En tjeneste for kona

Denne novellen er vist 10264 ganger.

– Du vet at du har lyst.
Jeg hørte ordene, men kunne ikke helt ta innover meg hva kona snakket om. Henriette så at jeg var usikker. Hennes grønne øyne stirret rett i mine. Hun smilte mens hun satte det ravnsvarte håret opp i en hestehale. Hun kom rett fra dusjen og den nakne kroppen var fortsatt fuktig. De store puppene struttet mot meg når hun holdt hendene over hodet. Jeg elsket synet av den yppige kroppen. De tunge brystene og de deilige rosa brystvortene. Brede og myke hofter. Spenstige lår som rammet inn saftige lepper. Til tross for alle disse fysiske fristelsene var det ordene hennes som sugde meg inn. «Du vet at du har lyst». Ordene ble hvisket ut like etter at hun kom inn på gjesterommet som var vårt denne høstferien. Det store huset til lillesøsteren hennes var et veldig ønsket feriemål for store og små. Våre barn og hennes barn var like gamle. Jeg kunne høre dem herje i etasjen under. Henriette bøyde seg frem rett foran meg. Rumpa i været. Hun visste at jeg så rett inn mellom lårene. Hun rotet frem rene klær fra kofferten mens hun snakket.
– Silje har vært skilt i over et år nå. Hun har ikke hatt sex på enda lenger enn det.
Jeg studerte de fyldige skamleppene som ropte på min oppmerksomhet. Vanligvis ville mine blå øyne sende raske signaler til pikken når jeg satt slik. Så nært alt dette deilige. Nå klødde jeg meg usikkert i mitt korte brune hår. Mente hun dette?
– Så du tenker at Silje og jeg bør ha sex? Nå?
Henriette trakk på seg blå truser og en ulltrøye. Høsten var kald i Flå.
– Ja, det synes jeg ville vært en god ide. Hun er sprengkåt, men kan ikke akkurat plukke opp hvem som helst her. Det er et lite sted og man får raskt et dårlig rykte.
Det hun sa ga mening. Jeg tenkte på Silje. 10 år yngre enn mine 40. Spe kropp. Små bryster. En spretten rumpe. Deilig munn og oppslukende brune øyne. Joda. Jeg hadde sett nøye på henne. Hadde likt det jeg så helt fra det første øyekastet for 15 år siden. Hadde sett henne i bikini. Hadde sett henne amme barna. Hadde støtt på henne flere ganger når hun kom ut av badet kun iført håndkle. Og både Henriette og jeg hadde hørt henne og eksen da vi var på sydenferie sammen for et par år siden. Sexlydene hennes var virkelig opphissende. Henriette så rett på pikken og lo.
– Der ser du. Du har lyst.
Jeg kikket ned og der sto den. En 19 centimeter lang kuk som bøyde svakt oppover. En sikker g-punktstimulerer. Jeg var på god vei til å bli hard. Henriette satte seg ved siden av meg på senga. Ga meg et kyss før hun kledde på seg buksene.
– Silje og jeg snakket lenge sammen i går kveld. Det var jeg som foreslo dette. Hun ble sjokkert, men skulle tenke på det til i dag. Snakket med henne rett før jeg kom inn hit. Hun vil.
Henriette og jeg hadde for noen år siden funnet ut at vi likte å ha sex foran andre. Vi hadde også hatt sex med andre par. Henriette satte ord på tankene mine.
– Du og jeg er trygge på hverandre, Lars. Jeg vet at Silje vil ha godt av dette. Jeg vet hvor deilig du er.
Hun la trykk på «deilig» og blunket. I det hun dro opp glidlåsen på buksa la hun frem planen.
– Jeg tar med alle ungene på tur ned til elven. Vi blir sikkert borte i over en time. Silje gikk på badet etter meg. Døren står ulåst. OK?
Jeg reiste meg opp. Nikket. Tok rundt henne og presset kuken mot midjen hennes.
– Takk for dette. Vil du ha detaljene?
Henriette lo. Kysset meg lenge.
– Jeg får dem nok fra Silje.
Uten et ord til gikk hun. Skrittene hennes døde bort. Alt jeg nå var bevisst på var lyden av rennende vann. Silje var i dusjen.

