Spenning på guttedo

Denne novellen er vist 30836 ganger.

Vi satt på skolen. I kantina ved et bord rett ovenfor hverandre. Slik hadde vi sittet en stund og snakket om alt og ingenting. Jeg kunne kjenne en uforklarlig spenning i luften og du sendte meg noen blikk som var vanskelige å misforstå, men ingen av oss nevnte akkurat det. Jeg hadde mine mistanker om hva det var du pønsket på, men de ble ikke helt klare før jeg kjente foten din gli opp over min samtidig som du sendte meg et blikk fylt med lyst. Jeg ble litt overrasket, men klarte fort å ta meg igjen. Jeg kunne se på deg at du hadde lyst på noe her og nå og tanken om å ha sex på skolen var ikke fremmed. Vi hadde snakket om det flere ganger og vurdert mulige plasser osv, men aldri tort å gjøre det. Men nå så det ut som du hadde bestemt deg. Du så på meg med et spørrende uttrykk og jeg nikket forsiktig. Du røyste deg og tok meg i hånden. Jeg fulgte lydig etter med et hamrende hjerte. Tenk om noen ville oppdage oss. Blodet pumpet og jeg kjente det knyte seg i magen av spenning. Du sendte meg noen leende uttrykk mens vi gikk ned til guttetoalettet. Jeg kunne ikke annet enn å le. Jeg skulle ha sex med en gutt jeg hadde siklet etter lenge, på toalettet på skolen..

Da vi nærmet oss kjente jeg at jeg ble kåtere og kåtere og jeg kunne se på deg at du var like kåt som meg. Øynene dine lyste og i det samme vi kom innenfor døren skyndte du deg å plante et deilig kyss midt på leppene mine. Det gikk over til et dypt tungekyss som bare fortsatte og fortsatte. Vi fikk karet oss inn i en av de største båsene og fortsatte kysset der mens hendene løp ivrige over hverandres kropper. Jeg var så kåt nå at det nesten gjorde vondt, så gleden var stor idet jeg kjente hånden din stryke lett over pikken min. Du fortsatte å stryke over pikken min på yttersiden av buksen mens du kysset meg på ørene og nedover halsen. Jeg ble hardere og hardere og ønsket at du snart ville slippe den bankende pikken min ut. Jeg strøk hendene mine over ryggen din mens du kysset meg ømt og forsiktig begynte å dra av meg genseren. Du lot hendene gli opp over magen min etter hvert som genseren gled lenger og lenger opp. Da du kom til brystvortene mine stoppet du og tok den ene forsiktig i munnen og sugde litt på den før du begynte å småbite.

Etter at du hadde fått av meg genseren satt du deg på huk og begynte å leke med knappene på buksen min. Du strøk over den harde pikken min og bet litt i buksestoffet. Jeg klarte ikke stå stille. Du åpnet forsiktig buksa og tok frem en steinhard pikk som lengtet etter å bli sugd. Etter litt pirring nærmet du deg endelig og tok pikken min forsiktig inn i munnen din. Jeg klarte ikke å holde tilbake et dypt stønn fylt med nytelse. Du lot hele pikken min gli inn og ut av munnen din. Tungen din lekte med hodet og du lot tennene gli over strengen. Det gikk ilinger nedover hele ryggen min. Det var så godt at jeg nesten besvimte. Du fortsatte å suge meg, men nå mye hardere og mye fortere. Det begynte å krible i hele kroppen og jeg kjente at orgasmen nærmet seg, men jeg ville ikke ha noen orgasme ennå, så jeg dyttet deg vekk. Du bare så på meg med et smil rundt munnen. Plutselig kom det noen inn på toalettet. Vi stod helt oppe i hverandre og prøvde så godt vi kunne å være stille, men du ville ikke stå der og late som ingenting. Du bøyde deg ned igjen og lot munnen din gli over pikken min med en person i båsen ved siden av. Jeg bet meg så hardt i leppen at det gjorde vondt. Det var nyst før og jeg klarte ikke holde stønnet tilbake. Jeg hørte et gisp i båsen ved siden av og en lav latter fra deg der du satt på huk med pikken min i munnen din. Den personen som var der, kom seg ut fra toalettet så fort som mulig og vi kunne fortsette moroa.

