Stillingen ved pause

Denne novellen er vist 52420 ganger.

Jeg hadde planlagt det lenge. Det begynte å nærme seg cupfinale og jeg begynte å bli mektig lei av at kjæresten min prioriterte fotball framfor kos.

Drakten var ikke særlig vanskelig å få tak i. Jeg jobbet deltid på et sykehjem mens jeg studerte, og jeg visste at det hang noen gamle uniformer i et skap. Litt godsnakking med gamlesjefen var alt som skulle til. Jeg så at hun flirte da jeg gikk.

Uniformen var fin og hvit med store knapper på framsiden. Den måtte legges opp, selvfølgelig; man er ikke spesielt sexy i en kjole som rekker en til anklene. Heldigvis har jeg alltid likt å sy, så med litt klipping og lån av mammas symaskin, sluttet den nå like under trusekanten. Til og med et navneskilt hadde jeg gått til anskaffelse av. ”Søster Lise” sto det med store bokstaver.

Det var vel rundt et kvarter inn i første omgang. Viking spilte bortekamp mot Rosenborg. Vel skal man holde med hjemmelaget, men det får da være måte på. Dette begynte å gå på helsa løs. Jeg tenkte med gru tilbake på EM. Men forhåpentligvis ville ting forbedre seg etter dette.

Jeg fant fram den lille mappa jeg hadde forberedt og stilte meg i stuedøra. ”Andersen!” sa jeg med myndig røst. Han mumlet noe men tittet ikke vekk fra skjermen. ”Frode Andersen!”

Han snudde hodet mot meg. Og ble sittende og gape vantro. ”Det er din tur,” sa jeg uanfektet. ”Du kan følge med meg.” Frode reiste seg som i transe, fremdeles uten å kunne tro det han så. Jeg gikk foran ham opp trappene og inn på soverommet. Her hadde jeg tatt denbrede kommoden ut ifra veggen og lagt et hvitt laken over den. Jeg la mappa på senga og tok fram et stetoskop (også lånt på sykehjemmet).

”Hvis du tar av deg på overkroppen så kan jeg få lyttet på pusten din,” sa jeg avmålt. En sykepleier kan ikke ta seg tid til å være familiær med pasientene. Man må være effektiv! Han vrengte av seg skjorta i en rasende fart og fortsatte å stirre. Jeg kunne se at brystvortene hans hadde trukket seg steinhardt sammen og jeg visste at han begynte å bli hard.

Jeg satte stetoskopet rett på den ene brystvorta hans. Han gispet til av den plutselige kulden. ”God refleks,” sa jeg. ”La oss se om du reagerer like bra på varme.” Jeg strøk en varm tommel over den andre vorta. Han ynket seg. ”Herregud, Lise. Jeg MÅ ha deg NÅ!” sa han forpint. ”Det er SØSTER Lise!” sa jeg strengt. ”Og her er det faktisk JEG som bestemmer! Legg deg ned på rygg!”

Han la seg lydig ned. Nå kunne jeg se bulen i buksa hans klart og tydelig. Jeg må innrømme at synet gjorde meg kåt. Her hadde jeg full kontroll, og det likte jeg. ”Det er nok best vi tar en sædprøve for å kontrollere kvaliteten på sæden din,” sa jeg. Nå forsto Frode hvor jeg ville hen, og et stort smil begynte å bre seg i ansiktet hans.

Jeg kneppet opp buksa hans og så at staken spratt frem over bokseren. Han hjalp ivrig til med å løfte hoftene da jeg dro resten av klærne av han og la dem på gulvet. Jeg bøyde meg langsomt ned slik at han skulle se den lille røde blondetrusa jeg hadde under den minimale drakten. Etter den tunge pusten hans å dømme, hadde han bra innsyn.

”Uff så varmt det er,” sa jeg. ”Det er visst best at jeg også tar av meg litt.” Jeg kneppet opp uniformen foran slik at behåen min viste. Så lot jeg den falle sakte den mot gulvet. Frode hikstet av fryd da han så de store puppene mine kun omkranset av en rød blondebehå. Pikken hans lå rett opp mot magen hans og jeg så det glinset i en dråpe øverst. Ballene hans er gode og hårete. Jeg har aldri kunnet fordra menn med glattbarbert skritt. For meg er følelsen av å suge på et par baller med naturlig hårvekst noe av det beste som fins.

”Så får vi se å få oss en prøve da,” sa jeg og grep om pikken hans. Han lukket øynene og stønnet høyt. Jeg runket ham forsiktig langt nede på skaftet, uten å berøre pikkhodet. Mens jeg gjorde dette slikket jeg ham på magen med ei dryppende våt tunge. Jeg boret tunga mi inn i navlen hans. Han stønnet høyere og høyere og jeg kjente at ballene hans begynte å stramme seg. ”Herregud, jeg kommer,” stønnet han fram.

”Det kan vi ikke ha noe av,” sa jeg og fjernet hendene mine. ”Neh… ei!” ropte han fortvilet. ”Du kan ikke slutte nå!” Jeg så strengt på ham og svarte: ”Det har jeg da heller ikke tenkt. Men,” sa jeg og dro fram en undersøkelseshanske. ”Vi må sjekke prostataen din også.” Aldri har jeg vel sett noen gå så ettertrykkelig fra den dypeste fortvilelse til den ytterste glede. Frode smilte med hele seg!

Jeg har lenge visst at han har ønsket mer anal oppmerksomhet fra min side. Dessverre har jeg selv dårlig erfaring med analsex, så jeg har alltid vært litt reservert på dette punktet. Jeg smilte skjelmsk til ham og tok på meg hansken. Så fant jeg frem glidekrem og smurte godt inn peke- og langfinger. Han løftet hælene opp på kommoden så jeg skulle komme bedre til.

”Denne undersøkelsen kan være litt ubehagelig, men bare ligg helt rolig og slapp av.” Jeg begynte forsiktig å massere analåpningen hans. Han presset rompa mot meg mens han stønnet høyt og vred seg. Forsiktig presset jeg pekefingeren inn i analen. Jeg kjente at musklene hans jobbet litt mot meg, men etter ei stund slappet han av. Så begynte jeg å knulle ham sakte frem og tilbake. ”Å fy faen, så godt det er!” stønnet han. ”Vær så snill og fortsett. Knull meg hardt!”

Jeg satte farten opp samtidig som jeg runket pikken hans med venstrehånda. ”Nei, nå vil jeg smake sæd,” sa jeg resolutt og kjørte en finger til opp i rompa hans. ”Sprut meg full.” Jeg senket munnen min over den stive staken hans mens jeg fingerknullet rompa hans i en rasende fart. Han grep meg rundt hodet og presset meg ned på pikken sin, hardere, raskere. ”Å herregud, Lise det går noe så helt sinnsykt for meg! Jeg spruter!” skrek han. Og han sprutet som han aldri før har gjort. Jeg svelgte unna alt det jeg klarte.

Trenger jeg fortelle at jeg ble grundig tilfredsstilt seinere den kvelden? En så takknemlig fyr har jeg aldri sett før. Jeg fikk til og med frokost på senga dagen etter. Og han var IKKE lei seg av at han måtte få resyme av kampen av gutta på jobben.

Legg igjen en kommentar