Takk for hjelpen

Denne novellen er vist 6237 ganger.

Han hadde sett henne mange ganger når han gikk på tur, faktisk så pass mange ganger at de hilste på hverandre. Men han hadde snakket med henne, og viste ingenting om henne utenom at hun vanligvis var ute å jogget tidlig om lørdagene. Derfor pleide han også å gå på tur tidlig om lørdagen – for å få et lite glimt av henne når hun løp forbi ham. Hun hadde i lengre tid vært for for fantasiene hans. I begynnelsen prøvde han kun å forestille seg hvem hun var, hvor hun bodde og om hun var gift eller ikke. (Han hadde ikke klart å fine ut om hun gikk giftering.) Etterhvert hadde fantasiene blit mer og mer erotiske, og hver gang han så henne (eller tenkte på henne), kjente han det kriblet i skrittet.

Hun var nokså liten og slank, sikkert ikke mer en 150cm høy, men brystene hennes var nokså store – i hvert fall virket de store på den lille nette kroppen hennes. Hun hadde langt tykt sort hår, og brune øyne. På mange måter så det nesten ut som hun var syd-europeisk. Han selv var relativt gjennomsnittlig, ca 182cm høy, hadde bra figur – selv om han ikke trente. Magen hadde forøvrig begynt å ese litt, men han var på ingen måte flau av kroppen sin. Han hadde i hvert fall ikke problemer med å få med seg hjem damer etter en kveld på by\’n. Han var godt utstyrt nedentil, noe som de fleste damene satte pris på. For tiden var han alene, og hadde strengt tatt bare to faste holdepunketer i livet for tiden; jobben og hunden. Og det var disse to han ofret det meste av tiden sin på.

Også denne lørdagen var han ut og gikk, selv om været bar tydelig preg av at det var høst. Det blåst nokså kraftig, og det vekslet mellom å regne lite og mye. I dag hadde han egentlig små forhåpninger om å treffe sin «drømmeprinsesse». Han hadde gått noen minutter vekk fra grusveien og innover i skogen, den samme veien han vanligvis gikk, da han plutsleig så en person som satt på bakken ved siden av stien – det var henne. Hun hadde helt tydelig vondt i foten. Han stoppet ved sidan av henne og spurte om hun trengte hjelp. Hun så opp på ham, smilte litt og sa at hun hadde satt pris på det. Hun fortalte at hun hadde glidd på en rot og trakket over. Hun hadde prøvd å gå på foten, men at det hadde gjort så vondt at hun ikke klarte det. Hun hadde tydligvis satt der en stund, for hun var gjennomvåt. Han hjalp henne opp og tilbød henne jakke sin. Først sa hun at det ikke var nødvendig, men han insisterte på at hun hadde mer bruk for den enn ham.

Hun la armen over skulderen hans, og han tok tak rundt livet hennes for å støtte henne mens hinket ved siden av ham. Det gikk seint fremover. Stien var smal og nokså kuppert. Etterhver foreslo han at han kunne prøve å bære henne på ryggen, noe hun takket ja til. Hun var heldigvis ikke en tung bør, der hun nærmest lå oppå ryggen hans. Dette likte han. Han hadde godt tak under lårene hennes, hun hadde armene over skuldrene hans og klemte mot brystkassen hans. Hun bøyde seg fremover og hodet hennes var like ved siden av hans – hun luktet godt. Han kjente også brystene hennes som ble klemt mot ryggen hans. At de var faste hadde hen ingen problemer med å kjenne. Reaksjonen i skrittet lot ikke vente på seg, pikken hans var så stiv at det banket i den. Heldigvis hadde han regnbukse på, så det var ikke synligfra utsiden.

Når de kom frem til grusveien ble de enig om at hun skulle vente der, mens han hentet bilen han hadde stående på enden av veien. Han begynet å jogge lett fra henne, men etterhver som han kom ut av synet fra henne, løp han fortere og fortere. Det var heldigvis bare en knapp kilometer til bilen. På veien tilbake kjørte han som om det skulle være VM i rally.

