Stine & jeg

Denne novellen er vist 7348 ganger.

Helt siden barneskolen hadde vi hengt sammen Stine og jeg å fremdeles var vi venner som stadig dro på turer sammen som på fjellet eller interrail eller hva som helst.
Nå satt vi i teltåpningen og nøt solens siste stråler før den forsvant oransjrød ned bak åsen. Vi var litt gufne etter det siste badet og hadde ennå ikke skiftet, å jeg kjente den våte badebuksa klistre seg fast til kroppen. Stine hentet en flaske vin skjenket i glassene våre å satte seg med bena i kors slik at stoffet i skrittet strakk seg å viste frem konturene.
Jeg tok blikket vekk møtte øynene hennes å syntes jeg kjente sitring. Kunne det være mulig? Vi hadde jo vært nakne sammen før selv om jeg var gutt så var det liksom helt naturlig, men nå…nei jeg slo det fra meg. Hun lente seg over mot meg og kysset meg på kinnet å jeg kjente duftene hennes, deilig det hadde hun ikke gjort før og følte meg litt perpleks, var det en vennskapsklem, eller var det?
Etter en stund så reiste hun seg, jeg må tisse jeg venter du her så lenge?
Ja jeg hadde ingen planer om å reise meg opp en gang.

Hun rundet teltet jeg så på henne der hun gikk nydelig kropp. Slik hadde jeg ikke tenkt på henne før hva skulle dette bety? Hun kom snart tilbake, det var deilig hun også grep glasset sitt og satte seg igjen, vil du ha mer i glasset ditt? Jeg tok med flere flasker vin så det er bare å ta for seg. Vi ble sittende slik en stund å små pratet før hun plutselig reiste seg å gikk inn i teltet. Jeg hørte hun romstere der inne, hva drev hum med tro? Jeg tittet inn å så henne kle av seg den ennå fuktige drakta, hun slet litt fordi den var våt å klistret seg fast slik at det tok litt tid før… Jasså er du blitt titter også nå eller?
Hun hadde snudd seg å forsøkte ikke å dekke seg til, hun bøyde seg frem med hodet nedi sekken å viste meg hele kjønnet sitt det åpnet sig der mellom bena hennes å bakfra kjønnet er formet som en pære. Hun gjorde bevegelser som om hun var på moteoppvisning. Nei jeg… stotret jeg frem jeg bare…..Hun la en pekefinger over munnen min, det gjør ingenting du har sett meg naken før eller?
Kanskje jeg skal sitte sånn sammen med deg, ja naken mener jeg? Jeg trakk meg ut å prøvde å konsentrere meg om andre ting som forgikk nede på plassen. Kjente jeg måtte tisse å reiste meg for å gå. Hun kom ut i det samme kanskje jeg skal bli med deg å hjelpe? Nei da skulle vel klare det alene, hun lo en nervøs latter.

Da jeg kom tilbake lå hun på magen å støttet hodet i hendene å gjorde hysjetegn til meg å pekte. Jeg fulgte fingeren hennes å der i teltet ved siden av satt to ungdommer å holdt rundt hverandre å holdt på med sitt.
Ikke pent å se visket jeg det finnes jo privat liv. Hysj sa hun det er ganske spennende! Hun tok ikke øynene fra dem, han en lyshåret pen gutt å hun en brunnette med ganske pen kropp å begge i midten av 20årene eller kanskje yngre.
Hun satt lent bakover med han liggende på ryggen mellom bena sine å slik satt de og kysset å koste seg lenge. Jeg så på Stine å så at hun pustet litt raskere nå tente hun på dette? Jeg la meg ned på magen å slik lå vi å fulgte med.
Skal jeg visket hun? Jeg skjønte ikke hva hun mente. Skal jeg kle av meg å ligge naken?

Jenta hadde en hånd på magen hans som stadig søkte å der var hun under linningen hans,så han lettet litt på seg trakk inn magen ga henne plass, men hun kom ikke helt ned.
Stine flyttet litt på seg å hadde en hånd under seg lå hun her å….eller var det bare tilfeldig en bevegelse hun gjorde? Jeg har sånn lyst visker hun, lyst til å vise deg hele meg.

Det er så deilig å se på, hun visket.

Selv om vi hadde reist sammen sett hverandre mange ganger, badet nakne sammen så var dette noe annet, har vell ikke tenkt at vi liksom …..? Hun kneppet opp beltet sitt.

