Spionen i mørket

Denne novellen er vist 18107 ganger.

Han hadde fått en spennende sms melding fra henne tidligere på dagen, som for andre enn ham ikke kunne forstås. Men han tok hintet ganske raskt, fordi fantasien hadde vært deres ganske lenge allerede, og nå var tydeligvis tiden inne for å virkeliggjøre den. Hun ville ha en kikker, en nesten uanet beskuelse i nærheten, når hun gjennomlevde en av sine egne seksuelle fantasier, mens hun utførte handlingene selv. Hun hadde alltid hatt et ønske om å tilfredstille seg selv mens noen kunne oppdage henne, eller uten tvil forstå hva hun drev på med. Dette skulle kunne oppstå når hun selv ikke helt kunne vite om hun var oppdaget, men i hodet ville hun sanse faren for nettopp det uten helt å vite sikkert. Hun hadde også hatt fantasier om at hun ble elsket heftig med fare for å bli oppdaget, men siden hun var gift, så ville det innebære en fare for å bli tatt i utroskap av noen som kjente henne, eller i verste fall, dro kjensel på hennes elsker eller elskerinne. Elskerinne ja, for hun hadde ved flere anledninger fortalt ham at det var et brennende ønske å oppleve en gang å elske og bli elsket av en annen kvinne. Først det, bare hun og en kvinne, før hun eventuelt også involverte en mann. Hun var en varm og meget sensuell kvinne full av begjærlige tanker, erotiske drømmer og inspirerende fantasier, og gjennom nettet hadde de forsiktig og forholdsvis trygt blitt kjent med hverandre og senere hverandres mest intime privatliv.

Hun var gift, hadde to jenter og en trygg og stabil jobb i likhet med ham selv. Forskjellen var bare at han hadde to gutter som begge var noe yngre enn hennes jenter, naturlig nok fordi han selv var 7 år yngre enn henne. De hadde helt tilfeldig kommet i snakk via et kommunikasjons-program på nettet, og nesten fra første stund hadde de begge flørtet og kommet med små, spøkefulle bemerkninger som lett kunne spores til erotikk og begjær. Samtidig hadde de også beholdt en seriøs del og vært påpasselige med ikke å tråkke over sine egne eller den andres grenser. Tankene tilbake til deres første kontakt og de første samtalene på nettet fikk ham til å smile, der han var på vei til bilen for å komme seg hjem. De siste timene på kontoret hadde gått tregt etter den sitrende meldingen han hadde mottatt på mobiltelefonen. Han hadde vært til lunsj også, så han hadde ikke sett den før en halv time etter at hun hadde sendt den over til ham, men det spilte ingen rolle for meldingen med det lille hintet var myntet allikevel myntet på et tidspunkt senere samme kveld. Han kjente han ble varm og nesten barnslig ivrig, til og med lett rødmende, noe han sjelden ble. I disse utsvevende tankene klarte han å klemme en finger i håndtaket i det han skulle åpne døren på bilen. Han bannet stille for seg selv, men klarte allikevel ikke annet enn å smile fordi han visste at tankene som økte blodets hastighet og pulsens takt var skyld i det lille uhellet.

Fremdriften på nettet generelt var nok i et tempo som de færreste der inne hadde på sine egne nett bekjentskaper. Det var alt for ofte, hadde han hørt av flere kvinner, unge menn som kom inn på sex og knulle og andre frekke og slibrige forslag før de i det hele tatt hadde presentert seg som noe annet enn hva de kalte seg mens de var online. Ferske amatører i det reelle livet avslørte seg lett, spesielt på nettet hvor man er avhengig av det skrevne ord, når erfaringene deres skulle beskrives. Da kom de fleste til kort, fordi løgn og fantasi ofte er mer komplisert å sette ord på, enn åpenhet og ærlighet basert på sanne fakta. Det var vel akkurat dette som hadde fått henne til å like ham, og omvendt. De hadde som sagt startet forsiktig, med mye familie, jobb, tilværelse, barn, hobbyer og andre interesser ispedd små humoristiske innslag tydelig preget av latter og smil på hver side av skjermen. Det var aldri noen tvil om at begge hadde funnet en kjemi og en likhet i sitt syn på livets nytelse. Det var det som gjorde det så vanskelig å bryte, før erotikken hadde overtatt mye av innholdet i samtalene. Sjenansen var borte, flørten var utpreget og etter hvert var den også så hemningsløs at de innerste og mest intime tankene kom frem. De følte begge de manglet noe i livet som de absolutt ønsket å oppleve før livet gikk over i den kjente umulig-å-gjennomføre fasen, som også ble kalt døden, hadde han sagt en gang, og hun hadde tatt en pause fordi hun lo så tårene trillet.

