Studentkollektivets gleder

Denne novellen er vist 13315 ganger.

Studentlivet representerer mange gleder og mange bekymringer. Min første glede var at jeg kom inn på det studiet jeg ønsker ved Universitetet i Oslo, og min første bekymring var hvor jeg skulle bo. Jeg trålet avisene og brukte de kontaktene jeg hadde. Det var ikke lett siden jeg ikke kunne dra til Oslo selv for å finne et sted å bo på grunn av sommerjobben. Til slutt ordnet det seg heldigvis gjennom en bekjent av naboen som leide ut en gammel leilighet på St. Hanshaugen. Det eneste jeg visste da jeg ringte på dørtelefonen, var at jeg skulle bo sammen med to andre.

Det var en nordnorsk kvinnestemme som svarte. Jeg sa hvem jeg var og fikk beskjed om at leiligheten lå i 3. etasje. Jeg hadde ganske mye med meg, så det tok en stund å få alt inn og opp. Da jeg kom opp i 3. etasje stod døren litt på gløtt. Jeg stakk hodet forsiktig inn og ropte hallo.

”Hei, der er du jo”, hørte jeg en stemme. Like etter kom en lyshåret jente ut i gangen.
”Velkommen. Jeg heter Line”, sa hun og rakte frem hånden.

Hun var veldig sjarmerende. Hun hjalp meg inn med tingene mine og viste meg rommet mitt. Det var et ok rom med to store vinduer ut mot bakgården og ved siden av baderommet i gangen. Line var et år eldre enn meg og skulle begynne på jusstudiet. Hun kom fra Bodø og hadde allerede vært i Oslo i et halvt år. Hun fortalte at hun bodde der sammen med Britt som var en venninne fra gymnastiden. Henne traff jeg ikke et par uker etter at jeg hadde flyttet inn ettersom hun fremdeles var hjemme i Bodø for å jobbe.

Line hadde kullsort hår til litt forbi skuldrene. Hun hadde brune intense øyne som var fremhevet av mørk maskara og noen markerte øyenbryn. Når hun smilte viste det seg en nesten kritthvit perlerad bak de litt fyldige og, etter min mening, sensuelle leppene hennes. I underleppen hadde hun en piercing formet som en liten sølvkule. Hun var tynn med et smalt og hofteparti. Brystene hennes var passe store og virket nesten struttende under den trange høyhalsede genseren hun hadde på seg. Buksen hun hadde på seg var tettsittende og lårene hennes var stramme. Hun virket i det hele tatt veltrent. Hun holdt på å male rommet sitt, derfor hadde hun flyttet alle tingene sine inn i stuen hvor hun også sov på sofaen.

Første uken så vi ikke så mye til hverandre, da Line jobbet mye. Selv hadde jeg mange ting å ordne med før semesteret startet. I tillegg til det brukte jeg et par kvelder til å male ferdig rommet til Line. Hun jobbet stort sett om natten og sov om dagen, så hvis det skulle bli noe som helst sjanse til å bli ferdig med malingen rimelig tid, så var det åpenbart at hun trengte hjelp. Hun ble svært glad for det jeg hadde gjort og inviterte meg på hjemmelaget middag dagen etter. Den kvelden ble Line og jeg ganske godt kjent. Hun spurte hvor jeg kom fra og hva jeg hadde av planer, og hun fortalte mye om seg selv. Hun gjorde sterkt inntrykk på meg og jeg sovnet ikke med en gang jeg kom under dynen den kvelden.

Et par dager senere kom jeg sent hjem etter å ha vært ute og drukket med noen nye studievenner. Jeg kikket innom stuen for å se om det var noen der, men der var tomt. Imidlertid så jeg døren inn til Lines rom stod halvåpen. Innefor var det dempet belysning og det strømmet rolig musikk ut fra rommet hennes. Jeg bestemte meg for ikke å forstyrre henne, men idet jeg passerte døråpningen kikket jeg raskt inn. Jeg så Line sitte på sengekanten. Hun var helt naken og det virket som hun ikke la merke til meg på grunn av musikken. Nesten instinktivt stoppet jeg opp. Den slanke kroppen hennes så varm og deilig ut og hendene hennes strøk forsiktig over brystvortene. Jeg så de stivnet og hørte henne stønne svakt. Hun knep dem sammen og dro i dem, antakelig for å kjenne nytelsen. Dette gjorde hun flere ganger. Tydeligvis var hun en av de som likte litt tøff behandling av brystvortene når hun var kåt. Hun lente seg rolig bakover og lot den ene hånden løpe nedover magen, helt ned til skrittet. Idet hun la seg bakover spredte hun beina. En velfrisert fitte med mørke hår kom til syne. Hun lot fingrene gli over kjønnsleppene sine. Fuktigheten ble gnidd utover og hun vred forsiktig på seg. Hun sukket tungt der hun lå og masturberte med stadig større intensitet. Etter hvert ble bevegelsene hennes mer regelmessig og intense. Det var tydelig hun nærmet seg toppen. Hun sukket høyt idet hun kom og løftet underlivet slik at hun nesten stod i bro. Hun rullet over og ble liggende sidelengs. Ikke lenge etter falt hun sammen, nesten som hun var bevisstløs. Etter en liten stund sluttet også musikken. Jeg fant det klokest å snike meg inn på mitt eget rom. I det jeg kom inn på rommet, vrengte jeg av meg klærne. Etter et par intense runketak kom jeg utover hele skrivebordet mitt i lange dype spruter. Som vanlig kom det mye sæd og pungen føltes helt tom og deilig øm da etterpå.