Nå satt jenta med hele hånden sin innenfor å jeg så bevegelsene hennes, hun onanerte ham sakte stoppet litt la en hånd utenpå strøk oppover før hun åpnet smekken hans helt, stakk hånden innenfor lekte med han tok kuken hans hekt frem , kysset tunga var krevende munnen var helt åpen.Hun så på han mens hun å dro den frem rett foran oss, hørte Stine pustet høyt, hun så på meg et øyeblikk dro det ene benet opp under seg hadde en hånd der nede et øyeblikk. Hun grep hånden min holdt den stakk den i munnen sin og sugde den inn, kjente tunga hennes. Hun nærmet seg med ansiktet mot mitt, kysset forsiktig på munnen før hun kom med en krevende tunge, hun pustet anstrengt å hurtig å visket «ta på meg jeg brenner». Jeg flyttet hånden ned mellom å kjente på bukseskrittet hennes bakfra å hørte hun stønnet før hun snudde seg mot meg å la en hånd i skrittet mitt å kjente reisningen min, hun dro to fingre nedover å smilte. Selv hadde jeg en hånd på brystet hennes å klemte det hardnet, brystvorten hennes var hard. Hun la seg ned igjen for å følge med la hånden min tilfeldig på magen sin.

De hadde snudd seg å han satt foran henne å brydde seg ikke om noen kanskje kunne se ham, penisen hans var hard å hun smakte seg prøvende med tungespissen først, før hun gapte over han å han stønnet høyt. Jeg hadde en finger nede utenpå hos Stine lirket en hånd under kom liksom ikke ordentlig til ,hun la en hånd utenpå min liksom for å hjelpe før hun visket skal jeg ta av meg? Mm visket jeg tilbake og trakk meg vekk. Hun gjorde noen forsiktige bevegelser å ålte seg ut av buksa å la seg ned igjen, ålte seg litt sjenert ut av trusene å la dem ved siden av seg i gresset. Tenk om de ser oss…. Prøvde jeg viskende, men det hørte hun ikke på.- Nå vil jeg også se deg naken! Hun nesten kommanderte meg.
Hva ville hun se meg, men jeg kunne jo ikke vise henne at .. Jeg kjente på henne kjønnet hennes var varmt å vått. Hun lå på magen med hodet vent mot meg på det ene kinnet med halvåpen munn, jeg venter sa hun. Jeg satte meg opp på knærne kneppet opp belte nølte litt hun kom med en hånd å dro ned glidelåsen å hun klemte forsiktig på meg det hun kjente fortalte henne at jeg var kåt jeg også. Jeg la meg på ryggen dro benklærne fort ned å la meg på magen ved henne som nå snudde seg mot åpningen der de fortsatt holdt på med sitt.

Hun satt å strevde med å få av seg mens han satt å koste med seg selv mens hun så på. Hun stoppet litt opp for å se ham.
Kan du gjøre slik mens jeg ser på, hun visket lavt å jeg fikk tror nesten jeg ble rød også, mener du at……..?.Hun snudde meg rundt grep den med sine små hender dro forhuden litt ned klemte rundt den.
Hun løftet det ene benet åpnet seg med to fingre strøk seg mellom, lukket øynene å stønnet litt å runket meg sakte før hun snudde seg med rompa mot meg la en hånd under seg å ledet meg frem og inn. Inn i en deilig å varm tunnel, trædde seg inn på og brukte en finger der nede kjente hun klemte meg på pungen. Slik likte hun at jeg gle i henne dypt å deilig å kjente det bygget seg opp å det merket hun også å trakk seg frem snudde seg visket la meg se mens du runker deg frem tøm deg helt foran meg. Jeg grep den å satte opp tempoet hun kom med en hånd på pungene min å klemte da jeg sprutet, hun melket meg med munnen den siste dråpen, å hadde en hånd hos seg selv å ristet i sin orgasme, så hennes sprut som traff meg på låret å gjorde det vått under seg. Hun seg sammen å så på meg litt flau tror jeg å visket deilig mm.

