Svigermors gutt del 1

Denne novellen er vist 38334 ganger.

Min samboer gjennom et par år skulle på skole i Tyskland et par måneders tid, fra februar til april. Vi hadde bodd i kjeller leiligheten hos min svigermor disse to årene i påvente av at Yvonne, min samboer, skulle bli ferdig med utdannelsen. Et par uker etter at Yvonne hadde reist lurte Eva som er min svigermor på om jeg kunne tenke meg å bli med henne ut en fredag kveld.
Det var snakk om et slags salgsparty hun og noen venninder skulle arrangere. De andre jentene hadde vist invitert sine respektive, men siden Eva var skilt og trolig ikke hadde noen kavaler så spurte hun meg. Det var vel ikke akkurat det jeg hadde tenkt meg på en fredags kveld, men siden Yvonne og jeg nesten bodde gratis i kjellerleiligheten og at Eva var en aller tiders svigermor på andre måter så sa jeg ja. Jeg tilbød meg å kjøre til og fra, men da sa Eva nei, vi skulle ta en taxi.

Det var vel litt snodig synes jeg at Eva ikke hadde skaffet seg en ny venn, selv om hun var blitt tidlig enke så var hun en attraktiv kvinne. Med sine 43 år og for så vidt en veltrenet kropp, så hun uforskammet ungdomlig ut. Noen dager etter at Yvonne var reist skulle jeg opp til Eva for å snakke litt med henne. Vanligvis benytter vi hoveddøren, men jeg tok trappen opp i gangen ved soverommet hennes da jeg gikk opp. Jeg hadde akkurat kommet inn i gangen da hun kom ut fra baderommet, det ligger rett overfor soverommet hennes. Hun var naken. Det første jeg så var de to store og nesten overmodne og tunge brystene hennes, en forholdsvis smal hofte og et par lange og slanke bein. Hun så på meg, jeg ble stående der et par sekunder. Hei, sa hun, var det noe du ville? Jeg så at hun var frisert overfor kjønnet, en smal rektangulær remse med hår. Nei, ikke det, jeg skulle bare. Vendt litt, skal bare ta på meg litt mer, hun snur seg rundt og jeg ser at hun har en stram og fin rumpe da hun går inn mot soverommet. Hun hadde det ikke travelt, det var nesten som hun ville vise seg fram, vise meg sin nakenhet et kort øyeblikk. Jeg kjente at jeg langsomt stivnet til der nede, blodet fylte på i staven. Etter et par minutter kommer hun ut, denne gangen med en morgenkåpe rundt seg, skal vi sette oss i stuen?

Fredagskvelden kom og vi tok en taxi til den andre siden av byen. Det var fult av folk der, mest på Evas alder dvs. rundt de 45. Hun og et par andre som drev i samme bransje hadde invitert til en slags kombinert fest og salgsparty for en del av sine kunder og folk som drev i bransjen. I løpet av et par timer hadde vi fått kanapeer og drikke. Totalt var det ca. 30 mennesker der og stemningen var god. De fleste tok godt for seg av drikke.

Etter en stund ble det satt på litt rolig dansemusikk og jeg følte meg vel ikke helt riktig plassert sånn aldersmessig, de fleste var vel en 15 til 20 år eldre enn meg. Men med noen glass vin slappet jeg av og følte meg ok. Jeg danset med et par av damene og ble bydd opp – så det var ganske hyggelig. Alle synes at denne form for kundefest var meget bra, så derfor var stemningen der etter.

Jeg så Eva danse med et par av herrene, hun hadde på seg en halvlang kjole i mørk blå farge. Den smøg seg rundt kroppen hennes. Jeg så hvordan brystene hennes fikk stoffet i kjolen til å bli strammet utover.

Etter en halv times tid var det hun som bød opp meg til dans. Har du det hyggelig spurte hun? Vi gled bortover gulvet, det var mange som danset så vi ble presset lett mot hverandre, jeg kjente brystene hennes under kjolen da overkroppen min ble klemt svakt mot henne på grunn av trengselen på dansegulvet. Følte de to store kulene mot skjorten min. Hun presset seg litt ekstra mot meg, hoften hennes trykket lett mot meg da det ble spilt en rolig melodi. Liksom helt tilfeldig kjente jeg at hun satte låret sitt svakt mot skrittet mitt, hun presset det litt mot meg, kjente benet hennes mot skrittet, liksom helt tilfeldig ble presset litt større, benet hennes beveget seg litt sideveis. Herregud ikke nå, jeg kjente hvordan pikken langsomt ble stiv. Jeg prøvde å vri meg litt unna kroppen hennes slik at hun ikke skulle kjenne stivheten min og dermed avsløre min begynnende kåthet, men hun holdt meg tilbake slik at jeg var nødt til å være vendt mot henne. Nei, ikke stivere jeg kjente at jeg ikke klaret og styre meg, det var som pikken levde sitt eget liv. Rask stivnet jeg til hard og struttende der nede. Låret hennes trykkes mot meg. Nei, ikke det, ikke det. Hun kjenner helt sikkert stivheten min, så tykt stoff er det ikke i buksen min at den kan skjule ståpikken. Hun lar låret gli litt opp og ned, trykket det mot meg flere ganger, hun presser seg mot meg, trykker brystet sitt mot mitt, slik at jeg kjenner de to store brystene hennes mot meg.