Dagen etter våknet jeg tidlig av at jeg var tørst. Jeg gikk ut på kjøkkenet for å finne meg et glass vann.

”Jasså, så der har vi natterangleren”, sa Line.

Hun satt i sofaen og leste avisen kun iført en sort trang, hva skal jeg si, ”hotpantstruse”, og matchende BH. Håret hadde hun satt opp i strikk. Til tross for min lettere fyllesyke, kjente jeg pikken reagere da jeg så henne. Hun var rålekker der hun satt, og hun visste det aldeles godt selv.

”Våknet tidlig du også?”, svarte jeg og satte meg i lenestolen i enden av stuebordet.
”Ja, sovnet seint og våknet tidlig. Hva med deg. Sovnet du med et smil om munnen?”, fortsatte hun og smilte lurt.
”Med et smil om munnen vet jeg ikke, men sovnet fort gjorde jeg”, sa jeg og lurte veldig på hvor denne samtalen kom til å ende. Det fikk jeg fort svar på.
”Hmm, jeg håper jeg ga deg litt underholdning da du kom hjem i natt…”

Hun hadde altså sett meg der jeg stod. Ikke annet å vente egentlig. Jeg sa ingen ting, bare satt der og rødmet…

”Vet du hva jeg tenkte på der jeg satt på sengekanten?”, spurte hun. Line reiste seg og satte seg på bordkanten rett foran meg. Hun lente seg ertende bakover og støttet seg på armene. Jeg så trusen strammet seg rundt fitten hennes slik at sprekken og de svulmende leppene kom til syne. Pikken min stivnet momentant og det ble umulig å skjule kjempebulen der jeg satt kun iført en boksershorts.

”Ehh, nei”, stotret jeg frem. Til tross for mine tidligere erfaringer med jenter, hadde jeg ikke roen i det hele tatt. Litt aggressive jenter som tok initiativ til sex var og er nemlig for meg, som for mange andre, en skikkelig turn on.

”Jeg satt og tenkte på deg, på pikken din og på hvor deilig det ville være å knulle med deg. Har du kyst til å leke litt med meg eller?”.

Selvfølgelig hadde jeg det. Den seksuelle spenningen i situasjonen var høy og Line var i ferd med å forføre meg. Det var lenge siden pikken min hadde vært så knallhard. Hun la den ene hånden i skrittet mitt og befølte mitt stive lem. Med en rask bevegelse åpnet hun knappen i boksershortsen og pikken spratt ut i all sin prakt. Hun nærmest dro meg opp av stolen og vrengte av meg boksershortsen, før hun dyttet meg ned igjen.

”Er du klar over for en utrolig flott pikk du har. Jeg har vært med noen gutter etter hvert, og pikken din er uten tvil den deiligste jeg har sett. Jeg hadde imidlertid en mistanke om at du var velutstyrt. Jeg så den før en gang da du kom ut av dusjen og jeg kom uforvarende inn på badet. Husker du det?”.

Selvfølgelig husket jeg episoden. Jeg var akkurat ferdig å dusje og satt og tørket meg, da hun braste inn på badet. Imidlertid mente jeg at pikken var ute av syne, men det var den tydeligvis ikke.

”Jeg ble helt satt ut da jeg så den deilige slappe pikken din. Etter at du var gått den dagen masturberte jeg lenge og vel, mens jeg tenkte på den kjøttfulle pikken din i stiv tilstand slik som nå. Jeg kom frem til at jeg måtte prøve å forføre deg”.

Jeg måtte innrømme at jeg også hadde tenkt på Line i noen intense stunder med pikken i hånden. Imidlertid hadde hun virket litt utilnærmelig de første dagene. Nå satt vi i stuen og hun var i ferd med å gape over pikken min etter å ha dratt av meg boksershortsen.