De ble enig om at han skulle kjøre henne til legevakten. Hun hadde spurt om han kunne kjøre innom huset hennes på veien slik at hun kunne få hentet noen tørre klær. Det eneste problemet var at hun hadde en lang trapp opp til huset, så han måtte hente klær til henne. Hun hadde fortalt at hun bodde alene, så han måtte inn i huset å finne klærene selv. Hun hadde gitt ham instrukser om hvor han kunne finne en ny treningsdrakt.

Nå stod han på soverommet hennes. Treningsdrakten lå på sengen sammen med masse andre klær som tydeligvis kom rett fra klessnoren. Her lå det blandt annet en del undertøy som definitivt var av den sexy typen. Hun skiftet i bilen, mens han høflig stod utenfor med ryggen til. Men for sitt indre øye malte han et bilde av henne som kledde av seg klærene i bakstet i bilen hans. Han måtte tvinge seg selv å tenke på noe annet for at ikke bulen på buksen skulle bli altfor tydelig.

På legevakten var det lang kø, og han tilbød seg å sitter der å holde henne med selskap mens hun ventet på å komme inn, samt å kjøre henne hjem etterpå. Hun hadde svart at det ikke var nødvendig for ham å tilbringe halve dagen på legevakten med henne. Men nok en gang hadde han insistert. Han kunne faktisk ikke komme på noe han hadde mer lyst til å gjøre, uten om å tilbringe dagen i sengen sammen med henne – noe han selvfølgelig ikke sa. Mens de satt der hadde hun sankket som en foss, og fortalt det meste om seg selv. Kun av og til fikk han svare kort på et og annet spørsmål fra henne. Han hadde ikke noe i mot dette, på denne måten fikk han studere henne nøye.

Etterhvert var det hennes tur. Etter ca en halv time etter kom hun ut på krykker, med foten godt bandasjert. Hun fortalte at ankelen var kraftig forstuet. Han kjørte henne hjem, og hjalp henne opp trappen og inn i huset. Hun hadde bedt om å få telefonnummeret hans slik at hun kunne få «gjøre opp for seg» når foten ble bedre. Hun takket så mye for hjelpen når han gikk.

Hele veien hjem var hun i tankene hans. Vel hjemme bestemte han seg for å ta et varmt bad, han hadde jo tross alt blitt nokså våt og kald han også. Han tappet vann badekarret, og tok av seg klærene. Hun var fremdeles i tankene hans, og pikken hans var nok en gang knall hard. Han la seg ned i det varme vannet, og lukket øynene. Han kunne nærmest kjenne hendene hennes kjærtegne kroppen hans. Etterhvert fant de frem til den stive staken hans. Forsiktig ble pkken hans ronket. Hver gang pikkhodet ble blottlagt og omkranset av det varme vannet, var det som en varm munn som lukket seg rundt pikkhodet. Han kom i en voldsom orgasme.

Uken gikk uten at han verken traff henne eller hørte noe fra henne. At han ikke traff henne i skogen kunne han forstå, men han hadde håpet hun skulle ringe.Det var fredag morgen, han satt i et møte, men tankene hans var et helt annet sted. Han skulle på den årliget hytteturen med kompisene. Planen var å komme seg tidlig fra jobben. Han la merke til at han fikk en tekstmelding, men han så ikke på den før etter møtet. Han regnet med at det gjalt turen, men ble veldig overrasket da han leste «Har du lyst til å komme på middag til meg i kveld kl 19?» – det var fra henne… Han kjente det begynte å sitre i hele kroppen, og uten å nøle svarte han «Ja svært gjerne, takk for innbydelsen». Hytteturen ble raskt avlyst for hans del. Unsyldningen han brukte var «Må jobbe i helgen», og ingen stilte spørsmåltegn ved det, da det ikke var uvanlig at han tilbrakte helgene på jobben.

