Starten på et godt naboskap

Denne novellen er vist 42128 ganger.

Ut i fra de tradisjonelle kjønnsrollene er vi bakvendtparet, ut i fra lærebøkene jeg huska fra barneskolen var vi det moderne paret. Han sykepleier, jeg snekker. I det siste hadde også det allmenne synet på hvem som hadde størst seksuell apetitt blitt snudd på hodet, det var jeg som følte at jeg ikke fikk nok, og han som var sliten og ikke orka når jeg prøvde meg. For all del, vi har nok sex vel så ofte som gjennomsnittet for etablerte par med to barn. Men der jeg kan tenke meg en kjapp en på badet mens ungene ser barne-tv så er det han som holder igjen.

Denne helga var alle som bor i den lille blindveien vår invitert på innflyttingsfest til paret som hadde kjøpt huset rett nedenfor oss. De er, som de fleste andre her på feltet, småbarnsforeldre. På sommerkvelder og i helgene kryr det av barn (og voksne) ute, og ungene flyr inn og ut hos hverandre, og det virka absolutt som at de nyinnflytta var av samme typen, og at de passa bra inn. Alle inviterte tok med seg noen småretter hver, og det ble et gedigent tapasbord ut av det, og med godt å drikke ble det en utrolig trivelig kveld. Lene og Anders, som de nye naboene våre het, var et utrolig trivelig og sprudlende par. Han middels høy og litt mørk, slank og trent som en ivrig hobbysyklist gjerne er. Hun et lite hode lavere enn han, blond og med en markert timeglassfigur. Jeg tok både meg selv og de fleste andre i å se et lite sekund for mye på de flotte puppene og den litt store, men velforma rumpa hennes.

Par etter par falt av rundt midnatt, og når klokka passerte halv ett var det bare Anders, Lene, mannen min og meg igjen. Vi begynte å lufte tanken om å takke for oss vi også, men ble kjapt overtalt av Lene om å bli med en tur i boblebadet, vi hadde da enda drikke igjen som hun sa. Mannen min ymta frampå om at det kanskje var greit å gå hjem og finne noe badetøy, men fikk kjapt en kommentar fra Lene om at hun regna med at alle hadde undertøy, og at det nok skulle holde.

I boblebadet ble stemninga fort svært så lystig og tonen mellom Lene og meg småflørtende. Jeg så at begge gutta satt med hvert sitt store glis, og jeg håpte inderlig at de tenkte i like frekke baner som jeg begynte å gjøre. Lene og jeg hadde begynt å diskutere om vi anså om det var puppene eller rumpene våre som var det mest tiltrekkende, og beruset av både samtaletema og alkoholen begynte jeg å stryke mannen min oppover låret i skjul av boblene. Når jeg kom til toppen av låra fant jeg en knallhard pikk, og når jeg titta bort på han lyste det noe i øynene hans jeg ikke hadde sett på lenge. Det var ikke lett å både runke han og prøve å virke helt uforstyrra, men når Lene satte seg på fanget til Anders skjønte jeg at vi nok ikke var de eneste som hadde blitt påvirka av stemninga. Samtalen gikk litt i stå, og mennene satt tilbakelent og så på stjernehimmelen mens Lene holdt blikket mitt mens puppene hennes såvidt dukka opp i vannskorpa fra tid til annen.

Mannen min var det første som brøyt stillheta med et dårlig kamuflert forsøk på å både redde seg ut og komme seg videre med å si at nå måtte i alle fall han hjem før han sovna. Lene fniste og blikket hennes lyste av kåthet i det vi svingte oss ut av boblebadet, tok klærne våre under armen og tusla over plena og hjem. Boxershortsen til mannen min hadde en pen bul på seg, og vi vrengte av oss det våte undertøyet rett innenfor døra. For å komme til soverommet vårt må vi gå gjennom stua, og i det vi passerte vinduet så jeg at Anders og Lene fremdeles satt i boblebadet. Jeg dytta mannen min ned i sofaen, falt ned på kne foran han og tok den knallharde pikken i munnen. Han var kåtere enn jeg hadde kjent han på lenge, og jeg skjønte jeg måtte stoppe hvis det skulle bli noe på meg, for når han hadde drukket var han ferdig når han hadde kommet.

