Stekende sol, del 1

Denne novellen er vist 12905 ganger.

Vi skulle til sydens varme land. Endelig, dette hadde jeg gledet meg til.
Du, jeg sol og varme døsige dager, mmmm. Her var mye vi trengte å ta igjen
Vi startet lett i baren på flyplassen å drikke rødvin. Du visste hvordan jeg ble av vin så du hadde vel dine baktanker.
Vi hadde en deilig god forventningsfull stemning. Vi pratet og lo, så når vi omsider kom oss ombord i flyet var vi som to tenåringer som hadde problemer med å holde fingrene
unna hverandre.

Andre passasjerer tittet på oss så vi strammet oss litt opp og skjerpet oss litt, men ikke uten at smilet og latteren lå på under og nesten boblet over.
Vel oppe i høyden har stemningen økt igjen. Du plasserer en hånd på låret mitt og du stryker meg varsomt opp og ned.
Det er deilig å jeg kjenner at jeg har så lyst til at hånda di skal fortsette under skjørtekanten. I stedet smyger den seg under blusen og finner brystet mitt. Du smiler litt av at jeg allerede har kvittet meg med BH’n.

Du veier brystene og trekker litt i vortene som har knoppet seg under fingrene dine. Jeg slipper fra meg et stønn og en dame i 40-årene som sitter på skrå på setet foran meg snur seg litt og titter nysgjerrig på meg. Jeg blir litt flau og forsøker å late som ingen ting. Du lar fingrene dine stryke nedover låret mitt igjen og du trekker låret mitt litt mot deg når du lar hånda forventningsfullt stryke meg oppover igjen på innsiden av låret
under skjørtet.
Lenge før du når frem kjenner du hvor våt jeg er. Igjen stønner jeg høylytt med det samme du berører meg, og damen titter bakover igjen. Denne gangen bryr jeg meg ikke om henne og det er hun som blir litt brydd og snur seg denne gangen. Fingrene dine glir lett over det hårløse kjønnet og du leker
deg varsomt rundt før du finner «blomsten» min.

Jeg ser litt spørrende på deg, og du gliser når du spør om jeg vil møte deg på toalettet. Jeg vet hva du vil så jeg er ikke sen med å følge etter deg. Vi har nærmest ikke kommet oss inn på toalettet før vi kaster oss over hverandre. Vi kliner og du river i blusen min så 2 av knappene spretter ut før du får blusen min åpen og brystene er helt bare foran deg.

Du suger deg fast og jeg stønner at jeg vil ha deg NÅ. Jeg fikler med beltet ditt, får opp smekken din og du står der med buksa på knæra.
Jeg smiler når jeg ser lemmet ditt nærmest på vei opp gjennom trusa di. Jeg slipper løs stakkaren og den peker mot meg med «sug meg».
Jeg setter meg ned på huk og vipper den inn i munnen. Du stønner høyt når jeg sluker deg, og jeg kjenner den banker lett mellom leppene mine. Jeg får beskjed om å reise meg opp å snu baken til deg hvis jeg ikke vil ha deg i munnen.

Det er trangt inne på toalettet så vi dulter borti veggene og døra når vi
forsøker å snu på oss. Jeg stiller meg med baken til deg og du trekker
skjøret mitt i været. Gud hvor deilig det er når du endelig presser deg inn
i meg. Jeg dytter meg bakover mot deg for å få deg lengst mulig inn i meg, og jeg kjenner hendene dine som holder meg hardt på hoftene og skyver meg frem og tilbake mot deg. Du tar meg med harde lange tak og du ser hvor glinsende bløt den er hver gang den er på vei ut.

Jeg kjenner at det banker i lemmet ditt av kåtskap og jeg strekker hånda
under meg og finner tappen på meg selv. Vi kommer nesten samtidig.
Jeg noen brøkdeler før deg så du kjenner hvordan det trekker seg sammen rundt lemmet ditt før du brøler, øker takten og pumper inn i meg.
Vi fniser litt når vi retter på klærne for å gå ut og jeg gjør mitt beste
for å rette på den ødelagte krøllete blusen, men jeg er sikker på at hele
flyet ser på oss hva vi hadde gjort, røde som vi er i fjeset…..

Du masserer meg lett og jeg kjenner at jeg har lyst til å sprike ut føttene enda mer så du skal komme bedre til. Jeg legger igjen merke til damen foran som smugtitter på behandlingen du gir meg. Da stopper du plutselig å trekker hånda til deg.

Det tegner til å bli en hyggelig sydentur, samstemte som vi er. Vi smiler
varmt til hverandre, det gir forhåpninger. Vi skulle bare ha visst…..

Legg igjen en kommentar