Stormester i svart magi

Denne novellen er vist 12108 ganger.

Det eksisterer krefter på jorden som arbeider i det skjulte. Gode og mindre gode krefter som på hver sin side kjemper en kamp. En kamp om tilhengere, og en kamp om å bli trodd på. Noen mennesker gikk til venstre, mens andre tok veien til høyre. Selv har jeg alltid hatt en dragning mot det mørke og det okkulte.

Jeg er det en ofte kaller for en Stormester i svart magi. COFS er navnet på «menigheten» min. Gjennom faste ritualer, ord og handlinger er det mulig å åpne opp kanaler til den andre siden. En annen verden hvor jordens fysiske lover for eksempel ikke fungerer slik det du er vant til.

Ritualer til ære for de Høyere Onde Makter hadde i voksen alder hjulpet meg til å nå de mål jeg hadde satt meg. Jordisk rikdom handler ikke om kun masse penger, og suksess i yrkeslivet. Disse sidene av livet er underordnet min totale underkastelse for De Høyere Onde Makter. Og du har kanskje lyst til å spørre meg om jeg dermed tilber Satan? En forenkling ville å bare si ja til spørsmålet ditt. Jeg tilber den Mørke Fyrste, Lucifer, eller Satan om du vil heller bruke det navnet på det. Men for at du skal forstå dette litt bedre må jeg slippe deg litt mer inn i verdenen min, inn i åndeverdenen.

Det finnes et «stoppested» hvor alle mennesker havner etter at vi mennesker har dødd her på jorden. Dette er en slags dimensjon hvor det etter dette oppholdet her blir bestemt hvor du skal reise videre. De kristne kaller for eksempel denne «opplevelsen» for skjærsilden, et sted hvor alle dine synder og gjerninger skal gjøres opp.

For å si det enkelt så havner du etter denne «skjærsilden» i himmelen om du har vært snill nok. Andre ender frivillig eller ufrivillig opp i den mørkes krafts virke. Og tredjegruppen er dem vi kjenner igjen som spøkelser eller ånder, de som aldri kom seg videre.

Det er disse som lager problemer for oss her på jorden, og det er fra her disse fenomenene enkelte mennesker opplever kommer fra. Har du et såkalt spøkelse i huset er dette en eller annen som aldri kom seg verken til himmelen eller til helvete.

Jeg havner i helvete, og det er der jeg hører hjemme. Jeg tilhører de Høyere Onde Makter her på jorden. Jeg tilber og bruker sort magi for å nå mine mål. Til gjengjeld for hjelpen jeg mottar fra den mørke side tjener jeg min mørke fyrste, og arbeider som hans trofaste tjener.
Når det kommer til handlinger er dette noe som ofte vekker avsky hos dem som er på den lyse siden.

Det er vanskelig å forklare med ord hvordan dette fungerer, men det er ingen vei utenom. Det finnes kun én måte å oppnå økt forhøyelse fra de Høyere Onde Makter. Jeg tenkte jeg skulle slippe deg inn i en verden full av symboler og tanker som nok er ganske ulik det du er vant til sånn ellers.

Sex er noe man ikke kommer utenom. Den mørke fyrste liker og bruker sex aktivt for å nå sine mål. Derfor er dette bare en av flere grunner for at en del ritualer er nokså seksuelle av seg. Symbolske ofringer av unge jenter forekommer, hvor underkastelse og forlystelse står i fokus av seansene.

Mange av oss som tilber det mørke, blir derfor misforstått med at vi er noen sexgriser som bedriver gruppesex. Vi gjør det også. Men det er Satan som står i fokus. Det er derfor vi gjør det. Og så etter denne forståelsen kommer forlystelsen av å knulle en eller annen uskyldig ungjente. Jo renere og jo mer uskyldig hun er, jo bedre er det.

Satanister blir mistolket etter handlinger som kun er symbolske. Det er derfor helt feil å tro at man trenger en jomfru for at seansen skal bli vellykket. Altfor mange elendige amerikanske filmer har gjort til at dere ikke helt vet hva dere snakker om. Så er det også sagt. Dessuten er det på det mentale planet alt sammen foregår. Og det er derfor mer viktig at jenta tror, enn at hun er jomfru.

Slavejenter søker som regel til de steder hvor likesinnede befinner seg. Via Internet er det nå lettere enn noen gang å finne sine slaver. Sine tjenere. Jeg er 38 år gammel, og holder meg mer enn naturlig ung. Og jeg liker yngre jenter.

Jeg klarer bare ikke gamle damer, og hvorfor skulle jeg nå det når jeg kunne få en attenåring? Jeg hadde logget meg på Internet, og under kallenavnet som ironisk nok var Prince Of Darknes, klikket jeg i BDSM menyen.

Jeg kom inn i chatterommet, og startet med å sjekke ut hvem som var der inne. I beskrivelsen om meg hadde jeg skrevet: – Dom mann Bergen, 35 – er du en slavetøs?

Jeg pleide aldri å kontakte noen av dem der inne. Jeg bare ventet og ventet. I flere timer kunne jeg sitte stille og se på hva de andre snakket om. Jeg visste at før eller siden ville hun klikke meg, og da var jeg i gang. Opplegget hadde fungert perfekt så langt, så hvorfor skulle jeg forandre på noe?

Jeg var overbevist om at det var mine mørke krefter som førte jentene til meg. Som små unge hvite lam møtte de den store ulven, og ble sakte men sikkert overbevist om at de hørte hjemme i mine armer…

«Hei, hvem der?». Jeg klikket på profilen hennes. Hun var en jente på 19 som var nysgjerrig. Hun var fra samme by som meg, og uerfaren.

Jeg tenkte at dette var perfekt. Jeg svarte hyggelig tilbake: – «Jeg er her fortrinnsvis for alle unge jenter som finner seksuell glede i å underkaste seg. Jeg ønsker deg velkommen til en hemmelig verden. En verden av opplevelser som vil få deg til å se virkeligheten slik den virkelig er. Jeg kan finne de stier som er skjult i deg. De stier som fører til total nytelse. Alt jeg ber om er at du underkaster deg. Hvis ikke dette er noe som du føler er av deg selv, ønsker jeg deg lykke til videre i livet».

Jeg ventet avslappet mens hun fikk tid til å lese alt sammen. Det pleide alltid å gå litt tid før de svarte tilbake. De skulle vel summe seg litt? Kvinner har spesielt én svak side ved seg selv. De er så forbasket nysgjerrige. På grunn av sin nysgjerrighet har mye gått på tverke de kvinner farer av sted uten å tenke seg om.

«Du skremmer meg litt… Hvem er du da? Men du er spennende også:) … Få høre mer?».
Jeg smilte for meg selv der jeg tente meg en sigarett, og satte meg til rette for å svare henne. Først skrev jeg en liten melding om at hun måtte vente litt på den neste. Så skulle hun få svaret sitt. Hun svarte ok.

