Telefonen

Denne novellen er vist 10603 ganger.

Det regnet ute, og jeg satt og så på en eller annen elendig film på TV da telefonen ringte.

– Hallo… Ingen sa noe, så jeg gjentok:

– Hallo??? Heller ikke nå var det noe svar.

– Om det er deg Geir, så er jeg ikke i humør for sånne leker. Også nå var det helt stille, så jeg la bare på røret og gikk tilbake til filmen. Et par minutter gikk, og så ringte det igjen. Før jeg rakk å si noe, snakket noen i den andre enden:

– Kle av deg og lås opp ytterdøren, så vil du etterhvert få nærmere ordre. Og før jeg rekker å demonstrere legger han på røret. Spent på hva som nå skal skje, kler jeg av meg og åpner døren. Telefonen ringer igjen.

– Flink jente! Så langt greier du deg bra, men nå kan du stikke og hente den rosa vibratoren, før du setter deg i sofaen igjen. Så legger han hurtig på røret.

Tankefull går jeg inn på soverommet. Opp av skuffen ved nattbordet plukke jeg den rosa vibratoren som jeg har hatt så mye glede av siden jeg fant den i en jule strømpe for voksne, sammen med noen andre morsomme leker, som jeg sparer til en annen gang.

Det første jeg legger merke til når jeg kommer ned i stuen igjen, er at lyset er slått av, men det er to tente stearinlys på bordet. Ytterdøren er lukket igjen, og en frysning kryper nedover ryggen min. Han er i huset nå.

Jeg ser meg rundt, men ser ham ikke. Ikke før har jeg rukket å sette meg i sofaen, før telefonen ringer igjen.

– Begynn å kose med deg selv med vibratoren, og uansett hva som skjer, så skal du ikke fjerne blikket fra tv skjermen.

– Hva er det du driver med, begynner jeg, men blir avbrutt.

– Jeg sier ifra når jeg vil høre hva din mening, OK?! Han sier det ikke som et spørsmål, men mer som en konstatering. Jeg nøler et øyeblikk for lenge, og han har lagt på røret før jeg har fått summet meg nok til å ta til motmæle.

Etter å ha tenkt meg om i noen sekunder, vrir jeg forsiktig på bryteren på den butte enden av vibratoren. Øyeblikkelig begynner den å brumme fristende og vibrere i hånden. Han har jo ikke sagt noe om hvordan jeg skal bruke den, tenker jeg fandenivoldsk, og lar den sakte gli nedover halsen og over det ene brystet.

Det var første gangen jeg brukte den på andre steder enn mellom bena, og jeg ble overrasket over hvor deilig det var. Brystvorten reiste seg kjapt, og det samme gjorde den andre når vibratoren gled over på det andre brystet.

Et øyeblikk glir tankene mine over på at noen sitter og studerer meg ett sted i rommet, men det plager meg ikke, – faktisk er det en ganske så opphissende tanke. Vibratoren glir nedover maven min, og jeg greier ikke å holde meg. Kjapt stryker den over fitta mi.

Vibratoren glir glatt, men jeg lar den bare gli over en gang, eller to, før jeg løfter den opp til munnen, og nyter smaken av meg selv. Igjen glir vibratoren nedover maven, og begynner å massere forsiktig. Blikket mitt er stivt festet på den sorte skjermen, og jeg skjønner ikke helt hvorfor TV’en står på.

Så med ett blafrer det noen farger over skjermen før et bilde dukker opp. Et nærbilde av ei fitte, og en rosa vibrator lik min egen kommer til syne. Vibratoren glir forsiktig frem og tilbake, som min, og etter hvert som zoomen trekker seg tilbake kommer mere av kvinnens kropp til syne. Min kropp!

Brystene mine kommer til syne på skjermen, og en hånd flakker over bildet. Idet jeg kaster et blikk nedover kroppen, blir hodet plutselig låst fast i ett sterkt grep. Jeg slipper vibratoren og prøver å komme meg løs, men nok et par hender griper meg om håndleddene. Et øyebind legger seg foran øynene mine, og alt blir sort. En kjent stemme hvisker meg i øret:

– Nå slipper vi hendene dine fri, og du plukker opp vibratoren, og fortsetter… Jeg nikker.

– Hva sier du nå?

– Ja herre, jeg skal fortsette, sier jeg og nikker ydmykt.

– Bra, han er fornøyd i stemmen nå.

Hendene som holder rundt håndleddene mine løsner taket, og etter litt fomling finner jeg vibratoren igjen. Det er utvilsomt Geir som står bak meg, jeg kjente igjen stemmen da han hvisket meg i øret, men hvem den andre karen er har jeg overhodet ingen ide om.

