Stranden

Denne novellen er vist 22692 ganger.

En lang stripe av lys sand strekker seg mot horisonten, flankert av krystallblå sjø med friskt hvitt skum, og grønn vegetasjon der mystiske stier strekker seg innover i landskapet mellom de eksotiske trærne. Varmen henger i luften, synlig som en dis på lang avstand. Solen henger høyt på himmelen, og lar oss merke dens kraftige stråler. Det er allikevel fullstendig komfortabelt for oss, der vi begge går i lette sommerklær. Du i et hvitt miniskjørt og en tynn bluse, jeg i khakifarget shorts og lyseblå skjorte. 

Vi går i vannkanten, hånd i hånd, slik at de myke bølgene så vidt får skylt over føttene våre. Jeg ser bort på det vakre ansiktet ditt, nå dekket med mange fine fregner, og smiler varmt til deg. Du smiler tilbake slik at ansiktet ditt stråler enda mer enn før. Smilet mitt blir straks mer lekent og gutteaktig i det jeg ser mitt snitt til å stryke deg over den perfekte rompen din, stoffet er tynt og lar ikke mye være opp til fantasien. Du gir meg et blikk som viser at du liker det, og her vi er slipper du det ofte ledsagende forlegne aspektet av berøringen. Vi er nemlig helt alene. Stranden er fullstendig øde, det er flere mil mellom menneskene som bare tidvis oppsøker den. Mens vi har gått har vi som vanlig ikke klart å holde særlig avstand, lette kyss og berøringer har fulgt våre steg i sanden. Etter hvert har kyssene blitt tyngre, og berøringene hyppigere og mer intime. Vi ser hverandre i øynene, begge vet selvsagt at det ikke bare er solen som er kilde til varmen. Jeg flytter blikket utover horisonten igjen mens jeg distrè klyper deg lett i den ene rumpeballen. Har lenge søkt etter noe spesielt, og den mørke flekken langt der fremme danner etter hvert konturene jeg ønsket å se.

Stanser opp, legger armene rundt deg, finner din søkende munn og tunge. Vi står der i vannkanten og kysser hverandre langsomt, mens armene våre er fri til å kjærtegne hverandres kropper. Mine hender glir opp langs magen din, hviler litt på brystene dine, før de igjen søker ned til den spretne bakdelen din og klemmer rundt den. Lenge står vi slik, mens pettingen blir stadig tyngre, og kyssene dypere. Plutselig kjenner du at hendene mine har beveget seg inn under miniskjørtet ditt, og etter litt stryking langs den myke huden på innsiden av lårene dine, har jeg begynt å slite den lille trusen din nedover, og av.

«Nei, det er for tidlig,» prøver du deg, men jeg fortsetter å trekke den ned mens jeg avleder oppmerksomheten din med strykende kjærtegn langs indre og øvre del av låret.

Snart er du ganske så truseløs, selv om skjørt og bluse fremdeles sitter på. Jeg gir deg noen riktig lange kyss mens jeg kjærtegner den nakne stumpen din under skjørtet, og trekker deg så videre langs stranden. Overasket følger du med, mens du lurer på hvor vi skal. Mens vi går har jeg stor fordel av friere tilgang til intime områder under skjørtet ditt…

Du gjetter etter hvert at den store tremassen som er skylt i land er målet mitt. Det er en rest av et en gang stolt tre, nå gjenstår bare den massive trestammen, solbleket og tørr der den ligger strukket ut på stranden. Stammen er uregelmessig med store folder som kan romme et helt menneske, men den er jevnt glatt på overflaten.  Fremme ved solbleke stammen dytter jeg deg opp mot den, så du er klemt mellom mine kjærtegn og treet. Kysser deg i nakken, biter deg i øreflippen, stryker deg på overkroppen, legger vekten min mot deg. Elegant løsner jeg mekanismen som holder BH’en din på plass, og får full tilgang til dine herlige to fordeler. En hånd på hver av dem, mens jeg knar dem lett, og kjapt finner frem til de allerede struttende knoppene dine. Lager små sirkelbevegelser over dem, presser meg mot deg, mens du trekker låret ditt oppover siden min. Småbiter deg i nakken og kjenner den salte smaken av huden din, vasker den av på dine myke lepper, og river blusen din av. Tar en av knoppene dine i munnen, suger den lett, mens jeg gnir den andre lett med fingrene. Forteller deg hvor utrolig sexy du er der du står på stranden bare iført miniskjørt, slik at den deilige kroppen din er udekket for verden. Som respons trekker du fort av meg klærne også, så vi står der kropp mot kropp, nesten nakne. Igjen flytter jeg blikket fra ditt vakre åsyn til treets foldete overflate, og finner et egnet sted. Snur deg rundt, holder rundt deg, forsyner meg grådig av de struttende puppene dine, og leder deg bortover stammen til rett sted. Ber deg legge deg over stammen i en skrå fold, så du hviler fint, med rumpen din stikkende i været mot meg. Trekker så miniskjørtet av deg, mens jeg kysser deg lett på korsryggen, slik at små skjelv kribler langs ryggen din. Så står du der blottlagt, varm og kåt, noe jeg fort får stadfestet når jeg kjenner fuktigheten langs kjønnet ditt. Kjærtegner bakdelen din, stryker den og klemmer litt til, mens jeg lar fingrene gli opp og ned langs innsiden av lårene dine…akkurat bortenfor den ventende blomsten din. Leker litt med den forbudte knoppen din også, sirker litt rundt den, presser en finger mot den, så den nesten trenger seg inn…men bare nesten. Sprer så bena dine, så de former nedre halvdel av en X, mens kroppen din hviler støtt på trestammen. Ser at du gnir deg mot stammen utålmodig, og strutter ut litt ekstra. Vet at du venter på å bli tatt godt bakfra nå, og lengter at jeg skal fylle deg opp…men først vil jeg gi deg noe annet.