Hånden hennes glir ned mot rumpen min, stryker lett over endeballene mine. Hun presser hånden mot meg slik at jeg blir presset mot hennes lår. Herregud det et så deilig å danse med deg, sier hun. Hun ser opp mot meg, smiler til meg, du kjennes så stor og deilig ut der nede.
Er det lenge siden, spør hun meg? Lenge siden hva da, svarer jeg? Lenge siden kukken din trengte inn mellom opphovnede kjønnslepper, lenge siden du sprutet dypt og lenge inn i en deilig varm og fuktig fitte? Spørsmålet hennes kommer helt overraskende på meg, men hun har vel rett til å spørre om slikt, så hard og stiv som jeg er nå. Hun vet at jeg har ståkukk på grunn av jeg er kåt. Vil du gjerne sprute litt seinere i kveld, la sæden din sprute ut, mens jeg ser på at det går for deg? Herregud hva skal jeg svare på dette? Hun trykker seg mot meg, jeg så kåt på deg, sier hun. Jeg er så intens kåt og opphisset nå, du tente meg så enormt da jeg kjente den stive kukken din. Jeg vet at jeg ikke har den unge og yppige kroppe som Yvonne har, men jeg tror at du helt sikkert ville sprute inn i munne min hvis jeg sugde deg litt. Hun presser seg mot meg, presser låret sitt mot meg, presser mot kukken min. Du har en deilig og stiv kukk som jeg svært gjerne ville leke med, sier hun. Er du klar for litt svigemor elskov og nattlig lek?

Hun tar meg i hånden, drar meg ut av dansegulvet kom, sier hun. Vi forlater stuen går bortover gangen og opp en trapp til etasjen over. Bortover en litt mørk gang og så inne døren til venstre. Hun lukker døren bak seg og jeg ser at hun vrir om nøkkelen. Hun går bort og trekker for gardinen og så setter hun på taklyset.

Vi er kommet inn i et stort soverom, en stor dobbeltseng tar mesteparten av plassen. Slapp av ikke lur på om vi blir alen her eller ikke – ingen forstyrrer oss. Hun kommer mot meg tar rundt meg og så fortsetter vi dansen, hører så vidt musikken fra første etasje. Hun snur seg med ryggen til meg, jeg lar hendene gli rundt mot brystene hennes, presser håndflatene over kjolen, kjenner puppene under stoffet, lar henne føle trykket mot elskovskulene. Jeg trekker glidelåsen i kjolen nedover, langsomt tar jeg den av henne. Hun har en sort brystholder på seg og en sort tangetruse av string typen kommer til syne da kjolen langsomt glir nedover de lange bena hennes. De nesten halvnakne endeballene hennes er intenst fristene å se på. Jeg ser og føler hvordan de to store brystene fyller opp BH`en, det er som de skriker etter å bli sluppet ut i det fri, to store deilige og overmodne meloner som presser bak brystholderen.

Er du klar for litt elskov, jeg er som et føyelig lam i hendene hennes, lar henne føre meg bort til sengen da hun tar meg i hånden. Lett beruset er vi begge to, alle hemninger og sperrer er som blåst bort. Jeg kjenner hvor kåt jeg er, hvor intens lyst jeg har på kroppen hennes.

Svigermor elskov tenker jeg, knulle og leke med svigermor. Hun kler langsomt av meg. Skjorte, bukser, strømper til slutt ligger jeg der i den stramme trusen. Kukken strutter under stoffet slik at hun ser konturen av stivheten min. Langsom glir fingrene hennes over stoffet, hun presser fingertuppen ned mot kukken, kjenner stivheten, hun presser fingertuppene mot meg, du vet det sier hun denne elskoven må kun være mellom oss to, for alltid, ikke sant?

Hun stryker meg over trusen, langsomt drar hun opp strikken og trekker den av meg. Kukken strutter og vipper opp. Hun stirrer på pikken min da hun slenger trusen i fra seg. Herregud hvor deilig kukken din er, den er akkurat slik jeg har fantasert om.

Hun tar tak rundt den og trekker forhuden nedover kukkehodet. Jeg vrir meg under de søkende fingrene hennes, lar henne langsomt runke meg. Ser hvordan hun nyter det da forhuden glir langsomt opp og nedover kukkehodet mitt. Så strekker hun ut fingrene på den andre hånden, jeg ser og kjenner det da hun langsomt begynner og masere meg lett og lekent over pungen. Testiklene glir mellom fingrene hennes, hun ruller dem mot hverandre, samtidig øker hun takten litt med den andre hånden, jeg stønner der jeg delvis ligger bakover i sengen.

Eva, jeg, Eva det er så – jeg er bare nødt til å vise at jeg er kåt på henne. Presser skrittet mot hånden hennes, hun maserer steinen litt hardere får meg til å bukte og vri meg litt ekstra da vellysten går over i en lett pirrende og stikkende smerte. Jeg kjenner hvordan jeg langsomt blir runket frem til at jeg snart ikke klarer mer. Eva hvis du fortsetter litt til tror jeg at du får meg til å sprute.

Hun stopper opp, var det like før du sprutet sæden ut av kukkehodet ditt? Hun trekker meg opp og fortsetter dansen med meg. Naken glir vi over den lille gulvplassen i soverommet. Hun stryker meg over den nakne huden, finner frem til kukken min, og mens hun langsomt tungekysser glir hånden rolig fram og tilbake over ståpikken min. Ennå har hun på seg den sorte brystholderen og tangatrusen, jeg lar hånden gli mot brystet hennes, finner fram til stroppen skal trekke den nedover skulderen til Eva, hun stopper meg. Vent litt, sier hun, jeg vil leke lenge med deg – du skal få se meg naken, men først vil jeg nyte kroppen din. Hun tar meg i hånden og trekker meg bort til sengen, legg deg på maven, sier hun.