Da han hadde lest meldingen første gangen i dag, hadde han lent seg tilbake i stolen, sett blindt ut av vinduet, før han leste den igjen og igjen. Men han hadde slettet den, uten å svare. Det var han sikker på at hun ikke forventet, dessuten ville han umiddelbart la henne sitte å lure på om han i det hele tatt hadde tatt hintet, eller om han kanskje ikke en gang hadde fått meldingen fra henne. Hun ville kanskje undre seg på om noen andre hadde lest den, eller et eller annet som gjorde at hun ville tvile. Men hun ville gjennomføre sin plan til punkt og prikke, i tilfelle han hadde fått den og forstått den slik at han ville gjøre noe med den. Nå var han på vei hjem vel vitende om hvor utrolig spennende dette var, og ikke minst hvor totalt uunngåelig dette var, etter over et år sammen med henne på nettet. De var sterkt tilknyttet hverandre nå som venner og hverandres samtalepartnere og kreative spillpartnere. De lo, diskuterte, kranglet, lekte, pirret, terget, irriterte og til og med gråt sammen. De hadde aldri møtt hverandre eller sendt bilder av hverandre, de hadde ikke utvekslet adresser, ikke en gang e-post adressene, ikke navn på hverandres arbeidsplasser eller telefonnummer eller noe annet. Inntil for to uker siden. Han ville nemlig ikke være tilstede på nettet de kommende to ukene, så det hadde vært fint om han kunne sende henne noen ord via mobilen mens han var på reise. Hun hadde nølt litt, selv etter så lang tid i fortrolighet, men hadde bedt ham oppgi sitt, så hun kunne sende ham noen ord når anledningen føltes riktig og trygg nok. Han hadde skrevet det og ventet, håpet og trodd, men i de to ukene han var borte hadde hun ikke tatt kontakt. Hun hadde heller ikke vært på nettet siden han kom tilbake, så han hadde trodd at det var over, at han hadde tråkket over en grense med å oppgi mobilnummeret sitt, og det hadde gjort ham trist. Inntil denne dagen.

Hun var tydeligvis alene, ellers ville hun ikke sendt ham den meldingen. Hun hadde helt klart en av sine sterkeste fantasier i tankene da hun hadde skrevet den, og det var absolutt en invitt til bare ham alene og ingen andre. Derfor ville den ikke kunne settes i noen fornuftig sammenheng av andre enn ham selv. Den var for så vidt ikke fornuftig for ham heller, sånn med en gang, fordi han ikke klarte å koble den umiddelbart. Når han endelig gjorde det, så innså han at den siste fornuftige tanke var i ferd med å gli vekk fra hodet hans, slippe taket i alt han hadde hjemme og rundt seg, fordi tankene var klare til handling. Den samme kvelden.

”Vinduet på badet gjensatt åpent, duggfritt og åpenbart for uvedkommende…hjemme ca. kl. 20:00…”