Like over 7 sto han utenfor døren hennes, i hånden hadde han en fin flaske rødvin. Han viste strengt tatt ikke om hun drakk vin, men han hadde tatt sjansen likevel. Hun åpnet døren, hun var rå lekker – deiligere enn han noen gang hadde foerstilt seg. Han hadde jo altid sett henne i treningstøy med håret i hestehale, men nå hadde hun håret løst. Det flommet nedover skuldrene hennes. Hun hadde på seg en trang topp, med dyp utringning, og definitivt ingen bh. Utenpå hadde hun en løs, lang strikkejakke. I tillegg hadde hun på seg en trang dongribukse som formet baken og lårene hennes perfekt. Hun takket for vinflasken, og sa det var fint han kunne komme på så kort varsel.

Hun hadde laget en flott middag med flere småretter, noe som gjorde at hun gikk til og fra bordet mange ganger. Hver gang hun passerte ham streifet hun borti ham. Til å begynne med regnet han med at det var tilfeldig, men etterhver gikk det opp for ham at det ikk var det. Han la også merke til at hun gjerne lot et av brystene hvile mot armen hans når hun serverte, og han så helt klart at brystvortene henne knopet seg etter denne berøringen. Han kjente at han ble mer og mer kåt. Det var allerede skikkelig trangt i buksen. Det var helt tydelig at også hun hadde lyst på ham.

Etter de var ferdig å spise, gikk de inni stuen. Han satte seg i sofaen, og til hans store overraskelse valgte hun å sette seg i den også. Hun trakk beina opp under seg og vendte seg mot ham. Sofaen var nokså liten. De ble sittende slik en stund å prate. De hadde virkelig funnet tonen. Etter en stund stoppet praten litt opp. Han prøvde ferbrilsk å finne noe å si, og fant ut at hvis han skulle ha noen forhåpninger om å få drømmen sin oppfylt – nemelig å ha sex med denne vakre skapningen – var dette øyeblikket for å gjøre et fremstøt. Han spurte henne hvordan det gikk med foten, hun hadde strengt tatt svart på dette når han kom, men han lot det stå til. Samtidig la han hånden på ankelen hun hadde forstuet. Hun svarte at den var nesten helt fin, men at hun måtte være litt forsiktig fremdeles. Samtidig strakte hun ut foten og la den i fange hans. Foten ble liggemde rett oppå pikken hans, som i utgangspunktet var nokså slapp. Han kjente umiddelbart at det begynte å krible i skrittet og pikken begynte å vokse. Han lot hånden gli oppover leggen og låret hennes. Han så opp på henne for å se reaksjone. Blikket som møtte ham var ikke til å ta feil av. Uten å si et ord var svaret øynene hennes «Jeg vil ha deg NÅ».

Han bøyde seg mot henne for å gi henne et kyss. Han ble møtt av en tunge som umiddelbart begynte en oppdagelseferd i munnen hans. Han lot hånden gli oppover magen hennes, og opp mot brystet. Han stryker henne på siden av det ene brystet. Det er tydelig at hun liker behandlingen for nå kysser hun ham om mulig enda med intenst. Han lar tommelen gli noen ganger over brystvorten hennes. For hver gang kjenner han at den blr hardere og hardere. Han begynner å kna brystet som en bolledeig. Brystet fyller hele hånden hans, og er deilig og fast. Hun skyver ham litt vekk, og begynner å ta av seg på overkroppen. Hun drar toppen sakte oppover, og litt etter litt blir de to perfekte brystene hennes blottlagt. Han kan knapt vente med å begrave ansiktet sitt mellom dem. Han lar tungen behandle brystene. Lar den sirkle rundt de stive vortene. Suger dem inn i munnen og biter lett i dem. Hun vrir å vrikker seg under ham. Presser brystene mot ansiktet hans. Han begynner å flytte seg langsomt nedover mot magen, mens han hele tiden kysser og smaker på henne.

