Takk til Dr. Greve

Denne novellen er vist 18875 ganger.

Jeg nynnet meg våken på melodien "wake me up before you go go" og vred hodet sakte rundt i den varme sengen. Jeg hadde sovet godt, og vred meg, mens jeg sakte men sikkert lot nattens hendelser komme tilbake til meg. Det hadde vært varm elskov som hadde startet med noe som lignet voldtekt. Det eneste som skilte det fra et slikt samleie var at det var uvisst hvem det var som voldtok og hvem som ble voldtatt. Etter noen harde trefninger hadde vi sunket sammen i sengen og puslet stille med hverandre til kroppene igjen var klart for mer elskov. Sakte men sikker hadde vi igjen glidd mot hverandre og sakte men med stø kurs hadde vi på nytt oppnådd klimaks sammen.

Jeg vred hodet ennå en gang for skuffet å konstantere at du borte. Jeg la hånden på din side av sengen og kunne tilfreds konstantere at sengen var varm og du tydeligvis nylig hadde forlatt den. Sakte men sikkert gikk det opp for meg at dusjen bruste og at det naturligvis var det som hadde vekket meg. Det betydde at du dusjet og jeg var i ferd med å gå glipp av en av mine store fantasier, nemlig å se deg dusje. Jeg ville så gjerne se deg i dusjen, se vannet renne nedover den flotte kroppen din.

Jeg rullet dynene til side og var med et kjapt sprang på bena og på vei opp trappen til dusjen. Takk gud der stod hun og strakte seg opp mot de varme strålene. Et syn der kun de flotte konturene kunne sees, men det var nok, mer en nok for meg som umiddelbart opparbeidet et stivt lem jeg ikke trodde var mulig etter nattens hendelser.

Hun holdt begge hendene opp mot strålen og også hodet var vendt oppover. Hun strøk seg flere ganger hendene gjennom håret, sikkert for å skylle ut såpen. Jeg grublet og håpte i mitt stille sinn. Hun hadde som tidligere nevnt, sagt at hun ved visse anledninger hadde benyttet seg av dusj strålene som seksuelt hjelpemiddel. Jeg hadde drømt om å få se det og hadde også gryglet henne om å vise meg. Men det hele var foreløpig en fantasi som stadig skapte kåte ilinger gjennom kroppen min..

Det var antagelig ikke slik en forestilling som var mest interessant for henne der i dusjen etter nattens hete elskov, men like fullt var det deilig å se hendene hennes gli opp og ned over kroppen, der bare en meter fra meg.. «Ååååå, nydelig» Der bøyde hun seg ned og hentet opp en flaske fra gulvet og mens hun helte noe av innholdet i hånden håpte jeg inderlig at det var Dr.Greves flytende intimsåpe som fyllte hånden hennes. Et par sekunder senere ble mine drømmer oppfylt ved at hun bøyde seg frem og førte den såpefulle hånden mot musa si. Hun sprikte med bena for å komme bedre til og bøyde seg litt forover slik at fingrene også skulle rekke til brua bakover.

«Takk Dr.Greve» sa jeg i mitt stille sinn og ønsket meg flasken i min hånd så jeg kunne porsjonere ut og dra det hele ut i det lengste. Men det ville selvfølgelig fullstendig ødelegge stunden som stod for meg. Jeg måtte føre hånden opp og ned over lemmet mitt som plutselig ikke lenger var ømt etter natten hendelser men tvert i mot strakte seg oppover magen og tryglet om å bli runket. Og det ble det, sakte til å begynne med.

Ved gud,.. mine drømmer så et øyeblikk ut til å bli hørt da hun løsnet dusjhodet fra veggen og førte det ned mellom bena sine. Hun spyler bare vekk såpen tenkte jeg for meg selv da plutselig hele kroppen henne gjorde et stort rykk og noe fortalte meg at strålen traff der den skulle, eller eventuelt ikke skulle. Både jeg og pikken min var med et svært oppmerksomme og vi kunne sammen konstantere at hun gjorde flere av rykkene som bare kunne bety en ting. Hun onanerte med dusjhodet slik jeg hadde drømt så lenge om å få se. Hånden min var med et begynt å sette opp farten og jeg hadde åpnet munnen for å få mer luft. Et øyeblikk stoppet mine bevegelser og det slo meg som et slag i mellomgulvet, om hun virkelig trengte dette etter at jeg hadde elsket henne alt jeg kunne til langt ut på morgenkvisten. Og så er det første hun gjør når hun står opp, å onanere. Jeg hang med leppen i 2 sekunder for synet rev meg ut av tankene og hånden startet et nytt løp med pikken min som stafett pinne. Hun hadde vridd seg fra stillingen med siden mot meg og stod nå med bøyde sprikende med ryggen mot hjørnet innerst i dusjen. Med venstre hånd hjalp hun å holde seg selv oppe ved holde i topp kanten av dusjkabinettet, mens den andre hånden lot den varme strålen sveipe over kjønnet sitt. Hun stønnet svakt der inne nå og jeg økte hastigheten tilsvarende aktiviteten hos henne. Jeg ville så gjerne komme samtidig med henne, for alt i verden.

Nå var hånden hennes stoppet opp og strålen konsentrerte seg om det punktet jeg så inderlig haddes slikket for bare kort tid siden. Jeg skjønte på de små rykkene i kroppen hennes at hun nærmet seg orgasmen og økte derfor tempoet med pikken til maks tempo. Like etter hørte jeg den dype rallingen fra halsen hennes i det jeg tydelig skjønte at det gikk for henne. Hun ristet og ristet i kroppen og det ville ikke ta slutt. Jeg så for meg saftene hennes som blandet seg med det varme vannet og det var nok for meg. Hånden min stivnet rundt lemmet og kaskader med sæd sprutet helt bort på dusjveggen, for deretter å etterlate en stripe av sæd dråper nærmere og nærmere meg selv. De siste dråpene falt rett ned og jeg stod andpusten og tom igjen i døren.

Jeg hadde fått pusten igjen og pikken hadde lagts ned langs låret. Langt i det fjerne hørte jeg en mild stemme som spurte:

"Var det så deilig som du trodde??"

Jeg kremtet, hostet og måtte etter mye om og men innrømme at det faktisk var enda bedre og flottere en fantasien min hadde klart til nå.

"Jeg har sett deg lenge" fortasatte hun. "Du vet jeg kjenner de små lydene her i huset som ikke du kjenner. Så Dr.greve ble brukt 2 ganger i dag. En gang for min skyld og en ekstra gang for din skyld, med mye attåt.

Jeg tuslet litt slukøret, litt tom, litt trøtt og veldig takknemmelig inn og la meg litt på sengen, før min smilende våte venninne besteg sengen og gned seg mot meg.

—-

Har du en kommentar: Send den gjerne til meg «sommerlek@hotmail.com»
Evt. et nytt historie ønske…

Legg igjen en kommentar