Han saknet farten, og så seg godt om. Det var mørkt langs veien, så han måtte virkelig konsentrere seg for å finne det riktige husnummeret. Han hadde jo bare et mobilnummer å forholde seg til, så han hadde måttet benytte seg av Internett for å finne adressen. Siden han var lite kjent i traktene, ville han være nøye med å finne riktig hus. Det ville tatt seg ut om en godt voksen mann løp nabolaget rundt for å finne et duggfritt vindu tilknyttet et badeværelse, og var så uheldig og støte på feil vindu. Han kjørte et godt stykke innover i veien og var nesten klar for å snu da han så vidt oppdaget ennå et hus lenger inn, nesten skjult av mørket og store trær. Hvis dette røde huset var 32, måtte det neste være det riktige. Han fortsatte fremover så sakte bilen kunne trille, slo av lysene og skrudde av tenningen før han var helt fremme. Ikke det at noen kunne høre ham tydelig, eller legge merke til ham, men for å være helt sikker. Han åpnet forsiktig bildøren, og forsøkte å lukke den like lydløst bare ved å lene seg inntil den. Han låste den, men ga blaffen i alarmen for ikke å vekke nysgjerrigheten hos noen i nabolaget ved hjelp av en eller annen tabbe. Deretter listet han seg sakte frem over grusgangen til han kunne fortsette mot huset på gressplenen, og så stoppet han litt opp før han rundet hushjørnet mot det han trodde var inngangen. Det var bare et vindu langs denne veggen, og det var tydeligvis ikke til noe badeværelse.

Han skulle til å passere, da han skvatt til av en bevegelse inne fra kjøkkenet. Han krøkte seg sammen så raskt han klarte, og lente seg inntil veggen. Pulsen slo, han var ikke sikker på om det var henne eller om det faktisk var andre hjemme. Kanskje det ikke var riktig hus allikevel, eller hadde hun bare lurt ham. Hadde han misforstått meldingen, eller var den egentlig til noen andre? Kanskje det ikke en gang var henne som hadde sendt den! Mange tanker raste rundt i hodet hans, der han satt på huk og ventet. Han var på nippet til å liste seg tilbake og bare glemme det, men med stillheten økte motet, og hva hadde han å tape nå? Det var liten fare for å bli oppdaget i dette mørket, og han kunne jo bare spille dum og si han hadde kjørt seg bort. I lav sittestilling snek han seg videre, forbi hovedinngangen, og rundet raskt neste hjørne. Der, litt oppe på veggen, så han et vindu som absolutt kunne være til et badeværelse. Samtidig innså han to utfordringer som ville gjøre kvelden rimelig mislykket hvis de forble slik. Vinduet var plassert vel en halv meter over hans høyde, og det var lukket! Han kikket på klokken og den viste 19:48 så han var litt tidlig ute. For i det hele tatt å oppleve noe som helst måtte han finne noe å stå på, så han kom seg opp dit, og i desperasjon famlet han seg frem i mørket og ble oppmerksom på noe blankt i gresset nede ved husveggen. Han bøyde seg ned og fant raskt ut at det var en stige, noe som bare overbeviste ham om at dette var åstedet for en kvinnes heteste fantasi denne kvelden. Ikke før han hadde tenkt tanken, skvatt vinduet opp med en dump lyd som fikk ham til å virvle rundt så raskt at han falt bakover i gresset og slo armen over stigen. Han bet leppene sammen og tok smerten i seg, selv om tårene presset på i øyekroken. Han ble liggende, men stillheten senket seg, og varte. Han visste ikke om hun hadde hørt ham, og hadde hun ikke det så visste hun ikke sikkert om han var der. Det var jo hele meningen. Han kjente det sitret i hele ham.

Han løftet opp stigen så forsiktig han klarte, og lente den deretter sakte inn mot husveggen, dempet på plass rett til side for vinduet som var blitt åpnet. Han forsikret seg om at stigen sto stabilt, før han gikk på det første trinnet, for han ville nødig lage flere lyder enn de han allerede hadde forårsaket. Da han nådde opp til vinduet og fikk så vidt kikket inn gjennom åpningen fra siden, fikk han se at dette var husets badeværelse. Han så rett inn i en stor rund speile som viste en elegant rund dusj i motsatt ende av rommet, en dusj med gjennomsiktige glassvegger. Han forsøkte å vri seg litt rundt for å kunne se mer, men det ble vanskelig slik stigen var plassert nå. Med ett hørte han svake toner av klassisk musikk, og han forsto at noen forberedte seg på et opphold på badet. Sakte ålte han seg ned fra stigen, og lente seg tett inntil veggen for å være på den sikre siden.
Noen få minutter senere hørte han døren gikk opp og ble lukket. Han var nesten overivrig på å komme seg opp igjen, så han kunne se hvem hun var og hva hun foretok seg, men fant det best å vente til han kunne høre strålene fra dusjen mot flisene. I det samme sekund gikk det opp for ham at selv om vinduet ville være duggfritt, så ville speilet neppe være det. Med andre ord måtte han flytte stigen over til den andre siden av vinduet, og tanken på det fikk ham til å svette. Å bli sett av noen under slike aktiviteter, ville han ikke en gang tenke på. Han ventet til han kunne høre lydene fra dusjen og først da tok han forsiktig tak i stigen og dreide den elegant rundt det åpne glasset og plasserte den mykt på plass. Så bar det nok en gang opp de få trinnene til han fikk gløttet inn i værelset.

