Svømmetrening

Denne novellen er vist 193681 ganger.

Det var torsdag kveld. Tina satt på bussen til svømmehallen akkurat som hver eneste andre torsdag kveld. Det var ikke så lenge siden hun flyttet hit, men hun hadde straks meldt seg på svømmelaget og ble bare etter få uker tatt med i elite troppen. Elite troppen var de få som ble tatt ut til å være med i turneringer osv og de hadde derfor en ekstra trening alene hver torsdag kveld. Svømmehallen så mørk og forlatt ut da hun kom gående, men det var heller ikke så uvanlig ettersom det bare var de seks svømmerne og treneren som hadde adgang der da. Hun gikk inn i garderoben og skiftet til svømmedrakten og tok på seg svømmebrillene. Kristian, Martin, Ellen og Helle var allerede der da hun kom inn. Tina, Ellen, Martin og Daniel var 19år gamle, mens Kristian og Helle var 20. Tina var litt småforelsket i Kristian, han hadde mørkt kortklipt hår, en gudommelig kropp, noe de alle hadde, og det peneste smilet hun hadde sett. Det var bare Daniel som manglet, han kom alltid for sent. Daniel snublet inn døra til bassenget drøye 5 minutter etter at de andre hadde begynt med oppvarmingen og han strevde med å henge med. Treneren himlet med øynene, han hadde gitt opp å kjefte på ham.
Etter oppvarmingen sto de alle i startblokkene. «Ok, 20 lengder sprint, få se hva dere duger til nå!» Et kort støt i fløyta markerte starten på løpet. Tina hadde en perfekt utgang fra startblokka og tok ledelsen. Etter syv runder hadde Kristian tatt ledelsen fra henne og Martin kom hakk i hel. De svømte det hardeste de kunne, de ville bevise at de var best før det neste kretsmesterskapet om to uker. Tina slo veggen etter den 20. lengden og kom i mål som nummer tre. Kristian vant, som vanlig, Martin var nummer to og Daniel nummer fire. Hege og Ellen kom uadskillelig likt på femte. «Bra jobba alle sammen, jeg så virkelig innsats hos alle mann og det er ikke mye som skiller dere nå!» treneren er en ekspert på å spre positiv energi innad i gruppa. Hele resten av treningen hadde en lett stemning, full av selvtillit. «Det får være nok for i dag, møt til vanlig tid i morra, du også Daniel…. Kom dere i dusjen nå og husk på å hvile ut ordentlig! Dere må være i toppform før mesterskapet.» Treneren forlot svømmehallen med et stort smil om munnen, flokken hans kunne faktisk ha en sjangse på seieren.

Ellen og Hege var bestevenninner og hadde avtalt at de skulle overnatte hos Ellen som bodde like ved hallen, derfor gadd de ikke dusje i hallen. «Ser deg i morra.» sa de mens de gikk ut. Tina gikk i dusjen alene, noe hun foretrakk. Hun hadde ikke noe imot å dusje med de andre jentene, men det var ekstra deilig å bare være alene. Etter å ha tatt en kjapp dusj tørket hun seg og tok på seg skjørtet som nådde henne ned til litt over knærne, en enkel t-skjorte som gikk litt over navlen og en enkel svart jakke over den. Hun hadde ikke tatt seg bryet med å ta på en BH, det var jo ikke lange veien tross alt. Mote var ikke akkurat hennes fokus, bortkasta tid og penger var det. Hun rota alle tingene sine ned i bagen og tuslet ut døra og skulle til å gå ut av hallen da hun hørte stemmer.