Akkurat nå stryker Geir meg forsiktig over håret. Fingrene hans fletter seg inn i det lange håret mitt, og stryker såvidt nedover halsen. Jeg kjenner leppene hans mot øreflippen når han småbiter meg. En hånd berører min, og styrer vibratoren litt mer mot klitten. Han syntes tydeligvis at jeg brukte for mye energi på området rundt, og deg gjør jeg vel også, men jeg vil ikke komme. Ikke enda i hvert fall.

Han gjør det adskillig vanskeligere for meg å holde meg nå, som vibratoren bare masserer det mest følsomme punktet på hele kroppen min. Fingrene hans holder meg bestemt igjen når jeg diskret prøver å løsne trykket litt, og med ett kjenner jeg tungen hans på den ene brystvorten min.

Leppene hans strammer seg rundt brystvorten, og tungen presser hardt mot tuppen. Den reiser seg for i neste øyeblikk å kjenne skarpe tenner som presses mot den tynne huden. Jeg ynker meg svakt, og tennene blir borte igjen. Bare munnen og tungen fortsetter den deilige behandlingen.

En av Geirs hender glir nedover maven min, stopper et øyeblikk for å klemme på den ledige puppen min, før den fortsetter nedover maven og forbi den smale stripen med hår som står igjen på mitt nybarberte venusberg. På nytt klynker jeg, idet en av fingrene hans berører meg rett på oversiden av klitten.

Forsiktig lar han fingeren gli videre nedover forbi vibratoren, til fingertuppen hans finner åpningen. Han presser seg litt inn, og jeg løfter underlivet litt opp i en stille bønn om at han må gli lengre inn i meg. Men han trekker seg litt tilbake, og griper over hånden min rundt vibratoren. Uten å la meg slippe den, fører han den lengre nedover helt til tuppen presser mot kilden hvor alle saftene flommer fra. Og så begynner han å øke presset.

Uten å la seg affisere av at jeg prøver å holde igjen, presses vibratoren lengre inn i meg. Den presses inn helt til jeg kan kjenne fuktigheten og varmen fra mitt eget kjønn slå mot håndbaken, som holder nesten helt i enden av vibratoren. Vibrasjonene blir sterker når den andre mannen vrir litt på bryteren, og de forplanter seg fra underlivet mitt, og oppover igjennom hele kroppen.

Varmen sprer seg utover fra maven, og hodet mitt begynner å bevege seg fra side til side, – orgasmen presser seg frem og jeg stønner av ren, uforfalsket nytelse.

Akkurat idet jeg kjenner at nå kommer jeg, så blir hender og vibrator tatt fra meg. Fortumlet blir jeg sittende å skjelve . Tennen slår mot hverandre, – jeg hakker tenner som om jeg sitter naken i sneen, mens hele kroppen brenner. Så det er ikke av kulde jeg skjelver.

– Du får ikke lov å komme… enda, sier Geir.

Jeg beveger hodet i hans retning, men våger ikke ta av øyebindet av redsel for hvilken straff jeg da kan risikere å bli utsatt for.

– Men… begynner jeg, før jeg blir brutalt avbrutt.

– Din tur.

Ikke før har Geir sagt det, så kjenner jeg sofaen bevege seg som om noen går opp i den. Og det er akkurat det som skjer. Sekunder senere kan jeg kjenne en pikk gni seg mot hvert av kinnene mine. En hånd griper tak i hodet mitt, og ikke så alt for uvillig lar jeg meg lede. En stiv pikk finner veien inn i munnen min, og jeg nyter den lett salte smaken idet leppene mine glir nedover, og omslutter en stadig økende del av denne herlige pikken.

Hånden min blir løftet opp og lagt rundt skaftet på den andre pikken. På eget initiativ begynner jeg å bevege hånden frem og tilbake langs det svulmende skaftet en liten stund, før jeg snur meg rundt og suger det inn i munnen. Den andre hånden min legger seg rundt skaftet på han jeg nettopp hadde langt inn i munnen, og han får den samme runke behandlingen.

En hånd legger seg rundt hvert av brystene mine, og pikken jeg holder i hånden blir tatt fra meg. Hender løfter meg opp, og jeg blir stående i sofaen, for så å måtte ta ett skritt til siden. Så blir jeg presset nedover. Redd for å falle stritter jeg forsiktig imot, men så kjenner jeg en hard pikk mot fitta mi, og en smule mere villig lar jeg meg synke nedover.