Han så rett inn på en kvinne med ryggen til ham, og den vage beskrivelsen han satt inne med viste seg å stemme med virkeligheten. Hun var slank, noen få centimeter høyere enn ham, med en sprek og fast rumpe nedenfor en smidig rygg. Han nøt synet av den slanke nakken og håret som allerede var gjennomvåt og lå ned langs den ene skulderen. Han håpet hun ville snu seg, men hun skrudde på kranene og strakk seg opp mot taket mens hun følte seg frem. Han kunne høre sine egne hjerteslag, kjenne pulsen som gjorde det vanskelig å puste rolig, men det var lyder ingen andre enn ham selv som kunne oppfange. Slik han sto nå, så var det heller ingen som kunne se ham, ikke en gang kvinnen innenfor. Nå tok hun et steg frem, og gled inn under vannet, og sakte snudde hun seg mot ham i full åpenbarhet! Han gispet, for det var et flott skue som møtte ham, og han falt nesten ned et trinn.

Hun hadde to flotte bryst som struttet mot ham med brystvorter som to store sukkerbiter. Han lot blikket gli ned over magen og ned til kjønnet, som tydeligvis ble trimmet. Hun hadde virkelig flotte, elegante ben og han kunne så vidt skimte de lakkerte tå neglene. Han lot blikket gli sakte opp igjen, og i noen sekunder følte han med ett at hun så rett på ham, møtte hans nysgjerrige blikk. I så fall lot hun som om hun ikke kunne se ham, og det samme kunne det være. Nå gikk han ikke en meter fra dette vinduet, før han måtte. Hun snudde seg halvt til siden og fant frem en barberhøvel og en flaske med gele. Med myke, smidige bevegelser smurte hun geleen ned lårene og leggene, og fortsatte så smidig over kjønnet. Hun skulle altså kvitte seg med de siste hårene rett foran øynene på ham. Han hadde aldri opplevd noen form for intim barbering, og tente umiddelbart. Han fulgte alle bevegelsene mens han kjente det dunket og sitret mellom bena. Hun beveget barberhøvelen opp langs begge bena så smidig som en pensel på et lerret. Når hun hadde gjort seg ferdig med bena, fortsatte hun med kjønnet til det var glatt og fritt for det minste hår. Hun la det på plass og grep så tak i en flaske som hun helte ut i hånden. Deretter lot hun hendene sakte og sensuelt gni dette inn i huden fra tærne og hele veien opp, spesielt god tid brukte hun rundt kjønnet, mot leppene og på undersiden. Hun fortsatte opp magen og over brystene, og så begynte hun å leke med brystene mens hun såpet de inn, gned fingrene over brystvortene, frem og tilbake, knep de mellom fingrene og avsluttet det hele med halsen. Hadde hun et flir om munnen, i det hun snudde seg og lot det varme vannet gli over hele henne? Usikker på dette, så han hendene hennes gli over magen igjen, over de deilige brystene og ned langs hoftene og lårene.