Du kom opp igjen og møtte meg i et dypt dungekyss som smakte sæd. Mens vi kysset åpnet jeg forsiktig buksa di og strøk over bokseren din og kjente den harde bulen som var mer enn klar. Jeg tok pikken din ut og strøk deg forsiktig over pikken. Du kom med et stønn i munnen min og presset meg ned til den bankende store pikken din. Det var kommet en dråpe sæd ut på tuppen som jeg lett fjernet med tunga. Du stønnet høyt i det du kjente den varme tungen min på skaftet og svarte med å presse hodet mitt hardt mot pikken din. Jeg tok deg inn i munnen min så stor som du var og sugde den nydelige pikken din etter alle kunstens regler. Etter hvert byttet jeg på å suge og å runke deg og stønnene dine ble bare dypere og dypere. Du sa at det snart kom til å gå for deg, og jeg stoppet opp. Da jeg røyste meg igjen ba du meg om å snu meg med baken mot deg. Akkurat i det jeg hadde snudd meg kjente jeg en finger som strøk over rumpehullet mitt. Jeg kjente pikken min vokse igjen. Det var så deilig. Do lot fingeren forsiktig gli inn i rumpen og jeg nøt det. Før jeg viste ordet av det hadde du rettet pikken mot rumpen min og begynte forsiktig å presse deg inn. For hver centimeter du presset deg inn ble jeg kåtere og kåtere. Spenningen av å ha sex på en skole der man kunne bli oppdaget når som helst var til å ta og føle på. Det var nok den spenningen som gjorde at vi var så kåte som vi var.

Du presset deg lenger og lenger inn og jeg presset imot. Du stønnet så deilig der du sto bak meg med pikken din langt inne i hullet mitt. Etter hvert økte du farten og g-punktet mitt ble mer og mer stimulert. Jeg kjente bølger slå gjennom hele underlivet mitt. Du jaget inn og ut og stoppet opp av og til og dro pikken din helt ut før du kjørte den hardt så langt inn i meg som bare kom. Med den ene hånden støttet jeg meg mot veggen og med den andre runket jeg meg selv. Jeg kjente at jeg snart ville komme igjen og runket meg fortere og fortere mens jeg kjente at du øket tempoet igjen. Pusten din gikk fortere og fortere og du fikk stammet ut at det var nyst før.

Jeg kjente hele kroppen min begynte å riste og det samme gjorde din. Du presset deg hardere og hardere inn i meg før du plutselig brøt ut i et høyt stønn som noen glatt må ha hørt, men det tenkte jeg ikke over der og da. Idet orgasmen skylte over deg kjente jeg min egen orgasme bygge seg opp. Du hadde allerede trukket deg ut og plassert deg med munnen din over pikken min. Du runket meg og sugde meg om en annen og da det kom for meg, lot du all sæden min sprute rett inn i munnen din. Du skyndte deg å svelge, men noe rant på yttersiden. Du lot ikke munnen slippe taket i pikken min før den var helt tom. Da du røyste deg slikket jeg av deg de sæddråpene som du hadde på kinnet og haken før du igjen møtte meg i et tungekyss som var fylt meg lidenskap og lyst.

Vi fikk kledd på oss mens vi småkysset litt og da vi endelig kom tilbake til kantina satt det en del folk der som bare så på oss der vi sto med røde kinn og øyne som lyste av kåthet. Du så på meg og smilte et smil som sa meg at dette ikke var siste gangen jeg skulle få kjenne pikken din på skolen.

Legg igjen en kommentar