«Jeg ser at du ikke har noe erfaring, og jeg antar du da mener BDSM? Vel, det har derimot jeg. Jeg vet ikke om det er noe spesielt du lurer på, men jeg skal prøve å svare deg litt mer utfyllende om dette emnet, og hva jeg vil, ok?». Det tok et par sekunder før hun svarte tilbake at hun gledet seg til fortsettelsen, så jeg fortsatte å skrive til henne.

«Som du nok vet besitter vi mennesker forskjellige typer av seksuelle legninger. Noen grenser er mer klare enn andre. Og noen er også mye mer oversiktig enn hva andre legninger kan være. Det handler vel bare om å finne ut hva man liker, og prøve så godt som man kan å bli lykkelig». Jeg var nødt til å smøre alt dette her inn på en slik måte at hun skulle få den oppfattelsen av at alt dette var trygt. Kvinner trenger å føle at de er trygge. Etter det er de med på nesten alt.

«Jeg tror for å si det enkelt så kan man dele dette opp i to grupper. Noen er det som kalles for Master, mens andre er slaver. Det er en legning som leves ut gjennom handlinger, klær og diverse hjelpemidler. Hjelpemidler som skinn, lakk, lær, pisker og tau, binding og slike saker. Men mest av alt tror jeg at dette er faktisk en mer psykisk seksuell greie, mer enn fysisk. Til tross for ofte mye mer utstyr til den seksuelle akten enn hva andre driver med, er det faktisk på det mentale planet det hele skjer. Det er det beste av det beste».

Hun svarte tilbake at hun aldri hadde tenkt på det på denne måten. At hun alltid hadde sett på mennesker som likte å binde hverandre som litt «ute», som hun skrev. Jeg fortsatte å skrive.

«Du kan stille deg selv spørsmålet. Hvis du kun fikk velge mellom det å være en slave eller en Master, hvem ville du da ha vært? Å for eksempel være en slave er ikke det samme som ellers i livet når man kan ende opp som en slave. Og det å være Master krever meget stor kunnskap om mennesker, og i tillegg er det et stort og et alvorlig ansvar å bære på sine skuldre.».

Jeg trykket på sendeknappen, og meldingen min ble sendt av gårde til henne. Samtalen endret litt karakter, og jeg merket at hun slappet mer av. Hun svarte villig på alle spørsmålene mine, og det haglet med smilefjes.

«Skulle gjerne likt å sett deg. Du høres ut som en utrolig snill jente. Har du lyst å treffe meg? Vi kan treffes på et offentlig sted hvor det er mange mennesker til stede. Slik at du skal føle deg trygg. Jeg vil bare se deg, og spørre deg om vi kan ta en kaffe eller brus eller noe sånt? Og hvis du ikke vil, eller ikke liker det du ser, hehe, så sier du bare nei. Og så går vi hver til vårt igjen?».

Hun trengte litt tenketid, men svarte til slutt at hun kunne godt treffe meg. Litt morsomt egentlig, men hun ville treffes rett utenfor politistasjonen, og jeg begynte å le. Smart liten jente, men jeg likte stedet hun hadde valgt. Bare en time senere traff jeg henne.
I det grelle lyset fra noen lyskastere sto det en liten ung jente. Det måtte være henne ut i fra beskrivelsen jeg hadde fått av henne. Jeg gikk fremdeles i dress. Jeg hadde ikke byttet klær etter at jeg var kommet hjem fra kontoret. Nå gikk jeg sakte mot henne, og jeg stoppet et par meter fra henne. Med et vennlig smil spurte jeg henne om det var henne jeg hadde snakket med på nettet?

Hun nikket, og smilte tilbake. Jeg tror hun kanskje ble litt overrasket over hvor pen jeg var. Lykkelig er den onde som med sitt gode utseende kan bruke denne fordelen for å tjene saken.

Jeg har en muskuløs kropp som måler 190 cm. Jeg tjener meget bra, og garderoben min er fylt med klær som oser av kvalitet og stil. BMW er favorittmerket mitt når det handler om biler. Bilen min er helt ny, og selvfølgelig svart.

Hun var slank. Rundt 165 cm kanskje? Det lange brune håret hennes var festet i en hestehale. Hun hadde brune øyne, og pene tenner. Helt vanlige klær, men de satt godt på henne. Buksene var i et eller annet elastisk hvitt stoff. Den satt perfekt over rumpen hennes. Ellers sto den svarte jakken hennes i kontrast til de kritthvite buksene hennes. Jeg sa hei igjen, og lot henne summe seg.

Hun svarte litt flaut tilbake at hun gjerne ville være med å ta en kaffe. «Vi kan bare gå her blant alle menneskene, så finner vi et sted rett der borte. Vi kan gå inn der, og se om det er noen ledige bord?».

Jeg pekte på et skilt noen hundre meter lengre borte i gaten. Hun smilte, nikket med hodet, og så begynte vi å gå. Vi kom frem, og satte oss ned borte i et hjørne etter at jeg hadde spandert kake og kaffe på oss. Det var lite folk der inne, og det passet meg perfekt. Jeg ville ha hennes fulle oppmerksomhet. Jeg så på henne. Hun var vakker!

Jeg studerte henne mens hun tok av seg jakken. Da hun hadde satt seg ned, spurte jeg henne om det gikk greit å sitte her med meg? «Det er kanskje litt rart å treffe vilt fremmede mennesker på denne måten. Men det kan også være positivt. Jeg vil bare ikke at du skal være redd. Det er ikke slik dette foregår skjønner du». Jeg smilte henne, og tok en slurk kaffe. Hun lo litt da hun nærmest hvisket over bordet hva jeg eventuelt ville ha gjort med henne? Jeg smilte tilbake.
«Først og fremst ville jeg aldri gjøre noe ikke du selv ville. Det ville aldri være vondt på andre måter enn den gode måten vondt. Og du ville måtte stole på meg, at jeg vet hva jeg driver med. Det kan du bare finne ut av med å snakke med meg, og være med meg. Du har alltid en sjanse til å gå».

Det siste sa jeg for at hun skulle føle seg trygg. Vi snakket i flere timer, og da vi kom inn på okkultisme visste jeg at jeg hadde funnet den rette. Hun var opphengt i det okkulte, og hadde flere ganger lekt med spiritisme. Nå satt hun lydhør, og hørte på meg som øste av min kunnskap om emnet.

Jeg ba henne hjem til meg, og hun svarte ja med en gang. Hun hadde avtalt med en venninne at hun skulle ringe til henne slik at venninnen visste at hun hadde det bra. Jenta tok derfor opp mobiltelefonen sin, og ringte til venninnen sin. Etter å ha forsikret henne om at alt gikk bra, la hun på. Vi reiste oss fra bordet, og forlot lokalet.