Hun snudde seg rundt igjen og grep tak i dusjhodet. Sensuelt som bare en kvinne kan førte hun dette ned langs halsen, over magen og så vred hun på dusjhodet så vannstrålene ble til en massasjedusj. Hun førte det opp mot brystene, og forsiktig lot hun strålene møte brystvortene som allerede var ganske store og harde. Hun brukte fingrene på den høyre hånden til å leke med dem mens vannet spilte over henne. Han kunne se hun klemte på de, knep de mellom fingrene, kilte og koste med fingrene frem og tilbake. Hun lente seg bakover mot veggen før hun lot dusjhodet gli videre ned magen og mot det nybarberte kjønnet.
Nå var hun i en annen verden, hodet var vendt til siden og øynene lukket. Strålene fant leppene, og hennes høyre hånd skilte dem for riktig å slippe til. Nå var han også på vei ut av den reelle verden, lot alle hemninger slippe og åpnet derfor smekken for å ta seg selv til dette synet han overvar. Hun hadde bena til hver side, og lot dusjhodet samarbeide med sine egne fingre. Hun knelte litt, og han fikk se den hovne klitorisen som tittet frem øverst mellom leppene. Hun roterte dusjhodet mellom leppene, fingrene mot klitorisen, hodet virret litt frem og tilbake og munnen var åpen. Han hadde tatt et grep rundt kuken og klemte den i hånden, der han sto med blanke øyne mot hendelsene i dusjen. Sakte begynte han å gni kuken opp og ned utenpå boksershortsen, og forsøkte å fokusere på hvor herlig hun var der hun nå sakte gynget opp og ned med bena mens hun ble forført av vannstrålene og sine egne fingre mot leppene og klitorisen. Påvirket av dette økte han tempoet i sine egne bevegelser, noe hun også gjorde. Han kunne høre henne nå, gjennom lyden av vannet og de rolige tonene fra musikken, svake stønn som hun lot slippe ut av den åpne munnen. Hun nærmest sank ned mot gulvet så hele kjønnet åpnet seg for ham i hele sin prakt, og han kunne tydelig se de rødlige leppene som nå ble holdt fra hverandre av fingrene hun hadde plassert der, dusjhodet som roterte og vandret frem og tilbake, opp og ned.

Han klarte nesten ikke å se. Han sto tross alt på en stige og dro sin egen kuk raskt frem og tilbake, klemte på den og gned den hardere for hvert tak. Han kjente sin egen orgasme bygge seg opp i mellomgulvet, den stikkende følelsen var på vei ned mot roten av sitt eget kjønn, og i det samme tittet han opp og så hun åpnet munnen på vidt gap. I det hun lot alle hemninger slippe, nærmest skrek orgasmen ut av sin fulle hals, jog hans egen orgasme gjennom kuken og endte i en eksplosjon av varme sædkaskader ut i boksershortsen. Han fikk så vidt med seg de siste spasmene hennes inne i dusjen, hikstene og skjelvingene, i samme stund som han lente seg bakover og lukket øynene i noen sekunder. Det ble noen sekunder for mye, for i vektløs tilstand klarte han ikke hindre det fallet som nå fulgte. Selv om det ikke var så veldig langt ned, var det vondt nok, møtet med bakken under fordi han ikke klarte å ta seg for med begge hender. Den ene hånden var fremdeles klemt rundt den stive kuken, som ennå ikke hadde avsluttet orgasmens siste utblåsninger. Han klynket, og trillet rundt mot veggen, og fikk opp smekken i en rasende fart. Så lente han seg ned og følte på smertene i ryggen og lårene i stillhet. Etter noen minutter strakk han seg opp langs veggen og tittet opp mot vinduet, men det var ingen bevegelse der. Kløne tenkte han og sukket tungt, både i smerte og glede. Han var fristet til å kikke litt til, men fant raskt ut at nok var nok. Han snek raskt rundt hustjørnet igjen, samme vei som han kom og like raskt over gressplenen til han kom frem til bilen, satte seg inn og kjørte av gårde. Han overvant følelsene av sin klønete opptreden og sin barnslige galskap, og smilte resten av veien hjem.

Rett før lunsj dagen etter tikket en ny sms melding inn på mobilen; ”Måtte halv naken ut og flytte stigen, så jeg fikk lukket vinduet…. Takk…”

Legg igjen en kommentar