Hun snudde seg og så at døra til guttegarderoben sto på gløtt. Stille snek hun seg bort til åpningen for å høre hva de snakket om. «Hva syns dere om Tina?» det var Kristian som snakket. «Hu er kul hu…» svarte Daniel. «Nei, jeg mener ikke sånn, hun er kul, men syns dere også at hun er… fin?». De andre guttene lo og sang sanger som hørte mer til i barnehagen om hvor forelska han var. Tina ble irritert, helt til det slo henne at Kristian hadde sagt at han syntes hun var pen. Hun listet seg nærmere døra for å høre bedre og nå kunne hun tydelig se de tre guttene stå der. Hun holdt inne et gisp når hun så at de var helt nakne alle tre. De lange fine musklene glitret av vanndråper fra dusjen, deilige faste sprettrumper hadde de også. Kristian snudde seg litt og nå kunne hun se ham forfra også. Radene med magemuskler hun var så glad i og lenger ned kunne hun se rett inn på hans aller helligste. Hun kjente det ile gjennom kroppen rett ned til underlivet. Synet fikk henne til å bite seg litt i leppa og hun strakte en hånd ned og tok så vidt på det ulmende kjønnet sitt utenpå klærne. Herregud så deilig han var der han stod. Alle tre var deilige. De var også barberte merket hun, og ikke bare i ansiktet. Hvorfor hadde de gjort det? Hun visste ikke, men herregud så deilig det var å se på. Det sitret i hele kroppen. Hun slapp fra seg bagen på gulvet uten å tenke seg om og lyden fra bagen som traff gulvet var nok til at gutten snudde seg og så på døra.
«Tina!?» ropte Daniel mens han forta seg å tulle et håndkle rundt livet. De andre dro også til seg det nærmeste de kunne finne å dekke seg med. «Hva er det du driver med?» Martin så forvirra ut. Hun bet seg litt i underleppa mens hun skjøv døra helt opp og gikk stille inn. «Jeg hørte at dere snakket… døra sto på gløtt» hun så ned, «jeg ble nysgjerrig så jeg listet meg nærmere og da så jeg dere gjennom sprekken.». Daniel så ut til å ha kommet over sjokket nå. «Du sto og kikka på oss?» spurte Kristian. Tina så ned i gulvet, hun klarte ikke å si noe, hun bare nikket. Herregud så pinlig dette var… «Likte du det du så?». Blikket til Tina skvatt opp. Hva sa han? Hadde hun hørt feil? «Vel… gjorde du?» spurte han igjen. Hun nikket svakt og så ned i gulvet igjen. Kristian reiste seg og gikk bort til henne. Han tok tak i hånda hennes og førte den ned til pikken hans som hadde begynt å stivne. Ble han tent av at hun så på ham? Igjen kjente hun ilningen gå gjennom kroppen idet hånden hennes traff lemmet hans. Hun lukket hånden rundt den og dro forhuden fram og tilbake et par ganger. Den vokste og ble hardere i hånda hennes. Hun så opp i øynene til Kristian og kunne se begjæret. Han hadde virkelig lyst på henne! Plutselig kom hun til å tenke på de andre guttene og ble forskrekket over hva hun hadde gjort foran dem. Hun snudde seg mot dem og så fire glitrende øyne se mot henne. De smilte bredt.

Kristian tok hånden hennes og leide henne bort til en av de lange benkene som sto midt mellom radene med skap. Han ba henne sette seg ned på enden og lente henne bakover på benken. De andre guttene kom også bort nå, og også de hadde begynt å få harde fine pikker. Tina kjente hvor kåt og samtidig skamfull hun var. Hun kunne ikke gjøre det hun fantaserte om å gjøre nå! Vekk måtte hun, dette var for pinlig, for billig, for… feil. Kristian satte seg på kne foran henne og løftet opp skjørtet hennes. Forsiktig og vennlig dyttet han knærne hennes fra hverandre. «Du er våt allerede,» kommenterte han og lot en finger gli sakte opp og ned den fuktige stripa på trusa hennes. Fingeren hans kjentes så deilig når den gled sakte og mykt opp og ned over leppene hennes. Hun kjente det rykke litt i kroppen og Kristian trakk sakte av henne trusa, hun lå der helt blottet. En varm stråle av luft ble blåst på kjønnet hennes og hun måtte ta seg i å stønne. Den varme pusten hans avslørte hvor nærme han var de våte leppene hennes. Hun rødmet og så vekk, skammen var til å ta på, hvorfor hadde hun ikke løpt ut enda? Helt blottet lå hun der foran tre gutter… tre nakne, deilige gutter. Skammen ble litt etter litt byttet ut med begjær. Hun ville ha dem, det var ikke noe galt i det! Kjenne de deilige kroppene som bare konsentrerte seg om henne. Takk 'o lov for at jeg ikke slutta på pilla etter at jeg slo opp med ex'en tenkte Tina stille til seg selv og kjente bekymringene fly av sted.
Hun lukket øynene og kjente en deilig varm tunge som gled opp og ned den våte sprekken hennes. Å den var så deilig, så myk og varsom. På hver side av henne sto Daniel og Martin og kneppet opp jakka hennes. Hun satte seg opp og de tok den av henne og dro av henne den tettsittende t-skjorten. De nakne puppene hennes kom til syne nå. De var ikke spesielt store, men de hadde fin form. Tina var egentlig veldig fornøyd med dem.