Jeg førte henne med meg til bilen, og det tok ikke lange stunden før vi var på veien. Jeg hadde en villa litt utenfor sentrum. Jeg låste opp døren, og lot henne gå først inn.

Jeg viste henne hvor hun kunne henge fra seg jakken. Så ba jeg henne videre med inn i leiligheten min. Jeg ba henne om å se seg rundt, mens jeg hentet noe å drikke fra kjøkkenet. Fra kjøkkenåpningen kunne jeg studere den vesle kroppen som spankulerte rundt i stuen min.

Den lille faste rumpen hennes hisset meg opp. Den hvite stretch buksen satt som klistret på henne. Hun hadde hengt fra seg jakken. Nå gikk hun rundt i en rosa bluse. To små yppige bryster var det siste jeg skimtet før jeg gikk inn i stuen igjen.

«Her er noe å drikke. Jeg har latt være å åpne brusflaskene, slik at du vet at jeg ikke doper deg eller noe slikt. Man vet jo aldri.».

Hun åpnet en flaske og helte opp i glasset. Hun så på meg, litt flau. «Så hva skjer nå? Jeg vet ikke hva som skal skje.».

Jeg satte meg bort til henne i sofaen. Jeg så på henne, og ba henne om å sitte helt stille. Hun satte fra seg glasset på bordet før hun lente seg tilbake i sofaen. Jeg ba henne om å lukke øynene sine. Jeg så på henne. Hun hadde sluppet ned det lange brune håret sitt, og det lå nå pent nedover skuldrene hennes. Hun hadde spredd lårene sine, og jeg så hvordan buksene satt stramt i skrittet hennes.

«Det er noe jeg vil gjøre med deg. Jeg vil binde deg rundt anklene og hendene dine. Om du vil jeg skal stoppe sier du bare ordet lilla, og så stopper jeg med en gang. Du vet kanskje ikke hva du skal gjøre. Men det gjør ingenting. Bare gjør som jeg sier.».

Jeg ba henne om å reise seg fra sofaen. Jeg smilte til henne, og klappet henne på kinnet. Jeg tok henne i hånden, og førte henne med meg på vei til kjelleren min. Jeg slo på lyset før vi gikk ned trappen, og da vi var kommet ned bandt jeg et bind foran øynene hennes. I tillegg til dette festet jeg et par håndjern på henne. Med sine armer låst på ryggen gikk hun foran meg i den smale gangen.

Da vi kom til enden av gangen, gikk jeg foran og åpnet en dør. Jeg hjalp henne gjennom, og lukket døren etter oss. Dette var jo perfekt. Jeg slo på den dempede belysningen, og stilte henne i sentrum av rommet.

«Hun skulle bare visst at hun sto i sentrum av et pentagram. Eller sett alle innretningene som var plassert i en sirkel i rommet, rundt pentagrammet!».

Over henne i taket hang en krok. Noe selvfølgelig ikke hun kunne se med bind foran øynene sine. Jeg tok av henne håndjernene, og festet noen mansjetter rundt håndleddene hennes. Jeg trakk et tykt tau gjennom disse to stålringene som var montert inn i mansjettene, og trakk tauet videre opp i kroken som hang ned fra taket. Jeg dro i tauet, og begge armene hennes ble dermed heist over hodet hennes. Jeg trakk armene så høyt til at hun måtte strekke seg et par cm. Jeg lot henne henge der mens jeg merket meg hvordan buksene hennes spjæret fitten hennes. Den trange buksen hennes presset på underlivet etter som hun måtte strekke seg. Jeg gikk bak henne, og jeg så hvordan hun strammet rumpeballene sine der hun prøvde å holde balansen. To små deilige faste rumpeballer. Jeg gikk bort til et alter som sto rett foran henne. Jeg åpnet opp noen papirruller av meget høy alder som lå på alteret. På høyre siden sto et svart skrin i tre. Ormesymboler preget fremsiden av skrinet. Jeg åpnet skrinet, tok opp det jeg trengte, og tok med meg papirrullene til den andre siden av rommet. – «Hva gjør du på? Hva er det som skjer?».

«STILLE! Jeg forbereder meg, jeg er snart klar.». Jeg skjønte at hun kanskje kunne være nervøs, så jeg sa til henne at hun ikke skulle være redd. Jeg minnet henne på ordet hun skulle bruke om jeg skulle stoppe.

Mens jeg gikk rundt i rommet, og tente på alle stearinlysene, begynte jeg å snakke. Da jeg var ferdig var vi omsluttet av en sirkel av tente lys. Jeg gikk bort til henne, og løsnet henne slik at hun kunne stå støtt på gulvet. Etter å ha bundet armene fast, bøyde jeg med ned foran henne. På hver sin side av henne trakk jeg opp to ringer i stål som lå innebygd i gulvet.
Jeg festet mansjetter rundt anklene hennes, og sørget for at også føttene hennes var låste. Nå kunne hun ikke komme seg noen steder. Jeg så på henne, og spurte henne om det gikk bra. Hun nikket til meg at hun hadde det bra.

«Du er flott å se på her du står fastbundet. Ingen vil høre deg om du skriker. Rommet er lydtett, og dessuten er det et godt stykke til neste hus. Jeg kan gjøre akkurat som jeg vil med deg. Jeg kan ta på deg akkurat der jeg vil. Du er min. Vi er helt alene, og jeg kan gjøre hva jeg vil med deg. Og uansett hva du er for noe, så er jeg sikker på at du liker å få stiv kuk i deg.».

Hun gispet da den siste setningen min var avsluttet. Ingen hadde sagt noe slikt som dette her før. Og i hvert fall ikke sagt det der ordet. Kuk.. Men hun kunne kjenne at hun ble kåt av å stå slik, og bølger av skam eller hva det var for noe, bølget igjennom henne. Det var noe som var tabu, men som fikk henne til å få sommerfugler i magen. Hun hadde aldri følt det slik før. En intens opphisselse av å stå så forsvarsløs som nå. Det var jo riktig det han hadde sagt. Han kunne gjøre som han ville.

Det var sikkert riktig at rommet var lydtett, og med ett forsto hun at hun var prisgitt denne mannen som hun egentlig ikke kjente så veldig godt. Ordene som så falt fikk henne ut av balanse. En slik grovhet, og en slik direkte måte å snakke på fikk henne til å skjelve i knærne.

«Uansett kan jeg tenke meg at du har en deilig fitte. Og kjenner jeg sånne småluddere som dere rett, så er du allerede våt mellom lårene dine. Den skal vi for øvrig se nærmere på litt senere i kveld. Nå vil jeg bare nyte kroppen din der du står. Du har forresten en fantastisk deilig kropp.».