Jeg legger meg ned, vet at rumpen strutter opp mot henne, kjenner hånden hennes da hun stryker meg over endeballene. Herregud hvor deilig rumpen din er, sier hun. Jeg elsker å leke med en stram og struttende gutterumpe, hun lar håndflaten gli over huden min, fingrene stryker mot kløften mellom endeballene, hun bretter meg ut. Fingren finner vei ned mot baksiden av ståpikken min, vær kåt mot sengen, sier hun.

Jeg gnir meg langsomt mot lakenet, løfter hoften og rumpen litt opp, slik at hun skal se mine ”parringsbevegelser”. Smakk, jeg stønner svakt til da hun gir meg et lett slag med håndflaten. Liker du å bli litt straffet for dine kåte bevegelser? Hvis du vil bli straffet så fortsett med å kukkeleke deg mot sengen. Jeg løfter rumpen litt til, gnir meg mot sengen, hun gir meg tre slag med håndflaten sin.
Jeg kjenner den sviende smerten mot rumpen min. Jeg knuller kukken mot lakenet igjen, smakk, smakk hun gir meg flere slag med flat hånd. Hver gang jeg løfter rumpe litt stramt opp mot henne gir hun meg et rapp med hånden, hele tiden forteller hun meg hvor deilig det er å se at jeg knuller meg slik og at hun kan rise meg litt fordi jeg er så kåt. Jeg kjenner hånden hennes da den glir nedover rumpen og inn mot pungen min. Fingrene lukker seg rundt testiklene mine, klemmer dem sammen, jeg bukter og vrir meg i sengen.

Sprik ut med armer og bein, sier Eva. Jeg vil ha deg sprellende i sengen, hun klemmer meg rytmisk rundt steinene, jeg kjenner den stikkende smerten komme, vil løfte rumpen, hun gir meg et rapp med den andre hånden, jeg skriker i en blanding av intens nytelse og smerte.
Slik holder hun meg på grensen av vellyst og smerte i flere minutter, til slutt er jeg helt overlatt til hennes lyster og vilje, som en kåt guttekropp ligger jeg der og spreller og stønner under hennes arbeidene hender. Hun klemmer meg rundt testiklene jeg vrir og bukter meg intenst, løfter rumpen mot soverommet, smakk hun gikk meg flere rapp med flat hånd. Klemmer meg så jeg skriker i smerte, smakk, smakk hun riser den frekke rumpen min.

Hun lar meg løfte hoften litt opp, tar tak rundt kukken og runker meg langsomt, samtidig som hun maserer testiklene. Jeg stønner i kåthet, herregud Eva du gjør meg så kåt og opphisset. Vil du pule fitten, min spør hun meg, vil du knulle og leke med den nakne kroppen min. Ja, Eva jeg vil kukkeknulle deg, pule fitta de til du skriker i orgasme, jeg vil la kukken gli mellom puppene dine, sprute i ansiktet og langt inn i munnen din. Vil du knulle meg bakfra mens jeg ligger på maven i sengen, spør hun. Jeg elsker å bli kukkeknullet bakfra. Eva jeg vil knulle deg i alle de stillingen du vil, Eva vær så snill ikke lek lengre med meg, la meg få knulle fitta de nå, ikke lek, Eva…..

Snu deg rundt, sier hun bestemt. Jeg ser på henne, ser hvordan brystene presser på under brystholderen, ser hvordan stringen forsvinner mellom endeballene hennes. Vet at jeg før eller siden skal bli pult av svigermorfitten. Hun går bort til en kommode trekker ut noen skuffer. Så kommer hun tilbake og viser meg to pakker med nylonstrømper. Har du lyst til å bli en hjelpesløs gutt i sengen, sier hun? Hun tar ut strømpene, tar en av dem og knyter rundt håndleddet mitt. Så tar hun den andre enden og knyter rundt sengestolpen.

Eva, vær så snill ikke dette, ikke det. Jeg vet at hvis jeg først blir bundet fast har jeg ingen mulighet til å komme løs.
Da er jeg helt overlatt til hennes lyster og fantasier. Jeg har jo skjønt at hun liker å pine testiklene mine, måten hun har klemt dem sammen på forteller vel at hun har visse SM lyster.

Men samtidig vil jeg at hun skal bondage elske med meg, vil være helt naken og overlatt til henne.
Hun binder fast den andre armen min. Jeg bukter og vrir meg i sengen, kukken blir vippet fra side til side, hun ser kukkedansen, ser at jeg gjør meg kåt for henne. Så binder hun bena mine fast, slik at jeg til slutt blir liggende sprikene ut med armer og bein i sengen, helt stramt ligger jeg der, med kukken struttende mot henne.

Du vet det, sier hun. Ingen ting er som en naken mann i sengen og særlig når han ligger hjelpesløst fastbundet som deg. Du vet det at kukken din gjør meg enormt kåt og opphisset. Jeg elsker å se på ståkukken din. Hun setter seg på huk over lårene mine, tar tak bak på ryggen og hekter av seg brystholderen. De to stor og litt hengende brystene er rett foran meg, jeg ser hvordan brystvortene er store og erigerte, store som kirsebær. Vet du hva du skal få lov til? Du skal få brystvorte suge meg litt jeg vet at du har lengtet etter å suge vortene mine, hun kryper opp mot hodet mitt, brystene henger store og duvende over munnen min, hun senker seg ned slik at brystvorten glir inn i munnen min.

Så mater hun meg med puppene, lar meg slikke og småbite i de struttende brystvortene. Hun stønner og småskriker over meg, forteller meg hvor lenge det er siden hun ble sugd på denne måten, til slutt er hun fornøyd, hun trekker brystene bort fra hodet mitt.