Guttene lente henne ned på benken igjen og begynte å massere henne. De tok hver sitt bryst og fokuserte på nipplene hennes. Hun stønnet lett når de lukket munnene sine rundt dem og lekte med dem med tungene. Kristian spredte leppene hennes fra hverandre og begynte å slikke opp og ned mellom dem. Hun klynket lett og løftet hofta opp mot munnen hans. Herregud så god han var til å slikke, mildt og mykt, akkurat passe ertende. Martin bet lett i den ene nippelen hennes og det ilte som strøm ned gjennom kroppen og traff underlivet akkurat i det Kristian presset en finger mot åpningen hennes. Han dyttet den forsiktig inn i den trange musa hennes og fant g-punktet. Hun hev etter pusten og de to guttene som masserte brystene hennes smilte til hverandre. De likte å se og høre nytelsen hennes.
Pikkene deres var helt stive nå. Tina tok dem i hver sin hånd og begynte å runke dem sakte mens hun nøt behandlingen Kristian ga henne. Han stakk tungen sin inn i grotten hennes og hun presset seg mot ham, han knulla henne med den. Pusten hennes gikk tungt nå og hun gispet ofte etter luft. Det føltes som hun skulle drukne i nytelse. Tungen hans flytta seg mellom åpningen hennes og klitten hennes. Han smakte på henne, drakk av nektaren hennes. Akkurat som om han hørte hva hun tenkte trakk han fingeren ut av den våte grotten hennes og lente seg bort til henne, «vil du smake?» spurte han ertende. Hun tok tak i hånden hans og sugde og slikket fingeren hans ren for saftene hennes. Nå som han sto foran henne benyttet hun anledningen. Hun lente seg framover og satte seg på knærne oppå benken foran Kristian. Med et lurt smil tok hun tak i pikken hans og runket ham. Han stønnet og kastet hodet bakover. Hun åpnet munnen og lukket den rundt hodet og slikket i seg de få dråpene som hadde samlet seg på tuppen, hun ville ha mer. Med leppene lukket stramt om pikken hans beveget hun hodet opp og ned langs skaftet. Med hendene runket hun ham i takt og kunne høre Kristian stønne av nytelse. Etter et par minutter kunne hun kjenne to hender på innsiden av lårene hennes, de ville ha beina hennes lengre fra hverandre. Hun satte knærne sine så langt ut på kanten av benken hun kunne og kjente noen gli inn under henne, to sterke hender tok tak i hoftene hennes og presset henne ned til en ventende tunge. Den gled fort fram og tilbake over klitten hennes og i sirkler rundt. Hun stønnet med pikken til Kristian i munnen og runket og sugde ham kraftigere. Martin sugde klitten hennes inn i munnen og mens han sugde på den lot han tungen gli hardere og fortere over den. Det gikk ikke lang tid før hun kjente rykningene komme og hun hylte i orgasme og mistet all styrke.
Kristian holdt henne opp med sterke armer og løftet henne ned fra benken. Han la henne ned på siden på bakken og la seg selv ned bak henne. Han løftet det øverste beinet hennes og beveget den stive pikken sin mot åpningen hennes. Tina krummet ryggen og satte hofta ut mot ham. Hun kunne kjenne leppene sine spre seg idet pikkhodet hans traff åpningen og gled sakte inn. Han fylte henne helt opp, det var en herlig følelse, kjenne den pulserende, varme, store pikken langt inni fitta si. Hun hadde fantasert om det så mange ganger, men dette slo alle forventninger. Hun holdt på å komme en gang til bare av at han gled inn i henne og hun gispet høyt. Kristian begynte å bevege hofta bak henne og hun kjente hvordan den gled ut og inn av henne, så våt som hun var var det ikke noe problem. Daniel la seg på sida foran henne med pikken ved hodet hennes. Han trengte ikke spørre før Tina tok tak i det harde lemmet og puttet det i munnen. Hun slikket rundt kanten av hodet og kjente at det rykket litt i kroppen hans. Hun kjente noen salte dråper mot tunga og nøt dem.
Kristian holdt en hånd rundt henne for å styrke støtene og brukte den samtidig til å masserte klitorisen hennes. Hun ynket og pikken til Daniel falt ut av munnen hennes. Martin tok tak i håret hennes og plasserte munnen hennes bestemt rundt den igjen, det kriblet i henne, en deilig følelse av å bli brukt. De gjorde akkurat som de ville med henne, brukte henne for sin egen nytelse, men samtidig var de milde og følsomme for hennes nytelse. Hun tok en hånd og tok tak rundt lemmet til Martin og runket ham mens hun sugde Daniel. Følelsen av de tre pikkene som bare var der for henne var ubeskrivelig, hun følte seg som en dronning, en veldig skitten og syndig dronning. Hun elsket det.
Kristian trakk seg ut av henne og løftet henne mens Martin la seg ned på gulvet. Tina skrevet over ham og førte pikken hans mot åpningen sin og gled sakte ned på ham. De stønnet begge to når han bunnet henne. Kristian gikk foran henne og hun tok ham inn i munnen igjen, kjente smaken av sine egne safter som dekket lemmet hans og slikket grådig. Martin støtet hardt mot henne nedenifra og hun brukte de sterke lårene sine til å heise seg opp og sleppe seg ned på den glatte staken hans. Daniel satt på kne bak henne nå og fuktet en finger som han forsiktig masserte analåpningen hennes med. Hun ble litt bekymret. Ville hun dette? Hun hadde aldri gjort noe slikt før, det var tabu. All tvil ble borte når hun kjente fingeren hans trenge sakte og forsiktig inn i henne. Det var bedre enn hun hadde trodd, uvant, men godt. Hun red Martin hardere og fortere nå og kjente fingeren til Daniel gli inn og ut av henne samtidig og en ny sjokkbølge strømmet ut gjennom kroppen hennes.