Døren inn til badet åpnet seg lydløst. Rommet var varmt og fuktig. Siljes klær lå i en haug foran vasken til høyre for meg. Den store dusjen var rett frem. Jeg festet blikket på rumpa som var godt synlig mot glassveggene. Jeg låste døren bak meg. Lot morgenkåpen falle på gulvet. Alle musklene i min 180 centimeter lange kropp var spent. Pikken vippet opp og ned når jeg gikk mot dusjen. Silje lot vannet renne ned fjeset. Hendene var mellom lårene. Vasket hun seg? Eller tenkte hun på noe annet? En syk tanke slo meg. Hva om Henriette bare køddet? Kanskje Silje ville klikke når jeg åpnet dusjen? Jeg ristet smilende på hodet. Hvis dette bare var kødd skulle jeg i det minste få kjenne på kroppen til konas lillesøster. Dampen slo mot meg når jeg åpnet dusjdøren. Silje stivnet til. Hun må både ha hørt meg og kjent den litt kjøligere luften som kom inn til henne. Hun sto i ro, men sa ingenting. Jeg pustet lettet ut. Dette var ikke en spøk. Døren gled igjen og varmen omsvøpte oss. Siljes smale midje utvidet og strammet seg i raske trekk. Kanskje hun var nervøs? Det rødlige håret lå i lange klaser mot den bleke huden. Vannet rant deilig over den runde rumpa. Sildret mellom rumpeballene. Lårene hennes var litt skilt. Med et opphissed gisp så jeg at fitteleppene var lange og fyldige. Jeg nølte litt. Hvordan skulle jeg gå frem? Silje gikk litt lenger inn og gjorde valget enkelt. Med et lite skritt gikk jeg inn under dusjstrålen og presset kroppen min mot hennes. Hun skvatt til når pikken prikket mot ryggen hennes. Hun var nok ikke høyere enn snaut 165 centimeter. Mens vannet dynket oss ble hun visst vant til følelsen av pikk mot rygg. Hun presset seg mot meg. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å legge armene rundt henne. Hver hånd fant hvert sitt bryst. Silje ristet. Anspent. Sjenert. Og helt klart kåt. Rumpa hennes gned seg mot meg. Jeg lente meg frem og kysset henne på halsen. Igjen skalv hun. Fingrene mine klemte forsiktig på puppene. Disse deilige håndfullene som jeg hadde sett vokse frem gjennom så mange år. Fra en ungdoms yppige til en ammende mors fyldige. Det var deilig å stå slik. Kjenne hvordan pusten vår fant samme takt. Føle hvordan vi slappet av. Hud mot hud. Varme. Våte. Kåte. Vi sto slik noen minutter. Så kom jeg på at vi ikke hadde all verdens tid. Det var på tide å finne ut hvor mye hun ville ha. Venstre hånd klemte på brystvorten mens høyre hånd gled ned over magen. Silje strammet den allerede flate midjen. Pusten hennes ble tyngre. Vi hadde fortsatt ikke sagt et ord. Kroppene våre sa alt som måtte sies. Fingrene gled over navlen. Jeg lot hånden hvile der. Silje bøyde ansiktet opp mot mitt. Vi kysset. Tungen hennes var grådig. Jeg tok det som enda et tegn. Fingrene gled ned mot kjønnet hennes. Jeg ventet på følelsen av fingertupper mot kjønnshår. Den følelsen fikk jeg aldri. Plutselig lå hånden over en glattbarbert fitte. Pikken rykket til av opphisselse. Det var min tur til å stønne. Silje lo. Kysset meg igjen. Enda ivrigere. Hun spredde beina. Fitta åpnet seg under hånden min. Selv i den varme dusjen kunne jeg kjenne heten som strømmet ut av henne. Fingrene mine skilte de lange fitteleppene og gled langs sprekken. Silje hikstet høyt. Jeg fant klitten uten problemer. Den var stor og banket lett. To fingre fanget den og sirklet sakte over knoppen. Silje stønnet igjen. Underlivet hennes roterte mot hånden min. Hun klemte hånden som lå over puppen. Den andre tok tak i pikken. Hun sukket fornøyd. Runket meg sakte mens jeg masserte klitten. Igjen hadde vi funnet en rytme som var god for oss begge. Lange drag over kuken. rolige sveip over klitorisen. Beina hennes begynte en sakte vibrerende dans. Små rykk gjennom kroppen hennes når fingrene traff et spesielt punkt på klitten. Jeg økte tempoet. Vibrasjonene og rykkene økte også frekvensen. Silje klynket. Akkurat slik jeg hadde hørt fra rommet til hun og eksen for et par år siden. Det var ingen vits i å holde tilbake. Jeg beit henne i øret og masserte klitten fort og bestemt. Hun ristet og stønnet. Pekefingeren min stanset ved det spesielt gode punktet på klitten og gned iherdig. Silje stønnet mot meg.