Bøyer meg ned, og slikker deg perifert rundt kjønnsleppene dine, oppsvulmete og røde, mens jeg klemmer rundt lårene dine. Lar tungen gli vekselvis over leppene, og kommer stadig nærmere der det er best for deg. Tar meg god tid, nyter at du sitrer litt der du ligger av behandlingen, og berører etter hvert klitten din med tungespissen. Et lite stønn unnslipper deg i det jeg retter behandlingen mot den. Lager sirkelbevegelser rundt den, kjenner at den er veldig oppsvulmet, og går etter hvert mer direkte på, med myke, rytmiske bevegelser. Hører at du puster dypere nå. Koser med rumpeballene dine mens jeg holder på, og lar igjen en finger hvile litt mot det andre hullet ditt. Du forteller meg at du har det utrolig godt, og jeg svarer med å sende en finger inn i musen din, og lar den rotere litt mens jeg fortsetter å la tungen sveipe over klitten din. Fortsetter med dette lenge, holder jevn intensitet, føler av de små lydene du lager at det begynner å nærme seg. I det du kommer med et lite utrop, trekker beina sammen og vrir deg på stammen vet jeg at du har nådd klimaks. Lar deg hvile litt i din eufori, før jeg trekker deg opp til meg. Du er sulten på mer nå, og det er jeg og.

Trekker bokseren av, og setter meg på stammen. Du skjønner tegningen, og kommer meg ivrig i møte ved å sette deg ned på fanget mitt. En utrolig deilig følelse i det jeg glir inn i deg, kjenner at det er vått og mykt der som aldri før. Du trekker deg selv opp og ned langs skaftet mitt, mens jeg igjen får gleden av å beføle brystene dine…knar dem og slikker dem i det du kommer nær nok. Ser på ansiktet ditt at du nå bare nyter. Det er vi to om. Ingen av oss hører måkeskrik eller bølgeskvulp, det eneste vi legger merke til er den deilige følelsen som brer seg ved hver bevegelse i våre kropper. Opp og ned, stadig hurtigere, mens du veksler på å lene deg bakover og forover mot meg så jeg får sugd litt på knoppene dine eller småbitt litt. Hendene mine er fri til å holde rundt den stramme rumpen din. I dét rytmen og intensiteten er så høy at jeg føler at jeg ikke holder ut mer, stanser jeg deg, og reiser meg opp. Kliner mer med deg mens vi står tett i tett, lar lemmet mitt hvile mot kroppen din. Ber deg så innta samme posisjon som i sted, og jeg vet at det er ingenting du heller ønsker.

Igjen nyter jeg synet av den perfekte, struttende rumpen din som tigger meg om å ta den, mens du ligger klar til å ta i mot. Du stønner tungt i det jeg glir inn i deg. Støter sakte i starten, ler deg kjenne at jeg presser deg ned mot treet, kjører sakte inn mens jeg dasker rumpen din lett, stryker den og klemmer rundt den. Lar det gå hurtigere, men gjør det like hardt, og presser nå igjen mot rumpehullet ditt med tommelen, truer med å penetrere deg også der. Det unnslipper små stønn fra dine lepper, som blir med den lette brisen nedover stranden. Jeg kjører på, hardere og hurtigere, nyter å se deg der du ligger på puleblokken. Du spenner deg mot meg, jeg presser meg mot deg tilbake, støter inn i deg gang på gang på gang mens du ligger der og ber meg fortsette. Ser du blir rødere øverst på ryggen. Griper tak i skuldrene dine, får ekstra støtte for å støte hardt innover i deg, hører ekstatiske lyder fra deg som svar. Etter en stund merker jeg at jeg nærmer meg klimaks. Legger mer helt inntil deg og oppå deg, tar tak rundt brystene dine, presser fingrene mot brystvortene dine samtidig som jeg presser hele kroppen min ned mot din. Biter deg i nakken mens jeg støter og støter inn i deg og holder deg fast. Tusen soler eksploderer i det jeg kjenner at jeg spruter inn i deg, jeg fortsetter med noen siste støt som får deg til å nesten rope, i det jeg tømmer meg for hver dråpe. Hviler så oppå deg, mens jeg kysser de illrøde kinnene dine…nyter å kjenne deg under meg. Trekker meg etter hvert ut, og vi legger oss ned tett inntil hverandre i sanden i skyggen av stammen, utslitte og gispende etter pust. Ser inn i de spennende blågrå øynene dine som i blant glimter med grønt. Øynene som danner inngangsporten til en av de mest fantastiske sjeler jeg kjenner til… Så spør jeg om vi ikke skal bade sammen.

Ett minutt senere konkurrerer vi om hvem som får kastet seg uti det varme vannet  først, før vi spruter vann på hverandre og flyter sammen under en livgivende sol.

Legg igjen en kommentar