. så det hadde allerede rukket å bli ganske varmt. jeg fant frem en søt, og kanskje noe frekk sommerkjole som jeg følte meg bra i, den hadde kanskje litt utfordrende utforming, men samme faen, jeg liker å se bra ut.

jeg var fremme på stasjonen i god tid, noe som normalt sett ikke forekommer i mitt liv, jeg er stort sett litt for sen til det meste, men denne turen hadde jeg gledet meg til lenge så jeg passet på å rekke det.

toget var på perrongen, og jeg hadde kjøpt billett i en kupevogn, slik at jeg skulle slippe alt unødvendig støy fra sukkerrusa unger, og snakkesalige gamle tanter.

jeg fant frem til vogna og kupeen som var min, å det var ingen som hadde satt seg der enda, noe jeg satt pris på ettersom at da kunne jeg finne meg godt til rette og ta den plassen jeg ville ha. jeg hadde fått plassert koffert og veska mi der det skulle og akkurat satt meg til rette da døren til kupeen gikk opp. det var en litt eldre dame som kom inn å satt fra seg tingene sine og satte seg til rette.

faen akkurat det jeg hadde kjøpt kupebillett for å slippe tenkte jeg, men til min overaskelse så virket ikke denne dama noe særlig sosial av seg. hun satt seg helt opp i hjørnet motsatt side av meg.

så hører jeg fløyta går å toget begynner å gå, å akkurat i det jeg tenkte at jeg hadde valgt rett kupe, så gikk døra opp igjen, det kom inn en ganske kjekk kar som kunne ha vært i slutten av 20 årene, eller begynnelsen av 30 årene. han smilte og hilste da han kom inn, å presenterte seg, han het Sebastian å var ifra Arendal. han virket som en hyggelig mann, å han hadde et sjarmerende smil, å et utrolig bra utseende, med tilhørende deilig kropp.

han satte seg rett over meg og fant frem en bok. jeg fisket selv opp telefonen fra håndveska mi å gikk inn på facebook for å se hva verden hadde å by på i dag, der hadde jeg tre meldinger jeg ikke hadde lest, en ifra veninna mi som lurte på om jeg rakk tåget, og to i fra mannen min som skrev at han elsket meg og håpet at jeg hadde en fin tur. jeg startet med å svare mannen min å sa at jeg elsket han også, og minnet han på at han måtte støvsuge leiligheten når han hadde tid til det, han hadde hatt lunsj og var vel nå i full sving på jobb, så jeg ventet ikke på svar fra han med det første, så svarte jeg veninna mi å sa at jeg hadde rukket toget å var på vei. hun svarte med en gang å skrev at hun gledet seg masse til jeg skulle komme. så spurte hun om det var masse unger der? å om det var mye bråk. så jeg forklarte at jeg hadde fikset kupevogn slik at jeg skulle slippe det der, jeg forklarte videre om damen som var usosial og om denne kjekke Sebastian fra Arendal som hadde kommet inn, noe hun svarte at det var bra jeg hadde noe hyggelig utsikt, ettersom jeg skulle reise så langt, noe jeg selvsagt ikke var uenig i.

mens jeg sitter å skriver så ser jeg at Sebastian ikke lenger leste i boka han hadde i hendene, men at han satt og så på meg, ikke i øynene, men han så på bena mine og jeg kunne se at blikket sakte gled oppover, jeg hadde jo bare på meg denne korte kjolen, noe som førte til at man kunne se nesten helt inn til trusa mi. jeg ser at han liker synet, og at blikket glir stadig lenger opp å han ser utringningen min da han plutselig legger merke til at jeg ser på han, da skvetter han litt til og vendte kjapt blikket tilbake til boka si. jeg ser at han blir en anelse rød i kinnene, og at han skjemmes litt som en unge som har blitt tatt på fersken med å gjøre noe han ikke får lov til. selv reagerte jeg først med å trekke bena mine litt tilbake, før jeg kjente at jeg ble litt opphisset av settingen. så jeg ble sittende litt i min egen verden å se for meg ulike settinger, da jeg plutselig ser i speilbildet av vinduet på vogna at han igjen satt å smugtittet på bena mine, og ser samtidig skuffelsen over at jeg har trekt til meg bena, det er da jeg bestemmer meg for å gjøre noe som ikke helt ligner meg, å reiser meg å går ut på toaletten som er like utenfor vogna vår, jeg kommer inn å står å ser litt på meg selv i speilet, å kjenner at det sitrer litt i kroppen.

så jeg setter meg ned og kjenner litt på meg selv å kjenner at jeg er blitt våt helt utpå trusa mi, i samme øyeblikk så kommer jeg på at om jeg skal bytte truse så må jeg inn i vogna igjen å finne frem kofferten min, noe som ville bli et oppstyr ettersom at jeg minnes å ha lagt undertøyet nederst under alle de andre klærne. men det må gjøres, så jeg tar av meg den våte trusa mi og kjenner at det fortsatt sitrer litt i underlivet når jeg tar på meg selv. jeg sitter i noen minutter å bare fantaserer for meg selv da jeg hører at noen kremter utenfor og tydeligvis har behov for at jeg skal bli ferdig der inne. så jeg stapper trusa ned i veska mi og skyller ned i toaletten og vasker hendene. da jeg åpner døra, ser jeg at det er den eldre damen fra kupeen min som skal inn på do.

