Sommerkos på skjæret

Denne novellen er vist 20836 ganger.

Bølgene slo mot båten og det blåste friskt gjennom håret hennes. Det hadde endelig blitt sommer og ferie etter utallige mange timer bak skolepulten. Våren hadde bydd på mange flere overraskelser enn det hun hadde turt å håpe på. Blant disse overraskelsene var han og kjemien mellom dem hadde vært upåklagelig. Hun hadde alltid visst hvem han var, og omvendt, men de hadde aldri snakka ordentlig sammen før festen i vinter. Og nå satt de begge her i båten hans.

Han hadde bydd på en hyttetur da ferien hadde begynt og hun hadde ikke nølt med å takke ja. De hadde aldri hatt muligheten til å være alene sammen, tidligere hadde det vært familie eller venner til stede. Han hadde henta henne tidligere på dagen og kjørt videre til hytta hans. Til hennes glede lå den ved vannet og hun trakk inn den friske sjølufta gang på gang.

De var på vei mot et skjær for å bade og for å komme unna resten av familien hans. Hun tittet bort på han der han stod i båten bak rattet. Hun kunne se vanndråpene som slo i mot den bare brystkassa hans og rødmet da han fanget blikket hennes. Han var godt trent, men det var ikke for mye muskler. Tanken på hans kropp oppå hennes fikk sommerfuglene i magen til å flakse viltert og hun kjente at hun ble våtere nedentil. Han var også veldig kjekk og smilet hans kunne gjøre henne mo i knærne.

De nærmet seg skjæret og han sakket ned farten. Hun tok av seg shortsen og toppen og var nå i bare bikini. Dette var første gang hun var så avkledd rundt han og hun merket at han så på henne. Han dro blikket til seg fort da blikkene deres møttes og han rettet på badeshortsen sin. Han forankret båten og hjalp henne over på skjæret. Hun stivnet til da hun merket de sterke hendene hans rundt hoftene hennes. De hadde ikke vært så fysiske før og hun kjente at det brant i kinnene. «Takk,» sa hun forsiktig og de satte seg ned.

Da de hadde lagt alt til rette, dro hun opp solkremen. Han smilte og sa noe om klisjeer, men at han kunne hjelpe til. Idet solkremen traff huden hennes gikk det et grøss igjennom henne. Det var kaldt, men de varme hendene hans var en deilig kontrast til kremen. Hun kjente at han forsiktig fulgte hoftene hennes oppover til nakken og ned igjen. Han fortsatte nedover beina og stanset nølende opp ved rumpa hennes. Da han streifet den, tok hun mot til seg og reiste seg opp slik at hun stod på alle fire med baken vendt mot han. Det kom et lite gisp fra han og hun smilte for seg selv. «Jeg kan godt smøre inn ryggen din, hvis du vil?» smilte hun og tok solkremen fra han før han rakk å svare. Hun klemte ut krem på ryggen hans og fordelte det utover. Etter hvert tok hun hardere i og begynte å massere han. Hun beundret den brede og muskuløse ryggen hans og flyttet hendene sine lengre ned. Hun satte seg nærmere han og hvilte hodet på skulderen hans. Uten å tenke over det strøk hun hendene sine over på magen hans og kjente musklene hans stramme seg. Begge begynte å puste tyngre og stemningen var ikke til å ta feil av.

Han snudde seg mot henne og kysset henne mykt, men bestemt. Hun låste armene sine rundt nakken hans og dro kroppen sin inntil hans. Han plasserte forsiktig hendene sine på hoftene hennes, men hun flyttet dem opp til puppene sine. Allerede følte hun at hun ikke kunne få nok av han. Han stønnet og begynte å kna puppene hennes. «Gud, du er så jævlig deilig,» gispet han og hun kunne se at han var godt utstyrt. Han nærmest kastet henne ned på ryggen og dro av henne bikinitoppen. Hun dro hodet hans ned til henne og de kysset lidenskapelig. Hun kjente at bikinitrusa hennes ble dratt ned og to fingre fant veien inn i henne. «Åh, gud,» stønnet hun høyt mens hun dyttet seg lengre ned på fingrene hans.

Han kjente at hun ble våtere og våtere og dro av seg badeshortsen. Da hun fikk se den pulserende kuken hans, beit hun seg i leppen og dro han inntil seg. «Jeg vil kjenne at du fyller meg opp nå med den deilige kuken din,» beordret hun og han var ikke sen å be. Begge stønnet da han sklei helt inn i henne. De kysset mens han begynte å støte raskere og hardere.  Hun kjente orgasmen nærme seg og ba han om å ta henne hardere og dypere. De harde støtene ga henne det ekstra dyttet hun trengte og ropte «Åh, gud, nå kommer jeg!». Begge stønnet høyt da de kjente at orgasmen drev igjennom henne og hun merket han holdt igjen for å ikke komme.

«Ri meg,» sa han bestemt og hun satte seg over han. Han tok tak i kuken sin og førte den inn i henne igjen. Hun kunne kjenne det bankende lemmet hans dypt inni seg og begynte å bevege seg fram og tilbake. Han stønnet og tok tak i hoftene hennes for å styre henne. Hun kastet hodet bakover og lot seg rive med. «Kom ned til meg så skal jeg ta deg dypt og hardt,» stønnet han og hun bøyde seg ned til han. Hun ga han et vått og langt kyss mens han kjørte henne hardere. Idet han strammet magemusklene og løftet hodet for å se på hennes kropp møte hans, kjente hun en varm følelse skyte igjennom henne. «Åh, jeg kommer en gang til,» sa hun og kjente han øke tempoet. «Jeg vil kjenne den deilige kuken din sprute meg full,» sa hun mens hun hev etter pusten. Da hun hadde sagt det, ropte han at han kom og, og hun kjente at hun ble fylt opp med varm sæd samtidig som det gikk rykninger igjennom kroppen hennes.

Hun la seg ned ved siden av han med hodet sitt på brystet hans og kjente at hjertet hans slo like fort som sitt eget. De var begge andpustne og han dro henne nærmere inntil seg. «Det var noe av det beste jeg har vært med på,» sa han kortpustet. Hun smilte og nikket. Så slo det henne at hun ikke visste hvor bikinitoppen hennes var. Som om han kunne lese tanker, sa han at den ble nok borte istad da han ikke kunne kontrollere seg lenger. «Da får jeg vel gå uten noe under toppen etterpå da,» ertet hun. «Det gjør meg absolutt ingenting,» smilte han.

Legg igjen en kommentar