Han kommer ned til bukselinningen. Han lar hånden forsette nedover på utsiden av buksen. Lar fingrene gli ned i skrittet hennes og presser lett – føles det fuktig … ? Han begynner å åpne buksen hennes, og til sin store overraskelse finner han ingen truse. Han trekker buksen sakte av henne, og kysser henne lengre og lengre ned over musa etterhvert som den kommer tilsyne. Hun har langt fra samme hårmanke nedentil, som hun har på hodet. Snarere tvert om. Hun er ikke barbert, men musa hennes er kun besmykket med fint sort hår, nesten som dun, som samler seg i en smal stripe. Hun har den deiligste fitta han noensinne har sett. Buksen er av, og han ligger å nyter synet mens han lag tommelen stryke lett nedover ene leppen. Hun spriker litt med beina slik at bllomsten hennes åpner seg. Han ser at hun er våt – veldig våt. Han fukter tommelen sin med saften hennes, og smaker på den. Han bøyer seg ned og lar tungen gli langs sprekken og opp mot klitten noen ganger. Slikker i seg saftene som renner av henne. Kitten hennes er liten men veldig følsom. Når han lar tungen sirkle rundt den presser hun underlivert mot munnen hans samtidig som hun presser hodet hans mot underlivet med hendene. Hun begynner å puste tungt, men hanbestemmer seg for at hun ikke skal få komme med en gang. Så han løfter hodet vekk. Hun stritter i mot og gir fra seg et klynk. Han retter seg litt opp og tar av seg på overkroppen.

Han begynner så å stryke henden over kroppen hennes igjen. Hun ser på ham med bedene øyne. Han setter seg på kne ved siden av sofaen. Hun har den ene armen sin under hodet sitt, men den andre ligger ned langs siden. Han tar tak i denne, og bruker pekefingeren hennes til å kjærtegne brystvortene sine. Han stryker fingeren hennes nedover magen, ned mot fitten. Når den stryker over de fine hårene begynner hun å stritte litt imot, men han tvinger fingeren hennes ned mot klitten, og ned mot kilden til saftene hennes. Så opp igjen mot klitten. Hun begynner å slappe litt av, og begynner å massere klitten uten at han behøver å gjøre noe. Fingen hennes jobber mer og mer intensivt på klitten intil hun plutselig står i bro i en voldsom orgasme. Han lar tunge sin overta for fingen hennes.

Når hun endelig roer seg ned igjen hopper hun nærmest ut på gulvet og tvinger ham ned på ryggen. Hun fjerner buksen han på et blunk. Pikken hans står stiv som en stokk. Hun setter seg ned over beina hans og bare ser på ham, og spesielt på pikken. Forhuden har trukket seg tilbake slik at hodet er blottet. En lite perle med fuktighet er kommet tilsyne. Med pekefingere drar hun fuktigheten med seg ned mot den følsome undersiden av pikk hodet. Han liker det, enda litt blod strømmer ut i pikken slik at den blir enda hardere. Hun bøyer seg ned og lar tungen overta for fingen. Hun lar tungen sirkle rundt hodet noen ganger før hun lukker igjen munnen og lar pikken gli inn. Hun lar lar pikken møte motstand mellom leppene og med tungen, og det kjennes ut som at han glir inn i en trang fitte. Han nyter det, men merker også at han ikke tåler for mye av denne behandlingen. Som om hun skulle ha lest tankene hans lar hun pikken hans gli ut av munnen, og begynner å bevege seg oppover mens hun hele tiden kysser overkroppen hans. Hun legger seg opp ham og gir ham et dypt tungkyss.

Pikken hans kommer nå såvidt borti fitten hennes. Hun beverger underlivet litt og han kjenner det kiler. Hun begynner å flytte seg litt nedover igjen slik at pikkhodet hans begynner å presse mot åpningen. Med ett smetter hodet inn mellom leppene, hun presser seg videre nedover. Pikken hans holder gode mål, så hun føles trang, men hun er veldig våt og glatt. Etter hvert kjenner han at han bunner i henne. Hun ligger en liten stund slik helt i ro, med ham inni seg. Hun setter seg opp og begynner å ri ham rolig. Han strekker armene ut og tar et bryst i hver ånd og knar dem mens hun beveger seg opp og ned på staken hans.