Hun ristet i beina da hun hørte hvordan han snakket til henne. Hvordan kunne han snakke til henne på denne måten? Men så hadde han også hatt rett i det at hun var våt. Hun kunne kjenne hvordan det hadde med ett blitt så vått etter at han hadde snakket til henne. Først ble hun nesten sint da han kalte henne for et ludder, før det plutselig snudde og fikk henne kåt. Hodet hennes var fullt av motstridende tanker, og hun var lettere forvirret over hva som skjedde med henne.

Jeg visste dette, og fortsatte før hun fikk tenke seg om. Jeg fant en lang lærpisk. Jeg sto rett foran henne, og slo pisken i fast takt ned i den andre hånden min mens jeg fortsatte å snakke til henne.

«Jeg har en pisk i hånden. Jeg ser at du innerst inne er en slavetøs. Du er nemlig sendt til meg. Du er akkurat som alle andre lydige billige småtøser. Du trenger like mye stiv kuk i deg som alle andre.. Men du trenger også noe annet.».

«Jeg vet hvor skitne tanker du har. Jeg har lest i Skyggenes Bok om deg. Du fortjener straff. En billig liten tøs som deg må straffes hardt! Jeg skal nok knulle deg om du er snill. Alt avhenger av deg. Du er en liten frekk slavetøs som trenger straffen sin!».

Det kom ikke en lyd fra jenten. Hun hang stille foran meg. Men jeg la merke til hvordan brystet hevet seg opp og ned foran meg. «Så du puster tungt nå ja. Deilige bryster du har. Jeg visste jeg hadde rett angående deg. Lover du å gjøre som jeg sier, lover du å være lydig?».
Hun hvisket stille et ja til meg, og rensket opp i halsen sin.

Jeg så på henne. «Det er bra. Jeg liker ikke ulydige slaver. Du har å gjøre som jeg ber deg om, forstått? La meg nå se».

Det var ingen knapper eller belter å åpne, så jeg tok tak i buksene hennes, og dro dem ned til anklene hennes. Jeg grep rundt trusestrikken hennes, og dro også dem ned til rundt anklene hennes. Der hang hun med buksene på anklene, bind foran øynene og bundet fast på armer og bein.

Herregud, så skamfull hun var. Bare det at hun visste at han så på henne fikk henne flau og skamfull. Hun følte seg så naken etter at han hadde dratt av henne buksene sammen med den lille trusen hennes. Men det var fint lite hun kunne gjøre.

«Så deilig du er. En skikkelig lekkerbisk. Er du våt i fitten din ditt ludder? Tenker du skal få stå litt slik, og vise meg fitten din. Har du hatt masse kuk i deg? Tenker meg du liker at andre knuller deg. Bruker deg.».

Jeg gikk bak henne, og nøt synet av rumpen hennes.

«Nå skal du høre litt på meg. Jeg skal ta på deg noe som heter en gag. Du vil få en kule i munnen som gjør det umulig for deg å si noe. Jeg venter gjester i kveld, og du skal være kveldens servitør. Jeg vil ikke ha noen forstyrrelser av noe slag, hører du?».

Jeg festet kulen slik at den lå i munnen hennes, før jeg frigjorde armene hennes. Et par håndjern på ryggen ble satt på henne, før jeg løsnet henne fra gulvet. Hun hadde fremdeles bindet på da jeg førte henne ut av kjelleren, og opp igjen i første etasje. Jeg fjernet sperren for øynene hennes, og hun fikk synet tilbake i det jeg trakk henne meg opp i andre etasje.

«Vi kan jo ikke ha noe av at du er skitten når vi skal ha gjester. Du skal vaskes, og det av meg. Jeg kommer til å beholde håndjernene på, helt til gjestene kommer. Det er en ting du skal vite. Alle gjestene er akkurat som meg. Du har ingenting å frykte eller bli flau over. Du kan bare forestille deg at det er meg som sitter i alle stolene. Ok?».

Vi gikk inn på det store badet mitt. Et dusjkabinett stort nok til tre mennesker sto i det ene hjørnet. Ved siden av dusjkabinettet sto en jacussi. Jeg trakk av henne klærne, låste håndhjernene på henne siden jeg var nødt å ta dem av slik at hun kunne kle av seg.

«Faen heller. Du har vært så lydig at du skal få slippe å ha håndjern på. Ta deg en god deilig varm dusj. Det har du fortjent. Du kan dusje til jeg sier i fra.».

Hun sa stille takk til meg, men så ikke opp. Det turte hun ikke. Herregud så flaut da. Hun fikk inn i kabinettet, og mens hun prøvde å stille inn vannet, merket hun hvordan jeg sto og studerte henne. Den lille deilige slanke kroppen hennes pirret en eldre mann som meg. Det var en sann lykke å få mulighet til å knulle disse småhorene. De var alltid så kåte og våte, og alltid så villige.

Jeg forsvant ned i etasjen under, og satte på maten for varming. Jeg hadde funnet frem noe mat som ikke hadde tatt så mye tid å sette i stand. Det var ikke flere enn tre stykker som skulle komme i kveld. Det var de andre tre som hørte til i den øverste sirkelen i menigheten min. Sammen skulle vi nyte det De Høyere Makter hadde skjenket oss. Bordet ble dekket, og jeg returnerte til andre etasje hvor jeg låste opp døren til rommet ved siden av badet mitt.
I et skap fant jeg det jeg leitet etter, og etter å tatt med meg dette og låst døren etter meg, gikk jeg inn på badet igjen. Tykk tåke lå i rommet, og det dugget for dusjveggene. Jeg kledde av meg, og hun skvatt da jeg kom inn til henne.

«Slapp av, jeg skal bare forsikre meg om at du blir ren nok. En skitten tøs som deg må sikkert vaskes skikkelig. Et ludder deg som deg er ekstra skitten, og vi må vaske bort alle de som har pult deg. Snu deg mot meg, og se ned. Ikke en lyd.».

Stiv av skrekk snudde hun seg. «Skal han vaske meg? Så fornedrende måtte ikke det bli? Skal han vaske meg der nede også?». Hun snudde seg sakte mot meg, mens jeg lot vannet renne ned på vaskekluten jeg holdt i hånden. Jeg stilte vannstrålene slik at de falt ned på skuldrene hennes, og dermed sildret det varme vannet nedover det sterke ryggen hennes. Jeg tok såpe på kluten, og begynte å vaske ryggen hennes i kjærlige bevegelser.
Jeg ba henne om å slappe av. Jeg sa jeg bare skulle vaske henne, og at hun ikke behøvde å bekymre seg for at noe mer skulle skje. «Bare nyt det.».