Du var flink til å puppesuge, sier hun. Er du like flink gutt til å fitteslikke meg? Hun går ut på gulvet og trekker tangatrusen langsomt av seg. Jeg ser igjen den friserte dotten hennes, langsomt kryper hun opp i sengen, men passer på å vise meg den klippende sprekken. Liker du å se på fitten min, liker du å se på sivemorfitten?

Hun aker seg på plass, senker seg ned med det glatte kjønnet. Jeg stikker ut tungen, som deler fitteleppen hennes. Langsomt lar hun fitten gli lett frem og tilbake over tungespissen min, hun presser seg litt lengre ned mot munnen min, slik at jeg kan la hele tungen gli inn mellom leppene. Kjenner fuktigheten hennes, vet at jeg blir våt nedover ansiktet og munnen.

Ja, ja herregud, der akkurat der, slikk litt til der ja, sug den inn, sug clitorisen inn slik ja. Å, å.å.å.å. herregud hvor deilig det er. Hun småskriker over meg da jeg suger tappen inn i munnen, lar henne kjenne og føle hvordan clitorisen blir strukket ut av den sugende munnen min. Hun gnir fitten mot meg, rir på tungespissen, løfter seg litt opp slik at jeg nesten ikke når fram til spalten hennes, så senker hun seg litt ned mot tungespissen min slik at jeg så vidt kan slikke henne igjen. Hun veksler mellom å bli clitorissugd og slikket langt inn i fittesprekken, hun gnir fitten mot munnen min igjen. Sug tappen min, nå sug den inn i munnen din. Jeg kjenner hvor stor og erigert clitorisen hennes er, en liten minipikk som jeg suger og småbiter i. Hun skriker i – en liten tynn stråle kommer rett i munnen min, så skriker hun i vellyst da orgasmen stråler ut i fitten og underkroppen hennes.

Hun presser underlivet hardt mot ansiktet mitt slik at jeg har hele fitten hennes mot munnen min. Jeg slikker henne igjen da hun trekker seg litt tilbake, suger tappen, erter den med tungespissen min. Herregud hvor deilig det er å bli slikket når du ligger der fastbundet uten mulighet til å leke med kukken din. Hun senker seg ned mot tungspissen min igjen.

Slikk mer nå slikk, sug tappen min. Hun kommanderer meg, forteller meg mellom kåte skrik hvordan hun vil ha det. Til slutt rister kroppen hennes av flere orgasmer som kommer rett etter hverandre. Hun trekker seg bort fra hodet mitt, ser at kukken er struttende stiv. Så setter hun seg over den, tar tak rundt kukken og styrer den mot fitten sin.

Jeg skriker i da jeg kjenner og ser hvordan den glir langsomt inn i hennes fuktige fitte. Hun lar hoften gli frem og tilbake, løfter rumpen litt slik at jeg glir inn og ut av henne. Ikke sprut, sier hun. Du får ikke lov å sprute i svigermors trange fitte. Hun runker seg mens hun rir meg, jeg ser hvordan hun stimulerer clitorisen sin mens hun rir meg. Ikke sprut, hører du, ikke sprut inn i min trange fitte. Jeg vil ikke ha sprutesæden din inn i fitten min ennå.

Jeg vrir meg i sengen, vet at jeg ikke klarer stort mer, kjenner hvordan det bygger seg opp i testiklene og det verkende lemmet, ikke sprut ennå, vent ikke sprut. Hun ryster i da orgasmen skylder gjennom underlivet hennes, raskt trekker hun seg bort. Ser på hvordan det fuktige glinsende lemmet pulserer foran henne. Flink gutt, sier hun, flink gutt som klarte å holde seg.
Eva bøyer seg forover tar tak rundt kukken og lar leppene gli over kukkehodet mitt. Jeg kjenner hvordan ståkukken langsomt blir sokket av hennes sugende munn, Eva leker med pikken min, suger meg litt for så å stoppe opp, så suger hun meg igjen, slik fortsetter hun en lang stund. Jeg formelig spreller i sengen, vrir og bukter meg under munnen hennes.

Eva ser på sin klokke, du sier hun til meg. Nå går vi ned å sier ”ha det” til vertsskapet, og så fortsetter vi hjemme hos meg. Jeg regner med at du vil fortsette med elskoven i min store dobbeltseng, det ville være deilig å ha deg fastbundet og hjelpesløs i sengen, slik at jeg kan bruke deg resten av natten.
Hun løsner meg fra oppbindingen og vi kler på oss. Hun ser hvordan lemmet strutter ut mens hun tar på seg BH og tangatrusen. Eva er fullstendig klar over at hun reiser hjem med en meget opphisset og kåt guttekropp som står til hennes fulle disposisjon.

Vi går ned til vertsskapet, det ser ut til at en del av gjestene har forsvunnet. Klokken er halv et på natten da drosjen svinger inn i oppkjørselen hennes.

Vi er ikke kommet på innsiden av døren før hun tar av seg kjolen, kom sier hun dobbeltsengen venter på oss. Hun drar for gardinen og setter på nattbordslampene, sengen ligger badet i et gulaktig skjær. Eva legger seg ned på sengen, jeg vil at du kler deg naken, jeg vil se at du stripper for meg, sier hun. Etter en kort stund har jeg kledd meg naken foran henne, hun nyter synet av kroppen min, jeg ser hvordan hun stryker seg over trusen på utsiden av revnen. Runk og lek med pikken din, jeg vil se på at du onanerer deg litt, jeg blir så kåt av å se deg på den måten.

Vil du være fastbundet mens jeg elsker med deg? Jeg nikker på hodet. Fint, sier hun jeg elsker å leke med deg når du er bondage fanget. Eva finner fram et par myke snorer som hun tar fra et par badekåper, binder meg slik at jeg blir liggende sprikende i sengen, et par nylonstrømper holder bena mine på plass. Så går hun ut på gulvet og tar av seg BH og tangatrusen sin. Vet du hva jeg skal gjøre med deg nå, sier hun. Jeg rister på hodet, du kommer sikkert til å protestere som bare det, men du kan ikke gjøre noe med det.