Med et lar hun ham gli helt ut, og pikke klasker mot magen. Hun snur seg rundt på kne og bøyer seg frem og støtter seg mot sofaen. Hun ser på ham ok sier «Ta meg». Det er ikke nødvendig å be ham to ganger. Han stiller seg på kne bak henne. Han ser den deilige rumpen hennes og den innbydene fitten som bare venter på ham. Men i stedet for å trenge inn i henne med en gang bruker han heller fingerene på henne. Han knar først klitten hennes, for så la to fingre gli inn i henne. Hun klynker høyt både av tilfredsstillelse og fortvilelse. Han lar de to dryppvåte fingrene gli ut av henne og opp mellom rumpeballene. Han smører det bakerste hullet hennes med saftene. Han presser tommelen mot hullet. Etter hvert slapper hun av og slipper ham inn. Han jokker forsiktig noen ganger. Han lar to fingre gi inn i fitten hennes samtidig. Etter å ha beveget fingerene inn og ut av henne noen få ganger blir det tydelig for mye for henne. Han merker hun begynner å skjelve. Han erstatter fingrene i fitten med pikken sin. Tommelen lar han bli værende inni henne. I det han trenger inn i henne kommer hun. Hun rister og skriker ned i sofaputen. Han kjenner det strammer voldsomt rundt både pikken og tommelen. Han jokker bestemt inn i henne noen få ganger før han kjenner at det begynner å stramme seg i pungen. Han kjører pikken helt til bunns i henne.I det han kjenner det butter i mot inni henne eksploderer det for ham. Han sender en kjempeladning inn i henne, og han kan ikke la være å slippe fra seg et høyt stønn. Han kjenner musklene i fitta melker pikken. Han forsetter å pumpe sæd inn i henne, og føler at orgasmen ingen ende vil ta.

Etterhver roer det hele seg ned. Han kjenner pikken begynner å miste størrelsen sin. Hun vrir seg unna ham, og han glir ut av henne sammen med vesker fra begge to. Han kjenner det renner nedover skaftet og samler seg under pungen.Hun snur seg rundt og bøyer seg ned. Først gaper hun rundt pungen og slikker den ren. Så slikker hun begjærlig hele pikken hans helt til den er ren for all elskovssaft. Hun reiser seg opp igjen og gir ham et tungekyss. Han kjenner både smaken av henne og seg selv.

Hun drar ham med seg på badet. De går sammen inn i dusjen. Hun finner frem såpe og begyner å vaske seg. Han prøver å hjelpe henne men blir avvist. I stedet blir han stående å se på henne mens hun omhyggelig vasker og skyller håret. Hun lukker øynene og legger hodet bakover. Brystene skyver hun frem. Vortene har knopet seg. Han kjenner at pikken har begynt å vokse igjen. Det eneste han ønsker nå er å kjenne på de deilige brystene hennes. Han strekker ut en arm og berører det ene. Hun snur seg litt vekk. Han trekker armen skuffet til seg igjen. Hun forsetter sin lille forestilling med å vaske brystene nøye. Hun knar og masserer dem. Lar vortene rulle mellom fingrene. Hun forsetter nedover magen. Også fitta får en omhyggelig omgang med såpe, både på utsiden og innsiden. Han ser hun lukker øynene og lar langfingen gli gjentatte ganger inn og ut av fitta og opp over klitten. Pikken hans er nå stiv som en stokk igjen. Han klarer ikke å la være å ronke. Hun ser det og snur ryggen til. ”Kan du vaske meg på ryggen” spør hun. Han lar seg ikke be to ganger. Han begynner med skuldrene, så nedover ryggen. Han la henden gli frem på siden av brystene. Han får lov å kna dem en liten stund før hun stopper ham. Han forsette vaskingen nedover ryggen og tar seg ekstra godt av baken hennes. Han knar og masserer den. Han lar en finger gli ned i sprekken mellom rumpeballene og regner med at han kommer til å bli stoppet. Men hun lar han få lov til det. Han forsetter, lar fingen gli frem og tilbake over det bakerste hullet. For hver gang han er over det trykker han litt hardere. Han blir dristigere og lar fingen gli lengre frem. Fingen glir nærmest uten motstand inn i fitta hennes. Han trekker den ut igjen og lar den gli inn igjen noen ganger før hun plutselig snur seg og sier ”Takk for hjelpen. Skal jeg vaske deg?”