Den våte kluten min gled nedover den varme ryggen hennes, og jeg tok litt mer såpe på før jeg lot kluten gli inn mellom lårene hennes. Jeg vasket henne kjærlig og forsiktig mellom lårene hennes. Jeg merket at hun igjen hadde blitt opphisset av behandlingen hun fikk.
«En skitten liten jente som deg må jo være ren må du skjønne.».

Da det meste av såpen var vasket bort fra kluten, ba henne om å snu seg. Jeg sa hun kunne lukke øynene sine om hun ville. Noe hun også gjorde. Hun turte rett og slett ikke å se på meg. Jeg ba henne om å spre beina sine. Jeg tittet ned på henne, og så hvordan vannet rant i små elver nedover magen hennes, og hvordan vannet rant over den glattbarberte fitten hennes.
Jeg lot kluten gli ned mellom lårene hennes, og spredde kjønnsleppene hennes med den våte kluten min. Jeg trakk kluten opp og ned i sprekken hennes, før jeg skylte kluten. Jeg gjentok vaskingen av sprekken hennes.

«Du er en deilig liten tøs, og jeg er sikker på at det er mange menn som har fått lov til å stikke kuken sin i deg. Så jeg bare må vaske den skitne fitten din så godt som jeg klarer. Slik at den er så ren som den kan bli.».

Jenten ble tydeligvis ille berørt. Kroppen hennes skalv der hun måtte skille lårene sine, spre beina sine for at jeg kunne vaske henne nedentil. Hun hadde aldri følt seg så liten som nå. Hun følte seg helt blottet, og da jeg ba henne om å snu seg igjen slik at jeg kunne vaske henne bak i rumpen, var hun helt nede for telling.

Hun syntes det var flaut da jeg spredde rumpeballene hennes, og vasket henne bak i rumpen. For ikke å snakke om alt jeg sa til henne. Hun følte seg så liten som aldri før, men samtidig var det en annen side med dette også.

Når han blottet henne slik som dette, så skyllet det deilige følelser i gjennom henne. Det var tabu, skittent og vilt. At hun skulle stå som dette, og faktisk la ham få lov til å behandle henne som dette? Selv om hun hele tiden ble presentert overfor nye sjokk, var det likevel noe som gjorde at hun ikke sa stopp. Hun innrømmet for seg selv at hun også likte dette, og at det var derfor hun ville fortsette.

Jeg slo av vannet, og vi gikk ut av kabinettet. På en stol hadde jeg lagt frem klær som hun skulle ha på seg under middagen. Jeg ba henne om å sette håret opp. Uniformen i lakk var formet som en servitørskjørt, med et hvitt forkle på fremsiden. Over brystene hennes var det snøringer som tett strammet seg over brystene hennes. Hun hadde fått beskjed om at hun skulle være naken under dressen. Og hun var litt bekymret i det hun fulgte etter ham ned trappene.

Skjørtet var litt for lite, og de faste rumpeballene hennes struttet i det stramme skjørtet. To slanke faste lår ledet opp til underlivet hennes. Og da vi kom ned i etasjen under, og sto på kjøkkenet, ba jeg henne om å legge seg over kjøkkenbordet. Jeg trakk opp skjørtet hennes slik at hun var naken da hun la seg over bordet.

«Jeg holdt nesten på å glemme en siste liten ting. I kveld skal du gå med vagina kuler i deg. Det er meningen at de skal bli inni musen på deg. Jeg kan opplyse deg om at det blir straff om noen faller ut, og jeg vil ikke se deg prøve å presse dem inn igjen om de begynner å gli ut. Forstått?». Kulen i munnen hennes gjorde det umulig å svare, så hun nikket i stedet bekreftende med hodet sitt.

Jeg instruerte henne om hva hun skulle gjøre. Jeg skulle legge maten på tallerkene, og hjelpe henne med alt på kjøkkenet. Det eneste hun skulle gjøre var å bære fire tallerker med mat inn på spisebordet, og servere hver enkelt gjest. Etterpå skulle hun gå bort i det ene hjørnet, snu ansiktet mot veggen og stå helt stille. Der skulle hun stå inntil jeg sa noe annet.
Hun kjente hvordan jeg bestemt presset fem kuler inn i fitten hennes. Hun kjente hvordan de roterte rundt i henne, og hun kjente at dette kom til å bli en pine. Hun kjente allerede hvor våt og kåt hun ble, og ble livredd for at hun skulle miste en kule inne med gjestene. Tenk så flaut?

Jeg ba henne om å være på kjøkkenet da det ringte på døren. Jeg hilste gjestene varmt velkommen, og sørget for at døren ble låst før vi alle gikk inn i spisestuen. De satte seg ned ved bordet, mens jeg skjenket gjestene mine med et glass rødvin hver. Vi skålte for livet, og jeg drakk grådig av vinen. Vi nærmet oss stadig tiden for kveldens høydepunkt, og jeg skjenket opp i alle glassene enda en gang.

«Hvordan er den nye jenta da?». En av de tre mennene som satt rundt bordet så direkte på meg da han stilte meg spørsmålet. Jeg tenkte på at det var på tide med noen utskiftninger. Og mennene visste innerst inne at dette var den siste kvelden de skulle sitte her som likemenn. Derfor var denne kvelden mer spesiell enn alle de andre seansene de hadde deltatt på før. Det var derfor det var så riktig at denne uskyldige jenten hadde dukket opp.
Som bestilt hadde hun dukket opp, og hun skulle bli alles avskjedspresang. Hun sto i sentrum av kveldens begivenhet. Og alt var til ære for De Høyere Onde Makter. Jeg strakte meg over bordet, og fortalte dem hvordan hun var. Det jeg ikke visste var at jenten hadde gått bort til kjøkkendøren, og hun fikk dermed med seg hva vi snakket om.

«Jeg fant henne via nettet. Hun har absolutt ingen erfaring. Hun har ikke nektet på en eneste ting i dag. Hun er skikkelig billig. Det har vært en sann nytelse å fornedre den der dumme jentungen. Nå står den der horen ute på kjøkkenet med vaginakuler i fitten, og nåde henne om hun mister noen av dem. Jeg har vært snill i hele dag. Hun vil fort skjønne at jeg har strammet inn grepet om det blir noe tull. Da skal hun faen med få kjenne hva straff er for noe».

Mennene nikket, og tittet på hverandre. De nikket fornøyd i det jeg reiste meg fra bordet. Da jeg kom ut på kjøkkenet sto hun der jeg sist hadde sett henne. Jeg ba henne om å komme inn og servere gjestene mine etter at jeg hadde satt meg ned. Jeg forlot henne, og satte meg ned i stolen i det hun kom ut fra kjøkkenet.