Hun forsvinner inn på badet, etter en liten stund kommer hun tilbake med et brett. Jeg ser at det står en boks med barberskum, barberhøvel og klut på brettet. Nei, det får du ikke lov til, Eva du kan bare våge. Hun smiler til meg, du vet det sier hun at den beste sædspruten kommer fra en nybarbert kukk. Hun legger et tykt badehåndkle under skrittet mitt, legger den varme og fuktige kluten rundt pungen og kukken min. Så setter hun seg på knærne i sengen, jeg ser at hun leker med spalten sin, stryker og pirrer seg over clitorisen. Etter et par minutter tar hun bort kluten, presser ut en del barberskum i hånden sin og smører det inn i hårveksten min.

Hun tar barberhøvelen, jeg prøver å vri meg bort, men kommer ingen vei, langsomt kjenner og ser jeg hvordan hårene forsvinner over huden på pungen min, hun dypper høvelen i en bolle med vann. Så barberer hun meg rundt kukken og oppover mot maven, jeg ser hvordan hun konsentrerer seg om det hun gjør. Vet du det, sier hun. Jeg har alltid drømt om å få glattbarbere en mann, glattbarbere ham for så å elske med han etterpå, og det er akkurat det jeg skal gjøre med deg. Til slutt er hun fornøyd, hun går ut med barbersakene og kommer tilbake med en liten flaske. Jeg kjenner lukten av oljen da hun heller litt ut i hånden sin, så begynner hun å masere oljen på pungen og rundt kukken min.

Jeg kjenner hvordan testiklene glir mellom hennes oljeglatte fingre. Hun maserer meg med den ene hånden og runker meg lett med den andre. Jeg stønner og vrir meg i sengen. Vet at måten jeg bukter og vrir meg på gjør henne meget kåt. Til slutt tørker hun bort restene av oljen. Hun begynner å masere meg skikkelig på pungen, lar testiklene rulle mot hverandre, lar dem bli presset samme slik at jeg må vri og stønne i smerte da vellysten går over i et lett ubehag. Jeg ser at du liker å bli kukkemasert på denne måten, sier hun. Er det ikke deilig å bli pint på testiklene, kjenne hvordan vellysten går over i smerten. Hun klemmer dem sammen, jeg bukter meg, rister i kroppen da hun klemmer meg hardere. Jeg skriker ut i smerte da fingrene ruller testiklene hardt mot hverandre.

Er det slik Yvonne leker med deg? Hun gir meg et knips med fingertuppen rett mot den ene testikkelen, jeg skriker til i smerte. Du vet det, sier hun at det er slik en jente egentlig burde leke og elske med sin mann, bruke god tid, la ham få føle kåtheten i timesvis før han får lov til å sprute. Hun bøyer seg mot meg, lar leppene leke og gli over kukkehodet mitt, så suger hun meg langsomt, lar meg kjenne den fuktige og trange sugemunnen. Eva, herregud Eva, ikke mer, vær så snill ikke sug meg slik.

Hun stopper opp, er det like før, spør hun meg. Jeg nikker på hodet, hvis du leker litt til med meg så spruter jeg sæden ut i ansiktet ditt. Da tror jeg skal la deg hvile litt, imens kan du fitteslikke meg fram til en orgasme til. Hun aker seg opp mot hodet mitt, revene hennes er like over munnen min, jeg begynner å la tungen gli langs fitteleppen, hun skriker til da jeg suger tappen inn i munnen min. Slik holder jeg på å leke med henne, hun nyter det da jeg veksler mellom å slikke henne med tungen og suge på tappen hennes. Til slutt klarer hun ikke å holde seg, men gir seg over i orgasmens varme spasmer. Jeg hører hvordan hun skriker uhemmet ut sine kåte skrik over hodet mitt. En tynn liten ejakuleringsstråle spruter ut av henne igjen, treffer meg i munnen og jeg må formelig drikke hennes safter. Hun ber om å bli etterslikket og det går for henne igjen mens jeg prøver å få bort alle saftene rundt kjønnet. Akkurat som sist tar hun og trer seg ned på kukken min, rir meg litt igjen.

Vil du sprute nå, sier hun. Jeg nikker på hodet, Eva jeg er så kåt som jeg aldri har vært det før. Jeg kjenner hvordan sæden formelig står under høytrykk i testiklene mine. Hun rir meg meget langsomt, vil du at jeg skal se på når du spruter, spør hun meg. Vil du at svigermor skal se når du spruter sæden ut av kukkehodet ditt? Eva, jeg vil at du ser på, jeg vil at du gjør det slik med meg at du runker meg frem til orgasme. Jeg vil at du runker meg til like før det går for meg, så sier jeg stopp og da tar du bort hånden din, jeg vil at du skal runke og erte meg lenge, lenge på den måten.
Liker du at jeg piner og erter deg slik? Eva jeg er så kåt på den nakne kroppen din, jeg er så kåt å se på brystene og fitten din, jeg blir så kåt av det du har gjort med meg i det siste.
Hun setter seg over lårene mine, tar tak rundt kukken og runker meg langsomt. Jeg kjenner hvordan det struttende lemmet pulserer av kåthet inne i hånden hennes. Det er så deilig å runke kukken din, sier hun. Du er så stor og struttende, jeg kjenner kåtheten din i fingrene mine. Samtidig maserer hun pungen min, runker meg litt raskere. Stopp, hun trekker bort fingrene sine.