Hun var helt tappet for krefter nå, bare kollapset over Martin som så tydelig fornøyd ut. De to andre hjalp henne av ham og la henne ned på bakken med beina spredt, nå var det Daniel sin tur. Tina var nå så våt og alle orgasmene gjorde at Daniel gled rett inn i henne. Hun krummet ryggen idet han var helt inni henne. Skulle nytelsen aldri ende? Hun var utmattet kunne ikke gjøre annet enn å bare ligge der, men det gjorde ikke noe, Daniel hadde ikke noe imot å gjøre all jobben alene og han støtet hardt mot henne med høye våte lyder hver gang. Hvert støt sendte rykninger gjennom henne. Over henne sto Kristian og Martin og runket. Det var et deilig syn, hver av dem med pikken i en hånd som runket til synet av henne! Hun følte seg utrolig deilig der hun lå. Støtene til Daniel ble hardere og hardere og hun skjønte at han var i ferd med å komme. Han stønnet høyt og trakk seg ut av henne. Han sto på kne foran henne og runket til han sprutet den varme lavaen sin over hele magen hennes og helt opp til puppene. Daniel flyttet seg og lot Martin slippe til som la seg mellom beina hennes og støtet hardt og fort inni henne, tydelig klar for å komme. «Å herregud jeg kommer!» ropte han og trakk seg ut av henne i siste liten før ladningen hans skjøt ut over kroppen hennes.

Kristian kom ned til henne og førte den stive pikken sin inn den åpne grotten hennes og med et smil trakk hun ham til seg og kysset ham. Hun kjente at han var nær ved å komme han også og tvinnet beina sine rundt livet hans. «Kom inni meg» krevde hun og Kristian stønnet høyt idet hun kjente den harde spruten inni seg. Med et overasket blikk skrek hun ut selv i en tredje orgasme. Hun trakk ham ned til seg og de lå og kysset dypt og inderlig lenge. For de andre to hadde hun kun vært et leketøy, men for Kristian var hun alt som betydde noe, han var virkelig glad i henne og det følte hun. De lå som ett på gulvet i garderoben, og det var slik hun ville ha det, hun ville ikke slippe ham, og han slapp ikke henne heller.
Svømmetrening i eliten ble aldri helt det samme etter dette, mer enn sjelden endte det opp med å bli to «treninger» på rad, en i bassenget, og en i garderoben. Tina var Kristian sin nå og han var hennes, men det betydde vel ikke at de ikke kunne trene med flere? 😉

Legg igjen en kommentar