Ordene hans fikk hjertet hennes til å pumpe hurtigere Hun ble fylt med frykt for hva han kunne gjøre med henne. Og nå skulle hun gå ut til vilt fremmede folk i et altfor lite skjørt? Men hun turte ikke å la være. Hun var usikker på hva som da ville skje. Hun tok dermed en tallerken som hun hadde blitt instruert om å gjøre, og gikk inn til gjestene.

Rundt bordet satt tre andre menn. De hadde sorte dresser på seg, og alle stirret på henne da den lille jenten kom inn med første tallerken. Hun plasserte den på bordet, sa stille vær så god, før hun gikk ut for å hente de andre tallerkene. Da hun hadde gjentatt prosessen slik at alle fikk mat, og samtidig følt seg beglodd, stilte hun seg til slutt opp i hjørnet jeg tidligere hadde vist henne. Med ansiktet vendt mot veggen sto hun der og stirret inn i veggen.
«Takk. Stå nå stille».

Hun kjente hvor våt hun var. Kulene i underlivet roterte så deilig i henne, og hun kunne kjenne at hun var mer våt enn vanlig. Hun strammet musklene livredd for at en kule skulle falle ut. Hun var trang som faen, det var ikke det. Det var det at uansett så trang du er, så er det vanskelig når man blir så våt som dette. Og straff ville hun i hvert fall ikke ha.
«Ja men det var jo en liten lydig slavetøs. Hun er godt dressert, hun må ha det i seg. Deilig kropp på henne også. Har du knullet henne, er hun trang? Har hun sugd kuken din? Har du knullet henne i rumpen? En kåt slavejente?!».

Hun hørte hvordan de fire mennene snakket om henne. Og hun følte det som at de hadde glemt at hun var i rommet. Hun hørte hvordan mennene snakket om henne, og ble skamfull der hun sto. Hun kjente hvordan hun ble enda mer våt i fitten sin da følelsen av å ikke ha noen rettigheter slo opp i henne. Kåt av at de behandlet henne med så lite respekt.

«Herregud de hadde jo ikke respekt for henne.» – tenkte hun. De så på henne som et lite ludder som de kunne gjøre absolutt alt de ville med, og hun kunne ikke gjøre motstand mot dem. Og hun kjente at hun ble helt spinnvill av tanken, og hun hadde aldri følt seg så kåt før som nå.

«Tøs kom bort til meg. Still deg ved siden av meg her.». Jeg ba henne om å stå rolig mens jeg festet et bind foran øynene hennes. Kvelden måtte fortsette som planlagt, og jeg var klar for å ta henne enda et steg ut i en verden hun ikke kjente noe til. Jeg festet en lenke rundt halsen hennes, og befalte henne ned på kne. Jeg ba henne om å lytte nøye til hva jeg sa.

«Alle vi i rommet er Mastere. Du skal være lydig mot alle sammen. Fra å ha én Master har du nå fått fire. Du står fritt til disposisjon for disse mennene. De kan gjøre som de vil med deg, bruke og leke seg med deg som de ønsker. Du skal lydig utføre dine befalinger. Ulydighet straffes hardt, og jeg understreker hardt. Det er slutt på puseklaps på rumpen! Ta deg i akt og utfør dine oppgaver perfekt. Et lite feiltrinn, og det vanker straff!».

Jeg reiste meg opp fra stolen, og grep den andre enden av lenken som var festet rundt halsen hennes. Jeg tok noen steg ut på gulvet, og trakk i lenken for at hun skulle bevege seg etter meg. Hun visste tydeligvis ikke helt hva som skjedde, men skjønte til slutt at hun skulle krype på alle fire bort til meg. Hun hadde jo bind foran øynene også, så hun så jo ikke noe heller.

«Du er her for å være til vår tjeneste. Og det passer fint at en ung slave som deg kan være til vår disposisjon. Din hovedoppgave i dag er å gjøre oss tilfredstilte. Du har å utføre dine ordrer uten nykker.».

Jeg dro henne etter meg, mens hun prøvde så godt som hun kunne å følge etter. Hun kjente at skjørtet hadde glidd opp, og det var ikke noe vanskelig å forestille seg hva de fikk se der jeg dro henne etter meg en runde rundt bordet før jeg stoppet opp ved stolen min igjen.

«Ja hva sier dere? Er hun ikke flott? Ser dere hvor lydig hun er? Men la dere ikke lure. Lengre inni henne er det en uskikkelig jente. Hun må hele tiden holdes nede, og det i stramme tøyler. Overfor henne må det ikke tolereres noen form for unnvikelse.».

«Slave – jeg snakker til deg. Underkaster du deg for oss Mastere? Lover du å utføre dine plikter og være lydig? Svar meg!». Det gikk noen sekunder før hun fikk summet seg, og fikk med seg alt jeg snakket om. Hun var så kåt og fornedret nå, at hun svarte ja, nesten bedende. Jeg smilte ondskapsfullt for meg selv der jeg hørte den bedende stemmen hennes.

«Jeg vil høre deg be oss om å være dine herskere. Kanskje du ikke er lydig nok? At du ikke er god nok? La meg få høre deg si at du underkaster deg våre befalinger.». Jeg grep henne i hestehalen og dro i den mens jeg sa hun skulle svare. Hun pep da jeg rev i håret hennes, men det var visst det som skulle til for at hun svarte.

«Jeg underkaster meg. Jeg lover å være en liten lydig slave. En slave som dere kan gjøre hva dere vil med.». Der kom det. Nå hadde hun sagt det, og verdens deiligste følelser rant gjennom kroppen hennes.

Jeg fikk de andre til å rydde stuebordet. Da alt var fjernet og båret ut på kjøkkenet, ba jeg mine undersåtter om å sette seg igjen. Jeg dro henne etter meg bort til bordet, og ba henne om å reise seg opp. Jeg løsnet lenket fra halsen hennes.
«Foran deg står spisebordet. Jeg vil at du skal klatre opp på bordet, og legge deg på rygg. Sprik med lårene dine så vi kan se horefitten din.».

Hun kjente bordkanten, og klatret opp på bordet. Før hun fikk legge seg ned dro jeg skjørtet opp over hoftene hennes. Hun skulle være helt naken, og vise den glattbarberte fitten sin til oss. Stille lå hun der, og blottet underlivet sitt for disse fremmede mennene. De hadde ikke sagt noe på lenge, men hun kunne høre hvordan de pustet rundt henne. De var tydeligvis begynt å bli opphisset.

Jeg fikk noen reimer i hånden før jeg klatret opp på bordet. Jeg satte meg overskrevs henne, og bandt to reimer rundt håndleddene hennes. Jeg snudde meg og gjorde det samme rundt anklene hennes. Så trakk jeg venstre håndledd ned til venstre ankel, og det samme på høyre siden. Hun endte opp med å ligge med krum rygg på spisebordet, og hun sprikte så mye at vi kunne se hele fitten hennes.

