Strandhugg

Denne novellen er vist 6383 ganger.

Sola skinner fra en skyfri himmel, og den lille vinden som er, hjelper bare til å kjøle ned varm hud.
Vi står ved rekka, og venter på båten som skal bringe oss inn til den lille øya.
I området rundt Tahiti er det mange små øyer, en del av dem er så små at de ikke engang har navn.
Vi hadde bestemt oss for å utforske en av dem, og å bruke en hel dag på å bli kjent rundt om på vår helt egne sydhavs øy.
Den er Ihvertfall vår, for en dag.
Kjøle baggen er pakket, med vin og vann, og etter at du snakket pent med noen på kjøkkenet, fikk vi en hel del ferske reker, og noen stekte fiske fileter, som er pakket godt inn, og lagt sammen med resten.
Ikke vet jeg hva du sa.. men du oppnådde en hel del mere en det jeg gjorde når jeg prøvde på det samme.

Vi stiger ombord i den lille cruiseren som skal bringe oss enda et skritt nærmere paradiset.
Skjønt lille, den er vel rundt 45 fot, og koster vel mere enn jeg tjener på 5 år…
Den setter fart inn mot stranden, og vinden blåser friskt i ansiktet, der vi sitter helt for oss selv i baugen.
Ca 50 meter fra stranden stopper den, den har kjørt så langt de kommer, og vi avtaler at de skal hente oss ved 9 tiden i kveld, så vi er ombord tidsnok til en kjapp dusj, og allikevel rekke en sen middag.
Vi hopper overbord, og vasser innover. Vannet er varmt det holder sikkert en 27-28 grader..
Igjen blir jeg slått av hvor pen du er, og hvor heldig jeg er som har deg helt for meg selv.
En bølge kommer bakfra, skyller mot oss, og det er såvidt vi greier å redde kjølebaggen, Håndklær, og kamera er pakket inn i plast så det er ingen fare med det.
T-skjorten din blir våt, og den klistrer seg inn imot brystene dine, brystvortene strutter, og den litt mørkere brunfargen akkurat rundt vortene er klart synlig igjennom det tynne hvite stoffet.
De duver svakt og fristende i takt med hvert skritt du tar.
Vi kommer oss inn til land, og den tørre varme sanden klistrer seg til de våte føttene våre.
Den gylden brune sanden er glovarm, og det går ikke lenge før sandalene må frem.
Det er nesten ikke mulig å gå uten.
Vi setter fra oss baggen og går en liten runde, utforsker våre nærmeste omgivelser.
Det er sant som det ble sagt, her finnes ikke et menneske, det er ikke engang spor etter et. Bare sand, og noen palmer av forskjellig typer.
Den eneste palmen jeg kan identifisere med navn er daddel palmen, og dem er det flere av, men det er også noen store, høyreiste, type kokosnøtt.
Vi holder hverandre i hånden og småspringer tilbake der vi forlot sakene, løper i sikksakk, og gjør det enkelt for de som eventuelt kommer hit etter oss å se sporene våre langs stranden .
Her var vi.
Vi plukker frem et par store håndklær, og uten den minste sjenanse flekker du av deg klærne. Ikke er det noen å være genert ovenfor her heller, jeg er det eneste andre levende mennesket her, og jeg har sett, og smakt, det hele før.
Jeg følger ditt eksempel, og nakne blir vi sittende å slappe av med en flaske vin, og stirre utover havet. Nå som de monotone lydene fra skipet er borte, er det nesten så vi kan høre stillheten og nyte den.
Langt der borte kan vi såvidt skimte en annen øy, eller er det bare et lite synsbedrag? Det er ikke så lett å si sikkert, den dukker bare frem imellom bølgetoppene.
Det varer ikke så fryktelig lenge før solen tvinger oss ut i sjøen for en avkjølende dukkert.
Du hopper rett i det, men jeg er litt mere tilbakeholden, vannet kjennes fryktelig kaldt ut nå, etter å ha blitt svidd i solen.
