Svigermor som live in au pair

Denne novellen er vist 40502 ganger.

Dette var på 90 tallet. Jeg var gift med to små barn og kona var på vei med det tredje. Det hele var et logistikk mareritt med barn i barnehagen og en kone som hadde fått en begynnnende bekkenløsning og da nyheten om at hun måtte legges inn 14 dager før datoen før fødselen, ja da tok panikken oss. Løsningen ble å ringe en svigermor i Troms, hun kom med fly i løpet av et par dager og var svært så fornøyd med den ubetalte jobben, og jeg like fornøyd med å få avlastning, og så svigermor da. Hun var helt i slutten av 40 årene, og med alle barn ute av redet og en ikke altfor undommelig mann, likte hun vel også avvekslingen. Hun var et muntert stykke kvinnfolk med en rett fram humor og kvikke replikker.

Vel innstallert på gjesterommet ble det en helt ny hverdag for meg i huset. Middag på bordet hver dag og fornøyde unger som elsket svigermor. En kveld ungene var i seng ble vi sittende i sofaen og så på en såpe og slappet av med en romcola hver. Svigermor, Ingrid som hun het, kroet seg i sofaen tett inntil meg, så jeg la nærmest av innstinktivt armen rundt skuldrene hennes, og skålte for en flott jobb så langt. Jeg er en svær kar på 195 og Ingrid , en liten dame på 160 ble nesten borte i armkroken min. Sexlivet vårt hadde stått på vent i flere måneder pga. konas graviditet, og da Ingrid fyrte av følgende replikk “nå når æ jobber som kona di, må æ nesten få flytte inn på soveværelset deres, æ ha sykt løst på litt mannfolk” Samtidig la hun handa over gylfen min,nærmest for å understreke poenget.

Alkoholen og den direkte invitasjonen , fikk meg nærmest til å eksplodere og leppene våre møttes i et hett tungekyss, mens hendene våre levde sitt eget liv. Det tok vel rundt 30 sekunder , fra Ingrid slapp replikken, før vi var febrilsk opptatt med å flå klærne av hverandre inne på soveværelset. Ingrid var liten og lubben dame, kroppen helt rosahvit, ikke noe soling der i gården,med fyldige hengebryster ned til navelen og en rund liten mage ,med en fitte med kraftig behåring nedenfor, rammet inn  av lubne lår. Helt ulikt hva jeg var vant med på hjemmefronten.

Hun sa bare “dæven,for en hestpeis” da hun vippet fram kuken min, som sikkert hadde lagt på seg en cm eller to for anledningen. Den sto som ett spett og er vanligvis rundt 20 cm. Vi rullet rundt på sengen og fingrene våre utforsket alt på hverandre. Ingrid hadde et frodig kjønn, med store kjønnslepper og en clitoris som struttet fram, og hun var drivende våt allerede av forventningen til å bli pult av svigersønnen. Etter rundt 10 min forspill, la hun seg på rygg med lårene spredt vidt ut og viste uten tvil at hun mente alvor og 10 min med kyssing oog slikking var nok. Jeg la meg over henne og med fingrene rundt skaftet mitt gled ,”hestpeisen” som hun allerede hadde døpt den,inn i et drivende våt fitte. Hun knep beina sammen mens jeg lå over og sprikte over lårene hennes, en teknikk som gjorde det mer intenst for henne. Det tok hvertfall ikke mer enn 5 min før hun kom med noen stønnende og gurglende lyder, mens hun prøvde å spenne underlivet mot meg. Jeg følte det hele hadde vært uvirkelig og lå helt stille over henne med et dunkende spett inne i henne, mens hun sakte kom til seg selv mens vi kysset. Jeg og svigermor.

“Æ e fremdeles kjempekåt”hvisket Ingrid, “Æ lik å bli tatt bakfra, vil du?”hun kom seg løs,snudde seg og der sto hun , litt forvirret, på alle fire, med en kjempedeilig stor rompe mot meg, og en drivende våt fitte melom de store rompeballene, og ei lita hand som stakk ut mellom beina for å lede meg inn. Jeg trodde jeg var kåt allerde, men synet av Ingrid foran meg fikk meg til om mulig bli enda kåtere og jeg lot henne styre spettet mitt inn. Der sto jeg og kunne på nært hold studere hvordan kuken min gled ut og inn. Ingrid,på alle fire småhoppet rundt ettersom jeg dro “hestpeisen” sakte ut og inn, mens hun stønnet av vellyst. Hun var allerede borte for denne verden i kveld. Jeg tok et fast tak rundt den store baken hennes og kjente hvordan utløsningen bygget seg opp, og en herlig følelse av denne au pairen var min for de neste 14 dagene.

[Total: 1   Average: 1/5]

Legg igjen en kommentar