Spinnvilt med Ingunn

Denne novellen er vist 22595 ganger.

Jeg er en rimelig ivrig spinningsyklist og er derfor innom den lokale treningssenteret minst tre ganger i uka for å gjøre unna noen timer med blodslit. Etter å ha vært med på dette over en lang periode, er endelig formen blitt ganske så bra, noe også kona kommenterer fra tid til annen. Kondisjonen er bedre, lysten på sengehygge er stadig til stede, og utholdenheten i elskoven er bra.

Det er ikke til å stikke under en stol, eller skal vi si sykkelsete, at det er noen instruktører som motiverer mer enn andre. Skal jeg ta kroppen helt ut, er det vel Kim og Ingar som kjører helsa av meg. Men det er ingen tvil om at de kvinnelige instruktørene gir mest glede for slitet. Hege med sitt lune smil og spretne og voksne kropp er en nytelse å kjøre sammen med, det samme med herlige Hege. Men Ingunn er det ingen som overgår, og hun har ofte fullbookede timer og mest mannfolk på syklene.

Ingunn er altså som dere kanskje skjønner en populær dame. Med sine 24-25 år på baken, som forøvrig kan få deg til å bli litt paralysert, er hun utvilsomt min og mange andres favoritt. Jeg må fort innskyte at det har blitt noen runder med stille onani på hjemmebane når jeg har huset for meg selv og bare Ingunn i tankene. Og jeg er vel heller ikke alene om dette blant gutta, skal jeg tolke blikkene hun får når hun står med ryggen til og skriver opp dagens økt på whiteboardet på veggen, mens hun strekker den smekre kroppen sin oppetter veggen for å få plass til hele tegningen sin, og som hun alltid signerer med et smiley.

Siste økt med Ingunn var forøvrig at det mer spesielle slaget, og som gir meg tro på mer moro med henne framover. Jeg varmer bestandig opp før timene, slik at jeg kan være på hugget og ikke halse etter hele tiden. Siden denne timen gikk midt i juni, var det for en gangs skyld ikke så mange i salen, bare meg og 6-7 andre, mest kvinner faktisk. Ingunn kom som vanlig inn, strålende blid og vakker som alltid. Hun var også brunere enn vanlig, da hun hadde vært 14 dager sørover i Europa. Hun delte blikk og smil med de fleste kjente i salen, og jeg følte at smilet hennes denne gangen var enda mer intenst enn vanlig. Kanskje ikke så rart at det begynte å spinne tanker i hodet, samtidig med at hjulene spant i gang?

– Da kjører vi gang dere, ropte Ingunn bydende fra sykkelen oppe på podiet foran oss. – Først leker vi oss med lette tråkk, slik at vi får pusten og pulsen dit vi vil ha den, la hun til.

I og med at jeg var ferdig oppvarmet, falt jeg fort inn i det faste kjøret, og det var lett å koble tankene over på hva Ingunn kanskje satt å tenkte på. Hennes struttende og faste bryster avtegnet seg vakkert under sykkeltrøya hennes, og vortene henne syntes som to faste knopper midt under logoen for treningssenteret vårt. Jeg svelget tungt og fantaserte videre…….

En av drømmene mine er å være på tur med Ingunn, og nå gikk turen innover lokale skogsbilveier, mens sommeren var på sitt flotteste. Ingunn ledet an, og jeg rullet bak og betraktet rompa hennes som masserte sykkelsetet heftig. Etter en times passe hard kjøring og mange motbakker, kom vi opp til et større vann som det er naturlig å ta en rast ved. Ingunn trillet først ned mot vannkanten, stanset og la fra seg sykkelen. Jeg betraktet kroppen hennes og de slanke leggmusklene hennes som spente litt i mot i den lille bakken vi stod i mens vi så utover vannet.

– Nå skal vi ha det moro, hørte jeg stemmen hennes si. Egentlig var det en spinninginstruksjon jeg hørte, men den ble raskt oversatt i mine fantasier der nede ved vannkanten. – Tror vi må kjøle oss ned litt, sa hun mens hun stod med ryggen til. – Du virker litt heit, hørte jeg henne legge til. Så la hun ned sykkelen, dro glidlåsen i sykkeltrøya ned før hun vrengte den av seg og stod der toppløs, stadig litt vendt fra meg.
– Er du med eller, ertet hun, før sko og sykkelshorts tok samme veien. Hun stod der bare i en liten sportstruse, før hun resolutt kastet seg i vannet nedenfor oss.

