Taxigirl

Denne novellen er vist 11395 ganger.

Bilen brummet og skar seg oppover en slak bakke. Jeg traff ei jente. Vi bestemte oss for å dele taxi. Ja det var slik vi begynte å prate. Jeg hadde vært hos en tidligere studiekamerat. Drakk øl og pratet fotball og sladder. over et par seine halvlitere. Sigen, susete i hodet sto jeg ved holdeplassen og veivet med hånda etter en ledig bil. Bakerst i køen. Et og annet menneske remja ut uforståelige gloser. Skulle visst et sted. Det var da hun dukket opp, la oss kalle henne for Silje, ja det var det hun het. Hei sier hun, på Bergensk. Hun, kledd i en koksgrå kåpe. Slik at jeg bare kan ane konturene, omrisset av henne uten klær. Hvilken vei skal du sier hun ubeskjedent. Jeg fomler litt, overasket. Jeg skal til Danmarksplass sier jeg og smiler skjevt.
Dele taxi sier hun, skal samme vei. Vi deler regning, Ok sier hun og plukker meg vennskapelig på armen. Inne i meg løper en løpsk hest. Ja sier jeg den er jeg med på. Køen foran oss minker, og regnværet ebber ut. Jeg ser vannet renne nedover den slake bakken og ned i en overfylt kum. Da er køen lang bak oss. Vi kupper en sort bytaxi og slenger døra igjen og jeg ber sjåføren føre oss mot stedet jeg bor. Vi raller over brosteinene, svinger ut i et kryss og passerer Lille Lungegårdsvann og svinger opp ved en bensinstasjon. Jeg ser på Silje, hun har halvlangt hår, fyldige lepper jeg har lyst til å smake på eller at hun smaker på noe annet. Vi er fremme og jeg klyver ut. Silje insisterte på å betale. Taxien forsvinner ned mot sentrum igjen og kan ses som en lekebil der den snor seg over veien og bak et par hus. Hei på deg sier Silje. Vi utveksler ord. Jeg hutrer og bestemmer meg for å spørre om telefonnummeret. At vi kanskje kan møtes over en is, eller en kaffe. Silje gir meg overraskende nok nummeret. Jeg gir henne en klem, drar beina forover og føler meg heller oppspilt, letter oppskjørtet, gira og tupper til en stein som ligger fremfor føttene. Jeg står ved inngangen. Jeg låser opp og trasker inn, setter meg i lenestolen og skrur på tven.

Svitsjer, ser på en musikkvideo, feite biler velter over skjermen, gull, det er gangstarap. Med et ringer telefonen min, jeg håper på at det skal stå Silje på displayet. Riktig, du har vunnet roper jeg høyt ut i lufta. Hei det er Silje vibrerer det gjennom telefonen slik at det oppfattes som lyd. Du jeg lurte på om vi kunne treffes nå i kveld. Eller, du skjønner, en pause oppstår. At jeg kommer meg ikke hjem i kveld sier Silje, det høres ut som hun trenger trøst. Kan jeg komme opp til deg? Sier Silje og høres fortrolig ut. Ja klart det sier jeg, jeg må ta meg selv i å ikke rope, klart det. Vet du veien? Ja sånn nesten sier Silje, jeg har ikke penger til å komme meg noe særlig lenger heller, Beklager altså, hun snufser. Om det er fordi hun er lei seg vet jeg ikke. Jeg forklarer henne veien, at vi kan møtes litt lenger nede i gata slik at hun finner frem. Jeg legger på, løper ned på badet og tar en kjapp dusj, fikser litt på håret, grer det og kliner i noe voks. Det holder mimer jeg til meg selv i speilet. Etter litt kimer det på i dørbjellen. Jeg rutsjer nærmest ned trappene, prøver å virke avbalansert og fattet i det jeg åpner døra. Der står hun, Silje, hun har slengt opp fjeset i et smil. Hei, ka det går i sier hun halveis på spøk. Heisann svarer jeg, vil du komme inn? Hun minner litt om en engel der hun står i lyskjæret fra lykten utenfor døra. Øynene lyser opp, grønne, håret vaier liksom bløtt i høstnatta. Proporsjoner, hun har dem. Jeg kjenner en ereksjon er på hell. Jeg avfeier det med å invitere henne inn. Kom inn, føl deg som hjemme sier jeg. Vi bestemmer oss for å gå opp på rommet mitt. Jeg setter på noe musikk, rolig, soul. The Temptations Synger kvelden inn hos meg.

Silje setter seg ned på sengen min, klakker av seg noen nette sko jeg ikke har lagt merke til før nå, med hæler. Av med kåpen, jeg gisper i det jeg får se en glimt av bar hud ved mageregionen. Hun legger fra seg plagg for plagg. Sparker klærne av seg. Hun blottlegger leggene. Glatte. Hun har en tatovering på høyre lårbein. Jeg merker at det verker i pikken, at jeg vil ha henne, en berusende villskap inntar legemet. Jeg setter meg ved siden av Silje. Stjeler et kyss, først på halsen, deretter oppover halsgropen. Jeg lirer av meg et grynt. Jeg tar tak i henne og fører henne ned i liggende positur. Tar tak hånda mi og fører den oppover det tatoverte låret og opp til den frekke sprekken. Det er fuktig, silje ynker seg, lukker øynene. Jeg lirker av henne de søte små trusene, lirker den forsiktig ned og vipper den over tærne. Jeg stryker med fingrene over det våte. Lirker et par fingre inn i musa. De glir inn i den seige deilige fitta. Jeg kysser henne ømt over de faste runde brystene. Jeg sparker av det jeg måtte ha på meg av klær. Silje griper pikken og drar den opp og ned med grådige bevegelser. Stikk kuken din inn i meg sier hun med et tonefall man ikke kan ta feil av.

Jeg svupper Pikken inn i henne, jeg gir fra meg et gisp i det jeg trenger inn i det våte. Vi roterer og gnir mot hverandre, friksjon. Vi ligger i skjeposisjon slik at jeg kan forsyne meg av brystene som duver i takt med at vi trinnvis glir og støter. Jeg holder hånda rundt den faste rumpa. Jeg støter, som i en drøm, nærmest i en transelignende tilstand gyver vi løs på hverandre som to ville dyr, men allikevel varsomt. Musikken fra annlegget har sluttet å spille, vi må ha holdt på en stund. Bare hvin fra Silje flerrer opp lufta. Etter litt merker jeg at jeg er på vei til en orgasme. Silje fingrer seg frenetisk på klitten. I en voldsom bølge vibrerer vi mot hverandre, det kjennes ut som om jeg letter. Det kommer, så godt, så godt, vi kommer omtrent samtidig. Silje får et rødflammet skjær over deler av ansiktet og på halsen. Jeg Kjenner krampetrekninger mot kuken. Vi faller om kull ved siden av hverandre, jeg lar pikken være inni henne til vi sovner utmattete og svette på sengen i dyrisk omfavnelse.

Legg igjen en kommentar