Overnattingsgjesten

Denne novellen er vist 137646 ganger.

Jeg heter Stine, er 31 år og har vært lykkelig gift i 7år allerede. Siden vi enda ikke har barn, har jeg brukt en del av juleferien på å skrive om noen spennende dager jeg var så heldig å oppleve her tidlig i høst. Og nå har jeg blitt oppfordret av mannen min til å dele det jeg skrev, slik at andre også får muligheten til å lese det. Historien ble ganske lang, da jeg ville få med alt som skjedde disse dagene, men også fordi jeg fant det utrolig opphissende å skrive om det. Det var nesten som å gjenoppleve det hele, noe som absolutt har gjort dette til en skinnende, gnistrende, men også våt jul.

På lørdagen som dette i utgangspunktet handler om hadde mannen min, Arne blitt invitert til reunion med en gammel skoleklasse. De som hadde følge var også velkomne til å ta med seg sine kjære, så jeg hadde selvfølgelig gått til anskaffelse av en ny og fin kjole for denne anledningen. Arne har ingen spesiell kontakt med noen fra denne klassen egentlig, så lysten for å dra var litt lunken sa han, selv om han gledet seg til å vise fram meg.

Jeg sa jeg kunne slenge meg med, for jeg også liker å se misunnelsen i øynene på andre damer når de ser hvor flott og vakker mann jeg har. Han er seg ikke akkurat lik fra skolealder, da han var kvisete spinkel og sjenert. Nå er han som en levende gresk gudeskulptur med markerte trekk både i ansikt og på resten av kroppen. Ikke overdrevne store bamse muskler, men veldig tydelige. Flere ganger har jeg tatt meg selv i å bare sitte med hodet i hendene å beundre han gjennom vinduet, hvor fysikken hans skinner om kapp med solen mens han arbeider ute rundt huset om sommeren. Han får også god oppmerksomhet fra andre damer hvor vi enn måtte være, noe som selvfølgelig har bedret selvsikkerheten siden ungdoms skolen. Jeg liker det, og vi er veldig trygge og hengivende med hverandre.

Nok om det, for det skulle vise seg at denne helgen skulle bli alt annet enn hva jeg forventet. Tidlig i uken fikk mannen min en telefon fra en som heter Kristian. Selv har jeg aldri hverken møtt eller sett han. Men slik jeg forsto det, så var Kristian en av de Arne hadde best kontakt med etter ungdoms skolen. Men på grunn av studier og arbeid som resulterte i flytting tvers over landet, så opphørte kontakten gradvis på en naturlig måte. Arne fortalte om telefonsamtalen med stor iver. Det viste seg at Kristians foreldre hadde flyttet til en liten leilighet uten rom for overnattingsgjester, dermed lurte han på om det var mulig å ligge over hos oss. Han fortalte også han hadde mulighet til å ta et par dager fri inn imot helgen om Arne var interessert i å ta igjen litt tid før festen skulle finne sted.

Nå lå kortene i mine hender plutselig, for Arne svarer aldri på noe som angår meg også, uten å spørre meg først. Heldigvis. Men vi har da ikke noe bedre plass til gjester vi, Arne! Svarte jeg. For med stua under oppussing så var det i realiteten bare soverommet vårt som var fritt for materialer, verktøy og annet rot. Men vi finner jo på noe sier Arne, vi får alltids rydda plass til en madrass, ellers så er det jo plass til en på gulvet her sier han og peker ned ved fotenden av sengen vår. Jeg ler det vekk, og sier han får gjøre som han vil. Samtidig som jeg gjør det klart at jeg selv ikke tar del i akkurat den delen av planleggingen. Jeg vet jo ikke hva halvparten av materialene er, og får alltid kjeft hvis jeg flytter på noe. Så da blir vi enige om at det er greit, men at Kristian også selvfølgelig må få vite hvordan situasjonen er.

Dagene gikk og Torsdagen kom. Kristian hadde blitt hentet på flyplassen av sine foreldre og møtte ikke Arne før på ettermiddagen når han var ferdig på jobb. Etter å ha prata litt på puben, kom de hjem hvor jeg hadde gjort klart en enkel middag til de. Jeg ble overrasket over hvor kjekk jeg syntes denne mannen var, ganske lik kroppsbygning som Arne egentlig. En veltrent, høy og flott mann med et velstelt ansikt og mørke ganske eksotiske øyne. Det ante meg at han hadde utenlandske aner i slekten, da huden også var noe mørkere enn hva vi vanligvis har her i nord. Men det kan jo også hende han er glad i Solarium, ikke vet jeg, spurte aldri. Hyggelig var han også og skrøt åpenlyst foran Arne om hvor flott og sexy kone han hadde klart å skaffe seg. Jeg har ingen ting imot slike komplimenter, men er veldig dårlig på å ta de imot, så det ble mye fnising og rødmende blikk i gulvet er jeg redd.

Vi satt en god stund på det trange kjøkkenet, som var det eneste stedet vi kunne sitte, og snakket om livet. Etter hvert stilnet samtalene, slik de gjerne gjør når trettheten kommer snikende. Vi ble enige om å avslutte dagen og finne sengene. Etter litt diskusjon tidligere i uken kom Arne og jeg frem til at vi fikk bare legge en madrass til Kristian på gulvet inne på vårt soverom. Vi kunne jo ikke la han ligge i stua hvor isolasjonen enda sto åpen i veggene! Jeg la meg først og karene kom like etterpå. Vi sa god natt. Selv kjente jeg at jeg kom til å sovne på et blunk, så trøtt som jeg var. Men det gikk ikke lang tid før vi hører Kristian banner fra gulvet. «Faen hvor det trekker langs gulvet her! Jeg kommer til å bli forkjøla etter første natten om jeg ligger slik tror jeg, jeg tror kanskje jeg velger stua jeg altså, eller hva med badet?» Det er da Arne overraskende og uten å i det hele tatt å se på meg, foreslår at, «nei da får du heller ligge her oppe sammen med oss, det må da gå bra så stor seng som vi har? Stine tar jo ikke akkurat mye plass heller.» Han svarer litt leende og spør spøkefullt om Arne tør det. Arne svarer like spøkefullt tilbake at nei, han skal hvertfall ikke ha de svette hendene til Kristian slengende rundt livet midt på natten, så jeg måtte ligge i midten! Jeg ble litt perpleks med en gang men orket ikke protestere, ville bare sove. Så jeg sa at det gikk fint og la meg i armene til Arne mens Kristian la seg bak meg, helt på kanten av sengen på motsatt side. Slik sovnet jeg.

