Stille og vått

Denne novellen er vist 8170 ganger.

Tirsdag kveld. Huset er stille. Det er sent og barna har sovnet. Den eneste lyden som høres er konas trinn som går så lydløst hun kan opp trappa. Soverommet er kaldt, men jeg har ligget der noen minutter og får sakte tilbake varmen under dyna. Stine kommer inn, lukker døra og stiller seg ved senga. Hun vet nøyaktig hvor hun skal stå. I lyset fra gatelykten ser hun som vanlig fantastisk ut. Hun kler av seg. Sakte. Vi sier ikke noe. Barnas rom er på hver side av vårt. Vi vet at de sover lett. Hun drar hårstrikken ut av hestehalen og det ravnsvarte håret flommer ut over skuldrene. Ulljakken har en omtrent lydløs glidelås. Jeg følger hånden hennes hver centimeter. Den melkehvite huden skinner mot meg når halsen og øverste del av brystkassen dukker frem. Konturene av de tunge brystene er som skatter jeg selv har gjemt. Skjulte, men kjente. Hånden hennes er raskt nede ved skrittet. Selv om buksene fortsatt er på vet jeg godt hva de skjuler. Fingrene mine er fortsatt kalde, men det føles likevel deilig når jeg lar hånden gli sakte ned over magen og tar et godt tak rundt pikken. Den er varm og vokser sakte i håndflaten. Stine lar ulljakken falle på gulvet. Hun tar et raskt tak i toppen og drar den over hodet. Brystene sprenger nesten ut av den lyseblå BH’en når hun løfter armene over hodet. Toppen glir lydløst ned mot gulvet. Sekunder senere strutter store brystvorter mot meg. Det kan være kulden. Det kan hende Stine er like kåt som meg. Som et svar legger hun håndflatene på hvert sitt bryst. Tommel og pekefinger klemmer og drar i brystvortene. Jeg svelger tungt. Hun smiler, men ser ikke på meg.
Hendene glir ned fra puppene og ned mot buksekanten. Hun knepper opp knappene. En etter en. Jeg vet hva jeg snart vil få se. Pikken dunker og vokser. Stine snur seg. Skyver buksa ned. Trusa følger med. Rumpa svaier sakte fra side til side når Stine tråkker ut av buksene. Jeg runker sakte mens jeg stirrer. Og håper. Sekunder senere får jeg ønsket oppfylt. Stine bøyer seg frem mens hun legger hendene på rumpeballene. I akkurat riktig tid skiller hun rumpeballene og lar meg få se. Gatelyset finner to rød-rosa lepper som smatter vått og deilig i det hun skiller beina. Stine snur seg og kryper under dyna. Jeg legger meg på siden og tar henne i mot. Hun aker seg mot meg med rumpa først. Huden hennes er kald og jeg drar henne tett inntil meg. Min brystkasse mot hennes rygg. Hennes iskalde rumpe mot min varme pikk. Lår mot lår. Hånden min finner brystvorten hennes. Den er fortsatt stiv. Jeg klemmer forsiktig og biter henne lekent i nakken. Stine gnir rumpa mot pikken min. Vi trenger ikke ord. Vi er begge over 40 år. Vi har vært gift lenge. Vi vet at vi vil. Vi vet hva vi vil. Ord er overflødige. Sengen knirker lavt i det Stine snuer seg og legger seg ned på rygg. Fingrene hennes tar tak i mitt kortklippede hår og drar meg ned til henne. Tungene våre møtes. Først tungespiss mot tungespiss. Pusten hennes øker når tungene sirkler rundt hverandre. Vi kliner. Fortere og fortere. Våtere og våtere. Jeg klemmer fortsatt rundt puppen hennes. Kanskje en C-cup. Hånden hennes forlater håret mitt og går bestemt ned til kukken. Kanskje 18-19 centimeter. Stine tar et godt tak og runker meg sakte. Jeg slipper brystvorten og lar håndflaten vandre over den myke huden på magen hennes. Jeg stanser når fingertuppene treffer en snauklippet trekant. Stine sprer beina. Spriker litt og runker meg rolig. Forhuden min glir mykt og opphissende over pikkhodet. Fingrene mine stryker over kjønnshårene hennes. Jeg vet det kiler. Jeg vet hun elsker det. Stines tunge stanser helt opp når pekefingeren min legger seg midt på kjønnsleppene hennes. Hun spriker litt mer. Jeg kjenner at leppene skiller seg litt. De sukker fuktig. Fingrene mine skiller dem helt og glir mykt over den våte fittesprekken. Stine stønner og klemmer til rundt pikken. Fingertuppen min berører henne såvidt, men likevel nok til at jeg fordeler deilig fittesaft rundt til alt er vått. Klitten er hard og dunker lett. Jeg kjenner hvor våt hun er. Jeg vet hva hun vil ha. Langfinger og pekefinger presser seg sakte, men bestemt inn i henne. Reaksjonen er fantastisk. Stine stønner i øret mitt og spenner kroppen. Akkurat så høyt hun vet hun kan uten at barna våkner. Akkurat så høyt at hun vet at jeg blir knallhard. Tommelen sirkler rolig over klitten mens to fingre knuller henne. Sakte og bestemt. Det renner ut av den glovarme fitta. Med øvede bevegelser smører jeg lillefingeren med Stines safter og lar den presse mot anus. Stines kropp er ikke lenger kald. Nå har hun alt hun vil ha. En tunge i munnen. En tommel på klitten. To fingre i fitta. En finger mot anus. Hun klynker og peser. Underlivet hennes presser mot hånden min. Vi vet begge at hun kan komme når som helst. Da vil hun sprute. Mye. Vi vet begge at hun ikke kommer til å la det skje. Hun vil komme med pikke min langt inne i seg.