Med ett stønn glir pikken rett til bunns i meg. Skjelvende blir jeg et øyeblikk sittende rolig, før hender tvinger meg til å begynne å heve og senke kroppen. Pikken begynner å gli ut og inn av meg som ett velsmurt stempel, og jeg kan ikke annet enn å nyte følelsen av å bli fylt opp hver gang pikken glir helt til bunns i meg.

Men det varer ikke lenge. Jeg blir tvunget til å gi slipp på den herlige pikken, og jeg er i ferd med å ta ett skritt til siden da jeg blir holdt igjen. En finger presser seg mot rumpa mi, – den er kald, og glatt. En finger til glir inn før jeg kjenner noe glatt blir presset opp der. Glidemiddel. Et øyeblikk blir jeg kald innvendig.

En finger borrer seg inn, – glir ut og inn noen ganger før den blir trukket helt ut, og jeg kan kjenne det harde kukhodet presse seg mot meg. Jeg stritter halvhjertet imot, men overmakten blir for stor. Sakte glir pikken hans inn i rumpa mi, – lengre og lengre inn, og jeg gisper høyt idet den smetter forbi lukkemuskelen. Ett stikk av smerte, men det går fort over og erstattes av ren nytelse. Med ett er han så langt inn han kan komme.

Forsiktig begynner jeg å bevege underlivet, samtidig som guttene med makt hever og senker kroppen min. En finger finner klitten min og masserer den lett, men det varer ikke lenge, så blir fingeren borte, og jeg kan kjenne Geirs pikk gli over den.

Han som har pikken sin inni meg holder meg rolig. Hendene som ligger rundt livet mitt gjør det vanskelig å gjøre noe annet enn å sitte stille. Har han tenkt å… å nei, det kan han umulig gjøre, jeg kommer til å sprekke! Tankene farer igjennom hodet mitt, men jeg rekker ikke å bekymre meg så mye før han begynner å presse pikken inn i fitta mi. Pikken som fyller rumpa mi gjør det uvanlig trangt, men sakte og sikkert trenger han seg innover.

Geir gjør et par prøvende støt, imens jeg fremdeles sitter stille med den andre pikken dypt begravet i rumpa. Så løsner grepet rundt livet, hendene legger seg under rumpa mi, og han presser kroppen min opp. Pikken hans glir litt ut, og Geir møter bevegelsen. Pikken hans glir rett til bunns, men glir ut igjen når jeg blir senket ned på den andre.

Som en to taktmotors stempler knuller de meg, – en ut, den andre inn. Tempoet øker, og idet en hånd legger seg på venusberget, og en finger legger seg over klitten og begynner å massere, begynner jeg å skrike. Orgasmen raser gjennom kroppen som en orkan, men sterke hender holder meg rolig. De er uvillige til å la meg slippe unna, og jeg kjenner plutselig varm sæd som blir pumpet ut i rumpa mi.

Bevegelsene blir for kraftige. Geirs pikk smetter ut av meg, og jeg hører ham stønne et øyeblikk før jeg kjenner spruten hans oppover maven og brystene mine. Han beveger seg litt, og en stråle treffer meg i ansiktet før han med et godt tak i håret mitt presser hodet mitt ned på pikken sin.

Jeg sliter med å puste og er ikke i stand til å svelge unna de mengdene han pleier å fyre av, men heldigvis er han nesten ferdig, – bare noen få dråper presses ut i munnen min og glir lett ned gjennom halsen min. Så blir jeg med makt vippet til side, og pikken som fremdeles står stivt i rumpa mi blir revet ut. Igjen går et støt av smerte igjennom kroppen min, men jeg er for utmattet til engang å si «au». Med lukkede øyne bak øyebindet hører jeg guttene romstere, og like etter smeller det i en dør. Jeg sovner.

Når jeg våkner river jeg av meg øyebindet. Jeg er alene i stua, stearinlysene er slokket, og hele underlivet mitt brenner. På ustø ben greier jeg å stavre meg inn mot soverommet. Under dyna ligger Geir. Han sover, og et lite smil ligger om leppene hans.

På et vis greier jeg å stavre meg inn i dusjen, og når den varmestrålen flommer over meg, bestemmer jeg meg for at det er tid for hevn. Jeg vet hvor mansjettene og tauene er, og jeg vet at Geir sover tungt etter å ha knullet slik. Jeg skrur av vannet, og stille sniker jeg meg inn på soverommet. Uten en lyd åpner jeg skuffen, og plukker frem det jeg trenger…

Natten er ikke over enda…

Legg igjen en kommentar