Jeg er usikker på hvor lang tid det gikk før jeg våknet, men natten var fortsatt helt mørk. Jeg lå enda inntil Arne, på siden med rumpa litt skyvet vekk i fra kroppen. Jeg likte best å ligge slik, for da ble jeg ikke for varm. Men nå var jeg varm allikevel, for Kristian hadde vridd seg slik at han nå lå å presset på meg fra den andre siden! Jeg ble helt stiv av hele situasjonen, lå helt stille og begynte fort å analysere hvordan og hvorfor han plutselig kunne ligge slik. Var det bevisst? Var det en vane? Nei, han var jo singel. Kanskje han drømmer, eller kanskje han ikke sover i det hele tatt!? Jeg ville ikke snu meg for å se på han, turte ikke det. Ble i stedet bare liggende stille for å se om han snudde seg vekk etter hvert. Jeg var litt usikker på om begge dynene var i mellom oss i og med jeg kunne kjenne varmen hans så godt som jeg gjorde. Mine tanker ble mer og mer preget av opphisselse, noe som skremte meg litt, samtidig som jeg syntes det var vanvittig spennende! Kristian rørte seg fortsatt ikke.

Jeg bestemte meg for å gjøre en så normal og så søvnig manøver som mulig for å vippe min egen dyne halvt opp slik at ryggen og rumpa ble bar. Krøllet nedre del mellom knærne. Gjorde det for å få ned temperaturen, men også fordi jeg ville finne ut hva som skjedde hvis jeg trakk meg litt vekk. Det fikk jeg fort svar på, for med det samme jeg var rolig kjente jeg igjen Kristian mot rompa mi. Og nå var verken min eller hans dyne i mellom oss. Jeg kunne godt føle pikken hans gjennom bokseren, der den lå rolig mellom rumpeballene mine. Den var ikke hard, men allikevel veldig godt merkbar. Jeg begynte å få bilder i hodet av hvordan den kunne se ut og hvor stor den kunne være. Kristian rørte litt på seg, ikke mye men nok til at jeg nå også kunne føle magen hans mot ryggen min. Vi lå nå helt inntil hverandre og jeg begynte virkelig å bli kåt. Hudkontakten skapte merkbare reaksjoner også for Kristian sin del, jeg kunne merke hvert puls slag gjennom bokseren hans, og at kulen hans voks større og større til den til slutt lå fullvokst og nærmest hamret mot rumpa mi. Jeg trakk meg ikke vekk, begynte i stedet å rugge litt forsiktig på rumpa, nesten som ren refleks. Slik lå jeg nok å masserte den store staven hans med rumpeballene i flere minutter, mens jeg skammelig ønsket så inderlig å ha den inni meg. Kristian begynte etter hvert å klemme litt i mot, noe som førte til økt bevegelse i sengen. Dette skremte meg og fikk hjernen til å koble inn igjen. Hva var det jeg holdt på med her? Jeg trakk meg vekk og la meg igjen helt inntil Arne, som fortsatt sov dypt. Kristian skjønte tegninga og rullet en halv runde andre veien. Den lille hipstertrusa mi var ubehagelig våt da jeg til slutt sovnet igjen.

Klokka 06.30 ringte vekkeklokka for min del, vi våknet alle tre. Jeg spratt først ut av sengen i og med jeg skulle på jobb. Har dere sovet greit eller, spurte Arne med det samme han våknet, jeg har i alle fall sovet som en stein, sa han. Kristian gjesper og sier han har hatt litt varierende søvn men føler seg fin og opplagt. Jeg ser ikke på han men føler at blikket hans er dypt festet på meg. Jeg har sovet greit jeg i alle fall svarer jeg mens jeg reiser meg opp og bare holder for brystene med den ene armen. Tar meg god tid når jeg svinser ut av rommet og liker at begge to ser taust på meg. Jeg går mot badet, lukker døra og står stille for å høre hva de sier. Jeg hører en lav mumling, men skjønner hva som blir sakt. Jeg sa det vel et par ganger i går også, men fy faen hvor fin Stine er, din heldig gris! Kommer det fra Kristian. Jeg går smilende inn i dusjen.

I dusjen lot jeg dusjhodet fort finne veien ned mens jeg tenkte på natten. Det varme vannet prikket på klitten min og spredte varmen som bølger gjennom hele kroppen. I fantasien kan man synde så mye mann bare vil, sies det. Det gjorde jeg for alvor også, der jeg sto med dusjhodet på klitten og to fingre i musa og forestilte meg at Kristian sto å tok meg bakfra med den voldsomme pikken som jeg så vell hadde følt mot rumpa mi den natten. Det bygget seg fort opp til noe stort, men rett før selve eksplosjonen så banket det hardt på døra. Er du ferdig snart eller?? Jeg må på do. Det var Arne. Jeg husker jeg holdt på å eksplodere i sinne istedet! Jeg måtte komme nå! Jeg fikk raskt snudd frustrasjonen til lyst igjen, mannen min er alltid klar for en runde på morgenkvisten, så jeg slapp han inn med kåte øyne. Men etter at de samme øynene hadde sveipet innom klokka, så snudde alt brått. Jeg hadde stått lengre i dusjen enn jeg trodde og hadde nå fått det veldig travelt! Arne gjorde sitt fornødende på do, mens jeg kastet på meg sminke. Kjempesexy….

Jeg stresset meg klar og kastet i meg to kjappe brødskiver til frokost. Karene lå fortsatt i sengen å prata mens de hadde skudd på tvn. Når jeg står å kler på meg for å gå, hører jeg Arne rope, ha det fint på jobb, kjære! Før han går i dusjen. Hadet bra svarer jeg fort, fortsatt stressa. Jeg bøyer meg ned for å dra på meg skoene. Akkurat i det jeg reiser meg igjen får jeg to kraftige hender rundt hofta som drar meg inntil seg, samtidig som jeg ble presset mot veggen foran meg. Han holder meg hardt og jeg kan kjenne ansiktet hans mens han står med hodet bøyd ned mot nakken min. Lavt men tydelig snakker han i øret mitt. Det der må være den deiligste rumpa jeg noen gang har sett. Han slipper taket så jeg klarer å snu meg. Jeg blir selvfølgelig paff over selve situasjonen, men også av hvor utrolig perfekt kroppen hans var der Kristian sto i bare boxeren. Jeg tror jeg nærmest sto der å gapte helt til jeg til slutt møtte blikket hans. Han ser meg rett i øynene og fortsetter, -og har kjent… mens han smiler. Jeg følte meg knallrød og kunne nærmest kjenne svettedråpene sprute ut fra huden. Jeg ser fort i gulvet igjen og ler, som jeg alltid gjør når jeg ikke vet hva jeg skal si. Hadet, sier jeg bare og snur meg brått mot døren og tripper fort mot bilen. Jeg kjenner igjen på den uforløste opphisselsen, som også er blandet med nervøsitet. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle takle situasjonen, eller, jeg visste hvordan jeg burde takle det, men der og da var det virkelig to forskjellige ting. Det var jo egentlig så enkelt som å be han om å slutte, eller fortelle det til Arne. Men ville jeg det da? Det var en type spenning jeg aldri før hadde kjent på, jeg ville derfor vente litt til for å se hva som skjedde videre. Men hva ville jeg skulle skje videre egentlig? Det var så masse tanker i hodet mitt, jeg tenkte ikke klart, noe som endte med at jeg satte bilen i 1.gir i stedet for revers og hoppet rett inn i søppeldunkene våre som vi parkerer foran. Jeg skyndte meg ut for å reise de igjen, og freste så av gårde til jobb, mens tankene fortsatte å spinne…