– Ja. Fortsett. Fortsett. Fortsett.
Jeg gjorde det. Hennes forsøk på å runke meg ble gradvis borte. Alt hun kjente nå var orgasmen som bygget seg opp i henne. Silje presset rumpa mot pikken og jamret. Hun kom. Ristet kraftig i armene mine. Hun ropte høyt.
– Jaaaaaaaaa.
Så et høyt stønn før beina sviktet. Jeg fikk tak i den såpeglatte kroppen og holdt rundt henne. De deilige puppene presset seg mot magen min. Ansiktet hennes klemte seg mot brystkassen. Hun pustet tungt og hurtig. Jeg sto i ro. Lot vannet skylle over oss. Litt etter litt merket jeg at hun gjenvant kontrollen. Armene la seg rundt meg og hun reiste seg litt opp. Pikken sto som et spett mellom oss. Jeg kjente at forhuden var trukket helt bakover. Kukhodet var svulmet opp og banket lett. Silje hadde nok også merket det. Hun flyttet fjeset litt bort fra brystkassen min og kikket ned. Hun stirret lenge. Så tok hun begge hendene frem og plasserte dem akkurat der hun ønsket. En på pungen og en på skaftet. Jeg gryntet fornøyd. Silje fniste. Runket meg sakte. Klemte på pungen. Jeg lente meg mot flisene og koste meg. Ventet. Håpte. Like etter kjente jeg en liten tunge som gled over pikkhodet. Igjen gryntet jeg. Tungen undersøkte hele hodet. Sirklet rundt og rundt. Tungespissen slikket på strengen. Leppene lukket seg over tuppen. Sugde forsiktig. Hun stønnet. Gapte. Sugde meg inn. Varmen fra munnen var fantastisk. Tungen virvlet rundt pikken som gled ut og inn av munnen. Henriettes lillesøster likte visst også følelsen av pikk i munnen. Jeg sto fortsatt i ro. Hoftene vugget i takt med hodet hennes som støtte mot meg. Hun tok mer og mer i munn. Det var utrolig pirrende. Jeg ante ikke om hun var fornøyd med dette. En orgasme og muligheten til å suge søsterens mann. Det var som om hun leste tankene mine. Kanskje hun også tenkte på at klokken tikket. Silje slapp pikken ut av munnen. Om mulig hadde den blitt enda hardere. Hun så på meg. Blygt. Skrudde av vannet uten å slippe blikket mitt. Tok hånden min og gikk ut av dusjen. Vannet rant av oss mens vi gikk over gulvet. Silje låste fort opp. Dro meg ut av døren og rett over gangen. Inn på soverommet hennes. Jeg studerte den spretne rumpa som fortsatt var søkkvåt. Silje hoppet opp i den store sengen. Høstsolen strålte inn på henne der hun la seg ned på det lilla lakenet. De brune øynene stirret mot meg mens hun la seg på rygg. Beina skled fra hverandre. Jeg rev meg løs fra øynene hennes og studerte den glatte fitta. Pikken ropte at nå måtte jeg kjøre den inn i henne. Jeg måtte jobbe hardt med meg selv for ikke å lystre. Synet av de glatte fitteleppene fikk munnen til å løpe i vann. Jeg måtte smake på henne. Jeg sank ned på det tykke gulvteppet foran senga. Uten nøling dro jeg henne mot meg. Fitta glinset av vann og hennes safter. Jeg begravde ansiktet i musa. Tungen slafset ivrig over de lange leppene. Sugde dem inn i munnen. Klitten dunket deilig under min brede tunge. Silje ynket seg og vred på kroppen. Hun smakte godt. Syrligere enn Henriette. Nesa gned mot sprekken når jeg lot tunga gli inn i Silje. Da skrek hun til. Dro først fitta vekk fra meg. Så dyttet hun den rett tilbake. Jeg klamret meg til lårene hennes og tungeknullet henne. Med lange sveip dro jeg tunga fra åpningen og opp mot klitten. Igjen og igjen. Med litt strev fikk jeg løftet hodet litt høyere slik at jeg fikk presset to fingre inn i fitta. Det var trangt. Fingrene fant et deilig punkt og lårene vibrerte kraftig. Jeg fortsatte. Slikket og fingret henne. Silje hadde mistet alle hemninger.
– Ja. Ja. Ja. Ja. Nå kommer jeg.