Det plager deg tydeligvis at jeg ikke gjør som deg, stuper rett i, før du spruter vann over meg, det kjennes som isvann mot huden, før du hopper opp bakfra på meg, henger deg rundt halsen og tvinger meg ned. Hodet forsvinner under overflaten, og jeg får munnen full av saltvann.
Jeg kaster meg rundt, og du slipper taket, prøver å svømme fra meg og min vrede.
Du er riktignok en bedre svømmer en meg, men uheldigvis for deg, og heldigvis for meg er det lang grunt, og det tar ikke mange byksene før jeg får tak i den ene leggen din og trekker deg baklengs opp mot stranden igjen.
Idet jeg kommer opp snubler jeg, og faller, hurtig som en katt er du over meg, og før jeg riktig skjønner hva som skjer sitter du overskrevs på brystet mitt. Jeg prøver å komme løs, men du holder begge hendene mine ned i sanden over hodet mitt.
Jeg blir liggende helt stille, og du begynner å gni musa di frem og tilbake på brystet mitt, og stønner ertende.
Reaksjonen min lar ikke vente på seg, pikken reiser seg lydig.
Med et voldsomt byks får jeg kastet deg av meg, og du ruller rundt i sanden.
Tilsynelatende småfurten hopper du ut i sjøen igjen, jeg løper etter, redd for at du slo deg, men det var bare et lure triks fra din siden, når jeg legger en arm rundt halsen din tar du og gir meg en flyvetur en judo mester verdig, og jeg lander foran deg med et kjempeplask.
Ikke så rent lite overrasket setter jeg meg opp, gisper etter luft, og tørker vannet av ansiktet.
Min tur til å furte. Jeg tusler stille inn mot stranden, og legger meg på maven på et tørt håndkle. Du kommer etter, og kysser meg i nakken for å gjøre det godt igjen.
Du må nok gjøre bedre en det gitt.
Så du finner frem en flakse med solkrem, faktor seks, og begynner å smøre meg inn fra nakken og nedover.
Riktignok er vi begge blitt skikkelig brune i løpet av noen dager her, men solen tar noe voldsomt så det er best å holde seg til litt faktor, dessuten.. solfaktor seks høres da bra ut?
Lange strykende bevegelser, og jeg blir umiddelbart mindre furten, men tør ikke vise det, da kunne du jo risikere å slutte…
Det følsomme området helt nederst på ryggen får litt ekstra oppmerksomhet, får du lar en finger følge rumpesprekken min.
Jeg kniper lett sammen, klar over at du er fryktelig hissig på å la en finger gli inn der, men jeg er ikke helt sikker på om jeg er klar for det.. enda.
Du ignorer det, og fortsetter , stryker så vidt, helt tilfeldig, over baksiden av ballene mine, før du fortsetter med bena.
Stryker oppover lårene mine, før du lar hendene gli lettere nedover igjen, kiler lett bak knærne.
Jeg blir liggende helt stille og nyte.
Å ligge slik er kanskje ikke like godt som sex, men jammen er det herlig. Jeg er iferd med å gli inn i en drømmefylt søvn.. og jeg vet ikke hvor lenge jeg ble liggende slik, men du vekker meg forsiktig å sier at det er på tide å snu seg. Jeg kjenner kjapt at du har rett, ryggen er så varm at den kan brukes som stekeplate. Takk å pris for at du er her, så du kan passe på meg.
Jeg krabber meg sakte ut i sjøen, og for engang skyld så nyter jeg at vannet kjennes så kaldt ut, jeg blir liggende på rygg, med bare ansiktet over vannet. Lukker øynene og slapper helt av.
Når jeg åpner dem igjen ser jeg rett opp i fitta di.
Du står overskrevs, med et ben på hver side av hodet mitt, gjør små sirkelbevegelser med underlivet, klyper deg selv ertende i brystvortene og senker deg sakte ned mot ansiktet mitt.