Jeg kom meg heldigvis til hektene igjen og hadde en relativt normal dag på jobb. Men på vei hjem kom naturligvis følelsene tilbake, og jeg kunne tydelig se bilder i hodet av Kristian i bare boxeren fra i morges. De markerte magemusklene og den brede brystkassa, og ikke minst de tydelige konturene av den lange pikken som lå bøyd ned mot låret hans. Jeg hadde aldri sett lignende. Jeg kjente jeg ble aldeles varm i underlivet der jeg satt i bilen, på vei hjem uten å vite hva jeg skulle vente.

Vel hjemme ble jeg gledelig overasket. Kristian hadde insistert på å hjelpe til med oppussingen, noe som hadde resultert i at karene nå nesten var helt ferdig med panelen i stua, bare taket gjensto. Jeg kom på andre tanker og begynte å se for meg hvordan stua kom til å se ut når den var ferdig. Jeg gikk også i gang med å lage middag til arbeidskarene. Mens jeg sto der å rørte kom Arne å la en hånd på rumpa min mens han dro inn middagslukten og skrøt av hvor godt det luktet. Dette kommer til å bli himmelsk sa han, og klemte litt ekstra. Jeg reagerte på hver eneste berøring og tok meg selv i å stønne lavt så fort jeg kjente hånda hans. Jeg snudde meg mot han og sa med lukkede øyne, vet du hva kjære, jeg bare må ha deg i kveld jeg. Før jeg kysset han med en leken tunge. Kristian kom i døren mens vi sto slik og reagerte leende. – så deilig det er å se slik lidenskap, skal ikke forstyrre jeg. Han snudde i døra og gikk tilbake til stua. Jeg ropte etter han, også med en leende tone, at middagen straks var på bordet. Jeg så med alvor på Arne før jeg fortsatte med maten, jeg kødder ikke, jeg er dritkåt i dag, sa jeg lavt. Han lo ertende, men det går jo ikke nå når vi har besøk skjønner du vel, også med lav stemme. kan du ikke jage han ut bare bittelitt da?? sa jeg mens jeg gjorde meg til med hengejeip. Han fortsatte å le og svarte bare at han gledet seg til å spise mens han gikk ut til Kristian igjen.

Middagen ble spist mens karene fortalte historier om både den ene og den andre fra skoletiden. Jeg tok oppvasken selv også, ville fremtre som en god kone for Arne. Jeg var nå ganske «avseksualisert» igjen. Dette endret seg imidlertid så fort Arne gikk på do. Kristian reiste seg fra kjøkkenstolen så fort han hørte at døra gikk i lås på badet. Han kom opp ved siden av meg og tok rundt meg med en hånd på hofta mi. Du er sikker på at du ikke vil ha litt hjelp da, Stine? Ikke med dette, svarte jeg uten å tenke. Men la til at jeg var veldig takknemlig for det han hadde gjort så langt. Jeg innså med det samme at det jeg sa kunne tolkes feil, men rakk ikke å korrigere det før Kristian tok tak i luggen min og dro den bak øret, før han bøyde seg ned å visket i øret mitt. -Håper jeg får sove ved siden av deg i natt også… jeg måtte ta et dypt magadrag og pustet langsomt ut med stramme lepper. Det var det eneste svaret han fikk.

Kristian satte seg igjen når Arne kom tilbake. Jeg er fortsatt ikke ferdig med oppvasken. Hun lager deilig mat OG vasker opp, det er 2 av 3 det Arne, sier Kristian. Haha, 3 av 3 svarer Arne kontant med stolthet i stemmen. Jeg regner med at den tredje delen er sengeferdighetene. Jeg snur meg derfor litt oppgitt å ber de kutte ut, selv om jeg egentlig liker det. Tror også at de kunne merke det på måten jeg sa det på. Håhå, full pott altså! Sier Kristian også ler de begge to. Vi begynner å prate på noe annet, og litt senere reiser jeg ut for å trene med ei venninne.

Jeg var ikke hjemme før klokka hadde bikket 23. Karene satt å pratet om en fotballkamp når jeg kom inn. Jeg gikk rett på badet for å ta en dusj og gjøre meg klar for kvelden. Det varme vannet fikk meg igjen inn på skitne tanker, og jeg ble med ett veldig oppmerksom på at musa mi ikke var særlig glatt lenger. Det gjorde jeg selvfølgelig noe med og brukte god tid på å kvalitetssikre jobben. Brukte godt med såpe i etterkant også. Det er så deilig å dra innsåpete hender over musa når den helt glatt! Det var ikke mange sirkler som skulle til før jeg litt overraskende fikk en liten orgasme av det hele. Egentlig en irriterende liten orgasme, med tanke på at jeg hadde gått å vært kåt halve dagen. Jeg kastet på meg et håndkle for å gå ut til karene for å fortelle at jeg la meg. Tok først et vanlig håndkle, men skiftet til et mindre ett mens jeg så på meg selv i speilet. Jeg liker som sakt å vise meg fram. Håndkle var akkurat stort nok til å dekke rumpa, og akkurat lite nok til å gi meg fin kløft. Slik spradet jeg ut på kjøkkenet der karene satt. Jeg legger meg jeg karer, sa jeg. Fint om dere er litt stille når dere går i seng selve. Arne så på meg, tydelig overasket over hva jeg hadde på meg, før han svarte. Ja det er greit det kjære. Skal vi ligge slik som i går forresten? Jada, svarer jeg, litt redd for å høres entusiastisk ut, -det gikk jo fint det så… Jeg kaster et blikk på Kristian og møter øynene hans med en gang. Han smiler. God natt da, sier jeg med et smil og går mot soverommet. Jeg ser Arne reiser seg og kommer etter meg. Han tar tak i meg ved døra inn til soverommet, legger armene rundt meg bakfra og bøyer seg ned til øret mitt og spør om jeg fortsatt er like kåt. Hvorfor kjenner du ikke etter? spør jeg ertende. Han er rask med å gli hånda under håndkleet og drar en finger mellom de glatte og nybarberte leppene mine. Jeg kjenner fingeren drar med seg væske ut av sprekken, jeg var tydeligvis fortsatt rimelig våt der nede. Fy faen så deilig du er kjære! Sier han, tydelig opphisset. Han fortsetter, det er lite jeg heller vil nå enn å kaste deg på rygg i senga, du vet det? Jeg smiler fra øre til øre, og forteller han at jeg akkurat har fiksa meg selv i dusjen, så jeg er fornøyd jeg nå, sa jeg. Selv om jeg nærmest kunne høre musa mi protestere mens den skrek etter pikk, så vred jeg meg nå vekk fra de to bløte fingrene som nå sirkulerte sakte over klitten min. Jeg elsker deg! Sa han og ga meg et vått kyss. Så sa vi god natt igjen og han gikk tilbake til Kristian. Jeg digger å føle at han virkelig vil ha meg, det gjorde jeg virkelig da. Samtidig så visste jeg at han ikke ville ha gått lengre, med Kristian sittende i et rom bare noen få meter unna.