Ståkukken vipper opp og ned, pulserer slik at hun kan se hvor kåt jeg er. Så runker hun meg igjen, lar meg nesten sprute. Stopp, hun tar bort hånden, men maserer testiklene mine. Var det like før nå, spør hun meg. Kjenner du hvor kåt jeg er på deg nå? Ja, jeg vet at du er helt vanvittig opphisset, hvem hadde vel ikke vært det med en slik elskov.

Hadde du likt å vært bundet fast i sengen slik, å ligge der naken mens jeg ertet og lekte med en dildo langt inne i fitten din? Hvis du er flink til å holde tilbake spruten din en stund til så skal du få leke med meg etterpå, sier hun. Da skal du få binde meg naken i sengen og så kan du erte og pine meg slik du har lyst til. Eva, sier jeg. Jeg vil at du runker meg til jeg spruter, men du skal si til meg når det skal gå for meg. Hun smiler til meg, bøyer seg over kukken med hodet sitt.

Runker meg langsomt til å begynne med, så øker hun takten, jeg vrir meg i sengen, spreller uhemmet. Nå, sier hun nå kan du få lov til å sprute. Jeg skriker i da hun gir meg lov, sæden pumpes ut av kukkehodet, jeg skriker i kåthet da det går for meg. En gråhvit sædstråle treffer henne i ansiktet, hun bøyer kukken mot munnen sin, så spruter jeg til igjen, skriker til da sæden pumpes inn i munnen til svigermor. Hun runker kukken samtidig som hun suger meg med leppene sine. Jeg tømmer meg inne i hennes fuktige munn, hun suger meg melker meg tom for safter. Jeg ser at det renner sæd ut av munnviken hennes, hun bøyer seg ned og suger meg slik at kukkehodet blir badet i sæden min. Hun lar saftene mine renne ut av munnen ned over kukken og pungen min, så begynner hun å masere meg med min egen sæd.
Etter en liten stund stivner til igjen, hun setter seg over meg lar seg spidde på den fuktige og meget glatte sædkukken. Hun trer seg langsomt nedover på pikken, den glir lengre inn i hennes fuktige og kåte fitte. Hun stønner til da hun når helt ned, gnir seg mot skrittet mitt, løfter seg litt opp for så og tre seg nedover kukken igjen. Jeg er fortsatts stiv og struttende, langsomt kjenner jeg også hvordan jeg blir mer og mer kåt, kjenner at sæden begynner å presse på. Eva, jeg vil knulle deg bakfra, vær så snill.

Hun trekker seg bort fra kukken min, løsner meg fra oppbindingen. Hun maserer armene og beina mine litt. Så legger hun seg ned på maven i sengen. Spriker ut med armer og bein. Jeg vet hva hun vil, knyter snorene og strømpene rundt håndledd og ankler, etter et par minutter ligger hun der fastbundet med rumpen lett tilgjengelig. Hun skriker til da jeg gir henne 20 rapp med lærbelte mitt, hun spreller i sengen, akkurat som meg. Jeg tar bort strømpene som har holdt bena hennes fastbundet, får henne til å sette bena under seg slik at rumpen kommer godt over sengen, men jeg lar armene hennes være fastbundet.
Leker med brystene hennes en stund, lar henne skrike i smerte da jeg klyper og pirrer brystvortene hennes. Så bender jeg ned kukken mot fitten hennes. Setter kukkehodet mot spalten, presser meg langsomt innover i hennes fitte. Holder rundt rumpen og hoften mens jeg knuller henne bakfra. Hurtig glir jeg inn og ut av hennes nå meget fuktige revne. Jeg legger meg over henne, finner brystvorten som jeg pirrer og erter, hun skriker i da jeg napper hardt i dem. Trekker dem ut til siden, får begge brystene til å pendle under overkroppen hennes.

Ikke pin brystvortene mine, skriker hun, ikke pirr dem, jeg er overfølsomt i brystvortene mine. Vær så snill, ikke pin dem. Mens jeg leker med brystene hennes lar jeg kukken gli langsomt inn og ut av fitten, stopper opp, leker med brystvortene, får henne til å skrike og bukte seg det hun kan med kroppen. På den måten formelig kukkeknuller hun seg selv. Jeg kjenner at det snart kommer for meg. Kom nå Eva, sier jeg. Kom la det gå for deg nå, jeg vil at du skal ha orgasme Eva. Kom igjen Eva det er like før jeg spruter inn i fitta de, kom igjen Eva – nå, kom nå, jeg skriker i da sæden spruter inn i fitten hennes, jeg kjenner hvordan hun formelig melker kukken for safte, tømmer meg langt inne i hennes fuktige spalte.

Hun jobber intens med skrittet sitt, jeg vet at det må være hennes snart 10 orgasme, hun jobber på – til slutt skriker hun da det går for henne igjen. Jeg trekker meg raskt ut av henne og legger meg med hodet under skrittet hennes, langsomt bretter jeg henne ut og slikker henne fram til en ny orgasme. Jeg løsner henne fra oppbindingen, vi legger oss mot hverandre, forteller hverandre hva vi skal gjøre med hverandre i morgen tidlig, du har i alle fall klart å gjøre fitten min øm og mør, sier hun.

Neste morgen.

Vi sover til klokken tolv på formiddagen, jeg hører at hun står opp, like etterpå er hun i dusjen. Etter en halv times tid er hun ferdig, nå er det din tur, sier hun. Det varme vannet gjør godt, jeg barberer meg og vet at vi skal elske etterpå. Eva har laget en lett frokost til oss, vi setter oss ned hun i morgenkåpe og jeg i truse og T-skjorte som jeg har lånt av henne. Vi spiser og prater om løst og fast, men hele tiden vet vi begge at vi skal leke med hverandre etterpå.
Ta bort badekåpen, sier jeg til henne. Hun trekker den langsomt og helt av seg, naken reiser hun seg opp. Har du lyst til å bli kukkeknullet mens jeg sitter i stolen her, sier jeg til Eva.