Han nyter hendene hennes. Hver minste bit av kroppen hans blir nøye vasket. Hun har satt seg ned på kne, med ansiktet rett foran pikken hans, som vipper lett for hvert hjerteslag. Hun begynner å såpe inn pungen hans. Masserer den. Lar steinen liksom rulle i hånden. Hun forsetter innsåpingen bakover mellom rumpeballene. Han kjenner en finger mot anusåpningen og slapper av så godt han kan. Fingen glir inn. Hun masserer ham en liten stund innvendig. Han kjenner pikken vokser ennå litt til. Hun lar fingen gli ut og konsenterer seg heller om staken hans. Hun såper den godt inn. Hun lar hånden gli opp og ned flere ganger, men lar hodet være i fred. Hun griper rundt hodet på pikken og begynner å vri hånden som om hun prøvde å vri hodet av. Han er på nippen til å komme. Hun merker det og gir seg. Hun reiser seg opp og tar av dusjhodet, og skyller av ham såpen, for så og skylle seg selv. Han er sprengkåt og har mest lyst til å presse henne opp mot veggen og knulle henne hardt, men han klarer og besinne seg – det er tydeligvis ikke det hun har i tankene.

De går ut av dusjen og tørker seg. Pikken er stadig like stiv og han legger merke til at hun stadig vekk skotter ned på den. Hun bøyer seg plutselig ned og gaper over pikken. Hun lar tungen rotere noen ganger rundt hodet. Han kjenner at det nesten umiddelbart begynner å stramme i pungen, men også denne gangen slutter hun før ha kommer. Hun reiser seg igjen og gir ham et kyss. Hun sier ”Du kan godt gå inn i sengen hvis du vil, så kommer jeg snart.” Han har strengt tatt mest lyst til å være her og studere den deilige kroppen hennes, men følger oppfordringen hennes. Han legger seg i sengen hennes, en stor dobbeltseng. Han merker at han er nokså trøtt, og det går ikke lange stunden før øynene glir igjen – mot hans vilje.

Selv om han sovner er hun fremdeles i tankene hans. Han drømmer at hun kommer til ham og legger seg ned ved siden av ham. Hun tar rundt den stive pikken hans og drar forhuden godt tilbake før hun lukker munne rundt hodet. Han drømmer at hun forsetter behandlingen hun gav ham like før and gikk fra badet. Hun lar tungen rotere noen ganger rundt hodet. Hun lar tungen spille på undersiden av hodet. Tungen går fortere og fortere. Det er som den vibrerer. Det begyner å stramme seg i pungen. Han våkner og hører lyden av en vibrator. Det er hun som bruker den på pikken hans. Han kommer. Han sender en ladning sæd langt oppover magen. Hun bøyer seg ned og tar pikken i munnen akkurat tidsnok til å ta imot neste ladning.
Hun sutter han helt tom. Hun ser opp på ham og sier ”Jeg måtte bare kose med den deilige staken din. Nå kan du få sove videre.” Hun gir ham et kyss og sier god natt. Han sovner nokså fort igjen.

Han våkener. Solen skinner inn mellom gardinene, som bare er delvis trukket for. Det er nokså så varmt i rommet.
Han snur seg mot henne. Hun ligger på ryggen og sover. Dynen dekker henne bare delvis. Det ene brystet hennes er blotlagt, likeledes halve magen og en fot. Han kan såvidt skimte litt av håret på musa hennes. Han skyver forsiktig resten av dynen av henne. Begge brystene er nå blottlagt. Han ser at hun har trukket den ene foten litt opp slik at fitta hennes er lett tilgjengelig. Han legger også merke til at vibratoren, som hun hadde brukt på ham, ligger på nattbordet hennes. Det er en liten sølvblank, helt glatt, stav. Han strekker seg etter den.