Jeg svelget tungt, vrengte av meg klær og vasset ut i vannet, kun iført ei svett truse. Synet av Ingunns mørke, våte hår, knallharde brystvorter og hvite smil, gjorde noe med meg og min lille kamerat. Jeg holdt meg derfor mest svømmende på magen, mens hun la seg på rygg og sa: – Fy faen så herlig vann da. – Ikke noe som slår dette da, gliste hun mens hun så lekent på meg. – Eller, er det? Hun dyttet bort i meg så jeg ufrivillig måtte ta noen ekstra tak og vippet over på rygg. Med en junior i giv akt under trusa, var jeg avslørt på flekken.

– Nå kjører vi. – Opp og stå, ropte Ingunns stemme i bakgrunnen, mens jeg selv hadde en reisning av en annen verden. – Heisann, her er det visst en som orker mer, hvisket Ingunn, mens hun satt bena i bunnen og lot hånda si stryke over kulen min. Øynene hennes hadde fått en annen glød nå, og leppene hennes var blitt ekstra våte det siste minuttet. To myke kvinnehender snek seg ned i trusa mi og lekte med kuken min. Om den var hard fra før, ble den definitivt ikke mykere, noe hun tydelig satt pris på. Øyenbrynene hennes løftet seg og jeg kunne se nesevingene hennes utvide seg svakt, da hun runket lemmet mitt sakte. Hun kom nærmere meg i vannet, liksom smøg seg innpå meg. Vi stod med vannet et stykke opp på magen, og lemmet mitt stod klart som en utskytningsklar rakett i det klare badevannet.

– Det er varmt i salen i dag, ropte Ingunn. Jeg kunne se at hun dro ned glidlåsen i sykkeltrøya og toppen av de varme faste brystene hennes liksom løftet seg og ville ut. I min kåte fantasiverden på sykkelsetet ble dette rett oversatt til at hun presset brystene sine mot meg, og jeg kjente de harde brystvortene hennes nesten raspe mot overkroppen min. – Skal vi komme oss ut av vannet og finne et bedre sted? hvisket Ingunn med lett dirrende stemme. Jeg tittet meg fort rundt og fant ut av vi var mutters alene oppe ved dette skogsvannet. – Vi tar en spurt opp i skogen hvisket jeg i øret hennes. Hvem som hadde det mest travelt er ikke godt å si, men jeg ble noen korte skritt bak Ingunn hele veien, mens vi løp nakne med sykkelklærne i hendene og dyttet syklene fort inn i noen kjerr langs veien. Hele tiden så jeg rumpeballene hennes bevege lekent mot meg før hun kastet seg ned i noe gress mellom noen trær et stykke opp fra veien.

Duften av gress, sommer, jord, varm luft og kvinnen ved siden av meg på bakken var rett ut slett berusende. Dermed tar alt helt av. Ikke noe tid til forspill, ikke noe til kyssing, bare ren og rå sex og rett på sak. Ingunn gaper hissig over lemmet mitt for liksom å forsikre seg om at det er hardt nok. Noen sugende tak og rare gurglelyder senere, hever hun seg over meg, griper kuken og senker seg fort og ivrig ned på den.

– Vi kjører siste spurten, ta skikkelig i nå, roper Ingunn fra podiet foran oss. Jeg kjenner at jeg trenger en rask utløsning nå og suger tak i hoftene hennes som roterer og spinner vilt oppå meg. Pusten går tungt, begge peser, det svarter litt for øynenen før verden går i hvitt og sæd og svette flommer. Hun rister intenst, jeg kjenner luktene av henne, før hun slapper av og begge kommer til seg selv igjen.

– Bra innsats alle sammen, peser Ingunn før hun starter uttøyningene og viser meg enda mer av rumpe, lår, svett hun og bryster som glinser av svette.

– Takk for turen, hastes det fra deltagerne som forsvinner ut av salen en etter en. Jeg takker selv for turen, litt mer sjenert en jeg kanskje pleier å være.

– Takk selv, smiler hun med et glimt i øyet til meg. – Du var god i dag, sa hun med et lurt smil. – Det funket for meg! – Lyst på en sykkeltur oppe i marka på søndag eller? smilte hun.

Skulle tro hun hadde lest mine skitne tanker hele veien. – Ja, det kan vi vel, svarte jeg. Vi avtalte klokken 11 på søndagen for å sykle en lengre tur oppe i åsen nord for bygda. Kanskje vil søndagen ende opp som min spinnville ide om Ingunn? Jeg ruslet ut av sykkelsalen med prikking i hodebunnen og følelser som kokte. Hun hadde nok lest meg som en åpen bok, for junior lå som en solid avtegning i sykkelbuksa og viste med all tydlighet at det ikke bare var sykling jeg hadde slitt med den siste timen.

Legg igjen en kommentar