Og det gjorde hun. Fitta klemte seg sammen og hun krummet ryggen. Jeg håpte at hun ville sprute på meg. Jeg elsker det. Det skjedde ikke. Silje ristet og peste, men ingen sprut. Jeg trakk ut fingrene og slikket henne rolig. Myke slikk over hele det våte og deilig duftende kjønnet.
Til slutt ble alt stille. Pusten hennes var igjen jevn og lav. Jeg løftet hodet og fikk se klokken. Det kunne ikke være lenge igjen til Henriette og barna kom tilbake. Jeg reiste meg opp og kikket ned på Silje. Røde kinn. Et stort og salig smil. Brystvorter som var knallharde og struttende. Spredde bein. Rød og svulmende mus. Silje så meg rett i øynene. Så kikket også hun på klokken. Ordene hun hvisket glemmer jeg aldri.
– Jeg må kjenne pikken din i meg. Jeg vil kjenne sæden din renne ut av meg.
Det var ingen tvil hos henne. Vi skulle ta oss tid til det. Hun klappet på madrassen og jeg la meg ned ved siden av henne. På ryggen med pikken stor og stiv. Silje kastet ikke bort tiden. Hun klatret over meg. Plasserte seg over kukhodet. Lot fitta kysse hodet. Jeg fanget brystene og klemte til. Først forsiktig. Så hardere. Hun reagerte aller best på den litt hardere behandlingen. Pikkhodet gled inn mellom leppene. Fitteleppene var myke og varme. Sakte, men sikkert gled hun ned på pikken. Hodet presset seg inn i den trange musa. Jeg slapp puppene og la hendene på hoftene hennes. Presset forsiktig slik at hun gled litt raskere ned på meg. Den lille kroppen slukte hele kuken. Med et svært fuktig «klask» sank hun ned og tok meg helt inn. Hun gned underlivet frem og tilbake. Fitta var trang og varm. Silje bøyde seg frem og hvilte hendene på skuldrene mine. Så hevet hun fitta opp og dunket den rett ned igjen. Med lukkede øyne red hun meg. Klask. Klask. Klask. Hun banket fitta ned mot meg. Magemusklene hennes jobbet hardt og pusten var kraftig. Jeg lå helt i ro og lot henne knulle meg. Klask. Klask. Klask. Silje svettet. Jeg merket at jeg nærmet meg. Jeg bestemte meg for å si akkurat det.
– Silje. Jeg kommer snart. Jeg kommer snart inne i deg.
Hun likte visst det. For tempoet økte enda mer. Klask. Klask. Klask. Farten og kraften fikk den gamle senga til å knirke. Lyden av hennes klynk og sengas knirking var utrolig opphissende. Pungen strammet seg og det glitret i lys på netthinen. Silje satte seg opp og lente overkroppen bakover. Det var visst enda bedre for henne. Hun ulte langsomt. Synet, lukten og lydene fra henne fikk det til å gå for meg. Hun merket det og stanset rittet. Stirret på meg mens sæden sprutet inn i henne i seige støt. Jeg ristet lett og klemte til rundt lårene hennes.
– Lars. Jeg kjenner sæden din.
Blygheten var langt borte. Hun var bestemt og hes. Hun løftet seg litt opp fra meg og nå kunne jeg se hvordan sæden rant ned over skaftet. Hun tok en finger mellom beina og førte den opp til munnen. Hun smattet fornøyd. Så tok hun mer sæd og gned den over klitten. Deretter slapp hun seg ned på meg igjen. Red meg hardt og fort. Stimulerte klitorisen med jevne strøk. Klask. Klask. Klask. Jeg bare nøyt synet. Kunne hun komme enda en gang?
Det kunne Silje. Hun slapp seg helt ned slik at pikken bunnet henne. Så satt hun slik mens hun onanerte. Overkroppen skalv og hun kom. Fitta klemte til rundt pikken. Strammere og strammere. Så et stønn. Deretter fnising. Da hun fikk igjen pusten så vi på hverandre. Hun smilte. Jeg smilte.
Så hørte vi det. Lyden fra en flokk med unger som nærmet seg. Silje bøyde seg ned og ga meg et raskt kyss. Så Hoppet hun av meg og løp inn på badet. Rett før døren smalt igjen hørte jeg lyden av tøy som landet i gangen. Jeg reiste meg opp og gikk ut. Fant morgenkåpen og jogget inn på gjesterommet. Lukket døren og sukket fornøyd. Hørte utgangsdøren som ble åpnet. Lyden av føtter som dundret opp trappen. Latter og rop. Og et forundret spørsmål.
– Mamma? Hvorfor er det så vått på soveromet ditt?