Sommerflørten

Denne novellen er vist 81479 ganger.

Sola skinner. Jeg er på en nudiststrand og soler meg. Naken. Helt alene. Gradestokken viste 27 grader da jeg dro hjemmefra. Det er mange her, og det kan jeg skjønne til tross for det fine været. Det ligger nakne mennesker i alle retninger for meg her. Jeg kjenner at det ikke er lenge før jeg må en tur ut i vannet å kjøle meg ned, men jeg drøyer det litt. Jeg legger meg ned på rygg. Helt naken. Nyter sola en liten stund til med øynene igjen. Det er deilig å ligge her å kjenne solen på min nakne hud. Plutselig er det noen som skygger for sola. Jeg reiser meg opp for å se hva det er. Det står en gutt der. Helt naken. Det første jeg får øye på er staken hans som står rett ut til værs. Den er stiv. Han hilser, og jeg hilser tilbake. Han spør meg om han kan legge seg ved siden av meg. Han har vel sett at jeg har ligget her helt alene, og ønsker selskap. Jeg sier ja, så han går og henter tingene litt bortenfor her jeg ligger. Ved en stein.

Det tar ikke lange tiden før han er tilbake. Han legger håndkle sitt ved siden av meg og setter seg oppå det. Vi begynner å prate om alt mulig. Hvor nydelig været er. Vi begge er enige om at det er varmt og deilig med sol og sommer. Han er ganske kjekk. Jeg ser ikke øynene hans, da han har solbriller, men han har en fin og maskulin kropp. Mørkebrunt kort hår. Vi blir sittende her å prate en god stund, men jeg holder på å svette ihjel her, så jeg spør om han vil være med å bade. Det vil han. Han kaster solbrillene av seg på håndkle. Han er virkelig kjekk.

Vi beveger oss mot vannet, og vi går uti til vannet rekker oss til livet. Jeg smugtitter ned på kjønnet hans. Den ser stor og deilig ut. Jeg har så lyst til å ta på den. Runke han i vannet, men jeg tørr ikke. Han ser på meg, og jeg ser han studerer meg der jeg står. Han forteller at jeg er pen, og har en deilig kropp. Jeg merker jeg rødmer, og sier takk. Jeg sier til han at han har ganske fin kropp også. Jeg sier første man uti med hele kroppen, og før jeg rekker å fullføre setningen har han allerede dukket under, så jeg gjør det samme. Vi smiler og ler når vi er oppe med hodene våres igjen. Svømmer og plasker litt i vannet. Det er utrolig deilig med ett bad nå. God temperatur i vannet. Ikke for kaldt, og ikke for varmt. Helt perfekt. Plutselig kysser han meg, og vi begynner å kline i vannet. Så deilige lepper han har, og han kan å bruke med tunga. Tipper han er god til å bruke den tunga andre steder også.

Etter en times tid med bading var vi fornøyde, og gikk opp igjen for å tørke oss. Vi la oss på håndklene våres, og lot sola varme oss. Vi blir liggende å skravle løst og fast om alt ingenting. Han kommer nærmere nå. Legger seg tett inntil meg. Plutselig tar han på ene puppen, slikker og småbiter på den. Ut av munnen min kommer det ett lite stønn. Han fortsetter med den andre. Samtidig kan jeg kjenne hånden hans på innsiden av låret opp mot det våte kjønnet mitt. Han begynner å massere klitten min, og fingrer meg med to fingre. Jeg stønner og nyter det med åpen munn og øynene lukket. Jeg kan kjenne den stive penisen hans inntil meg. Leppene hans berører mine, og vi kliner heftig. Jeg er så kåt, og nærmer meg en orgasme. Jeg stønner høyere, og jeg spruter. Han stopper, og vi ser hverandre i øynene. Jeg tar tak i penisen hans, og begynner å runke den. Han legger seg ned. Den er deilig. Jeg fører den inn i munnen min, og roterer med tunga på penishodet, før jeg fører den så langt nedi kjeften jeg klarer. Han stønner høyt. Jeg fortsetter å suge han mens jeg kjenner litt på ballene hans. Jeg slikker og leker litt med de. Jeg klarer ikke vente lenger. Jeg stopper opp, og setter meg oppå han. Fører penisen hans inn i det våte kjønnet mitt, og begynner å ri sakte. Øker tempoet gradvis. Jeg har ikke tenkt over før nå at det er flere her. Jeg kan se en mann sitte litt i bakgrunnen. Han ser på oss, og runker. Jeg fortsetter å ri, og jeg merker han nesten kommer. Han stopper opp, og ber meg stille meg på alle fire. Han tar meg i doggy, og spruter meg full. Og så legger vi oss ned, hviler litt før det blir ett bad til. Sånn fortsetter det. Flere runder, flere badeturer, og flere orgasmer.

 

 

Skrevet av: frkhagen92