Før jeg la meg tok jeg på en string truse, den minste jeg hadde faktisk. Det er egentlig string jeg sover i til vanlig også, men det føltes mer riktig med litt mer tildekning den første natten. Jeg var spent på om jeg ville få flere berøringer denne natten også, og ville i såfall ha minst mulig stoff i mellom. Følte meg litt syndig ved å tenke slik, jeg skal jo ikke ha slike tanker om andre menn, det er jo ikke normalt. Men unnskyldte meg med at det er da neimen ikke normalt for mannen min å invitere andre til å sove ved siden av meg heller. Og dessuten så lå jeg jo bare der jeg. Nei, jeg gjorde ikke noe galt, kom jeg fram til. La meg til ro for å sove, det var ikke lett og jeg lå lenge å hørte på stemmene fra kjøkkenet og trodde for hvert øyeblikk det ble litt stille, at de var på vei til sengs, men så satte de i gang igjen. Til slutt hadde jeg tydelig vis sovnet. For jeg husker ikke noe mer før jeg våknet igjen litt utpå natten…

Jeg våkna av et skump mot baken, og selv om dyna var i mellom kjente jeg igjen varmen av Kristian. Jeg var usikker på hvor lenge jeg hadde sovet, hva klokka var, hvor lenge karene hadde vært i seng, sov i det hele tatt Arne? Sov Kristian? Han lå foreløpig bare helt stille med kun skrittet mot rumpa mi, ingen bevegelser. Jeg lå på siden, med åpne øyne og studerte Arne grundig for å vurdere om han sov eller ikke. Jeg rakk ikke å studere så lenge før Kristian beveget på seg, og det ble mye rasling i sengetøyet og ganske store bevegelser i sengen. Selv lå jeg fortsatt helt stille med øynene festet på Arne og lurte på hva som kom til å skje nå, for etter alle bevegelsene å dømme måtte Kristian være bevisst. Han kom igjen inntil rumpa mi, jeg kjente pulsen stige. Denne gangen la han seg med solid trykk i mot meg, men gjorde ikke noe mer.

Det var igjen helt stille i rommet. Arne gjorde fortsatt ingen tegn til å være våken. Jeg kunne ikke se han så godt i mørket, men han pustet i hvert fall som han gjør når han sover. Jeg bet meg selv litt i leppa, og ga hofta en liten bevegelse mot trykket til Kristian. Nå hørte jeg igjen bevegelse i dyna, og kjente snart at det var dyna mi som lagde lyden. Den ble sakte løftet opp bak meg, og i en rolig bevegelse rullet det sakte en varm kropp helt inntil meg. Jeg kjente nå hele kroppen hans mot min, i en perfekt skje. Kristian hadde fått av bokseren og var helt naken, mens pikken hans lå pekende fra midt mellom rumpa og halvveis nedover lårene mine, herregud så stor den var. Jeg kommer aldri til å glemme den fantastiske følelsen av å kjenne den sakte bli hardere og hardere mens vi bare lå der helt stille. Jeg lå antagelig å gapte, mens det ble vanskeligere og vanskeligere å late som om jeg sov da pusten begynte å bli tung. Han begynte etter en liten stund å føre en hånd opp og ned langs siden på kroppen min. Fra hofta, opp til livet ned til magen og videre opp under armene mine til han traff det ene brystet mitt. Han tok et godt klemmende tak før hånda gikk nedover igjen, sakte nedover magen mens han klemte meg hardt mot seg. Han rørte ikke musa, men snek seg rundt og ned til innsiden av låret mitt hvor han tok tak å løftet rolig men bestemt opp. Pikken som begynte å få et kraftig spenn mot baksiden av lårene mine, spratt nå mellom bena og ble liggende å trykke mot sprekken min i stedet. Det føltes ut som at den gikk godt forbi lårene slik at jeg kunne ha tatt på hodet fra min side om jeg ville det, noe jeg hadde veldig lyst til, men lå fortsatt så stille som jeg kunne. Han fortsatte å stryke meg hardt og langsomt opp og ned fra lår opp til bryst, hvor han hver gang tok et god tak. Etter hvert beveget han også hofta, og jeg løftet automatisk det ene benet litt opp for at pikken hans kunne gli lettere mellom lårene mine og skape litt friksjon mot trusa.