Hun lot først leppene omslutte det knallrøde pikkhodet mitt. Hun la en hånd rundt roten før hun førte leppene nedover skaftet innover i munnen. Hun presset den langt inn nesten som hun prøvde å sluke den. Hun fikk ikke hele inn og slapp den rolig ut igjen mens tungen vispet over pikkhodet som etter hvert var blitt veldig ømt. Det var utrolig deilig og helt ulike noen av jentene som hadde suget meg før. Hun holdt stramt rundt roten av pikken med den ene hånden, mens hun masserte ballene mine med den andre. Jeg satt bare og holdt meg fast i stolen mens hun sugde meg i dype bevegelser. Det ulmet i ballene.

Jeg tenkte at jeg måtte gjøre noe til gjengjeld og bøyde meg derfor frem for å massere brystene hennes. Jeg rakk frem til en pupp og klemte og masserte den litt, men fikk imidlertid ikke helt sving på sakene fra den stillingen jeg satt i. Dessuten var Lines munnbehandling så utrolig deilig at jeg kjente at spruten nærmet seg med stormskritt.

”Jeg trenger en sugepause ellers spruter jeg nå”, sa jeg.

Line slapp pikken ut av munnen i en stor slurpe lyd og reiste seg. Hun tok tak i pikken og nærmest dro meg etter henne. Inne på rommet hennes satte hun seg på sengekanten og ville suge mer, men det kokte ennå i ballene, så jeg kommanderte henne heller til å legge seg på rygg i sengen.

”Vil du smake på fitten min, er det slikke du vil?”

Jeg nikket litt nølende. Fremdels følte jeg usikkerhet ved at hun kontrollerte situasjonen og var veldig aktiv. Jeg dro trusestrikken litt til side og kjente på de varme saftene med en prøvende finger. Jeg lot en den gli oppover mellom de hovne fitteleppene hennes idet jeg kom til klitorisen kjente jeg en liten hard klump. Jeg skvatt og nærmest instinktivt trakk fingeren tilbake. Ansiktsuttrykket mitt må ha vært noe forfjamset, for hun brøt ut i latter og sa:

”Slapp av, det er bare en piercingen min”. Hun løfte på seg for å dra av seg trusen. Da hun la seg ned igjen slapp hun beina fra hverandre og skilte fitteleppene med to fingre. Den tynne streken med lyse hår munnet ut der hvor kjønnsleppene hennes skiltes og jeg så en relativt stor og stiv knallrød klitoris som var prydet meg en nydelig liten ring som glinset i fittesaften hennes.

”Se her, ingen ting å være redd for skjønner du… Fortsett å kose med klitorisen min er du snill, det var så utrolig deilig. Kom igjen slikk på den…”.

Jeg flyttet meg rundt slik at jeg fikk et kne på hver side av skuldrene hennes, og så lot jeg pikken sveipe over ansiktet hennes, slik at hun lett kunne komme seg i stilling til å suge alt hun lystet. Hun tok hintet, og tunga vispet over hodet på pikken min, mens en hånd om skaftet runket meg sakte. Så løftet hun hodet, og lot pikken min komme godt inn i varmen. Slik lå vi litt, før hun slapp den ut av munnen igjen.

”Prøv å presse hele pikken inn i munnen min, jeg har lyst til å prøve om det går”, sa hun.

Hun dro pusten dypt, tok pikken i munnen og så støtte jeg pikken litt hardere inn. Jeg kjente først at det ble stramt rundt pikkhodet også kjente jeg leppene hennes mot kjønnshårene mine. Det var en intens og utrolig deilig følelse. Jeg kjørte den inn i henne et par støt, før jeg dro jernet ut igjen for å la henne få puste. Hun vred seg unna for å få pikken helt ut og hostet litt.

”Det gikk så vidt det”, sa jeg. ”Var det ubehagelig?”
”Ikke som jeg hadde tenkt, men det var vanskelig å puste”, svarte hun.
”Nå må du spise du også”, fortsatte hun, før hun begynte munnbehandlingen av pikken igjen, men ikke så dypt denne gangen.

Jeg bøyde hodet fremover og lot tungen gli et par lange drag gjennom fitten hennes og helt opp til den stive klitorisen hennes som var stor og hard pyntet med den lille sølvfargede ringen. Jeg dro og dyttet i den, roterte tungen sakte rundt den. Mens jeg gjorde dette kjørte jeg fingrene ut og inn av den saftige grotten hennes.