I det jeg reiser meg og skrever over han ser jeg ut av vinduet og ser Anders ta Lene bakfra på kanten av boblebadet på terrassen deres, og begge ser opp mot stuevinduet vårt, der de til nå bare har sett bakhodet på mannen min over ryggen på sofaen. Jeg elsker å føle blikkene deres på de gyngende puppene mine mens jeg rir mannen min hardere og hardere. I det jeg føler orgasmen komme skyllende stønner han høyt og jeg kjenner han fyller meg med en kjempeladning. Når orgasmen min roer seg og jeg titter opp hører jeg Lenes gledesstønn innimellom den tunge pusten til mannen min. Han ligger og halvsover med hodet lent bakover, og jeg klarer ikke å slippe synet av de to på terrassen noen meter nedenfor. De går ut av boblebadet, og i det Anders forsvinner inn døra stopper Lene, ser opp på meg og vinker «kom hit» med to fingre. Tusen tanker raser gjennom hodet mitt på noen korte sekunder. Vi har jo snakka om det før, og mannen min har gitt meg stående tillatelse til å leke med ei jente hvis jeg skulle få sjansen. Men dette… Jeg peker på Lene og så på meg, og når hun nikker viser jeg to fingre som et tegn på at jeg kommer om to minutter. Når jeg spretter opp reiser mannen min seg tungt fra sofaen og nærmest sleper seg inn mot soverommet. Jeg beroliger meg sjøl med tanken om at han sover i det hodet treffer puta, går inn på vaskerommet og finner et skjørt og en liten singlet. I det jeg går ut i stua igjen hører jeg den tunge pusten hans fra soverommet, jeg trekker litt i singleten for å få fram ei litt større kløft, og kjenner spermen renner nedover låret mitt i det jeg går ut av døra.

Lene møter meg splitter naken i døra med et djevelsk smil. Hun tar hånda mi og leder meg inn på soverommet. Jeg kjenner hun stryker meg over rumpa, stopper bak meg, legger hendene sine over puppene mine og kysser meg på halsen. Det går ilinger gjennom hele kroppen min og jeg sukker tungt i det Lene trekker singleten min oppover og jeg strekker villig armene i været og lar henne dra den av meg. Jeg lener meg tungt mot henne og hun fortsetter å kysse meg på halsen mens jeg kjenner to deilig myke hender gripe om puppene mine, og jeg kjenner de store puppene hennes presse mot ryggen min. Det føles som alt går i sakte film og jeg kjenner pulsen banke i tinningene når hun snur meg rundt og dytter meg ned på senga. Hun kommer krypende over meg og jeg spiser grådig på henne når tunga hennes kommer inn i munnen min. Jeg griper om puppene hennes, klemmer de stive vortene mellom to fingre, og jeg jubler innvendig når hun stønner høyt.

Plutselig blir jeg grepet av et øyeblikks panikk.
-Hvor er Anders, utbryter jeg. Lene bare smiler det søte smilet sitt og ber meg slappe av.
-Han sitter i stua og får bare høre oss, smiler hun. Jeg lener meg bakover og klynker når Lene slikker over de stive brystvortene mine. Hun kysser meg nedover magen mens hendene hennes stryker oppover innsida på hvert sitt lår. Beina mine glir lengre og lengre fra hverandre dess lengre oppover hun kommer og hele meg sitrer av spenning og forventning. Jeg hører meg selv klynke høyt når jeg kjenner tunga til Lene over leppene og klitten min. Det er så mykt, så deilig. Jeg presser meg mot den myke munnen og kjenner den våte musa til Lene gni mot leggen min i det ei ivrig tunge visper over klitten min fortere og fortere. Hele kroppen bobler og jeg klarer ikke å ligge stille. Den velkjente prikkinga begynner å bre seg i hele kroppen, jeg hører meg sjøl skrike og så blir alt svart, hele kroppen kommer i noe jeg aldri før har følt.

Jeg puster tungt og føler jeg ikke har krefter igjen i noen krok av kroppen når Lene nærmest vekker meg med et deilig kyss og snur hodet mitt mot døra. Der står Anders og mannen min med hvert sitt brede glis og bankende ståpikk. Plutselig faller alle biter på plass i hodet mitt, kommentaren til mannen min om at det skulle bli spennende å se hva kvelden hadde å by på, og hva han og Lene måtte ha avtalt når hun hviska noe til han etter vår diskusjon om Erotikknett, hvor det på et eller annet vis kom fram at begge para hadde titta rundt og lest seg kåte. Nå var jeg og veldig spent på hva resten av natta kunne by på…

Legg igjen en kommentar