Det lille stoffet som stringen min besto av var nå gjennomvått og jeg kunne føle at trykket fra pikken hans fra hvert eneste rolige støt, gjorde at stringen forsvant lenger og lenger opp og inn i leppene. Til slutt var den dypt begravet og jeg er sikker på at Kristian kunne kjenne de våte leppene på hver side av pikken da den gled lettere og lettere. Alle rasjonelle tanker hadde forsvunnet for lengst. Antageligvis allerede dagen før når jeg tenker meg om. Jeg var helt fortapt på dette tidspunktet og tenkte ikke på noe annet en hvor inderlig gjerne jeg ville bli pult der og da! Jeg løftet forsiktig armene opp over hodet, for å få de unna veien. Fast og bestemt gikk hendene hans rund om på kroppen min, mens den tunge pusten hans gikk rett i øret mitt. Hendene gikk raskere nå og laget mer støy sengetøyet. Sengen beveget seg antageligvis også betraktelig, men jeg ga faen. Dette måtte bare skje. Etter å ha blitt godt kjent med brystene og resten av overkroppen min så var det akkurat som at jeg skjønte at nå var ventetiden over! Hånda hans stoppet øverst på magen og trykket enda litt hardere mot seg selv mens den nesten irriterende sakte beveget seg nedover. Jeg nøt hver centimeter og løftet enda litt på benet for å ønske han velkommen. Til slutt nådde han trusekanten, og uten å stoppe fortsatte han i samme rolige tempo, under trekanten, skjøv stringen ut av kjønsleppene og fortsatte med to fingre like rolig så langt inn i meg han bare kom. Jeg trodde jeg skulle eksplodere på dette tidspunktet! Med det samme han var helt inne trakk han de like rolig tilbake, og på veien ut fisket han like sakte tak i stringen og dro den rolig men hardt til side. Hånda gikk tilbake og sirkulerte et par runder i hele sprekken, før jeg kjente at han skjøv hofta tilbake og satte hodet på pikken mellom leppene mine. Han gled hodet frem og tilbake noen ganger, og brukte hånda til å smøre det med saftene mine. Så endelig kjente jeg han gli lengre ned før den ble liggende å klemme lett i åpningen min. Sakte kjente jeg musa åpne seg for å ta imot den store fremmede pikken som millimeter for millimeter skled inn i meg. Selv om dette må være det største som har vært der inne noen gang, fantes det ikke ubehag. Det må ha vært hans rolige tempo kombinert med at jeg var våtere og kåtere enn noen gang, som gjorde at jeg kunne sluke hele stasen, i hvert fall kunne jeg det på den måten vi lå på.

Etter han hadde ført den helt inn, flyttet han den ene armen under hodet mitt og holdt meg over pannen. Den andre holdt et hardt trykk på magen min. Jeg har aldri følt meg så hengiven før, så tatt… han gjorde bare små bevegelser, men hver lille rørelse traff på den best tenkelige måten, dette resulterte i at vi antageligvis ikke lå slik i mer enn et par minutter før det hele toppet seg. Jeg husker orgasmen som voldsom, fryktelig bløt, men også litt vond på grunn av at jeg måtte konsentrere meg så om å være stille. Jeg er til vanlig ingen stille elsker, så jeg slet veldig med å ikke skrike høyt for å gi utrykk for hvor fantastisk deilig dette var! I stedet ble det mange innestengte små ynk, samt en hyperventilering av antageligvis en helt annen verden. Har hørt i ettertid, at jeg ikke var så stille som jeg trodde pga den voldsomme pesingen. Han fortsatte de små bevegelsene gjennom hele orgasmen, helt til jeg fikk summet meg å tok hånda bak meg for å signalisere at han måtte stoppe. Jeg blir utrolig sensitiv etter en orgasme og må som regel ha en liten pause før jeg fortsetter. Han trakk seg rolig ut, og visket i øret mitt, -jeg visste det kom til å bli deilig…

Jeg lar hånda mi skli ned bak ryggen min og tar tak i pikken som fortsatt er hard og glatt. Jeg måtte bare kjenne litt på den med hånda også. Jeg runker den litt sakte, mens Kristian begynner å støte i mot så pikken glir gjennom hånda mi og videre opp langs ryggen. Jeg husker jeg tenkte at det var helt utrolig at denne fikk plass inne i lille meg. Lysten var langt fra vekk etter den første orgasmen, og jeg visste så fort jeg la hånda på den at jeg måtte ha den inni meg igjen. Etter å ha runket han slik noen drag, dro jeg hardt ned mot roten for å styre den mot musa igjen. Den skled inn lett som bare det og igjen begynte det å bli vanskelig å ligge stille, og ikke minst å være stille. Han støtet meg litt raskere nå og alle madrassene beveget seg.

Fy faen så deilig det er å høre på dere, hører jeg plutselig fra Arne. Jeg ble helt stiv av skrekk og tenkte umiddelbart på hva jeg faktisk hadde gjort. Jeg prøvde desperat men forgjeves å finne ord, for nytelsen slapp ikke taket i kroppen min. Kristian stoppet nemlig ikke opp når Arne ga lyd fra seg, han bare giret ned og holdt meg hardt fast og fortsatte å ta meg i lange langsomme tak hvor den nesten forsvant ut før han sakte førte den inn igjen, helt inn. Arne bare hysjet meg og la en hånd på ansiktet mitt, jeg har hørt alt, alt skjer med min tillatelse, skyndte han seg å si etter den første setningen. Nå har jeg ligget steinhard helt siden jeg la meg, så nå må jeg ha deg snart jeg også, men du vil kanskje ikke at Kristian skal gi seg riktig enda? Jeg klarte fortsatt ikke å svare, men da Kristian avsluttet de siste par penetreringene med å regelrett dunke den inn i meg så hele meg ristet, så klarte jeg ikke å være stille lengre. Det var vel ikke akkurat noe direkte svar på spørsmålet, men jeg skrek ut som jeg så lenge hadde lengtet etter å gjøre. Det var som om jeg ble sluppet fri etter å vært innesperret i lang tid! Uten noe mere snakk, trakk Kristian seg ut og rullet meg over på ryggen på hans side av sengen. Han la seg over meg mens han støttet seg på den ene armen, den andre hånda dro han fra halsen og over brystene mine, opp igjen og gjennom håret mitt, virkelig studerte meg i det lille lysskinnet fra vinduet. Selv hadde jeg fortsatt hodet vendt mot Arne når jeg kjente den tunge og våte pikken skli nedover magen min før den la seg perfekt på plass i åpningen min. Arne sier han aldri kommer til å glemme ansiktsuttrykket mitt når jeg igjen hadde den helt inni meg, jeg gapet og skrek av nytelse under den store kroppen til Kristian som buktet seg taktfast over meg. Det er akkurat slik jeg elsker å bli tatt, det er akkurat slik Arne pleier å ta meg rett før det går for han. Men følelsen kan jeg virkelig ikke beskrive med gode nok ord. Det må være blandingen av at vi var der alle tre, og at redskapen jeg hadde inne i meg var både ny, fremmed og langt større enn hva jeg er vant med, som gjorde det så spesielt og opphissende. Det hele føltes ut som en eneste stor orgasme helt fra første penetrering og jeg skal ifølge karene ha hatt et lydnivå fra en annen verden. Vi lå slik å knulla i økende tempo, og etter en liten stund ser jeg Arne gjøre et nikk mot Kristian, mens jeg kjenner støtene blir hardere og hardere. Nei nei nei skriker jeg når jeg skjønner det er i ferd med å gå for han. Jeg husker en plutselig bekymring for at han skulle komme inni meg, men når jeg umiddelbart kjente den varme spruten hans pulsere langt der inne, så fremkalte det en eksplosjon også for min egen del, det var helt vanvittig! Jeg skrek og skrek og bølget underlivet hardt imot han under hele den intense orgasmen.

