Store pupper

Denne novellen er vist 32394 ganger.

Jeg tror at jeg har noe til felles med ganske mange mannfolk. Jeg er helt hekta på store pupper. Har alltid glant på store, dissende pupper hvis jeg går gjennom byen. Særlig på varme sommerdager når flagget vaier i vind og puppene vaier under blusene på jentene. Da er jeg sliten i øyeeplene når jeg setter meg ned med en pils for å hvile blikket litt.
Men det tok virkelig av da jeg fikk en ny nabo. Jeg bor i andre etasje og hun i første. Terrassene våre er etasjevis, sånn at hvis jeg lener meg ut og ser ned, da ser jeg et godt stykke inn på terassen under. Eller balkongen, eller hva faen det nå heter. Det viktigste her er i alle fall at jeg holdt på å få hjerteinfarkt en varm sommerdag. Jeg hadde jo hilst på dama og sett at hun hadde skikkelig solide greier under genseren. Men det var ikke før nå at jeg virkelig fikk SE dem. Hun lå nemlig på ryggen ganske langt ut på terassen sin. Med den lille, lekre bikinitrusa på og den lekre bikinibehåen som knapt nok dekket brystvortene med to trekanter – det virket i alle fall slik for den kåte stakkaren som hang over gelenderet med hengende tunge og øyne som stakk ti centimeter ut. Pikken min spratt til værs da jeg dro buksa ned uten å slippe henne med blikket. Og enda verre ble det da jeg lente meg over kanten igjen og fikk se at hun satte seg opp, fjernet den minimale behåen og la seg ned igjen, toppløs. Brystene fløt utover, og allikevel var de faste og fine. Jeg kunne tydelig se nettverk av blodårer skinne gjennom den tynne huden, sprengt av pupp.
O’ fryd, o’ jubel. O’ usannsynlig lykke. Jeg har ligget mange ganger på ryggen på min egen veranda og fantasert vilt og hemningsløst om bryst og pupper. Denne gangen ble jeg hengende utenfor verandaen mens de grisete tankene mine snodde seg ned til den nye naboen min. Med hånda rundt pikken sto jeg og runket mens jeg stirret på puppene hennes.
Jøsses, så digre de var. Og det verste var at de så naturlige ut. Brystvortene var store med mørkebrune ringer rundt, og var tydeligvis vant til å være ute i sola. Kanskje ble hun kåt av å sole seg toppløs også, for de trakk seg sammen og knoppet seg harde og fine. Jeg svelget og forsøkte å se for meg hvordan det ville være å legge hendene på brystene hennes, uten å klare å dekke mer enn en fjerdedel av dem. Presse dem litt til siden og smyge pikken inni den fristende kløften mellom de digre melonene og jukke til sæden ble liggende i klaser på halsen hennes. Det knyttet seg i ballene mine da sæden kom ut og underlivet ristet. Faen og, alt nå? Jeg slapp ikke de store puppene med blikket, beholdt pikken i hånden og visste at den snart ville vokse seg stor og kåt igjen. De hvite klasene lå igjen på verandagulvet som vitner for min ensomme kåtskap.
Det klødde i hendene mine etter å klemme og massere de puppene, kjenne vortene stive og harde mot håndflatene, legge ansiktet mellom dem og drukne i pupp. Tenk om jeg kunne gå ned dit, ringe på døra og møte henne og puppene i døra, og se at de fremdeles disset etter turen fra verandaen hennes og til døra. Tenk å følge med henne ut på verandaen, kjenne de slanke armene hennes rundt halsen mens hun presset kroppen sin mot min og klemte puppene flate mot brystkassen min…
Jeg la henne ned i tankene, holdt rundt et bryst med hver hånd og gapte over en brystvorte, la flate tunga mot huden og slikket meg over den harde vorten et par ganger, hørte at hun stønnet da jeg lot tunga gli fram og tilbake over den stive knoppen. Jeg slapp taket med munnen, gapte over den andre og sugde og sugde mens hun fisket fram pikken fra shortsen min. Først nå merket jeg at hun var truseløs, når hun spredde bena og presset kuken mot den våte musa si. Jeg stønnet mot puppen hennes, gled over til den andre igjen og lot fingrene overta på den våte knoppen. Jeg sugde og slikket, gned og masserte før jeg reiste meg opp på knær og stilte meg overskrevs over magen hennes. Hun la hendene på de digre honningmelonene sine, videt ut kløften mellom dem og så bedende på meg mens hun fuktet de knallrøde leppene langsomt. Hun trengte ikke mase på meg. Jeg stappet pikken mellom brystene hennes, med en forhud som bare var halvveis glidd tilbake. Når jeg støtet hoftene oppover, gled forhuden helt tilbake over hodet og når jeg dro hoftene tilbake, gled forhuden over hodet igjen. Herlig.
Jeg runket og stirret og runket der jeg hang med hodet utenfor gelenderet på verandaen min. Det dirret og boblet i lysken, av vilt kåtskap og gra begjær. Hun hadde ikke sett meg enda, og det var kanskje like bra. Pikken min var knallhard, stor og stiv igjen, og jeg dro skinnet som en gal, kåt som en ungsau. I tankene jukket og jukket jeg mellom de store puppene. Sannelig bøyde hun hodet og stakk ut tunga, stakk tungespissen borti pikken min og fikk meg til å stønne da tunga hennes sendte ilinger gjennom staken. Herlig. Jeg krabbet litt nærmere den fristende munnen hennes, stakk den såvidt innenfor og kjente vakuumet i munnen mens puppene omkranset pikken og pakket den inn. Det begynte å knyte seg i ballene igjen, jeg runket fortere, nå hastet det med å ta henne. Jeg skyndte meg ned til musa hennes, trødde pikken dønn i bunn i tankene og lot høyrehånda forflytte seg opp til pikkhodet på verandaen. Tok med forhuden og klemte rytmisk med runkende bevegelser etterhvert som jeg i tankene pumpet ut og inn. Hun var like trang og deilig som kløften mellom brystene. Jeg la meg ned, begrov ansiktet i melonene og kjente at satsen var på vei ut av ballene. Jeg la en hånd rundt pungen, runket hardt og kvalte et stønn da sæden sprutet ut for andre gang.
Denne gangen havnet ikke klasene på verandaen. To hvite, digre dråper hadde truffet fantasien min. Et par irriterte øyne stirret på meg da jeg våget å titte utfor kanten igjen. På hvert sitt nakne bryst, like over den ene brystvorten og like under den andre, lå to seige sædklatter. De hadde kommet seg mellom sprinklene på gelendret og fått full frihet i fritt fall.
«Driver du og runker på meg, din gris?» Hun strøk klattene av med sprikende fingre og strøk spermen av på blomsterkassa si.
«Sorry,» mumlet jeg og kjente ansiktet bli knall rødt og dødsvarmt. «Det var faktisk ikke meninga.»
«Hvis du først skal runke og kikke, kan du heller være god nabo og komme hit ned for å gjøre det på nært hold, hvis du ikke har mot nok til å gjøre det du nettopp fantaserte om, da,» sa naboen min med melonene før hun la seg uanfektet ned igjen.
Jeg ble sittende tafatt på verandaen med den halvslappe, tomme pikken mellom bena, før jeg tok mot til meg og gikk ned. Og bra var det, for da oppdaget jeg at invitasjonen hennes hadde vært velment.
Selv om jeg nettopp hadde runket på de store puppene hennes

Legg igjen en kommentar