Stine slipper pikken min og vrir kroppen sin mot meg. Hun legger høyre lår over magen min. Fitta hennes renner og det blir deilig vått mot låret. Kroppen hennes legger seg over min. De tunge brystene klemmer seg mot brystkassen min. Pikken står som et spett og presser mot rumpa hennes. Fitteleppene gnir mot roten av kukken. Stine puster tungt i øret mitt. Hun legger tyngden på høyre albue og flytter venstre hånd bakover. Med en rask bevegelse flytter hun pikkhodet mot fitta. Så setter hun seg opp. Gatelyset bader overkroppen hennes i matt og gult lys. Stine senker seg ned på min bankende pikk. Jeg glir enkelt inn. Bare fem centimeter. Hun strammer seg rundt meg. Glatt. Varmt. Vått. Hendene mine hviler på hoftene hennes. Nyter synet. Nyter følelsen. Fitta slipper pikkhodet et lite sekund før hun slipper seg ned igjen. Opp og ned. Fingrene hennes henter safter og begynner en ivrig dans over klitten. Like etter slipper hun seg rett ned. Jeg kommer helt til bunns i henne. Et vått klask fyller rommet. Stine stønner. Begge lytter. Ingen lyder. Ingen våknet. Stine lener seg ned mot meg. Huden hennes er blitt kald igjen. Jeg drar dynen over ryggen hennes og hun rir meg rolig. Gnir fitta frem og tilbake. Masserer G-punktet med pikken min helt i bunns. Vipper seg litt opp og klasker ned. Jeg lener meg litt frem og får tak i rumpeballene hennes. Sprer dem og kjenner pikken min gli inn og ut av henne. Finner rikelig med fuktighet og drar det opp mot anus. Lar pekefingeren sirkle rundt rumpehullet. Stine øker tempoet og biter meg i brystvorten. Jeg presser fingeren sakte inn i rumpa hennes. Stine stønner og stanser. Hun vil kjenne at jeg glir inn. Fingertuppen er inne. Jeg trekker den rolig ut. Og presser rolig inn igjen. Stine senker seg ned og både finger og pikk synker dypt inn i kona. Hun øker farten på fingrene sine og jeg kjenner at fittemusklene klemmer hardere og hardere. Stine har omtrent sluttet og puste. Hun reiser seg halvt opp og jeg kjenner at pekefingeren min presses ned mot pikken min. Stine kommer. Lyden fra hennes små klynk og de deilige ansiktsgrimasene får det til å stramme seg i pungen. Hun rister og det renner deilig fittesaft ned over kukken min. Jeg tar for meg og fukter hendene. Så gnir jeg saftene ut over de deilige puppene. Stine puster tungt og jeg kjenner hjertet slå hardt. Jeg lener meg frem og slikker fittesaften av brystene hennes. Så kysser hun meg. Hardt. Vått. Lenge. Hun løfter seg av meg. Snur seg rundt. Legger forsiktig et lår på hver side av hodet mitt. Bøyer seg ned. Brystene hennes legger seg mykt mot magen min. Leppene hennes sluker pikkhodet. Jeg legger hendene på hoftene hennes og trekker fitta ned mot meg. Dråper av fittesaft treffer ansiktet. Så møter tungespiss fittelepper. Søtt. Salt. Stine sluker pikken min og presser fitta ned på munnen min. Jeg slikker ikke. Jeg slafser. Bred tunge. Lange drag. Stine er fortsatt følsom etter orgasmen og rykker til for hver bevegelse jeg gjør med munnen. Tungen hennes sirkler rundt pikkhodet. Jeg drar hoftene hennes høyere opp slik at jeg får tre fingre inn i fitta. Stine rykker til og stønner med pikken min i munnen. Hun er trang og tre fingre er mye i bredden. Deilig mye. Fingertuppene presser mot G-punktet og jeg øker tempoet. Stine vet hva jeg vil. Hun strammer musklene og gjør det enda strammere. Hun suger hardere på pikken min og øker også farten. Det knyter seg i ballene og jeg kjenner at jeg ikke er langt unna. Stine rister sakte og musklene i lårene vibrerer. Hun blir stadig våtere. Jeg klasker fingrene inn og ut av henne. Klitten får rask behandling fra hennes ivrige fingre bare noen centimeter fra haken min. Min venstre pekefinger glir uhindret inn i rumpa. Da kommer Stine. Hun spruter. En kraftig stråle treffer meg i ansiktet. Jeg dusjes og da kommer jeg. Stine stønner lenge med pikken min sprutende i munn. Jeg presser munnen mot fitta hennes og slikker grådig. Så slapper vi av. Stine beveger seg stille og rolig rundt og legger seg i armkroken min. Vi kysser. Sæd og fittesaft blander seg. Fantastisk godt. Fantastisk trygt. Vi sovner raskt. Klare til å sprette opp og hoppe i dusjen før barna våkner.