Kristian trakk seg ut så fort jeg begynte å roe meg ned, og rullet ut av sengen. Det gikk ikke engang tre sekunder før Arne var over meg i samme posisjon og møtte meg i et herlig vått kyss, mens han trengte seg inn i den totalt plaskvåte og utvidede musa mi. Han presset seg hardt på meg, og med små bevegelser lå vi der med låste lepper totalt omfavnet. Det hele gikk fra det råe, fremmede og forbudte, til det ømme, nære og kjærlige. Og nettopp den ømme følelsen etter forrige klimaks gikk lynraskt over til et nytt og herlig høydepunkt når det gikk for meg igjen, denne gangen med Arne inni meg. Ikke like intens og lang, men helt fantastisk likevel. Herregud så høyt jeg elsker deg, fikk jeg til slutt sakt når jeg fikk samlet meg. Jeg elsker deg også Stine, og det her var helt magisk, svarte han før han kysset meg kjærlig igjen. Han rullet til side og ba Kristian hente dasspapir til meg der jeg lå på ryggen mens sæden kontinuerlig piplet ut av meg. Han kom tilbake med en hel rull, men stoppet i døra etter å ha skrudd på lyset. Han ble stille et lite øyeblikk før han fortsatte, – jeg tror dere trenger en ny overmadrass! Vi lo alle sammen i kor og det hele ble egentlig en veldig naturlig og morsom avslutning på noe som veldig sannsynlig kunne vært utrolig kleint etter å ha gjennomført noe slik. Men litt kjedelig syns jeg det var, at Kristian allerede hadde fått på seg bokseren…

Det hadde begynt å bli lyst etter vi hadde snakka litt om det som hadde skjedd, men vi ble enige om å rive den våte overmadrassen av senga og prøve å sove litt til før vi begynte dagen. Vi sovna slitne alle tre og våkna ikke før klokka var 10.30. Dette var dagen den store reunion festen fant sted, og det viste seg at det seksuelle eventyret skulle fortsette for min del.

Etter vi hadde spist litt lett mat som ble servert på festen og var godt i gang med vinen, begynte folk å vandre fra bord til bord. Musikken ble skrudd opp, noen danset, andre satt fortsatt å mimret og fortalte historier fra skoletiden. Arne hadde forsvunnet til et annet bord og satt å lo sammen med 3 damer. Selv hadde jeg funnet en god tone med et par av de andre damene og koste meg og drakk sammen med de, helt til den ene av dem spratt opp og nærmest befalte at nå skulle vi danse! Vi var ikke så vanskelige å overtale. Vi lo og danset som de første på gulvet, og merket fort at vi fikk oppmerksomhet. De to andre, veldig flotte og veldreide damer forresten. Likte nok dette like mye som meg, så at vi bøy frem det vi hadde å vrikke på kan ingen av oss benekte. Folk plystret og klappet og bevegelsene ble mer sexy desto mer de plystret. Når låten var over, fikk vi stor applaus og jeg elsket det! De som applauderte minst var damene som Arne satt sammen med, som hadde mistet oppmerksomheten hans, det likte jeg enda mer. Neste låt var også energisk og nå kom en etter en ut for å danse sammen med oss og det hele tok seg opp til en fest slik en fest skal være, også for de som er midt oppe i sine tretti.

Jeg danset mye med Arne, mye med de andre damene, litt med et par av de andre karene der og også Kristian, som tydelig prøvde å holde litt avstand den første delen av kvelden. Men så sto vi plutselig tett sammen mens de andre hoppet, danset og vinglet rundt oss. Du er jaggu god til å danse å du, men det kunne jeg vel egentlig tenke meg til, sa han med glimt i øyet. Jeg var brisen, og absolutt mottakelig for litt flørting, så jeg kastet inn litt parafin for å få fart den den gryende ilden mellom oss. Å? Hvordan kunne du tenke deg til det da? spurte jeg over skuldra, mens jeg snudde meg og gned rumpa mi mot han et par ganger i takt med musikken. Kanskje Arne har fortalt deg om hvor god jeg er til å ri? Med dette gikk jeg med et smil å satte meg igjen, denne gangen ved bordet hvor Arne satt. Kristian ble stående igjen å riste på hodet mens han smilte bredt. Slik fortsatte kvelden, med flørt og berøringer på dansegulvet og under bordet. Jeg husker ikke så godt akkurat hva som ble sakt, men jeg vet jeg fortalte Kristian om at jeg hadde fantasert om han i dusjen mens jeg fingret meg, dagen før.

Når folk begynte å trekke hjem igjen, kom det en drosje også til oss tre. Vi hadde ikke kjørt mange minuttene før Kristian sovnet mot sideruten, tydelig preget av en god fest. Jeg husker jeg følte meg litt skuffet over dette, siden jeg hadde fått visse forhåpninger om hva som kunne skje når vi kom hjem. Håpet visnet, og lysten også egentlig, slik den gjerne gjør når klokka nærmer seg 03.00. så når vi kom inn, dumpet vi rett i seng, sa god natt og at det hadde vært en veldig bra fest.