Kukken strutter opp, hun setter beine på hver sin side av kjøkkenstolen, med ryggen vendt mot meg, løfter hun seg opp, jeg holder kukken opp med hånden, langsomt setter hun seg ned med revnen mot kukkehodet mitt. Hun blir spiddet og glir nedover ståpikken, stønner i da den fyller fitten hennes opp. Jeg tar tak rundt henne begynner å masere brystene hennes, pirrer og klyper lett i brystvortene. Hun stønner svakt, lener seg bakover kysser meg det hun kan. Hun tar tak i hånden min, drar den ned til fitten, visker til meg at jeg skal stimulere clitorisen hennes mens hun blir kukkeknullet.
Sitt helt rolig Eva, sier jeg. Hvis du knuller deg opp og ned så går det snart for meg. Sitt helt rolig ikke beveg deg så skal jeg onanere clitorisen din til det går for deg, men du skal sitte helt i ro, ingen bevegelser med fitten din.
Hun setter seg ned, klemmer seg mot skrittet og kukken min. Hun lar meg stimulere henne med fingertuppen, jeg kjenner den lille stive minipikken hennes øverst i spalte hennes. Sitt helt rolig Eva. Hun slapper av det hun kan. Jeg pirrer henne, lar henne kjenne hvordan det er å bli fingerpult. Langsomt, langsomt stimulerer og pirrer jeg tappen hennes, lar henne kjenne hvordan kukken står langt inn i fitten hennes. Sitt rolig, sier jeg til henne da hun begynner og bevege hoften. Nei, ikke mer – ikke pirr meg, Jan ikke pirr meg , mer. Hvis du holder på mer så går det for meg, ikke det, ikke få det til å gå for meg. Nei, nei. hun skriker til da jeg pirrer henne hardt mot clitorisen, til slutt kjenner jeg hvordan hun sitter helt rolig mens orgasmen ruller gjennom fitten hennes.

Jan du må love å ikke fortelle til noen hva vi gjør med hverandre, en slik elskov har jeg aldri vært utsatt for. Du vet det at måten vi har knullet og elsket på er jo egentlig beregnet på helt nygifte og ikke mellom svigermor og min kommende svigersønn. Så jeg tror at jeg vil avslutte elskoven med deg nå, vi kan ikke fortsette slik utover hele dagen, det er grenser for hvor mye vi skal elske. Hun sitter på knærne i sengen da hun snakker med meg, de to duvende og nesten overmodne brystene henger under henne. Jeg strekker meg mot dem, vil leke med dem. Jan, hører du – det går ikke vi kan ikke fortsette med elskoven. Men du vil vel innerst inne Eva? Ja, Jan kroppen vil, men samvittigheten er det noe annet med. Du har vært en av de beste elskerene jeg noen gang har hatt. Jeg har aldri vært ute for at noe har hatt ståpikk så lenge som deg, du har jo konstant vært erigert. Men det er jo det at, du er samboer med min datter, det var greit i går kveld og i natt, men nå.
Men du ville bli knullet av pikken min, for litt siden, sier jeg. Ja, jeg vet det, men jeg var så kåt på deg igjen. Jeg bøyer meg opp mot henne, trekker henne mot meg. Jeg er så kåt på kroppen din Eva, du er nydelig, jeg elsker å suge og slikke deg, vil du ikke føle tungen og kukken min langt inne i munnen og fitten din? Jeg bøyer meg over hennes nakne kropp, presser henne ned i sengen med tyngden min, tar rundt armene hennes og fører dem opp og bak hodet hennes.

Nei, Jan ikke det du får ikke lov, vær så snill. Jeg knyter snoren rundt håndleddet hennes, Eva gjør svakt motstand, mens jeg fester tauet i sengestolpen. Jan ikke mer, ikke gjør det, vær så snill. Jeg binder fast den andre armen. Hun bukter seg svakt i sengen, ruller med hoften fra side til side, skyver den litt opp slik at venusberget løftes opp i soverommet, hun stønner svakt da jeg binder bena hennes fast. Til slutt ligger hun sprikende i sengen.

Nei, Jan ikke det, du får ikke lov. Jeg bøyer meg over brystene hennes, slikker og suger vortene inn i munnen min, hun prøver å riste på overkroppen slik at brystene slenges fra side til side. Jeg tar tak rundt dem, begynner å masere dem. Brystvortene er stive og erigerte, jeg vet at hun begynner å bli kåt igjen. Slikker henne med tungespissen nedover mot maven, hun vet hva jeg vil. Nei, ikke mer – Jan ikke gjør det, vær så snill, ikke mer. Hun vet at jeg snart vil slikke henne der nede. Stikker tungen lengre inn i revenen hennes, nei, ikke slikk meg, vær så snill ikke slikk meg. Jeg løsner bena hennes, trekker dem bakover mot hodet hennes, slik blir hun blottlagt helt, fittesprekken åpnes helt naturlig. Jeg binder bena hennes fast i denne stillingen, bakovertrukket med rumpen opp fra sengen.

Jeg har skjønt at hun har en del ”dame-lekeutstyr” i en eske borte i klesskapet. Finner esken og ser et lite utvalg av dildoer, tynne og tykke, masasjestaver og noen straps med kuler. Jeg tror at fitten din har godt av bli stimulert litt av dette lekeutstyret, sier jeg til Eva.