«Tenker at en liten tøs som deg liker å ligge her og vise fitten sin frem, hva? Du liker å vise den skitne fitten din til menn gjør du ikke? Nå skal du bare ligge slik en stund.».

Vi menn reiste oss opp, og stilte oss rundt bordet i en sirkel. Vi snurret henne rundt slik at alle fikk se hvordan fitten hennes så ut. Jenten ble studert, før vi vridde henne rundt til neste mann som ville se.

«Skal vi se hvordan det går med kulene hennes?». En stemme hun ikke kjente hadde spurt de andre om de skulle trekke vaginakulene ut av henne. Hun hørte vi ble enige, og hun kjente hvordan to sterke armer dro henne over bordet, før vi løftet henne ned fra bordet og plasserte henne på gulvet fremdeles bundet med bind for øynene sine. Hun var litt av et syn der hun lå og sprikte med fitten sin.

Jeg pekte på min nestkommanderende. Han var første mann som skulle få knulle henne. Han smilte til meg i det han dro av seg buksene sine. Den store kuken hans vippet opp fra buksene, og hun kjente hvordan han satte seg ned foran henne. Hun kjente at mannen la seg over henne, og en spjærende god smerte fór i underlivet hennes da hun kjente at han trengte seg inn i henne. Forsvarsløs lå hun bundet på gulvet, og ble knullet hardt av en eller annen hun ikke hadde sett før.

Hun kjente hvordan han pulte henne fortere, og uten å kunne gjøre noe kjente hun hvordan han sprutet i henne. Hun kjente den varme sæden ble pumpet inn i henne. Mør i underlivet kjente hun hvordan mannen trakk seg ut av henne, og reiste seg opp.

«Fy faen, hun var deilig å knulle. Knull henne du også, hun har en utrolig trang fitte». Hun hørte hva mannen sa, og kjente plutselig på vibrasjonene at det var en som sto bak henne. «Tenker heller hun skal få smake på kuken min», hørte hun stemmen bak henne si. Hun ble vridd til siden, og hun kjente hvordan han støtet kuken sin mot munnen hennes. «Lukk opp munnen din, og sug kuken min for faen». Jeg så hvordan hun åpnet opp munnen, og hvordan han presset kuken sin inn i munnen hennes. Han holdt hodet hennes fast med hendene mens han munnknullet henne med kuken sin.

Den stive kuken hans ble stadig hardere presset inn i munnen hennes. Hun kjente hvordan det rykket i kuken, og visste at det ikke var lenge til han kom. Han presset kuken sin inn i munnen hennes, og sprutet den salte sæden i henne. Hun kjente hvordan sæden fylte munnen hennes, og hun begynte å svelge sæden. Denne andre ukjente mannen trakk seg ut av munnen hennes, og sprutet resten av saftene sine over ansiktet hennes. Da han var ferdig å sprute henne i ansiktet klapset henne på rumpen og sa takk for hjelpen. Han reiste seg opp, og hun kunne høre hvordan han humret over alt sammen.

Hun lå tilbake og følte seg så brukt. Hun ble spinnkåt av å ligge som nå, og hadde begynt å nyte sin nye rolle. Hun hørte at jeg hevet stemmen min.

«La meg se litt på deg. Var det ikke det jeg visste. Du klarte ikke å svelge alt sammen. Du har grist på deg selv. Du skulle sett hvordan du ser ut. Du har sæd i hele ansiktet, din skitne tøs! Som straff skal du få en buttplugg i deg. Men denne er større enn forrige gang. Vi må jo utvide det lille rumpehullet ditt vet du. Sistemann her skal få gleden av å gi deg straffen. Og jeg skal nyte å se på alt sammen».

Jeg nikket til tredje mann som nikket tilbake. Han hadde funnet både olje og buttpluggen jeg hadde lagt frem på det vanlige stedet. Han gikk ned på knærne, og smurte henne inn med olje. Hun kjente hvordan grove hender gnidde rumpen hennes inn med olje. Hun stønnet da hun kjente at han presset en finger så vidt inn i henne. Hun kjente hvordan han masserte ringen hennes, og hvordan han bearbeidet henne bak der. Hun stønnet da han presset fingeren halvveis inn i rumpen hennes.

Hun kjente at han helte mer olje over henne, før han begynte å sakte fingre henne i rumpen. Det var så syndig godt syntes hun, og hun hørte ham si til de andre at hun likte visst å bli fingret i rumpen. Men hun brydde seg ikke om hva han sa. De kunne få gjøre som de ville med henne. Hun nøt å kjenne hvordan han forsiktig dro inn og ut fingeren fra rumpen hennes. Og jeg kunne se fra der jeg sto at hun ble godt massert i rumpen.

Tredjemann trakk ut fingeren fra rumpen hennes, og fant frem en buttplugg som var dobbelt så stor som den første hun hadde fått. Hun kjente hvordan den store enden ble presset mot det lille hullet hennes. Og hun kjente smertene da den mye større buttpluggen skulle inn i henne. Hun prøvde å huske på hva jeg hadde fortalt henne om å slappe av. Og hun kjente snart at den store buttpluggen ble skjøvet inn i henne. Hun kjente hvordan hun ble utvidet av pluggen, og presset i rumpen fikk henne til å stønne et par ganger.

Jeg klappet i hendene mine, og mennene samlet seg rundt meg. Jeg tittet ned på henne der hun lå med en buttplugg i rumpen. Jeg samlet tankene, og ba alle om å være stille.

«Likesinnede, timen er snart omme. Vår Hersker venter på vår hengivelse. Gjennom henne skal vi få den styrke fra våre venner som vi har bedt om. Jeg ber dere om å kle dere om, og gjøre dere klare. Vi må bære henne ned.

Hun hørte oss romstere rundt, men ble like etterpå løftet opp av sterke armer. Hun syntes armene som bar henne virket mer enn normalt sterke. Noe merkelig var det, men hva det var visste hun ikke. Vi bar henne ned trappene og tilbake til rommet i kjelleren. Hun ble lagt i sentrum av pentagrammet, mens jeg hentet papirrullene fra alteret.

Jeg ba mennene om å stille seg i en sirkel rundt henne. Jeg festet en gag på henne, og nå var hun totalt hjelpeløs. Nå hadde jeg tatt synet, talen, og bevegeligheten hennes. Jeg grep hendene til de som sto ved min side, og det ble stille i rommet der vi grep hverandres hender. I store mørke kapper med hetter på steg det opp en svak mumling blant oss. En mumling som inneholdt ord ingen andre enn de innvidde forsto.

