Tanken på deg

Denne novellen er vist 6875 ganger.

Tanken på deg tenner meg, jeg blir helt vill bare av tanken.
Tanken på stemmen din og den tunge varme pusten.
Varme myke hender som stryker meg overalt.

Jeg lukker øynene og ser deg for meg. Du er fantastisk, som en gud. Det mørke håret, og de blå øynene. Jeg kjenner lengselen etter å få ta på deg, få kysse deg i nakken, og legge hånden over den store dunkende kuken din. Gni den, og kjenne at den vokser. Føler øynene dine på meg, kåte og lekne. Jeg fører hånden min ned ved siden av øret, stryker meg bak øret slik du pleier og gjøre. En tirrende kiling sprer seg i kroppen. Hånden glir nedover halsen, og jeg griper brystet mitt. Jeg kjærtegner brystene forsiktig, kjenner brystvortene knoppe seg og den velkjente ilingen sprer seg i kroppen.

Brystene hever og senker seg, jeg puster tyngre nå. Brystene mine lengter etter deg, lengter etter og bli strøket og kysset. Varme hender som vet nøyaktig hvordan kroppen min bør behandles, som vet hvordan jeg best kan drives til vanvidd av lengsel og vellyst.

Jeg stryker meg over magen, den som du liker så godt. Perfekt har du sagt, penere en Beyonce. Jeg stryker lett over de punktene jeg vet kiler, en kuldegysning farer gjennom kroppen, og jeg spenner alle musklene. Muskelsammentrekningen i underlivet får meg til og gispe. Jeg kniper, kjapt noen ganger etter hverandre. De daglige øvelsene har gjort underverker, jeg har aldri vert så trang før, og heller ikke så i stand til og påvirke meg selv bare ved og stramme musklene. Jeg har merket det på deg, du har vanskelig for og holde igjen for tiden, det er så utrolig deilig og se deg være slik på nippet så lenge. Og du har det saligste smil rundt munnen i flere timer etterpå. Jeg kniper igjen og igjen, og kjenner ilinger i hele kroppen.

Jeg lar hånden min gli fra magen og ned mellom bena, jeg smiler for meg selv når jeg kjenner virkningen du har på meg, selv når du ikke er her. Jeg er dryppende våt, fingrene mine er såpeglatte. Jeg gnir saftene utover og kjenner hvordan leppene og klitoris blir glatte. Hele musa mi er glatt. Glatt, skinnende og nybarbert.

Fingrene glir over klitoris som svulmer under fingrene mine. Jeg ser deg fortsatt for meg. Jeg klyper meg lett i klitoris, kjenner kilingen spre seg. I fantasien min står du og ser på meg. Du gnir deg utenpå boxeren, du fører hånden innenfor stoffet og jeg ser du puster i tyngre åndedrag.

Jeg lar fingrene mine gli inn i meg. Varmen og fuktigheten som omfanger fingrene mine får meg til og stønne. Med øynene lukket kan jeg se deg, naken nå, hånden din holder rundt den perfekte kuken din, drar forsiktig. Fingrene mine glir igjen og igjen på innsiden. Jeg presser med fingrene mot innsiden, der, ja akkurat der. Punktet du alltid finner, ååh. Med den andre hånden gnir jeg brystet mitt . Jeg gnir klitoris mellom to fingre, kjenner blodet som farer gjennom kroppen. Kjenner hjerte dunke fortere, og pusten blir kraftigere. Brystene mine duver, hever og senker seg. Fingrene glir igjen på innsiden. Jeg kniper musklene og kjenner hvordan saften renner over hånden min. Fingrene glir raskere. Andre hånden er på klitoris. Jeg kjenner varmen brer seg i kroppen, hastigheten øker og klitoris svulmer under fingrene mine. Jeg strammer musklene igjen og igjen. Først en bølgende kribling som sprer seg. Jeg hiver etter pusten. Jeg napper lett med fingrene, ååh.. andre hånden er igjen oppe og knar det ene brystet. Fingrene mine glir opp og ned.. åååååh … fortere, ÅH! Jeg fører fingrene inn, inn i det varme, våte, ÅÅÅÅHH!!! .. bølgene skyller gjennom meg som en storm åååååhhh … jeg blir liggende helt i ro, pusten er tung. Kroppen også. I tankene mine ser jeg deg. Du ligger på sengen med øynene lukket, og et salig smil rundt munnen.

Legg igjen en kommentar