Neste morgen var jeg først våken å skyndet meg å komme meg ut av soveposen å så på henne der hun sov med soveteppe halvveis over seg å jeg kunne se lårene å litt av truseskrittet hennes å tenkte tilbake på i går, hvordan ville hun reagere i dag? Kanskje hun vil….? Nei det var jo hun som hadde startet det hele på en måte, angret nesten på hva jeg hadde gjort. Jeg sto her naken å ville ikke at hun skulle se meg å lette i sekken etter en ny truse. Vet du jeg syntes du er fin naken! Jeg skvatt å så forskremt bort på henne, der lå hun å så på meg mens jeg……. Hvem var det som var kikker sa du? Jeg så spørrende på henne. Sette deg her sa hun og pekte på soveposen min, ja skal bare finne? Nei du behøver ikke ta på deg for min skyld sett deg her. Jeg satte meg å liksom prøvde å dekke meg til med posen, men det lykkes ikke noe særlig. Vet du sa hun jeg har lenge vært litt småforelsket i deg, men har liksom ikke…? Jeg lente meg over å ga henne et kyss.
Hun la teppet til side å satte seg opp å viste frem to fine pupper la bena i kors rett forand meg. Skulle hun prøve å friste meg? Hun satte seg med bena oppunder seg å la hode på knærne kjønnet hennes svulmet frem å jeg kjente den reiste seg langsomt. Blir du kåt av å se meg sånn? La meg se sa hun å tok vekk armen min slik at hun så den, mm hun grep den med den ene hånden runket den sakte å så meg inn i øynene, kysset meg med en krevende tunge. Vet du jeg hadde det så deilig i går fikk en fin stund hvor det gikk for meg på en helt ny måte. Hun kjælte med meg på en fin måte brukte bare to fingre langsetter.
Nei nå må vi finne på noe jeg reiste meg og trakk på meg truse fant frem shorts og skjorte åpnet teltduken å gikk ut bøyde meg inn, kommer du snart eller? Snart kom hun etter å vi ruslet opp i kiosken for å finne noe frokost.
Kanskje vi skulle ta noen fine bilder i dag? Jeg smilte til henne og ventet på svar mens huns spiste. Mm det kunne kanskje vært en ide det gjør vi etter på. Vi gikk innom teltet hentet fotoutstyr å gikk mot et tjern vi viste om hvor det kunne danne seg fine motiver.
Jeg rigget opp mens hun tok et overblikk. Hun gikk i shorts å en liten overdel å så ganske fristende ut. Jeg satt der å fomlet for å få trædd i en ny film å for objektivbytte da hun sto litt lenger fremme å ba meg knipse henne, hun sto der å hadde inntatt en frisk positur med det ene benet oppe på en stubbe slik at kjønnet hennes kom tydelig til synet gjennom. Etter å ha somet inn så jeg også at noe kjønn hår stakk seg frem å knipset det beste jeg kunne. hun snudde seg, bøyde seg ned og ga meg alt.
Plutselig tok hun av seg overdelen å blottet brystene sine for meg, de var fine runde å med et pent brunt felt rundt brystvortene som sto harde rett ut. Hun klemte dem med hånden sin å ba meg ta bilder. Jeg satt på huk å hadde vell kanskje en reaksjon ,men gjorde mitt beste .Så stoppet hun opp la hendene sine på beltet åpnet det sakte et hvitt felt av blek hud kom til syne å hun viste meg perlen i navlen å spurte om jeg ville ha mere? Jajo stammet jeg frem. Da vil jeg at fotografen også skal kaste klærne, skjønner?
Ja men det! Ikke noe men, enten begge eller ingen. jeg tenkte på de fine bildene jeg kunne få å reiste meg. Den der har jeg sett før sa hun å pekte mot skrittet mitt. Jeg åpnet buksa å lot den falle, men ville vente med resten, nei alt eller så går jeg.
Ok jeg dro ned trusa også å den stive pikken min vippet frem. Sett deg der sa hun å pekte på en sten nå vil jeg ta bilder av deg. Jeg nølte lit, men satte meg ned å viste henne alt.
Ta bena fra hverandre, hun kommanderte meg, la meg se pungen din grip den å dra den sakte. Hun knipset i vei å ba om forskjellige stillinger osv.