Jeg våknet som vanlig ganske tidlig, men følte meg ikke så verst når jeg gikk på badet for å gå på do. Tilbake i sengen krabbet jeg opp i midten igjen, og måtte igjen le litt av denne situasjonen vi var i. 3 stykker i samme seng, tredje natten på rad, herregud tenkte jeg. Men det føltes jo ikke galt heller, tatt i betraktning alt som hadde skjedd til og med. Jeg løftet på dyna til Arne og krabbet inntil han. Han våkna og grynta litt og la armene rundt meg. God morgen hvisket jeg og kysset han lett. Han svarte bare med et grynt igjen. Formen er ikke helt på topp eller? Vet ikke jeg, svarer han uten å åpne øynene. Jeg tok så hånda hans og dro den ned mellom bena mine, og spurte om han visste bedre nå. Han fortsatte å stryke meg over trusa mens han våknet til. Jasså, du er i hvert fall i form skjønner jeg, fortsatt kåt etter festen du eller? Kanskje…visker jeg. Jeg hadde egentlig håpa litt på en skikkelig trekant når vi kom hjem jeg da, svarer jeg, litt spent på hvordan han vil reagere. Han smiler og øynene våkner til. Det hadde jeg også egentlig, men jeg var så trøtt og, ja… Han strøk fortsatt opp og ned på trusa mi. Det ser ikke ut til at det er så mye futt i han der på morrakvisten heller, sa han å nikket mot Kristian som fortsatt sov som en stein. Gjorde du noe med han på festen eller? Spurte han nysgjerrig, med et smil, mens han lurte to fingre under trusa mi og duppet de i åpningen min som begynte å bli bløt. Nei jeg gjorde ikke så mye jeg, svarte jeg. Men… jeg pauset litt, fortsatt en smule usikker på om jeg ville fortelle det. Men han var ikke akkurat så uskyldig selv da, fortsatte jeg til slutt mens jeg pustet tungt med to av fingrene hans inni meg. Vi la oss i sidestilling helt på Arnes side for å ikke vekke Kristian, slik lå vi rolig å knulla mens jeg fortalte om da Kristian hadde stått bak meg i køen inn på do og befølt rumpa og hoftene mine mens han spurte om jeg ville ha selskap der inne. Og at jeg hadde svart ja, men at det kom flere til køen som ødela. Jeg fortalte også at hånda hans hadde gått fra kneet opp, mens vi satt ved siden av hverandre ved et bord med flere andre. Helt til to fingre forsvant under kjolen og forbi trusekanten, og at jeg nesten hadde fått orgasme før han tok de to fingrene ut av meg. Etter jeg fortalte dette, gikk det for Arne. Han kysset meg, åh jeg elsker å se og høre at andre begjærer deg, og samtidig vite at du er min, jeg føler meg skikkelig stolt egentlig, sa han. Unnskyldte seg også litt for at han ikke holdt lenge nok for meg. Det er jeg som er heldig her, svarer jeg fort og kysser han igjen før jeg går tilbake til badet for å tørke vekk ladningen han har sendt i meg.

Jeg bestemmer meg likegodt for å stå opp, føler meg sulten. Etter å ha kledd på meg litt spør jeg i soveromsdøren om jeg skal lage litt mat til Arne også. Han svarer at han tror han må sove litt til. Så da går jeg inn på kjøkkenet og setter på tvn en stund mens jeg tar et par knekkebrød. Jeg går meg en tur ute etter jeg har spist, for å få litt luft. Mens jeg gikk begynte jeg å tenke på hva som kunne ha skjedd dersom ingen hadde kommet inn i gangen der vi sto i kø ved toalettet. Hva hadde Arne sakt om Kristian hadde knulla meg uten at han selv var med? Jeg hadde på følelsen at det hadde gått bra, men samtidig føltes det ikke riktig. Men det hadde vel ikke vært noe mer galt det, enn da han tok meg stille i senga mens jeg trodde Arne sov? Jeg sa til slutt til meg selv at jeg måtte slutte grublingen og at eventyret var over. Det hadde tross alt vært noen utrolig spennende dager, som jeg ikke ville vært foruten.

Klokka var vel rundt 11 da jeg kom inn igjen. Arne hadde akkurat stått opp, han sto å kikket i kjøleskapet når jeg kom inn på kjøkkenet. Her er det jaggu lite som frister, bryter han ut. Ja det har minka fort siden Torsdag svarer jeg han. Sånn er det når man har besøk. Har så lyst på egg og bacon jeg nå, tror faktisk jeg stikker til Jokern jeg altså. Han drar på seg jakka og går mot døra. Jeg roper etter han og spør om det ikke er best om han tar sykkelen. Ahh, jo det er vel det, svarer han litt dvelende mens han henger nøklene tilbake i skapet.

Jeg gikk på badet for å dusje etter Arne forsvant ut døra. Av vane så glemte jeg å låse døra på badet. Jeg skrudde på dusjen først for at den skulle bli varm til jeg hadde fått av meg klærne. Jeg elsker å dusje lenge i helgene, så jeg ble bare stående å se inn i veggen en stund mens vannet rant nedover meg. Det var først når jeg begynte å såpe meg inn at jeg hørte det tok i dørhåndtaket. Jeg skvatt først til og snudde meg automatisk med ryggen vekk fra baderomsdøren. Var Kristian oppe? Hørte han ikke at dusjen rant? Eller var det nettopp det han gjorde? Etter å ha stått litt rolig fortsatte jeg å vaske meg. Da kjenner jeg den velkjente kalde trekken bak meg som kommer når baderomsdøren går opp. Det var da det gikk en faen i meg. Fortsatt sto jeg mot veggen, og jeg fortsatte å såpe meg inn. Men nå førte jeg såpen sakte og med så sensuelle bevegelser som mulig. Ga ryggen min en knekk for å skyte ut rumpa, for så å gni den godt inn med såpe, rundt og rundt, sakte ned mellom skinkene og opp igjen. Fortsatte så på framsiden med den ene hånda mens den andre forble på den ene skinka. Lot hånda gå så langt ned mellom bena at det ville synes bakenfra at jeg strøk over musa. Etter å ha stått slik en stund snudde jeg meg sakte mens jeg såpet inn brystene. Jeg tok ikke feil, Kristian sto der midt på gulvet å så på meg, bokseren lå på gulvet. Jeg prøvde så godt jeg kunne å ikke virke sjokkert, fortsatte i stedet med å stryke meg selv sakte rundt på kroppen mens jeg møtte blikket hans med kåte øyne. Han sto å runket den store pikken sin sakte og likte tydelig showet jeg hadde startet. Den var virkelig svær, selv om jeg hadde både tatt på den og hatt den inni meg, så var dette første gangen jeg tydelig kunne se den. Jeg snudde meg sakte mot veggen igjen og lot vannet renne over rumpa mens jeg stakk en finger i musa fra baksiden.