Jeg strekker ut tunga, og kjenner så vidt smaken av saltvann og kjønn, før du reiser deg opp, og spretter lekent opp på land igjen. Jeg blir liggende enda litt til, før jeg reiser meg og kommer opp mot deg.
Du har funnet frem mat til oss.
Jeg legger hodet i fanget ditt og du mater meg, samtidig som du stryker meg over kinnet, før hånden begynner å ferdes rundt i ansiktet mitt, går på sin egne private oppdagelsesferd, Fra øyenbrynene, ned langs neseryggen til den kommer til leppene mine.
Jeg prøver å ta tak i den med munnen, men du fjerner den kjapt.. lar den følge kjevebenet bakover, opp mot øret og klyper meg lett i det.
Jeg blir liggende, tygger sakte og nyter.
Kjenner så vidt at det stikker litt i nakken, noe som minner meg på at det begynner å bli på tide med en ny barbering.. Ikke av meg.. men av deg
Med en kraftanstrengelse reiser jeg meg opp, ville helst blitt liggende der, imellom dine ben resten av livet.
Min tur til å mate deg..
Du legger deg lydig ned, vipper pikken litt til side for ikke å få den midt i bakhodet, og gaper.
Jeg setter igang med å pille reker, det går sakte, for selv spiser jeg ikke så mye av det, men du er tålmodig, og ler en lav sensuell latter når en jeg mister en reke i sanden.
Jeg blåser av det meste av sanden, men du nekter å spise den, så jeg kaster den så langt ut i sjøen jeg kan.
Fiskemat.
Smått om sen så bærer da arbeidet mitt frukter og det blir da noen på deg.
Når det blir for lenge i mellom hver reke begynner du å gni kinnet ditt mot pikken min, om håpet er at jeg da skal jobbe fortere vet jeg ikke, men konsekvensen er Ihvertfall det motsatte…
Den reiser seg, og blir stående å vippe mot øret ditt.
Du vrir litt på hodet, slik at du såvidt rekker den med leppen dine, og gir den et lite kyss.
Det er da jeg stopper helt med å pille reker, jeg vil gi deg tid til hva det nå er du har i tankene.
Du gaper dovent og lar tungen gli over kukhodet et par ganger, før du snur deg, og ser meg inn i øynene og gaper, venter på mere mat.
Jeg renser lynkjapp en reke til, håper at det skal få deg i humør til å fortsette det du så lovende begynte på.
Men nei, det var nok bare en apetitt vekker fra din side, eller en belønning for godt arbeid.
Jeg forbanner meg på at jeg skal trene på å skrelle disse dyra før jeg skal gjøre det igjen, kanskje belønningen blir litt bedre, Ihvertfall litt mere.
Mett reiser du deg opp, og tusler sakte ned mot sjøen, lar de små bølgene kile deg imellom tærne, før du skritter ut i det dypblå havet.
Du kaster et blikk over skulderen, jeg tar det som en invitasjon, og følger etter ut i neptuns rike. Du vasser ut til vannet når deg oppunder armene og stopper, blir stående og speide utover.
Bakfra legger jeg armen rundt skuldrene dine, klemmer deg kjælent inn mot meg.
Du skiller bena lett, og vipper deg opp på tærne, slik at pikken min blir liggende i mellom bena dine.
Du klemmer bena sammen, og uhyre sakte og forsiktig begynner du å bevege deg fremover, og bakover.
Runker meg sakte med bena.
Jeg legger hodet på skulderen din, klemmer deg inn mot meg, og lar en hånd gli ned i sjøen, klemmer fast rundt det ene brystet ditt, og ruller brystvorten imellom fingrene mine.
Hodet ditt faller lett bakover og jeg kysser deg ømt på halsen.
Du smaker godt, en blanding av salt sjø og sol.
Hendene mine glir videre ned, nedover maven din. Jeg skiller bena dine litt, og retter litt på pikken, slik at den retter seg inn mot grotten din.