jeg går tilbake til kupevogna og åpner døra, men i stedet for å finne frem kofferten som ligger oppe på hylla så setter jeg meg ned igjen, Sebastian sitter fortsatt og leser i boka si, så jeg setter meg på min plass å tar opp telefonen, jeg setter meg slik til at om han ser min vei så vil han komme til å få se litt mer enn hva han forventet. jeg snur meg og ser ut av vinduet og later som om jeg er interresert i trærne som suser forbi, det tok som forventet ikke lang tid før boka var uinteressang og han igjen begynte å studere føttene mine, jeg så blikket som gled oppover leggene mine og når det møtte synet av fitta mi som ikke lenger var dekket av trusa mi så rykket det til i han, i samme øyeblikk kom den andre damen inn i vogna og jeg trakk til meg bena mine i refleks. hun satte seg ned og fant frem et ukeblad, det tok ikke lang tid før hun hadde begynt å fordype seg i kongefamilien og Jan Thomas nye hudkrem. jeg snudde meg tilbake mot vinduet og så at Sebastian var på plass med kikkingen sin med en gang, han forsøkte å se om han hadde sett rett forrige gang han så, men føttene mine var trekt litt mer sammen nå ettersom dama kom inn,

jeg kjente at pulsen begynte å slå litt hardere og sitringen i musa økte, så jeg gled føttene tilbake slik at han nesten kunne se rett hjem, jeg ser fortsatt ut av vinduet så han tør fortsatt å se, lite vitende om at jeg følger øynene hans fra speilbildet, jeg setter meg litt mer tilbake å vender meg slik at fitta mi nå har utsikt rett mot øynene hans, jeg ser at han må svelge litt å at han har fått en litt mer rødaktig farge over ansiktet sitt, jeg ser fortsatt ut av vinduet, men sklir forsiktig hånda mi ned mot musa mi, jeg legger hånda litt å hviler på låret før jeg forsiktig lar fingrene stryke lett over fitta mi, jeg hører at han begynner å puste tyngre, noe som tenner meg enda mer, så jeg fortsetter å stryke lett over fitta før jeg forsiktig lar en finger glippe innenfor. jeg kjenner at jeg rykker litt til av overspenningen og at jeg selv puster litt tyngre. Sebastian har nå tydeligvis glemt både boka og det at han sitter å stirrer på fitta til noen som fort kan oppdage at han glor, så jeg snur meg sakte mot han uten at han merker noenting, så plutselig kremter den gamle dama til for å renske opp i halsen, da ser jeg at Sebastian skvetter litt til å snur seg raskt for å se om hun så på han, men det gjorde hun ikke, hun bladde bare videre og forsvant inn i Mette Marits nye veskekolleksjon. da han snur seg mot meg igjen så ser han at det nå er jeg som stirrer på han, han oppdager da også at jeg ikke har fjerna hånda mi, å at jeg fortsatt driver å koser med meg selv, jeg kan se at buksa hans har fått noe problemer med og holde tritt med den stadig økende bulen like sør for hvor naveln hans befinner seg.

da det plutselig blir helt svart, toget har kjørt inn i en tunnel. da jeg plutselig kjenner at det kommer en fremmed hånd oppover lårene mine for å hjelpe den ensomme hånda mi med det en holder på med, så kommer utgangen av tunnelen, og det begynner å bli lysere, da jeg kjenner at hånda forsvinner tilbake til der hvor den kom fra. jeg har nå blitt så kåt at jeg ikke lenger klarer å holde meg i tøylene om jeg blir sittende, så jeg reiser meg og smiler til Sebastian, å går ut mot døren. da jeg har gått ut av kupeen så snur jeg meg mot Sebastian som ser spørrende på meg, jeg vinker med fingeren å bare går mot toaletten. jeg har ikke gått mange meter før jeg hører at han også kommer ut av kupeen og følger etter meg, jeg åpner døra til toaletten og går inn. da jeg kommer inn ser jeg at han allerede har lukket døra bak seg og låst, jeg stiller meg opp forran vasken å drar forsiktig kjolen litt opp, slik at han ser fitta mi, han klarer da ikke lenger å holde manerene sine i sjakk, han tar tak rundt livet på meg og løfter meg opp på vasken og setter seg på knær, å begynner å slikke fitta mi som om den var en softis på en varm sommerdag, jeg kjenner at jeg nesten kommer med en gang så jeg tar tak rundt hodet hans og presser han mot fitta mi, jeg kjenner at han har slikket fitte før, for han vet hva han skal gjøre og han gjør det utrolig bra, han slikker fortsatt som en gud og trenger tunga inn i fitta mi før han reiser seg og løfter meg ned fra vasken og vender meg om, jeg kjenner at jeg holder på å sprenges nedentil, jeg holder nesten på å komme før han får begynt, han har tatt av seg buksa og kjører en godt voksen kuk rett inn i meg, jeg kommer allerede ved første støtet, men det bare bygger seg opp, han pumper på mens orgasmen min bare bygger seg mer og mer opp å i det jeg eksploderer så hører jeg meg selv stønne og rope av fornøyelse. og kommer i samme øyeblikk tilbake til virkeligheten, damen som banket på hadde nå stått i fem minutter og ventet på at det skulle bli ledig på do, og hadde vært ufrivillig lytter til at jeg satt og fantaserte på toaletten mens jeg gav meg selv en orgasme på toget. Sebastian satt fortsatt i kupeen og leste boka si, noe han hadde gjort siden jeg tok han på fersken første gang.

så jeg gikk forsiktig tilbake til plassen min i vogna og satte meg ned å ringte mannen min, mens jeg sitter å prater med han så ser jeg i speilbildet i vinduet at Sebastian sitter med store øyne og ser rett opp i mellom bena mine, da jeg plutselig husket at jeg hadde tatt av meg trusa….