Nå kom hun bort til meg å visket….Jeg vil ha et bilde når det går for deg ved at du runker deg selv. Hun skalv litt, det svimlet for meg, ja men. jeg grep den å dro forhuden nedover sakte å hun knipset, fortere sa hun la meg se du spruter. Jeg satte opp tempoet for henne hun kom med en hånd klemte på pungen og knipset. Jeg sprutet lenge for henne å det var kjempespennende å slik hadde jeg aldri følt det før jeg støtet spruten ned på bakken på puppene hennes og skrittet hennes nå knipset hun ikke lenger hun satt der å kjælte med meg for å presse ut de siste.
Nå var det min tur til å kommandere sett deg her sa jeg å pekte på stubben å ta bena fra hverandre la meg se alt. Hun lot seg ikke be to ganger løftet det ene benet brukte to fingre å delte seg jeg så det rosa kjøttet det glinset i solen i kjønnet hennes , lenger bak et lite hull. Hun var tent nå å brukte en finger inn der nede så hånda hennes var våt to fingre fant veien samtidig som hun gnei klitoris å stønnet høyt. Jeg kommer, ropte hun nesten så jeg var redd andre skulle høre henne. Hun ristet å gurglet da jeg så spruten hennes, hun ble ordentlig våt av sine egne safter,
Nå satt hun bare med øynene igjen å nøt stillheten lenge å ingen sa noe. Hun så på meg akte seg litt frem å la hode bakover, å der så jeg strålen hennes, jeg knipset, hun satt her å viste seg frem mens hun tisset så den gylne strålen treffe gresset så spruten, deilig å se måtte gripe den allerede stive pikken å kose med meg selv av dette synet.
Hun reiste seg opp å gikk i retning teltet, spar noe til i kveld ba hun å grep meg i hånden å sammen gikk vi til teltet.
Nå var det ingen aktivitet i det andre heller. Kanskje de sover, prøvde jeg.
I kveld er det samling ved bålet for de som måtte ønske det ta med mat å godt humør sto det på plakatene som var hengt opp. Tja det kunne vell vært artig? Jo det blir sikkert koselig det tenkte jeg, men sa ingenting. Kvelden kom å vi dristet oss dit hvor folkene samlet seg å hadde satt opp bål å et sted hvor man kunne kjøpe pølser til grillingen å en øldisk for dem som ville ha det.
Vi kom i snakk med mange nye som vi ikke kjente, men det var jo hyggelig det blant annet det freske paret som hadde vist oss alt kvelden før, riktig koselig par helt vanlige mennesker.
Kvelden ble mørk å vi satte nesen hjemover mot teltet hvor vi fant frem litt vin å to glass som jeg satte på bordet mens Stine ville skifte til lettere tøy. Hun sto i truse med hodet nedi sekken og fant frem det hun skulle ha på seg. En nydelig truse å en nesten gjennomsiktig topp. Hun sto ved siden av meg å dro ned trusa si uten videre. Skal ikke du skifte eller? Hun dro frem en vaskebalje å helte oppi litt varmt vann ifra kjelen fuktet en klut å vasket seg i ansiktet å på overkroppen før hun satte seg på huk tørket seg i skrittet som åpnet seg når hun satt slik. Hun dro kluten sakte mellom å jeg så kjøttet hennes å så knoppen som hun bare fuktet så vidt. Det glinset i hårene å hun satt slik lenger enn nødvendig tror jeg, viste seg frem til meg var tent, klitoris var hoven å oppsvulmet.
Hun så meg inn i øynene brukte to fingre å gnei klitten sin for meg stønnet litt.Kjempedeilig hun visket så pent, trekk ned buksa di du også la meg få se pikken din.Hun kom bak meg dro forhuden bakover såpen den inn å runket meg det var kjempeglatt å deilig .hun klemte pungen min, såpet meg inn bak der holdt en finger i noen sekunder strøk den mot pungen min.
Ja dette liker du nok bøy deg fremover slik at jeg kan…… jeg bøyde meg ned kjente at hun såpet meg inn bak å kom med en finger som hun presset inn ledd for ledd liksom, men jeg knep igjen automatisk å hun ba meg slappe av å glei lenger inn. Nå var hun inne med hele lengden sin å grep pikken med den andre å dro den deilig……mmagghh kjempedeilig. Hun visket meg rett i øret nå liker du det? La det gå for deg så skal du kjenne hvor godt det er sa hun å satte opp tempoet å lot det sprute i hånden sin med grepet over hodet å det var den deiligste orgasmen jeg har opplevd, det ble aldri tomt ved takene å en finger som gikk ut og inn der bak åhhhagg.
Jeg la meg ved siden av henne å strøk hennes kinn å visket. Tusen takk det var kjempedeilig.

Legg igjen en kommentar