Slik hun lå, blottet hun også analåpningen sin. Den var lyserød og glinsende av fittesaftene hennes. Jeg visste ikke om åpningen hennes var en av hennes erogene soner og lot derfor en finger prøvende massere den. Ikke overraskende kom det ingen protester kom og etter en stund lot jeg det ytterste leddet på fingeren trenge inn i analåpningen hennes. Jeg skjønte at hun likte det. Nå hadde jeg en finger i rumpa, tre i fitta, og en tommel som støttet opp klitten som jeg stadig vasket med grådige tungebevegelser. Munnbehandlingen hennes av pikken min økte stadig i intensitet og hun holdt hendene hardt rundt rumpen min. Samtidig løftet hun det dampende våte kjønnet mot ansiktet mitt for å møte bevegelsene mine. Hun ble mer og mer intens. Med et slapp hun pikken ut av munnen, vred hun hodet til siden og ropte hun ut kåte ord.

«Ja, ja, spis fitta mi, fingerknull meg, slikk meg, ja, hardere. Slikk den kåte fitten min, kom igjen!!”.

Så trakk hun pusten igjen og gapte over pikken. Jeg kjente det stammet seg i ballene og at jeg nok var i ferd med å komme i en tung orgasme. Imidlertid kjente jeg at jeg kunne holde litt igjen ennå. Jeg støtte til ett par ganger, og så kom jordskjelvet, men fra henne …. Hun var tydeligvis nærmere enn meg, for det var hun som kom først. Hun kastet på hoftene og dyttet fitten vilt og voldsomt opp i ansiktet mitt mens hun nærmest spyttet ut den glinsende pikken min. Saftene rant ut av henne som om fitten hennes var en fontene. Med heftige krampebevegelser i fittemusklene reiste hun seg halvveis opp. Hun skalv i en lang stund, før utbruddet roet seg. Jeg rullet meg ned ved siden av henne, og la meg i posisjon til å kysse henne på munnen. Hun likte det, hun var ikke redd for sin egen smak, det skulle bare mangle så godt som hun smakte.

Vi lå og kjælte med hverandre en stund. Pikken min var selvfølgelig knallstiv hele tiden.

”Du kom ikke du…”
”Nei, men vi skal vel ikke gi oss”, svarte jeg.
”Det er utrolig opphissende å ligge her å leke med en så kraftig og stiv pikk. La meg belønne deg for den vanvittig deilige orgasmen du ga meg”.

Hun la seg til rette på ryggen og sprikte med beina.

«Kom igjen, knull fitten min da. Fyll meg opp med den store pikken din”.

Jeg la meg mellom beina hennes og heiste meg opp på armene. Jeg lekte litt rundt inngangen,
lot hodet gli litt langs klitten hennes, opp og ned ett par ganger, så dyppet jeg
spissen inn i det våte varme og hentet litt safter, så la jeg pikken opp langs klitten og klemte den mellom hennes mage og min. Et minutt holdt jeg på med dette, før jeg reiste meg på albuene, løftet hoftene og lot henne få styre pikken på plass i den saftige fitta. Line var utrolig trang og god. Jeg kjørte pikken sakte helt til bunns i henne. Jeg ville bruke tid, mykt, sakte, la nytelsene vare lenge. Sakte kjørte jeg pikken ut og inn, lot klitten få et par drag av og til. I kåte stønn bad hun meg økte farten. Et par raske drag, og hun skrek av vellyst før jeg igjen la om til den trege, late rytmen igjen.

”Herregud, du er jo god til å knulle også”, nærmest stønnet hun.
”Hva hadde du ikke trodd det”, svarte jeg selvsikkert.

Hun sakset beina rundt hoftene mine, og dro meg inn igjen hver gang jeg dro meg ut, og hun løftet underlivet mot meg i en heftig rytme for å få med seg alt pikken min kunne gi henne. Hun var villere og kåtere enn noen jentene jeg hadde pult. Bevegelsene våre ble raskere og mer bestemte.

”Kommer du snart?”, spurte hun.

Jeg var så å si klar for levering. Hun ville imidlertid at jeg trakk pikken ut for å sprute på fitten, magen og brystene hennes. Jeg knullet henne dypt og hurtig et par ganger og kjente at det nærmest revnet i ballene. Jeg trakk meg hurtig ut av henne og dro pikken i to raske tak. Jeg kom som en foss. Den første tunge strålen med sæd traff rett på venusberget hennes og spredte seg oppover den lille streken med kjønnshår hun hadde. De neste stålene traff omtrent på samme stedet. Jeg tømte meg skikkelig og ble som vanlig deilig øm i ballene etterpå. Underveis hadde hun fanget opp en del av det med hånden og smurte det utover magen og brystene. Jeg satte meg ned på gulvet ved siden av sengen og kjente pikken ble slapp. Line rullet seg over og klappet meg på hodet. Hun var klebrig av sæd og smilte fornøyd til meg.

”Vanvittig bra”, sa hun. Dette blir ikke siste gang”

Og det ble det heller ikke…

Legg igjen en kommentar