Nei, Jan du får ikke lov å fitteleke med meg. Nei, ikke den – hun skriker i da jeg presser buttpluggen langsomt inn i det bakre hullet hennes. Den glir lett inn i henne etter at jeg smurte henne inn med glidekrem. Så pirre jeg hennes clitoris med en meget tynn og liten masasjestav. Høre at den summer da vibreringen blir satt på. Hun skriker i da jeg setter den mot tappen hennes. Strekker meg over sengen og tar opp en større gummikukk, lar henne fukte den med munnen sin, så setter tuppen på gummikukken mot sprekken, presser den langsomt inn, vrir den litt rundt. Hun skriker til da hun fylles opp av lekepikken. Nei, ikke den, ikke den, jeg vil ha kukken din. Hun bukter og vrir seg i sengen, spreller det hun kan da jeg fortsetter med å knulle hennes fuktige fitte. Forteller Eva hvor deilig det er å leke med hennes glattbarberte svigemorfitte. Jeg ser at det ikke er lenge før, hun stønner til, trygler og ber meg om at hun må få komme. Så spenner hun seg opp i sengen, det hun kan. Skriker til vrir hodet fra side til side da orgasmen ruller gjennom underlivet og kjønnet hennes.

Løsner jeg henne i fra sengen. Støl og stram har hun blitt i legger og lår, men myk og øm i sin fuktige fitte. Jeg maserer hennes armer og bein i en del minutter. Fortell meg hvordan du vil at jeg skal få deg til å sprute, sier hun til meg. Jeg skal gjøre akkurat slik du vil. Jeg reiser meg mot henne og visker til henne hva jeg vil hun skal gjøre. Eva, smiler til meg, for noen perverse tanker og ideer du har, sier hun.

Hun binder meg fast på ryggen i sengen. Knyter en snor rundt testikklepungen med en to meter lang snorende. Så drar hun snoren ut over sengeenden der bena mine er, fester snor enden under sengen i et av de løse sengebordene. På den måten blir kukken strukket opp og mot beina mine, og punge blir også strammet til slik at steinen blir presset hardt sammen. Kukken strutter ut i soverommet litt større og stammere en vanlig på grunn av snoren rundt pungen min.
Er du sikker på at du vil jeg skal gjøre dette mot deg, sier hun. Ja, Eva samme hvor mye jeg skriker så skal du sørge for at det går for meg. Ok, sier hun det er dine testikler.
Hun ruller sammen en av sine truser og stapper inn i munnen min etter avtalen surrer hun en av sine blonde brystholdere rundt hodet mitt for å holde trusen på plass i munnen min. Så forsvinner hun ut i stuen og kommer tilbake med et langt plastlinjal. Hun stryker linjalet over pungen min. Tar det opp og gir meg noen lette små rapp mot testiklene. Jeg vrir meg i sengen, bukter meg det jeg kan da hun gir meg flere lette rapp mot pungen.
Jeg spenner meg i sengen, vrir og bukter meg. Etter avtalen er hun ikke lengre naken, men har tatt på seg sorte lange bukser, og en sort T-skjorte. Jeg ser brystene hennes strutte under stoffet i T-skjorten. Smakk, smakk, smakk. Jeg bukter meg vilt i sengen, spreller slik som jeg aldri har gjort det før. Smakk, smakk, hun pisker kukken og pungen med linjalen. Jeg skriker det jeg kan inne i trusen, men hun høre kun noe halvrumlende lyder.

Herregud for en kukk du har, sier hun. Jeg elsker å pine kukken din slik, jeg elsker å se at du bukter deg hjelpesløst i sengen mens jeg piner deg. Hun gir meg et noen hardere slag, jeg skriker til. Hun runker meg litt, stopper opp for så å runke meg igjen, lar meg ligge litt rolig, for så å runke meg. Hun holder meg på grensen av nytelse i flere minutter, og innimellom gir hun meg små hurtige slag med linjalet. Til slutt klarer jeg ikke mer, klarer ikke å holde spruten tilbake. Hun ser hvordan en tykk grå hvit stråle skytes ut av kukkhodet. Jeg bøyer meg opp og ser at jeg har sprutet opp på T-skjorten hennes, det renner sæd av armen hennes. Hun klemmer og maserer testiklene i den pungen som er snurpet sammen. Runker meg hardt og raskt med den andre hånden, jeg kjenner at sæden kommer igjen, spruter ut det jeg kan. Herregud hvor mye sæd klarer du å sprute ut, sier Eva. Til slutt har hun melket meg helt tom.

Hun løsner meg fra sengen og maserer ben og armer. Legg deg på maven, sier hun jeg vil massere rumpen din. Hun henter oljeflasken, heller litt over endeballene mine og så begynner hun å masere meg over rumpen. Fingrene lukker seg varsomt rundt de ømme og verkende testiklene mine, hun ler av meg, forteller hvor intens deilig det er å massere gutterumpen min. Hvis du virkelig vil elske og leke med meg kan du gått bo her oppe noen uker. Jeg ser på henne, du mener at vi to skal dele seng som mann og kone. Hun smiler til meg, er ikke det fint, da kan du leke med kroppen min akkurat når du har lyst, og jeg kan få tilgang til ståpikk og guttekropp akkurat når jeg har lyst. Hun tar hånden og fører den mot brystet sitt, du kan få puppesuge meg så mye du orker, du kan bare si til meg at du vil leke med kroppen min og så kan du få knulle meg så mye som du bare vil. Alle de forbudte lystene dine, alle dine fantasier kan du få prøve på meg og jeg på deg, sier hun og smiler lurt.

Det blir mange runder i svigermors store seng.

Legg igjen en kommentar