Storesøsteren til Morten

Denne novellen er vist 15404 ganger.

Jeg var 16 år og hormonene kokte i sommervarmen. Jeg ble vekket av telefonen som ringte, det var Morten, bestevennen min. Han lurte på om vi skulle dra og bade. Storesøsteren til Morten, Kristin, skulle også være med. Hun var 19 og hadde akkurat kommet hjem etter ett år på folkehøyskole. Hun var nydelig. Slank og veltrent, halvlangt rødt hår, de grønneste øyne jeg har sett og verdens søteste fregner. Jeg var helt betatt, men skjønte hun var uoppnåelig.

Vi syklet av gårde mot ett vann i skogen der vi alltid badet om sommeren. Kristin syklet fremfor meg. Hun hadde en trang hvit topp og ett miniskjørt som så vidt dekket sprettrumpa. Jeg så musklene spille i de lange beina og fantaserte om å slikke meg oppover anklene, på baksiden av knærne og oppover innsiden av lårene. Når hun reiste seg i bakkene kunne jeg se litt av bikinitrusa og området hvor lårene møter rumpa. Fullstendig oppslukt av mine fantasier syklet jeg rett inn i henne da vi var fremme. I stedet for å bli sint lo hun bare og sa:

”Hei, hva tenkte du på da?”

Muligens forstod hun, og det hjalp sikkert ikke at jeg rødmet. Morten hadde glemt badeshortsen og selv om det nesten tok en time å sykle hjem ville han absolutt hente den. Kristin vrengte av seg toppen og miniskjørtet, sparket av seg sandalene og stupte ut i vannet. Jeg traff vannflaten like etter. Jeg sprutet vann på henne og hun grep rundt meg bakfra og trakk meg under vann. Mens vi sakte sank mot bunnen kunne jeg kjenne kroppen hennes mot min – varm i det kalde vannet. Tiden stod stille – men til slutt slapp hun meg, sparket fra og forsvant oppover. Da jeg kom opp var hun allerede på vei opp på land. Jeg svømte etter og la meg litt nedenfor henne på det varme svaberget. Hun lå på magen og jeg så hvordan vannet perlet seg på huden hennes og skinte i solen. Små bekker rant fra den røde bikinien og hun var det vakreste jeg hadde sett.

Hun hadde tatt av bikinitoppen og selv om jeg ikke kunne se puppene hennes var det mer enn nok til at jeg kjente pikken stivne. Hun så på meg, smilte og snudde seg sakte over på rygg. Jeg kunne nesten ikke tro det, blikket mitt ble sugd mot puppene hennes. Hun hadde små, faste pupper som buet seg opp fra den slanke magen. Brystvortene var store og mørk rosa. Hun hadde lukket øynene og jeg benyttet sjansen til å stryke over pikken min. Jeg hadde så lyst å kysse puppene hennes, ta brystvortene i munnen og suge til de ble stive mot leppene mine, stryke pikkhodet over dem…

Igjen rørte hun seg og jeg så raskt etter om hun hadde sett hvordan jeg stirret. Heldigvis hadde hun fortsatt øynene igjen. Jeg la merke til at hun hadde latt beina gli fra hverandre. Mens jeg holdt pusten lot jeg blikket mitt gli oppover innsiden av lårene hennes. Den røde bikinitrusa klistret seg til musa hennes og jeg kunne se streken som buet seg mellom leppene. Det var ett magisk øyeblikk fylt av ungdommelig kåthet og spenning. Jeg klarte ikke å la være, smøg hånden min inni shortsen og grep rundt den stive pikken min. Livredd hørte jeg meg selv stønne svakt, men hun hadde fortsatt øynene lukket. Tenk å få slikke henne, smake en jente for første gang, la tungen og leppene gjøre seg kjent i dette mystiske ukjente. Og tenk å la pikken gli langs disse leppene og inni henne, kjenne hvordan hun tok imot meg. Jeg kjente at jeg nærmet meg utløsning, klarte ikke å stoppe til hun plutselig sa:

”Du….liker du å se på meg sånn, blir du kåt?”

Med hånden i shortsen på randen av utløsning klarte jeg ikke å svare. Jeg møtte blikket hennes. Øynene var like grønne, men det var noe mørkt, dovent i dem som jeg ikke hadde sett før.

”Kom hit og sett deg ved siden av meg” sa hun

Sakte reiste jeg meg. Usikker på om hun var sint. Hadde hun skjønt at jeg runket mens jeg stirret på henne. Jeg sto ved siden av henne med kul på shortsen, hun hadde satt seg opp og trakk meg ned ved siden av henne. Uten å si ett ord dro hun shortsen min ned. Pikken min stod stiv oppover magen min med en blank dråpe som glinset på tuppen. Forsiktig grep hun om den, gned den blanke dråpen utover hodet. Sakte, sakte lot hun hånden gli opp og ned langs skaftet og over hodet. Jeg kjente orgasmen bygge seg opp, det presset på i pungen, hoftene mine presset seg opp mot hånden hennes og musklene i kroppen min spente seg. Hun økte takten, grep om pungen med den andre hånden og jeg kjente sæden fosse frem gjennom skaftet ut hodet og sprute ut. Den hvite sæden traff ansiktet mitt, brystet mitt, magen min og armen hennes. Jeg stønnet høyt og hun lo henrykt. Etter hvert falt jeg til ro. Hun samlet litt av sæden på langfingeren og sugde den inn mellom leppene mens hun så meg i øynene.

”Mmmmm – så deilig du smaker” sa hun

Plutselig hørte vi Morten komme. Kristin tok raskt på seg bikinitoppen og jeg dro shortsen opp før vi hånd i hånd løp ut i vannet. Det skjedde aldri noe mer mellom Kristin og meg. Men hvis du leser dette Kristin så er jeg sikker på at du husker og du skal i så fall vite at dette fortsatt er ett av mine aller beste minner. Takk!

Legg igjen en kommentar