Med fingrene hjelper jeg den godt til rette, så den sklir sakte inn..
Jeg begynner å bevege meg, skate, knuller deg stående bakfra.
Det skvalper rundt oss, i takt med jukkene mine.
Du blir stående helt stille, strekker ut tungen og jeg lar den møte min.
Vi smelter sammen i et hett kyss, og tungene våre glir imot hverandre som to åler.
Vi blir stående litt ustødig, litt for ustødig, for vi tipper overende, og forsvinner under vann begge to
Pikken spretter ut, og du svømmer hurtig inn imot land, ser deg tilbake og ser at jeg kommer etter, så fort jeg kan, men jeg har en kjøl som stikker dypt, noe som gjør at jeg svømmer enda litt saktere en jeg pleier å gjøre.
Du svømmer ifra meg, men på den lille øya er det ingen steder du kan gjemme deg for meg.. og min store stå.
Du prøver ikke heller, du bare svømmer så langt inn du greier, før du legger deg på ryggen med spredte ben, og bare hodet over vannet.
Jeg svømmer imot deg, og over deg, kjenner knærne dine imot brystet, før de glir til siden og gir plass til meg.
Jeg setter hendene i sanden, og trekker meg over deg det siste stykket.
Øyeblikkelig slår du bena rundt baken min, og armene rundt nakken, holder meg godt fast.
Denne gangen får jeg ikke stukket av, og selvom vi ruller rundt, vil bena dine sørge for at jeg forblir der jeg hører hjemme.. dypt inne i deg.
Jeg prøver forsiktig å bevege rumpa mi litt opp, og du lar meg gjøre det, for i neste øyeblikk å presse meg ned igjen.
Bevegelsen gjentar seg, med kortere og kortere mellomrom. Hendene glir nedover ryggen min, og neglene dine griper tak.
Lager striper, som først er hvite, før de skifter til en mere rødlig farge, som skiller seg klart ut i alt det brune.
Kanskje best å gå i t-skjorte de neste dagene.. noen kan begynne å lure.. akkurat som om du eller jeg kunne brydd oss en dritt om akkurat det.

Med en hånd godt plantet i sanden tvinger du oss rundt, saltvannet svir i stripen på ryggen, men det virker bare mere opphissende..
Du blir sittende overskrevs over meg, kikker ned imot ansiktet mitt med halv lukkede øyne.
Jeg ser tilbake og smiler. Øyeblikkelig begynner du og skli opp og ned langs skaftet, helt opp, før du raskt fører den helt til bunns igjen.
Du bøyer deg fort frem, planter et kyss midt på leppen mine, for i neste øyeblikk å lene deg bakover, slik at pikken min stimulerer den fremre delen av skjedeveggen din.. akkurat der jeg brukte fingrene den gangen jeg fikk en sats i fjeset.
Du begynner å kaste vilt på overkroppen, og jeg kjenner at det begynner å svartne for meg, for sent kjenner jeg hånden din som har sklidd under ballene mine..
Og fingeren presser seg inn i rumpa mi..
Himmelen blir enda et hakk lysere, og bølgene slår høyere, det må de gjøre fordi det kjennes ut som om jeg flyter…

Sakte vender jeg tilbake til virkeligheten. Og for en virkelighet.
Du sitter over meg, og kikker ned mot meg, som en mystisk gudinne, som nettopp har oppdaget hemmeligheten bak livet etter døden.
Rir meg fremdeles sakte, håper vel kanskje at pikken også har et liv etter orgasmen..
Men ikke denne gangen, trenger noen minutter med hvile.
Pikken trekker seg sammen, og med en knapt hørbar lyd sklir den ut.
Du legger deg ned i sanden ved siden av meg, og sammen blir vi liggende og stirre opp mot den nesten skyfrie himmelen.
Bare noen små makrellskyer svever sakte forbi.

Legg igjen en kommentar