Det gikk ikke lenge før jeg kjente hendene hans rundt livet og en munn som kysset og sugde meg på halsen. Det var dette jeg innerst inne hadde lengtet så etter siden den første natten, nå var vi alene og skammen var helt fraværende. Jeg løftet armene og tok tak rundt hodet hans, mens hender begynte å skli rundt på magen min, puppene mine, lårene, musa. Pikken hans lå stiv oppetter ryggen min, mens han etter hvert masserte klitten min før han fingra meg med først to, så tre fingre, før han igjen strøk hendene oppover kroppen min. Vi brukte mye såpe og etter å ha tømt neven full, så strakk jeg hendene bak ryggen og tok et godt tak i pikken hans for å gi den en grundig vask. Tanken var at jeg ville prøve å ta den i munnen, men da jeg prøvde å snu meg tok han bestemt tak i meg å rettet meg på plass igjen og bøyde ned ryggen min. Det føltes som bare et lite sekund før jeg kjente det store pikkhodet smyge seg inn i meg bakfra. Jeg skrek til, men det var ikke vondt. Tvert imot! Han tok noen rolige tak først, men så kjørte han på så det klasket å smalt i rumpa mi. Det var akkurat slik jeg hadde sett det for meg når jeg sto i dusjen, to dager tidligere. Han jagende bak meg mens jeg skrikende med hendene i veggen og rundt hodet hans. Det var like før det gikk for meg, og antageligvis for han også, da han trakk seg ut og pustet tungt. Da snudde jeg meg fort rundt og sank rett ned på kne forran beistet av en pikk. Jeg husker at jeg ikke helt kunne skjønne hvordan den der kunne få så lett plass i lille meg. Jeg satt å runket den sakte mens jeg studerte den og slikket rett under strengen, slik jeg pleier å gjøre med Arne. Jeg klarte å gape over den, men det ble en kortvarig øvelse som ikke var særlig behagelig, antagelig ikke for han heller. Han dro meg opp igjen mens han tok godt tak rundt rumpa mi og klemte meg hardt inntil seg mens han gikk inn for å kysse meg. Jeg flippet hodet bakover så han fikk nakken i stedet. Da heiset han meg opp, lett som ingenting, og jeg slo bena rundt livet hans. Deretter ble jeg senket sakte ned på pikken. Det var utrolig hvor treffsikker han var, uansett hvordan jeg sto eller lå så traff han åpningen med det samme! Slik sto han å løftet meg opp og ned mens jeg i rekordfart nærmet meg mållinjen. Jeg knep så godt rundt livet hans og tok over litt av kontrollen selv da jeg merket at nå måtte det skje. Jeg buktet meg hardt ned på han helt til jeg kom med et hyl i en sinnsyk orgasme.

Vi var andpustne begge to. Det hele hadde foregått uten et eneste ord til nå og nå sto vi bare å så på hverandre mens vi lo begge to. Nå kan jeg skjønne at du er god til å ri, sier han fortsatt leende. Jeg tar tak i pikken hans igjen mens jeg ser han rett i de mørke øynene og svarer – kan du ikke tørke deg litt og bli med i senga, så skal jeg vise deg? Vi tørker oss fort før vi nærmest løper gjennom gangen til soverommet.

I senga rir jeg han etter alle kunstens regler, mens han til å begynne med ligger rolig å nyter. Etter hvert tar han tak i rumpa mi. Jeg klarer ikke å holde hendene unna den her, du er faen meg den deiligste jeg noen gang har hatt, peser han frem. Jeg kjenner fingrene hans gå lenger og lenger bak og stønner oppmuntrende når fingrene nærmer seg toern. Arne får ta meg i rumpa rett som det er, noe som jeg liker godt. Med Kristian fristet det aldri siden han var så tykk, men han måtte gjerne få legge en finger i åpningen. Det gjorde han også, etter å ha dratt litt væske fra musa opp i sprekken. Det var akkurat når jeg igjen kjente den deilige Killingen vi får når man merker orgasmen bygger seg opp, at jeg skvatt til av det smalt i ytterdøra. Arne var hjemme igjen. Nå ville jeg han skulle høre hva vi holdt på med når han kom inn, men det hadde han visst gjort før han åpnet døra har han sakt i etterkant. Jeg skrudde i alle fall opp volumet og sang ut hvor deilig jeg hadde det. Jeg satt framoverlent over han med munnen hans på den ene puppen min og den feite pikken gikk med rask takt inn og ut av meg når Arne kom inn på soverommet. Han hadde allerede kledd av seg. For et syn! Sa han med stort engasjement. Kristian stoppet når Arne begynte å snakke. Sorry at jeg ikke venta, sier han, men jeg fikk se henne i dusjen og da var det gjort. Arne smiler og ler og sier bare at han vet akkurat hvordan det er. Selv ble jeg glad når jeg fikk bekreftet at jeg hadde tillatelse for hva jeg holdt på med. Kom hit a, sa jeg å strakk ut hånda mot pikken hans, vi er langt fra ferdige.

Arne stilte seg ved siden av oss, slik at jeg kunne suge han. Jeg prøvde å ri Kristian samtidig med at jeg hadde Arne i munnen, men det viste seg at det var bedre å la Kristian gjøre jobben. Det er absolutt ikke så lett som det ser ut som på film for å si det sånn! Jeg fant det rett og slett vanskelig å gi noe særlig oppmerksomhet med munnen, mens pikken til Kristian gikk inn og ut av meg. Jeg følte jeg trengte munnen til å puste med, og at det var vanskelig å lukke leppene rundt Arne uten å få for lite luft. Arne merket nok at det ikke var helt optimalt, for etter en kort stund la han seg på rygg øverst på andre siden av sengen. Kristian flippet meg rundt på kne, slik at han kunne ta meg bakfra mens jeg sugde Arne på alle fire. Dette fungerte mye bedre og jeg fant det utrolig opphissende. Dessuten traff Kristian noe sabla godt når han sto slik. Det fungerte tydelig godt for han også, for jeg merket godt at stønningen bak meg økte. Plutselig rev han overkroppen min opp mens han tok tak rundt brystene med en arm og rundt livet med den andre, deretter tok han meg med harde tak helt til jeg kjente spruten hans pumpe inn i meg, akkurat som forrige gang så kom jeg samtidig. Når jeg åpna øynene igjen så hadde det også gått for Arne, som tydeligvis nøt det han så foran seg. Etter dette måtte vi alle trekke inn årene. Jeg var sår og karene var tomme.

Nå er fantasien om trekant oppfylt. Arne har fått se meg bli tatt av en sværing og jeg har fått nok en bekreftelse på hvor heldig jeg er som har Arne i mitt liv. Det å ha trekant slik som i alle fall vi hadde sett det for oss, var ikke helt som forventet. Det ville kanskje vært lettere nå med litt erfaring. Dessuten var det kanskje heller ikke så optimalt at både jeg og Kristian var så godt i gang og nære «kanten» som vi var. Men disse dagene sett under ett har vært mye mer spennende enn hva både jeg og Arne hadde fantasert om. Alt var planlagt av Arne, men ikke før Kristian hadde kommet til oss. Når jeg tenker tilbake helt til slutt, så var nok mistanken der allerede når spørsmålet om å ligge i samme seng ble stilt, men usikkerheten var utrolig pirrende og spennende. Både for min del og for Arne sin del, som jo egentlig ikke i det hele tatt kunne forutse hvordan jeg ville reagere. Eller, Jo… Han var nok ganske sikker 😉