Han berører henne lett. Han kjenner den myke huden hennes under fingertuppene. Han lar fingrene gli over brystene hennes. Brystvortene strammer seg ved berøringen. Han lar fingrene gli nedover magen, og ned over musa. Han lar fingrene gli over leppene hennes på utsiden. Han kjenner etterhvert at det kommer litt fuktighet utav henne. Ha ser opp mot ansiktet hennes og legger merke til et lite smil. Øynene hennes er lukket. Han forsetter behandlingen av musa hennes. Fuktigheten drar han med seg oppover mot klitten, men hele tiden kun på utsiden. Han vil ikke trenge inn i henne ennå.

Han lar en finger gli inn mellom leppene hennes og finner klitten. Han lar den fuktige fingen stryke på begge sider av klitten. Han fukter fingen en gang til med saft fra henne, og lar fingen gli over klitten. Et litt sukk kommer fra henne. Han finne vibratoren. Uten å slå den på, lar hen tuppen gli over klitten og videre nedover og inn i henne. Den møter ingen motstand. Han jokker den inn noen ganger før han fører den opp på klitten og slår den på. Et nytt sukk kommer fra henne. Denne gangen litt kraftigere. Han lar vibratoren gli frem og tilbake på hver side av klitten. Av og til over den, og av og til inn i henne. Det tar ikke lange tidenfør han merker hun begynner å puste tungt. Hele kroppen hennes sitrer. Med et går hun opp i bro og stønner høyt. Han forsetter behandlingen av klitten hennes så godt som han klarer. Hun vrir seg i en deilig orgasme.

Hun ruller seg over på siden og over ham. Hun blir liggende med en fot på hver side av ham, med pikken hans pent plassert i sprekken hennes. Hun begynner å bevege underlivet slik at hodet på pikken masserer klitoris. Det tar ikke lange stunden før en ny orgasme skyller over henne.

Med en hånd hjelper hun pikken på plass slik at han kan trenge inn i henne. Slik blir de liggende en stund, uten å bevege seg. Han kjenner hvordan musa hennes strammer rundt skaftet hans. Hun begynner bevege seg med rolige bevegelser slik at han glir sakte inn og ut av henne. Noen ganger lar hun ham gli nesten helt ut av seg, for så å la ham trenge inn igjen. For hver gang han trenger inn i henne kjenner han at han kommer nærmere og nærmere en orgasme. Han ønsker å la dette vare så lenge som mulig ruller over slik at han kommer på topp av henne. Nå har han kontroll. Med rolige bevegelser jokker han pikken inn i henne. Inni mellom tar han små pauser, disse benytter han til å kose og smake på brystene hennes.

Med ett trekker hun beina til seg og lagger dem over skuldrene hans, mens han ennå er inni henne. Dette gjør at hun føles enda trangere. Han må presse virkelig hardt for å komme inn i henne. Ved å gjøre dette har hun på en måte tatt fra ham kontrollen igjen. Selv om han ligger helt i ro, gjør presset rundt pikken hans at han føler at orgasmen nærme seg. Det er ingen vits å utsette den. Han trenger inn i henne noen få ganger til og det kjennes ut som om pikken skal eksplodere. Han kommer noe voldsomt, og har problemer med å kontrollere bevegelsene sine. Hun ber ham høylytt om at han skal forsette, og kun en liten stund etter ham går det nok en gang for henne.

Han ligger fremdeles oppå henne. Han føler seg helt tappet for krefter – på en helt utrolig deilig måte. Dette må være den mest fantastiske sexopplevelsen han noen gang har opplevd. Han sier det til henne. Hun smiler, gir ham et kyss og sier at det lønner seg å være hjelpsom.

Legg igjen en kommentar