Jeg ba høyt ut i rommet, at de tolv ånder skulle vise sin tilstedeværelse. Jeg hørte hvordan de andre hadde hevet stemmene sine. I en fast monoton tone ble ordene sagt om igjen og om igjen. Det blafret til venstre for meg, og et av stearinlysene rundt oss ble tent av seg selv. Da var én på plass.

Jeg ba om at flere måtte vise seg, og jeg ba om tillatelse til å fremkalle dem. Blaff blaff blaff. Tre andre lys ble plutselig tent, og rett etter det tente alle de andre seg også. Jeg snurret rundt i rommet, og så at alle tolv lysene var tente. «Jeg takker. Vi hedrer dere». De tolv åndene var kommet fra den andre siden, og jeg hadde kontakt. Det var en trykket stemning i rommet der jeg grep etter en pisk som hang på veggen.

«Hør O alle mine ånder. Tiden er kommet da vi skjenker dere den rette nytelse, smerten! Fra kjødet til en uskyldig sjel vil skrik av smerte fylle rommet. Denne unge kvinnen er vår gave til dere, og gjennom hennes smerte underkaster vi oss.». Hun kjente at det virvlet rundt henne, som om det blåste en varm vind rundt henne. Hun skulle til å prøve å si noe da hun hørte jeg snakket til henne.

«Frykt ikke smerten. Gjennom den opplever du livet min slave. Gjennom din egen smerte vil du se den sanne deg. Stol på meg. Vær trygg på at jeg aldri vil skade deg. Men du må overbevises om at jeg er dine sanne hersker, og at du trenger opplæring.».

Jeg grep rundt håndtaket, og ga henne et piskeslag over rumpeballene hennes. Pisken etterlot seg en rød strek, og jeg ga henne to piskeslag til. Hun kjente hvordan det brente og svidde. Og hun ville skrike høyt ut da det tredje piskeslaget traff henne. Smertene gled etter hvert over til en varme som spredde seg over hele underlivet hennes. Hun lå der i mørket, og det eneste hun kunne gjøre var å lytte. Alt annet var tatt i fra henne, og hun ble skikkelig kåt når hun så for seg hvordan hun lå foran dem. De kunne se alt. Og da hun fikk tre nye piskeslag over rumpeballene sine piplet det frem en tåre i høyre øyekrok. Hun skulle få møte min sadistiske side.

«En tøs som deg fortjener straff. Og strengere straff enn andre. En skitten jente som deg må ha stramme tøyler så det ikke blir noe tull. Og i kveld skal du få skrike av smertens lyst. Jeg skal fjerne kulen i munnen din slik at vi alle kan få høre deg når du skriker. Bra rommet er lydtett.».

Hun skvatt til da hun plutselig kjente at jeg løste opp gagen, og fjernet kulen fra munnen hennes. Jeg hørte hvordan hun trakk etter pusten. «Ja pust, det kommer du til å trenge.» Jeg vendte blikket mot alteret, gikk bort og åpnet skrinet. Jeg returnerte til henne, og tente et stearin lys, før jeg snakket til slaven min.

«Nå skal vi se om du kan skrike Slave.».

Jeg lot det dryppe varm stearin ned på magen hennes. «Åååaaahhhhhh.». Hun skrek høyt da hun ble brent av den varme stearinen. Hun kjente hvordan jeg laget en sirkel på magen hennes. Jeg var nesten ferdig med å lage et pentagram på magen hennes, og jeg var kraftig opphisset nå. Jeg var ferdig, og kastet lyset i fra meg. Jeg grep etter pisken min og brølte til henne: – «Nå skal du få straff din tøs. ».

«Tror du ikke jeg kjenner en tøs når jeg ser en? Du ligger sitter her og blir kåt av dette her, og det var ikke meningen. En frekk tøs som deg må straffes for sine skitne tanker. Du skal knulles i rumpen til du skriker, og det er jeg som skal knulle deg. Kan tenke meg at det skal bli deilig å presse meg inn i det lille trange hullet ditt.».

Kroppen hennes glinset av olje og svette i lyset fra stearinlysene. Jeg gikk ned foran henne, og trakk buttpluggen ut av rumpen hennes. Hun stønnet høyt da jeg dro den ut av henne, og jeg kunne se at hun var utvidet. Jeg grep rundt den stive kuken min, og presset det blodfylte store kukhodet mot den rosa åpningen hennes. Hun skrek i det hun kjente at hodet presset seg inn i henne.

Kuken gled sakte inn i rumpen hennes, og jeg kjente hvordan musklene hennes bak der strammet seg rundt kuken min. Svetten rant da jeg la den store kroppen min over henne, og på nytt presset meg inn i hennes trange lille rumpe. Jeg gled helt i bunn i den trange rumpen hennes, og hun skrek høyt da jeg traff henne lengst inne. Jeg trakk meg hurtig ut av henne, og presset meg hardt inn i henne igjen. Hun begynte å skrike høyt der jeg knullet den trange rumpen hennes, stadig fortere.

Jeg kastet meg mot den lille kroppen, og det klasket høyt i rommet da kroppene våre traff hverandre. Jeg kjente at jeg snart kom. Jeg skrek ut i nytelse da jeg kjente at jeg ble fylt med en kraft som strømmet igjennom meg. Da jeg siste gangen presset meg inn i henne, skrek også jeg høyt ut i rommet da det gikk for meg.

Jeg trakk den lille kroppen hennes mot meg, støtet inn i henne så langt som jeg kom, og sprutet det jeg var kar for. Kaskader av sæd ble pumpet inn i henne. Kraften ebbet ut av meg, og jeg trakk kuken min ut av henne. Hun stønnet da jeg satte henne fri, men jeg satte på plass igjen lenken rundt halsen hennes.

Jeg så på dem andre og nikket. De forlot stille rommet, og han visste de ville være borte innen noen minutter. Han var ferdig. Han hadde fått den han ville ha ut av kvelden. Han ba henne om å følge etter ham. Hun ledet henne opp i første etasje igjen, og videre opp i andre og ut på badet.

«Kvelden er over, og leken stopper her for denne gang. Jeg er godt fornøyd med deg, og vil du treffe meg igjen så skal du få visittkortet mitt. Du har sikkert lyst på en varm dusj før du kler på deg igjen. Jeg har lagt klærne dine på stolen der borte. Jeg går ned og bestiller noe pizza til oss. Du er sikkert sulten. Er det noe spesielt du vil ha på pizzaen?».

Hun svarte meg, og jeg gikk ned for å ringe etter pizza.

Jeg stopper historien her for denne gang. Men jeg traff henne flere ganger etter dette første møte. Hun ble med tiden en av mine faste små slavejenter som gjorde alt jeg ba om. Men det får bli en annen historie å fortelle.

Legg igjen en kommentar